Mötte upp Marcelo idag kl 11:30 på tredje lång. Vi gick till saluhallen Briggen där och käkade lunch, så gott och så mysigt! Var riktigt gött och varmt väder så vi kunde sitta ute länge. Vi promenerade sedan lite i Haga, upp till Linné och köpte frozen yoghurt innan jag skulle hem och göra mig klar för jobb. Verkligen uppskattat sådana dagar och verkligen uppskattat att det är sista jobbkvällen för denna veckan!! En långhelg i Skåne väntar imorgon ❤

Likes

Comments

Health, Today

Ah bästa målet på hela dagen! Slängde ihop lite goda bananpannkakor på 2 ägg och en banan. Detta är så farligt gott! Efter att ha laddat upp med en stadigt frukost är jag redo för denna tisdag och jobb x 2. Ska en sväng till affären och köpa citroner och sen ska jag till gymmet och köra en klass GRIT cardio. Efter det är det jobb nr 2, första dagen av två denna veckan!

Likes

Comments

Health, Today

Stack direkt till affären och handlade lite mat efter dagens pass. Har hunnit med att äta lunch, laga lite matlådor, duschat och nu har jag satt mig i soffan för att se på lite Homeland och dricka kaffe! Så skönt att ta vår lediga dag till att bara slappa, det är ganska komiskt att vi sedan ska jobba två dagar och sen är vi lediga igen för Kristi himmelsfärd och klämdag. Men jag klagar inte på det! Det är alltid gott med lite lediga dagar. Den här kexbaren från Nick's är GOD! Det är som att äta ett kexchoklad, har jag skrivit om det innan? Det kan hända att jag har gjort det. En bar har 195 kalorier och 3,1g socker. Sjukt god i alla fall!

Likes

Comments

Health, Today

Ännu en ledig måndag, ifrån Volvo i alla fall! Andra jobbet kallar och 30 min GRIT cardio kör jag idag. BARA roligt dock, och jag känner mig ordentligt taggad och fylld av energi idag! Så det hoppas jag att dagens deltagare också gör. Ska åka iväg om en liten stund bara och efter passet måste jag åka och handla mat!

Likes

Comments

Pictures, Today

Igår tog chefen med mig & två kollegor på lite segling. Alltså, såå mysigt! Vi seglade från björlanda till Marstrand, gick av där och promenerade runt, åt osv och sen seglade vi tillbaka igen. Hade med oss lite kaffe och fika i båten och vädret var riktigt gott!

Likes

Comments

Sayings

Älskade Isabell efter att ha sprungit 2,1 mil! Att hon fortfarande står upp ja? Ett under. Grymmast i världen är hon!! Var där och hejade in henne vid mållinjen. Tråkigt när man bor alldeles för långt ifrån varandra nu förtiden men ska hem till Helsingborg till helgen och då kommer vi säkert att ses igen. Hur som helst, mycket stolt vän!

Likes

Comments

Health

Love in a bowl! Detta stället på Linnégatan är helt underbart, de har x antal frozen yoghurts som är både laktosfria, utan tillsatt socker och utan fett! Sen har de ett hav av topping. Både massvis av godis, choklad, strössel och nutella men även massa olika frukt och bär. Himmelskt gott!!

Likes

Comments

Health, Today

Det är verkligen tropisk värme i Sverige i helgen, och jag fullkomligt älskar det. Det var en svettig promenix i skogen i morse men ack så mysig 😄 blev ca 45 min och sen gick jag inom Ica och köpte frallor till Jonas. Satte igång lite musik och öppnade sovrumsdörren så att han skulle vakna (han VILLE faktiskt vakna kl 10) och så pt vi frulle ihop. Har chillat lite hemma och nästan smält i solen på balkongen, men är nu påväg in till stan och Slottsskogen. Isabell är uppe och ska springa Göteborgsvarvet så jag ska heja in henne lite ☺ tur för alla som ska springa att det har kommit fram en del moln nu...

Likes

Comments