​Godmorgon alla glada! Vaknade upp till fågelkvitter, en mysig kille liggandes bredvid och att solen lyste in, finns verkligen inget bättre sätt att vakna upp till. Efter som att vi är lediga ifrån skolan idag och Robin (min kille) är ledig ifrån jobbet så passade vi på att äta en ordentlig frukost, tog även en välförtjänt sovmorgon vilket var skönt. Ska iväg och jobba nu vid 12, men slutar igen runt 17.00 tiden så då blir det raka vägen hem och grilla, och njuta av den sista solen! Hoppas ni alla får en underbar solig torsdag. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag hoppas alla har det fantastiskt i det fina vädret och verkligen njuter, man vet aldrig hur länge det stannar. Nu är det inte alls långt kvar till studenten, är så redo för att sluta skolan! I alla fall, så här nära slutet kommer jag ha mycket att göra med skola samt jobb så bloggen kanske inte blir lika uppdaterad som jag önskar men se till att följa mig på Instagram där jag i stort sätt uppdaterar dagligen :)

Likes

Comments

​Tänkte ta och visa lite vad jag har i min väska. Dessa saker är dem absolut viktigaste. Min Marc Jacobs parfym som luktar obeskrivligt gott. Mina solglasögon som jag dock fått använda en hel del det senaste då det verkar som att solen stannar. Min (en aning stora "plånbok") ifrån Malene Birger. Där i ligger allt ifrån bankkort till smink. Och min allra viktigaste sak - mobilen! Tar med mig den vart jag än går.. bokstavligt talat.

Likes

Comments