i helgen festade jag bara sen i måndags så fira jag min lilla syster sen åkte jag träffa Sofia en stund, Sen tisdag var jag bara hemma sen på natten kom kim jenny & abbe till mig så tog vi en cigg och snacka lite , sen igår åkte jag och träffa Sofia humlan & Emilia så åkte vi och möte Aida och Wilmer så var vi med dom en stund och softa sen drog vi till kapell och träffa calle så var vi med han, sen åkte jag och Sofia hem till hon och sov, vaknade nyss ska snart dra hem
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen igår var jag på fest hos albert. Nu ska jag möta Sofia så ska vi köpa dricka sen så ska vi möta Miranda Julia & Anna så ska vi på lokalfest i eketrä😊Likes

Comments


Vaknade ganska nyss har duschat och sånt ska snart börja fixa mig, sen lite senare kommer Klara hit så ska vi förkröka lite hos mig innan vi ska till en vän som har fest i stan.  

Likes

Comments

hold your head high and your middle finger higher let him know what he's missing

Likes

Comments

Godmorgon 

Vakna nyss är fortfarande skit trött kunde inte somna för ens 10 i morse så gick och köpte sallad brukar alltid kunna somna bättre om jag äter. Idag är det torsdag den onödigaste dagen kan de inte bara bli helg nu. Aja ska kanske iväg sen och träffa en vän som jag inte träffat på hundra år, fast måste städa mitt rum först för det är kaos kan inte ens gå på mitt golv för det är saker över allt.

Likes

Comments
Likes

Comments

Likes

Comments


Likes

Comments


Har precis varit ute och rökt ska snart hoppa in i duschen. Senare ska jag antagligen åka och sola om jag orkar har tappat allt min färg så känner att jag måste börja sola. Ska inte göra något annat speciellt det är ju ändå vardag finns inte så mycket att göra då.

Likes

Comments