View tracker

Egentligen borde jag inte klaga då jag knappt alls är sjuk jämfört med många men hostat x antal nätter nu så blivit väldigt få timmar, så för säkerhetsskull åkte jag till läkaren idag. Ett virus har jag i kroppen så det jag ska göra är att vila, har massa plugg så egentligen passar de bra dessa två lediga dagar när våra lärare är i bryssel. Fast de klart, kunde ju haft roligare saker för mig än att ligga här hemma... 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min finaste
Gått runt och frusit hela dagen men inte känt mig sjuk, men när jag kom hem och kollade så hade jag feber. & inte lite heller, så nu är jag tillbaka som sjuk.... Tänker knarka Ipren så de går över för jag tänker inte bli sjuk nu igen.

Likes

Comments

View tracker

​Längesedan min helg var så ledig som denna, men som vanligt fullspäckad fast med endast nöjen. Hela fredagen spenderades med min kärlek och vaknade jämte honom efter många timmars sömn på lördagen. Spenderade hela dagen med honom. Dagen efter åkte vi med Kingen till farmor och jag köpte nytt gymkort. Kickstartade veckan idag med orientering på gympan och ett indoor walking pass så nu är jag lagom trött i kroppen. 

Likes

Comments

Med mina favoriter i ett sommarväder i september, rätt oslagbart. Längesedan jag skrattade som ikväll och som jag tycker om dessa lyckopiller.

Likes

Comments

Då var jobbhelgen över, men också måndagen. Idag är det skolfoto på schemat och en faktiskt kort dag så det ska nog rulla på.

Likes

Comments

Dubbeldejt var det som sagt, vi började kvällen med käk på Hamnpaviljongen med massa prat om det senaste och efter det bowlade vi. Efter det satt jag, Eric och Saga och bara umgicks vilket var så mys! Men eftersom jag skulle jobba somnade jag tidigt, så nu sitter jag bussen påväg till jobbet. Tur att jag är hemma tidigt!

Likes

Comments

Somnade tidigt igårkväll så är väldigt pigg idag, så blir det alltid när jag sover jämte bästis. Fått i mig lite och bege mig till skolan för min kortaste dag, slutar 12! Ikväll väntar bowling med Eric och två till, sedan hela helgen blir de jobb.

Likes

Comments

Haft otroligt mycket plugg idag, förstår inte hur jag kunde lägga allt idag. Menmen, har nog ändå grejat de. Behövde dock hjälp med matten och som tur är så kom Eric över, mysig kväll och nu ska jag sova, natti

Likes

Comments

​Vaknade i min vanliga tid idag, utvilad för en gångs skull till att min första lektion var inställd. Sminkat mig och lagt mig i sängen och tänkte pyssla lite med mitt ångestladdade reportage. Börjar nu halv 10 och slutar redan klockan 14, vilken bra dag!! 

Likes

Comments

Dagen har spenderats i Göteborg med Ebbs, med lite shopping samt ett Pinchosbesök- jag som aldrig vart r tidigare blev väldigt positivt överraskad!

Likes

Comments