Health, Outfit, Today

Om inte jag fick till det mest fake smila på sista bilden.

Efter en veckas förkylning ska jag även dra igång lite med träning igen. På bild ser ni ett av mina nya linnen! Alltså alla linnen från Reebok är så galet mjuka jag kan inte fatta det, så sköna!! Och så älskar jag när de inte är så tighta utan man har lite space. 30 min Cxworx och 45 min Bodypump på backaplan är tanken idag innan det är tillbaka till jobbet igen. Har inte varit på jobbet sedan i fredags pga. utbildning så det ska nästa bli lite kul, bara för att det bara är TRE DAGAR KVAR!!! Och sen 4 v. semester.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

News to my closet

Fick hem lite nytt från Les Mills idag! De kom ut med en ny kollektion förra veckan, ÄNTLIGEN för jag har verkligen väntat på lite nya Les Mills kläder att ha o instruera i. Tre nya linnen och en sportbh fick jag med, dock två linnen från denna kollektionen och ett linne från den gamla (GRIT-linnet).

Likes

Comments

Health, Today

Eftersom jag vart på utbildning på dagtid idag hade jag och Jonas lite ärenden att fixa. Lite grejer som behövde handlas till lägenhet, tittat på ny toasits osv. Kul grejer! Handlade på vägen hem och Jonas fick cravings efter fläskfilé, så det blev det! Fläskfilé och potatissallad. Är helt slut i huvudet och måsta nanna nu inför utbildning och tenta imorgon!

Likes

Comments

Today

Hade världens mysigaste och välbehövliga tjejkväll med Emelie i lördags. Vi hämtade hem Thai-mat, drack vin, spelade spel och pratade i massor. Efter ett gäng timmar hemma hos mig som bara sprang iväg sjukt fort begav vi oss till Port Du Soleil för lite dans. Jag älskar att det har flyttat till Trädgårn, så mysig terass där och bra lokaler. När de stängde vid 3 vandrade vi vidare till 8ight och fortsatte att dansa där tills de stängde vid 5. Kom efter många om och men hem vid 20 över 6 på morgonen efter att ha stimmat runt i stan lite.

Nu väntar två nya dagar på Yellow Belt utbildning och sedan tre sista arbetsdagar innan semester! Wooop!!!

Likes

Comments

Today

Ett av de mysigaste ställena i min favoritdel av stan. God mat också! Perfekt fredagslunch och snack med bästa Marcelo.

Likes

Comments

Outfit, Today

Älskar dessa tightsen från Skins som jag köpte för någon månad sen. Skins har verkligen de absolut bästa tightsen!! Vill aldrig använda något annat när jag väl börjat använda dessa. De fick följa med på min GRIT idag.

Likes

Comments

Health, Today

Här är den nya smaken av Celsius. Jag var riktigt skeptiskt till äpple & ingefära blandat då inget av det är några smaker jag vanligtvis brukar tycka om, men jag var såklart tvungen att testa! Den var ändå rätt god! Ingen favorit men lätt topp 5! NU -> GRIT!

Likes

Comments

Pictures

Här är bara lite random bilder från Gintares unicorn fest för någon månad sen! Så härlig och glittrig kväll.

Likes

Comments

Today

Idag bestämde jag mig för att inte planera NÅGONTING. Bara att sova tills jag vaknar och sen göra vad jag känner för.... Vilket resulterade i att jag sov aaalldeles för länge, till kvart över 12. Tog med en filt, gick till Ica och köpte frulle och satte mig ute på en gräsmatta. Satt där och softade i en timme i min ensamhet. Jag uppskattar verkligen att vara själv! Det är så gött med lugn ibland.

Likes

Comments