​Halloj! Hoppas ni hade en lika härlig nyårsnatt som jag. Sista terminen för min del har startat och allt är i full gång. Men fan vad mycket kul som är framför alla oss treor!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hann bara hem från Milano innan plugget hann ikapp mig. Pluggade det sista innan lovet och var GLAD! Har också firat jul och jobbat. Befinner mig på Gotland där vi ska fira nyår imorgon, mer än redo för ett nytt år.

Likes

Comments

​Hekgen spenderade jag i Milano med syrran, så roligt att ha egentid med henne! 

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund i Göteborg med en kaffe och väntar på mitt tog till Stockholm och min syster. Helgen ska inte spenderas där utan på lita sydligare breddgrader.

Likes

Comments

Igår var de studentfest som vi började hemma hos Tilde för att sedan dra vidare till Oscars. Alla hade verkligen klätt ut sig så bra och själv var jag Ida och Filip min bror som Emil! Vart en jävligt rolig kväll!!!!

Likes

Comments

​Vi har studiedag på måndag så en långhelg har jag framför mig fullproppat med planer. Ikväll ska jag på mysfika med min saknade S <3 och sedan bio med mitt hjärta. 

Likes

Comments

​En vecka sedan vi kom hem från vår skolresa nu men så kul vi hade. Det som var huvudsaken på resan var Europaparlamentet och wow så häftigt det var! Vi åt också väldigt gott, strosade runt i den vackra staden och shoppade. Härligt att få göra en sådan här resa med klassen!

Likes

Comments

​Föregående vecka var otroligt fullspäckad men så rolig. Hade massa plugg och att fixa innan halva klassen drog till Frankrike i torsdags. Mer om de senare men man var lagom sliten väl hemma sen. 

Likes

Comments

Vaknade jämte min Eric och åkte sedan till jobbet. Skönt att komma in i de mer och inte känna sig som världens trögaste människa. Efter jobbet åkte jag till Kingis och har nu ätit, duschat och fixat mig och ska ut och ta några glas med en saknad.

Likes

Comments

Jag och Eric gjorde tacos igår och kollade x antal av gåsmamman. Dessutom provade vi studentmössa, de man alltid längtar efter!

Likes

Comments