I samarbete med NA-KD

Jag fullkomligt älskar min nya jacka och boots ifrån na-kd men även den gråa sweatshirten med pärlorna eller den genomskinliga blusen i bilderna nedan. Ser så mycket fram emot att hinna använda dem i massor med outfits. 

Jag har en rabattkod till mina kära läsare som ger et 20% på ett helt köp på http://www.na-kd.com med koden amandacl20 där dem även har gratis frakt!!

Ha en underbar dag älsklingar


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Följande inlägg är i samarbete med Gymgrossisten

Sommaren är slut, hösten är här och alla ska tillbaka till rutiner. I mitt fall innebär detta ett nytt år med plugg, jag har nu påbörjat min master inom Brand management i Lund. Efter sommaren har jag även lovat mig själv att ta tag i träningen och börja gymma igen. Jag säger inte att jag är någon proffs på detta, men nedan kommer mina tre bästa tips för att komma igång med träningen igen efter sommaren:

  1. Sätt upp ett schema och tydliga mål - I mitt fall är detta i nuläget 2-3 gånger i veckan för att må bra.
  2. Snygga träningskläder ökar motivationen - I alla fall enligt mig, så inför hösten har jag köpt lite nya träningskläder som ska hjälpa mig.
  3. Tillbehör som hjälper till med träningen - Detta är inte mitt område, så det är här Gymgrossisten kommer in och hjälper till. Jag har klickat hem massor med bars, proteinpulver, och andra tillbehör från deras egna märke Star Nutrition som är perfekta till mellanmål eller innan/efter träningen.

Med Gymgrossisten får du just nu 10% rabatt på allt med koden "CUPOSWEP17". Klicka på länken för att komma till sidan: Cuponation- Gymgrossisten.

Likes

Comments

Hej alla som hittat hit!!!

Nedan kommer lite bilder från min weekend i Barcelona för någon helg sedan. Sol, värme, god mat, och shopping. Vad mer kan man begära?

Denna veckan har jag börjat både ny skola och nytt jobb, vilket är spännande. Mer om det senare!

Likes

Comments

Förra veckan bestod av jobb och massor med mysiga middagar med mina kära vänner. Helgen spenderades på Big slap och herregud vad bra det var!!!

Likes

Comments

Här kommer några bilder från när vi hyrde ett hus utanför Rom i juni. 9 dagar i solen och i den fantastiska staden med familj och vänner.

Likes

Comments

This weekend went by so fast. We have been moving in and unpacking every single day, here are some pictures of what it look like now. Our apartment is far from done, but it's starting to look lite a home!!

Likes

Comments

Last night at my parents in a small little town called Ronneby. I'm ready for new adventures and moving in together with my boyfriend! But I have to admit it was hard leaving our dog Ralph.

Tomorrow we are moving in to our apartment in Lund!!

​Here is some pictures from last summer at my parents, lucky me I can spend summer days here.

Likes

Comments

Hej alla ni som hittat hit och välkomna till min nya blogg. Har haft resebloggar och dylikt tidigare men kände att det är dags att starta upp en blogg om min vardag, inspiration, mat och resor.

Jag heter Amanda, är 22 år gammal och pluggar ekonomi med inriktning internationellt företagande och marknadsföring och tar min examen i sommar. På fredag flyttar jag ihop och blir sambo med min pojkvän i Lund, ska bli så roligt så tänkte att ni kanske vill följa med på resan! Annars är jag en social, sprallig och glad tjej som älskar att resa. Det är nog min stora passion i livet, att upptäcka nya platser och träffa nya människor. Vissa av er kanske känner igen mig från instagram där jag också heter @aamandaclaessonLikes

Comments