Header

Jag är uppe för att åka till skolan på en lektion och efter det ska jag lägga mig ute i solen och bocka av min sista inlämning, wiho!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan ringde tidigt så jag var i stallet och trimmade kingen, vilken klocka han var idag. Åkte hem fixade mig och sedan lunchade jag med några tjejer från min klass och sedan åkte vi till skolan för två värdelösa lektioner. Efter skolan skulle jag göra mina fransar igen och kvällen har spenderats med pojkvännen och company med en galen biltur.

Likes

Comments

Spräckt ytligare en telefon så har en lånetelefon, börjar bli trött på att lägga pengar på telefoner hela tiden. Annars har dagen vart väldigt bra, ett lysande prov, fick sluta tidigare så blev timmar på stranden och stan. Fick tagit mitt första dopp (KALLT!!). Kvällen har spenderats med bästis och nu blir de andra avenyn och sen sova.

Likes

Comments

Imorgon har jag mitt sista prov i ettan, inte klokt vad snabbt det har gått. Men innan det ska detta tyskaprovet göras och en viktig historia inlämning ska in men sen kan jag inprincip gå på sommarlov och ha många långa sommarkvällar med brudarna här uppe. 

Likes

Comments

​En minst sagt händelserik helg har passerat. Övningskört, vart i stallet, umgåtts med vänner och inte nog med detta så lyckades jag tappa min mobil på gårdsplanen så en häst red över den. Helt paj är den.. Har endast en lektion imorgon så tänkte vara lika effektiv imorgon och tänkte vara utvilad så ska nog alldeles strax lägga mig. Hoppas eran helg har vart lika lyckad som min. 

Likes

Comments

​Sen sist har jag blivit 1 år äldre/ vart i Stockholm med bästis på Adele/ Flyttat kingen till ett nytt stall/ Köpt kanin/ gjort massor med nationella prov och pluggat

Livet rullar på väldigt bra nu och känns skönt att nästa vecka är allt plugg över och en tredjedel av gymnasiet är över. Såååå lycklig!! 

Likes

Comments

Kort skoldag med endast två lektioner. Plugget är lugnt nu för en period vilket är väldigt skönt men ovanligt. Hängde med pojkvännen efter skolan och sen ett dressyrpass på Tara samt en promenad med Kingsli! Nu ska jag hoppa i min nybäddade säng och se fram emot ytligare en sovmorgon.

Likes

Comments

​Ännu ett värdelöst försök till att blogga bättre. Har mycket roligt framför mig och skulle vara kul om jag kunde se tillbaka på de här. Sovmorgon imorgon vilket är välbehövligt då jag är trött och blir inte pigg hur mycket jag än sover. Natti

Likes

Comments

Mellan skolan och före vi i klassen skulle sitta med på ett möte hos kommunfullmäktige hann jag med stallet, fräscha till mig samt käka. Snacka om en stressad Alice. Vad ska man säga om mötet? Intressant men tror inte jag kan se mig själv där i framtiden. 

Likes

Comments

Gårdagens Varberg bjöd på skönt väder så jag och ebbs tog en pw och var som turister i vår egna stad. Red ut på långritt med kingen och sen mellomys med pojkvännen. En bättre dag helt enkelt!

Väntar nu på att han ska vakna och det blir antagligen om 3h som vanligt.. ;)

Likes

Comments