View tracker

Interiour, Today

Nu lyser vår lilla tiger här hemma. Eller ja, inte den men ljusslingan jag hängde upp. Den står på en timer så att den är tänd 6h och släckt i 18 timmar. Det är så skönt och jag gillar att det är lite ljus när jag kommer hem från jobbet och när man går och lägger sig. När man kommer in i vardagsrummet ser det nästan ut som massa små stjärnor på en stjärnhimmel. Så skönt att få somna i sin egen säng inatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev en strålande dag. Vi (jag, Jonas och hans kompis Adam) var framme i ett soligt Oslo strax efter tre så solen var dock nästan helt nere och vi fick nöja oss med en fin solnedgång innan det var helt mörkt ute. Jag guidade oss fram till hotellet, jag tror att jag skrev detta förra helgen, men vilken nostalgi jag får när jag kommer till Oslo. Jag kan sakna den staden riktigt mycket! (Jag bodde där innan). I vilket fall som helst så gjorde vi oss bara i ordning lite snabbt på hotellet och gick sedan bort till fridays för att käka middag där. Galet gott där ju!

Denna gången hade vi sittplats på Håkan, jag bokade det då jag vet att spektrum inte är så jättestort så vi kom ändå ganska nära och slapp stå ute och köa i 3 minusgrader! Ganska gött att kunna sitta ner med även om det slutade med att vi ändå stod upp en stor del av konserten! Men man har ju mycket space och kan även gå ut och köpa dricka, kissa osv under konserten, win! Lite ålderstecken också.

Efter konserten stack vi bort till Qadis, en krog på lökka och så satt vi där resten av kvällen och drack lite. Mycket trevligt alltså! Vår norska kompis Arshdeep kom även och satt där med oss.

Ber om ursäkt för halvbra mobilbilder, men ingen kamera fick följa med denna gång.

Likes

Comments

View tracker

Pictures, Sayings

Håkan Håkan Håkan... Kära Håkan, tack! Jag älskar dig! Magiska människa.

Ingen levererar de konserter son Håkan Hellström gör, som får det att kännas som att vi alla är på scenen med honom och han i publiken med oss. Hur han så naket kliver upp på scenen och visar hela sin själ. Han gör bort sig, berättar om alla sina tabbar och dansar lite tafatt, som bara han kan och det är precis det vi älskar. Som alla andra gånger jag tittat på honom så levererade han igår en show med mycket känslor och många skratt. Hans visuella del är fantastisk, väldigt rörande bilder och filmklipp på widescreenen. Jag längtar redan tills vi ska se honom igen på Ullevi i sommar.

Likes

Comments

Today

Vaknade upp på 10onde våningen i Oslo, fantastiskt fint, och ska få mig en ordentlig hotellfrukost. Frånvaron förklarar jag på att vi har haft fullt upp här, fullt upp med att roa oss. Vi kom hit igår och såg Håkan Hellström på Oslo spektrum igår, magiskt som vanligt! Mer ska ni få veta/se sen, nu väntar frukostbuffén.

Likes

Comments

Interiour, Today

Idag kom jag ifrån jobbet redan 21:30, 2 timmar tidigare! Galet skönt på en fredag. Så jag har redan hunnit duscha, se ett avsnitt av ph och fixat lite här hemma bl.a. satt i mina små stjärnor i lilla julgranen här. Ska inte vara uppe allt för sent då vi ska åka till Oslo imorgon! Vi ska se Håkan Hellström på kvällen och sova en natt på hotell där. Jag älskar Oslo och kan sakna det sjukt mycket när jag är där och hälsar på.

Likes

Comments

Och så var vår pyttelilla julgran också uppe! Självklart ska den ha en liten ljusslinga i sig också sen, men för tillfället har jag ingen till den! Det får fixas nästa vecka. Söt va?

Likes

Comments

Health, Today

Efter att ha plockat undan, torkat och dammat överallt här kom Marcelo och knackade på dörren. Jag lyckades få med mig honom bort till torget och till blomsteraffären (killars favoritsyssla) och så tog vi även en runda inom ica och köpte med oss lite brunch! När vi kom hem hit igen så ordnade vi fram denna goda brunchen och åt ihop. Sån lyxfredag alltså! Supergott och alltid roligt med lite kvalitetstid med fina kompisen!

Likes

Comments

Interiour, Today

Idag tog jag sovmorgon, och har en riktig hemmafixardag, jag ska gå bort till torget och kolla efter lite smågrejer att pynta med här hemma och sen behöver jag städa lägenheten! En storstädning krävs. så det är det jag kommer ägna min fredagsförmiddag åt. Jag ska bl.a. se ifall jag hittar en limiten julgran, alltså en liten. Som vi kan ha här hemma.

Likes

Comments

Äntligen är fina julstjärnan uppe också! Vilken mysfaktor den gav lägenheten alltså. Jag har även satt upp en ljusslinga på väggen runt tavlan med tigern på. Den slingan ska jag tända först imorgon för att starta timer på den så att den tänds samma tid varje dag och släcks samma tid. Älskar den här julstämningen och juldoften som kommer av vårt juleljus. Jag är helt slut efter idag så tänkte hoppa i säng right about now.

Likes

Comments

Idag ramlade ännu en julklapp ner i brevlådan och jag har slagit in den nu när jag kom hem från jobbet. Jag tycker det är roligt att slå in presenter alltså! Och nu är nästan alla färdiga också. Härligt!

Likes

Comments