Hejhej!

Då var skolan igång igen då efter ett långt sommarlov,fast de kanske inte varit den bästa sommaren då haha. Men på något sätt så tycker jag att de är rätt så skönt att börja skolan igen. För då får man tillbaka rutiner och får träffa alla i klassen och lite sånt.

Men igår så åkte jag till min farmor och farfar som bor i Karlholm och sov hos dom till idag.Hade ganska så svårt att somna igår då jag har vänt på mitt dygn rätt så mycket under lovet.. Men vaknade iallafall vid 8 imorse och då börja jag fixa mig och gjorde mig klar för att sen vid 9 så skjutsade farfar mig in till skolan för jag började vid 10. Kom till skolan runt ungefär 20 i 10 tror jag de va. Sen vid 10 så skulle alla som skulle börja 2an nu träffas i aulan och så skulle rektorn prata och så där som dom brukar göra haha. Sen efter vi varit i aulan så gick vi till våran byggnad och till ett klassrum och pratade, gick igenom lite saker och sånt. Vid 11 så slutade vi, så då tog jag bussen hem tillsammans med mamma, för hon hade varit en stund på stan.

Men sen jag kom hem från skolan så har jag faktiskt inte gjort så speciellt mycket, bara suttit med datorn typ. Och om en stund eller ett tag så ska jag försöka städa lite på mitt rum innan jag vid halv 8 ska på dansträning, då den börjar nu igen efter att ha haft uppehåll under sommaren. Så de ska bli jättekul att börja träna igen!

Men vi får se om de blir något mer inlägg idag eller om de blir ett imorgon istället. Ha de så bra! :

Likes

Comments