Health

Det bästa med tisdagarna är ju Jimmys GRIT-pass på NW Lindholmen. Idag är jag extra taggad för att Elin ska med igen! Efter en semester i Thailand och sedan en lite dryg förkylning är hon nu back on track och ska köra med mig så då är det alltid lite extra roligt. Sitter här och äter lite frukost och läser men ska sticka iväg om 10 min på veckans 30 min-mördarpass.

Likes

Comments

Health

Och så var det måndag igen! Det är alltid lite enklare att komma upp i tid när solen skiner som den gör idag. Målat var att försöka komma iväg till gymmet innan kl 10 idag och jag ska sticka om en liten liten stund. Planen om benpass idag har jag slopat då jag ska köra GRIT imorgon och då kan jag inte ha träningsvärk i benen. Så jag ska köra lite armar och sen gå en stund på bandet.

Likes

Comments

Today

Jag försökte tidigare idag fånga hur fint det var på berget här framför när solen gick ned idag. Dock är ju inte min kamera bra att jag lyckades fånga det, men det blev ganska fint. Som alla vet går det ju aldrig att få på bild, det man ser med ögonen. Det ser så fint ut över Gårdssten och med Angeredsbron där, även hela berget är så fint med solen på sig. Jag vill liksom bara vara där på andra sidan och se allting från högst uppe på berget.

Likes

Comments

Sayings

Nu ska jag äntligen börja på denna bok som jag fick i julklapp. Jag hade såklart önskat mig den och blev jätteglad när jag fick den av Jonas föräldrar.

Jason är en av de bästa människorna jag vet. Inte nödvändigtvis den bästa rapparen, men den bästa människan. Så genuin och riktig. Han är vettig och har gjort de bästa uttalanden, representerar en svensk medborgare bättre än någon annan och säger alltid de rätta sakerna. Det ska bli galet intressant att lära känna honom på djupet. Jag ser fram emot att få lära känna dig Timbuktu.

Likes

Comments

Today

Nu är jag färdigtränad, nyduschad, mätt och belåten! Jag och Linnea hade en del att prata om idag, vanligtvis jobbar vi kvällsskiftet båda två på Volvo men hon har precis startat produktionsledarutbildning och är därför på jobbet på dagtid istället! Så vi startade med 10 min på bandet för att snacka av oss lite och komma igång. Efteråt körde vi ett gött mage-axlar-pass (mitt favopass) och det gick riktigt bra! Hängde med henne en sväng till maxi och sen åkte jag hem och lagade mat till oss här hemma. Tacogratäng serverades här kvällen i ära.

Det blir bara slapp resten av kvällen och imorgon satsar jag på ett benpass på gymmet tror jag!

Likes

Comments

Health, Today

Större delen av denna söndagen har jag ägnat åt att läsa ut min bok. Tog en runda till affären i morse och köpte frukost + middag till mig och sjuklingen här. Det är så härligt väder ute! Klarblå himmel och helt vindstilla. Vi åt sen och lång frukost och sen har jag legat på soffan och läst. Nu ska jag glida iväg och möta upp Linnea på gymmet! Det lutar åt lite back attack idag men vi får väl se vad vi får till! Är alldeles för dålig på att träna rygg så det hade inte varit helt fel att göra det idag.

Likes

Comments

Today

Gossigaste Electra och Linda

Kom precis hem ifrån myskväll hos Elin & Sercan. Marcelo och Linda var också med, så vi körde ett par rundor Med andra ord och sen gled runt lite på youtube. Och snackade massor såklart. Värdesätter dessa kvällar med vänner över en fylla ute på stan alla gånger! Så värt. Det är så skönt att ta vara på lördagen och slippa ligga med bakfylla och söndagsångest hela söndagen. Och vad glad jag är som har dessa människor att umgås här uppe. Jag har trots allt bott i Gbg i lite mer än 10 månader nu så jag är ju inte så ny här längre, men det är ju inte som att ha alla gamla vänner man har där hemma i Helsingborg. Därför är jag evigt tacksam för dessa fina.

Likes

Comments

Today

Vi ändrade oss innan idag i sista stund från tacos till fläskfilé. Vi åt ju tacos förra helgen så jag tänkte att idag, när vi bara är hemma och har tid att laga mat kan vi ju göra något annat än tacos (även om det är något av det bästa som finns). Så det blev fläskfilé med vitlökskroketter och beasås som lördagsmiddag. Mumma. Nu ska jag om en liten stund åka bort till Elin & Sercan och mysa där ikväll med någon film och lite spel och så. Trevlig lördag på er godingar.

Likes

Comments

Vi la oss här för 2 timmar sen, jag med min bok och Jonas med mobilen och efter en liten stund somnade vi båda två här. Jag är så trött fortfarande från natten på jobb igår och sen kunde jag inte somna förrän 4 inatt och gick upp kl 10 idag. Tycker dock det är gött att komma upp och inte sova bort hela lördagen, även om vi slumrade till här nu!

Ska pallra oss till affären snart och handla till lite middag ikväll.

Likes

Comments

Today

Efter vår långa promenix käkade jag frukost här hemma med Jonas. Sen tog vi tag i städningen. Dammsög, dammade och gick ut med allt skräp, så nu är det tip top här. Vi brukar faktiskt inte låta det bli speciellt stökigt men ibland behöver man göra allt det där. Torka av alla skåp i köket, handfatet på toaletten osv. Så ni har vi båda två lagt oss på soffan. Han har blivit jätteförkyld och jag kände att det var skönt att inte göra något alls idag.

Likes

Comments