Vaknade jämte min Eric och åkte sedan till jobbet. Skönt att komma in i de mer och inte känna sig som världens trögaste människa. Efter jobbet åkte jag till Kingis och har nu ätit, duschat och fixat mig och ska ut och ta några glas med en saknad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Eric gjorde tacos igår och kollade x antal av gåsmamman. Dessutom provade vi studentmössa, de man alltid längtar efter!

Likes

Comments

Började 20 min innan jag började idag men som tur var hann jag! Skoldagen rullade på ganska segt då min tisdag är lång med långa lektioner. Efter skolan jobbade jag första gången på nya jobbet vilket känns SÅ bra!! Pussade på Kingen och bakade kladdkaka med Eric dagen till ära. Godnartv

Likes

Comments

​​​Några​ väldigt välbehövliga dagar av ledighet på Gotland var mer än skönt. Älskar att strosa runt i den vackra staden utan massa måsten, men är nu hemma igen och i verkligheten med massa plugg. Inte länge kvar till nästa lov och tills dess är det bara att kämpa på. 

Likes

Comments

Började dagen tidigt i stallet för ett ridpass i ett underbart men kallt väder. När jag var klar där städade jag bilen och har nu hängt med ebbson och ska nu packa färdigt inför veckans lilla tripp!

Likes

Comments

Vart hemma från skolan idag och igår och tack vare de hann min förkylning aldrig bli så illa. Imorgon bockar jag av mitt sista prov innan lov och de ska bli skönt, med bara massa roliga planer! :)))

Likes

Comments

Veckan har rullat på med plugg och allt annat. I lördags var det högskoleprov men annars en väldigt lugn helg. Ny vecka och jag borde plugga men dragit på mig feber så vi får se när jag tar tag i de.

Likes

Comments

Älskaaaaar den tidiga hösten, alla vackra träd och tjockare kappor! Haft en lektion och är nu hemma och har hål. Ska strax tillbaka, men först lite mat. Efter skolan är det plugg på agendan.

Likes

Comments

Ligger i sängen och väntar på att Eric ska vakna så vi kan kicka igång den här dagen. Igårkväll spelade vi biljard på ett fullproppat bruket, kul! Idag är planera- hästen, gym, plugg och ikväll träffa lite vänner.,

Likes

Comments

Vart hos kingen, städat, duschat och fixat mig- effektiv sovmorgon, det är ju det bästa!

Likes

Comments