Today

Efter en portion av gårdagens tacos har jag verkligen gosat ned mig u soffan. Kollar på greys anatomy med matkoma och äter chips och jag kan garantera er att jag först kommer kunna ta mig upp ur denna soffan när Jonas kan lyfta upp mig. Jag är mör och jag vill inte hålla i en skivstång på en vecka så ont som jag har i mina händer, det sved ordentligt på slutet. Men jag njuter verkligen av soffläge nu och det ska jag fortsätta göra resten av kvällen.

Likes

Comments

Today, Health

Alltså shit vilken helg det varit!! Utbildningen var sjukt krävande men ordentligt rolig. Jag har haft så jäkla kul och träffat sjukt goa människor, alla har varit riktigt grymma och vi har verkligen tagit varandra genom detta! Det var sjukt tufft men nu är jag klar och godkänd, och riktigt taggad på att börja köra!! Nu är jag utbildad GRIT-instruktör och på torsdag ska jag till gymmet och prata med Josefin som är gruppträningsansvarig och sedan får vi se hur det kommer se ut framöver. Ska bli riktigt roligt dethär och det är något alldeles nytt för mig.

Likes

Comments

Today

Åh ikväll har bästa Jossan varit här och ätit tacos med mig! Andra gången jag får besök från Helsingborg på två helger nu och det är så roligt! Efter utbildningen plockade jag upp henne i stan, vi handlade lite och åkte hem till mig och lagade tacos. Åt gott och pratade länge, förflyttade oss bara precis till soffan och snackade medans vi strökollade lite på youtube hehe. Bästa lördagarna är ju de i soffan eller hur? Det är dock snart dags för mig att nanna för att kunna vara på utbildningen med energi kl 9 imorgon!

Likes

Comments

Health, Today

Alltså J*VLAR vilken dag jag haft! Riktigt grym och riktigt riktigt tuff. Galet jobbigt har det varit men galet roligt också. Vi har verkligen nötat Strengthen, kört hela passet, nötat tekniken i övningarna och sedan kört flera av låtarna om och om igen. Alla fick hålla i en låt var för resterande del av gruppen och det var ganska nervöst för mig som aldrig har hållt i en gruppträning tidigare men det kändes bra! Och det var kul! Sista omgångarna vi körde var man ordentligt mör och orkade knappt hänga med fullt längre, det känns även nu ska jag säga... Jag ligger tung, utslagen i soffan och är inte helt säker på att jag kan resa mig. Men det är en dag imorgon också! Och då fortsätter utbildningen, lite mer strength och PLYO står på schemat imorgon!

Likes

Comments

Health

Okej, så imorgon smäller det. Det känns som att jag har skrivit om detta typ varje dag de senaste 2 veckorna, men imorgon startar äntligen utbildningen till GRIT-instruktör för mig! Utbildningen hålls på Nordic Wellness Lindholmen som även är klubben som jag ska köra passen på sen! Jag är supertaggad och även lite nervös. Jag har aldrig varit instruktör innan och börjar med ett av de svåraste, men det ska bli sjukt kul! Jag kommer bli utbildad i både GRIT cardio, strength OCH plyo. Allra helst vill jag köra cardion och strength sen! Så nu borde jag verkligen sova då jag ska vara där om 8 timmar! Natti natti.

Likes

Comments

Today

Jag och Jonas hade egentligen också bestämt att inte göra något stort av hjärtedagen, dels för att vi inte skulle ens träffa varandra och dels för att man har viktigare saker att köpa, men denna lilla present fick han av mig. Kortet har även lite text på baksidan, det är ju svårt att låta bli helt att skämma bort varandra lite, så jag tyckte att detta blev lagom!

Likes

Comments

Today

Är det värt att diskutera hur snygga vi på logistik är i våra jackor på jobbet eller? Sjukt smickrande tycker jag... det bästa är ju att alla är lika fula, den ene värre än den andre, så man har ju aldrig några klädproblem på veckodagarna direkt.

Efter nattens övertid har jag varit jäkla trött! Brukar inte vara såhär slut efter att ha jobbat natt men shit, trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut!! Så nu känns det så himla gött att ligga i sängen. Sova ordentligt inatt och sedan är det bannemej fredag! Det blir plugg för mig imorgon, men just nu känns det som att jag skulle kunna sova i 24 h. Jag somnade 07 imorse och kunde inte sova längre än till 12:30... Så jag ska ta igen det nu, godnatt vänner!

Likes

Comments

Today

Äntligen lite sol och ljusa dagar

Ni vet den dagen jag var på service och sedan skulle hem och ta en power nap (tisdag/alla hjärtans dag)? Ja, den blev inte alls så och klockan 11:30 befann jag mig istället på jobbet för att hjälpa dagsskiftet lite som har brist på personal, och sedan dagen efter det (igår) stannade jag, efter mitt kvällsskift, kvar med natten till 06:18 imorse. Så det har blivit 27 timmars jobb de senaste två dygnen, men jag ska egentligen inte vara den som sitter och gnäller över mycket jobb för dels så väljer jag det själv och dels så är det gött med komptimmar! Med tanke på att jag åker till USA i 10 dagar i april så är det gött med både komp och pengar. Nu blir det två vanliga arbetsdagar till denna veckan sen är det fan helg igen!

Likes

Comments

Today

Har för en gångs skull haft en riktigt mysig morgon idag, det var riktigt härligt att gå ut en liten runda, 6 plusgrader och sol! Våren är på G. Övade lite på mina låtar till passen och sen bara myste i soffan med kaffe. Det är inte allt för ofta jag har dessa lugna förmiddagar men denna veckan blir det en del.

Likes

Comments

Health, Today

Idag har jag avsagt mig själv alla ansvar höll jag på att säga, nej men jag ska försöka att inte göra så mycket av veckan för jag måste verkligen gå igenom passen några gånger för att kunna de någorlunda när jag kommer till utbildningen i helgen! Så att man är någorlunda förberedd, sen har jag 3 st låtar som jag måste kunna för att jag ska köra de för resten av gruppen sen. Det börjar bli lite nervöst! Men jag är ändå supertaggad.

Ska dock kila iväg till affären nu och handla lite för att sedan kunna slänga ihop några matlådor, annars är det bara övning och övning idag.

Likes

Comments