Heej det var ett tag sedan! Just nu sitter jag bara och fördriver tiden med julmusik och gör mitt rum mysigt med tända ljus haha.

Har inte bloggat på ett tag eftersom vi lämnade mobilen hos Telia för att fixa skärmen och fick en iPhone 5 som lånemobil och den är inte jätte bra på att ta bilder haha! Fick faktiskt en helt ny 7plus som jag hade hoppats på (yeees)

Imorses när jag vaknade hade det kommit snö (äntligen). Tycker det är så mysigt med snö det är dock inte jätte kul att vara ute när det är snö men aja.

Igår var jag ute med två kompisar lite försent kanske haha. Men vi hade iaf jätte roligt med en massa kompisar som vi mötte upp.

Hoppas ni haft en jättebra helg det har iaf jag, puss puss<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej<3 Just nu ligger jag och kollar på Stranger things, min nya favorit serie;)

Förut var jag på julmarknad och köpte världens skönaste strumpor!! Vi tog även en fika där och det fick bli en macka med julskinka, en chokladboll och julmust, mums! Väntar även på en kompis som kommer om ungefär en timme och hon ska sova här, men när hon kommer ska vi ut direkt.


Puss puss<3

Likes

Comments

Två bilder från idag i Gbg och en gammal ”selfie”. Tog tåget till Göteborg 06:40 imorses med mamma. När vi kom till stationen i Gbg kände jag mig tvungen att köpa en varm choklad på starbucks för julmuggens skull..(längtar såå till julafton) Sedan gick vi direkt till det vi skulle göra och det höll på emellan 08-16 och vi hade även en timmes lunch. Säger inte exakt vad vi gjorde där men skulle kunna berätta det i ett annat inlägg lite längre fram. Jag ska iallafall tillbaka dit igen om ungefär en månad och få svar. När vi skulle äta lunch gick vi till favvo stället hardrock café jag tog en vegetarisk pastarätt. När vi var klara runt klockan fyra gick vi till femmanhuset och jag fick köpt en julklapp och en tröja.. hihi.. Nu ligger jag och kollar på Stranger things och är svintrött håller på att somna. Ska snart ta bort sminket, ta ut mina linser, göra en kopp varm te och kolla på favorit programmet Wahlgrens värld.

Puss puss<3

Likes

Comments

Heej där! Sitter just nu i ett väntrum någonstans i Göteborg och skriver mitt första inlägg, så välkomna till min blogg. Första bilden ovanför är en outfitbild från när jag skulle hem från Málaga förra veckan, andra bilden är från när jag höll på mig fixade mig för en tjejkväll och sista är mina nya naglar(som jag gjorde för ca en vecka sen så jätte nya är dom väl inte men). Iallafall välkomna! Jag kommer blogga om lite allt möjligt, min vardag, skönhet osv. <3

Likes

Comments