Header

När man är bakis och behöver mat men inte har möjlighet att köpa pizza så får det bli spenat soppa!
Kände att jag behövde att få i mig lite mat för då kanske jag piggnar till lite.
När jag har ätit så ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på youtube eller någon film, förhoppningsvis så somnar jag och sover bort bakfyllan haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag och pillar med min nya telefon! Tidig julklapp från mamma och pappa, en iPhone 8 plus! Är super nöjd!! Den är helt underbar och funkar as bra jämfört med min sega och knäppa iPhone 6 Plus!

Jag har även suttit och duckat kaffe i köket men jag har inte hunnit att prata med mamma för hon pratar i telefon.. men snart är hon nog klar.
Jag har också öppnar dagens paket och idag var det bomullsrondeller och jag tycker bara det är bra att få sådana saker för det är sånt som går åt.

Nu ska jag och min bakfylla ta mer kaffe sedan ska jag gå upp och lägga mig i sängen framför surfplattan och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem efter världens bästa kväll hos Jenka! Mycket skratt och massa annat!
Vi har haft det hur trevligt som helst!

Nu ska jag sova !

Likes

Comments

Hej på er! Här sitter jag hemma hos Jenka och dricker alkohol och bara har det så jävla trevligt!

Vi firar nämligen att jag är klar och godkänd i skolan! Är hur jävla stolt som helst!! Vi firar med massa vin och massa godsaker!
Jenka är en sådan underbar vän för just nu så sitter vi och pratar om livet och allt som har hänt det senaste.

Nu ska jag dricka mer vin och sedan gå ut och röka!

Likes

Comments

Hämtade nyss posten för att fördriva tid medan jag går och väntar på svar.
Idag fick jag ett paket ifrån wish med hårklämmor! Är väldigt bra att ha när man ska greja med håret.

Och igår fick jag en T-shirt som passade jätte bra!

Likes

Comments

FY FAN VAD SKÖNT!!! JAG ÄR GODKÄND I SAMHÄLL!!! Är så jävla nöjd för nu är det bara att vänta på svar angående min opponering och jag håller på att stressa skiten ur mig för att få svar. Sitter och skriver typ 40 meddelanden till min ansvariga lärare för han svarar inte på mina meddelanden förrens 1 timme senare och då har jag redan gjort det jag ska och så får jag vänta ytteligare 1 timme på svar!

jaja! jag är i alla fall godkänd i samhäll så förhoppningsvis så blir jag klar med skolan redan idag!

Likes

Comments

Jag har nu suttit och rättat till det sista som var kvar på min uppgift. Det känns bra för nu vet jag att den är klar! Fick världens bästa förklaring som jag förstod till fullo tillskillnad från min mamma som bara skulle krångla till det haha. Men nu är det färdigt och jag är 99.99% säker på att det är godkänt nu!

Jag har nyligen fått ett mejl från rektorn och hon har pratat med min lärare och han ska höra av sig och jag hoppas verkligen att han gör det så fort som möjligt då jag behöver få svar så fort jag kan!

Nu ska jag bara invänta svar och dricka en kopp kaffe sedan ska jag nog börja att pynta julgranen!

Likes

Comments

God morgon! Jag sitter här i köket och dricker kaffe och försöker fortfarande att vakna till liv. Jag har varit vaken i typ 1 timme men är fortfarande inte riktigt vaken haha.
Jag har pratat med mamma om lite allt möjligt och så har jag öppnat dagens paket.
Dagens paket innehöll ett par super fina strumpor , och det är alltid bra att ha!

Om en stund ska jag försöka att ringa min blivande chef och fråga om jag kan börja gå bredvid nästan vecka och om jag kan börja jobba redan på mellandagarna. Sen ska jag försöka att plocka undan på rummet för det ser redan ut som en bombnedslag igen....

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

Likes

Comments

Hej på er, här ligger jag i sängen och ska alldeles strax försöka att sova. Jag har nämligen börjat att sova rätt dåligt eftersom att jag är rätt stressad (som jag skrev om igår) så det tar ett tag innan jag hittar ro i kroppen till att slappna av.

Dagen har varit bra men ganska tråkigt då jag inte har haft så mycket att göra... Jag har typ varvat mellan att sitta och ligga i sängen hela dagen, jag har även pluggat men det tog mig inte många minuterna och jag har inte fått något svar på om uppgiften är godkänd eller inte.. Så ja dagen har varit ganska lång och tråkig. Men nu sedan 21:00 så har jag suttit nere hos Jenka och bara umgåtts och tagit det lugnt, det var skönt att komma ut ifrån huset en sväng faktiskt.

Planen för imorgon är att pynta granen nere i vardagsrummet och sedan försöka att spela in i allafall 1 video för just nu så har jag bara en video idé men jag kommer nog på fler imorgon.

Nu ska jag försöka att sova och så får vi hoppas på det bästa helt enkelt.

Likes

Comments