Hade en lektion idag vilket var entreprenörsskap. Så resten av dagen blir till att slappa och fixa en läxa tills imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur underbart är det inte att det äntligen är torsdag imorgon? Snart helg, thank god!
Ska dock jobba på lördag men slutar 12 vilken är skönt. För övrigt blir det nog en lugn helg, har inget inplanerat i alla fall. Fick åtminstone hem mitt fodral till datorn idag. Vilket kändes bra för ville verkligen ha ett nytt. Schemat för ikväll kommer bestå av en underbar varm dusch och sedan lite serier, precis som en lillördag ska spenderas!

Likes

Comments

Adidas Originals

ÄNTLIGEN MINA!! Gud vad jag har velat ha dessa länge nu. Tycker dem är så snygga och simpla. Passar till allt och typ världens bekvämaste sko. Ångrar inte detta köp!

Imorgon börjar jag för övrigt min första praktikdag på Åhléns. Ska springa vid heminredningen och pilla och hur kul kommer inte det bli då? ÄLSKAR allt som har med inredning att göra så detta kommer sitta perfekt för mig, åhh så kul!!

Likes

Comments

Inspiration

Likes

Comments

& så var det måndag igen.. Gick för övrigt bara en kort dag idag, hade bara entreprenörskap från11.40 till 13.30 så det kändes bra. Så oerhört skönt mes korta dagar, imorgon är det kort dag igen, 12-17, fast vi brukar alltid sluta lite tidigare på tisdagar så!

Likes

Comments

BIG love till mina selected femme jeans. Sitter precis som jag vill och super sköna att ha på sig. Ett stort + till att det är två tillgjorda hål på knäna!

Likes

Comments

​ÄLSKAR mina nya fransar!! Kände att det behövdes göra nu efter sommaren och det kunde inte passat bättre än nu när skolan början igen. 

Likes

Comments

FullSizeRender

ÄLSKAR mina nya fransar som jag gjorde hos en bekant. Älskar att ha fransar då jag tjänar 10 extra minuter på mornarna samt att jag känner mig så flickig, hihi. Skolstart på torsdag vilket känns bra, ser fram emot att början 3:an och att ta studenten till sommaren, är så skoltrött just nu så plz låt 3:an gå fort!!

 

Likes

Comments

Hallå där! Jag är en glad och sprallig 18 åring vid namn Amanda. Jag älskar precis som alla andra tonåringar att dela med sig av ens liv i en blogg genom bilder och texter. Vad som skiljer mig ifrån andra bloggar är väl i stort sätt ingenting, andra har lyckats och andra inte. Jag är mest bara ute efter att kunna publicera alla bilder jag tar och få ha en plats där jag kan uttrycka mina åsikter och tankar. & i hope you like it!

Likes

Comments