hade gjort ett inlägg angående hundarna :), inlägget på hunden innan blev min mormor&morfars hund, jag fick en annan hund i samma kull skit söt verkligen. Har inte kunnat blogga för har haft skit mycket att göra och har ju tagit hand om mon valp osv så har inte riktigt tid, men bloggar nog mera sen puss'


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag då jag och mamma ska till kållered och köpa en hundkorg/väska typ till den nya hunden, sen ska vi vidare till Majorna för att kolla på en valp!
Och imorgon åker vi till Malmö för att kolla på en annan hund, här är en bild på valpen som finns i malmö som vi ska köpa imorgon om vi inte tycker om denna valpen mer som nu finns i Majorna. Men bloggar mer senare.

Likes

Comments

ligger just nu i felicias säng, har varit på kungsmässan och köpt ett par byxor. Har fikat på linneas osv sjukt mysigt, träffade simon förut också vi skulle följa med han och äta på donken för han hade försovit sig och hade inte ätit, är ledig idag därför jag inte har varit i skolan men kom på att jag har prov imorgon i svenskt statsskick i samhällen och tror inte jag har boken hemma vilket suger ??, men nu ska jag vara lite social lägger upp en bild sedan på vad jag har köpt osv. Puss ??

Likes

Comments

Börjar tröttna nu på att alla frågar om det är jag på min pressbild. och nej det är verkligen inte jag har redan skrivit det i ett inlägg innan har nog fått 100403242 frågor om detta nu. Jag byter pressbild ist så slipper alla fråga för börjar tröttna på att svara på varenda liten fråga om det. svarar jag inte så fortsätter dom skriva.

här har ni iallafall några låtar som jag lyssnar sönder på just nu!

 
Likes

Comments

Har varit upptagen till typ 100% så inte hunnit blogga och det ska det bli ändring på iaf!, men ska snart gå in så lägger in en bild på 2 klänningar jag köpte för några dagar sen, den med blommor 400 och den andra 800 krLikes

Comments

har inte haft någon lust för att blogga, känns som att jag saknar något, är jätte deppig men vet inte riktigt varför. Mitt bloggande kommer kanske gå lite upp och ner, men bloggar mer imorgon. Kärlek till er som läser!

Likes

Comments

ledig idag, bara vart hemma och degat typ, min bror fyllde 19 idag så grattis till han!<3, mobilbloggar just nu så har inte så mycket att skriva om och kan inte göra mina smilisar, vilket jag tycker är as tråkigt haha :(, men bloggar mer sen puss!

Likes

Comments

Gör som jag och gå med i plus i kassan genom att klicka på bilden nedanför. Du tjänar jättelätt pengar och jag har redan fått ut 400 kronor och har varit medlem ett tag!:love::-d

 Likes

Comments