Skolstart, EM i göteborg, Gekåsfest, tripp till Göteborg och Helsingborg, Spexfoto, Ny gadd, Spexfoto och Bokat Studentresa är en del av de grejer jag hunnit med sen sist. De är full rulle i skolan med massa inlämningar, så känns skönt att vi har torsdag ledigt så jag kan få komma ikapp. Nästa vecka är första studentfesten, så galet mycket kul som händer nu!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart har sommaren tagit vägen? En vecka kvar till sista året på gymnasiet som jag på ett sett ser fram emot men på andra sätt inte. Sista veckan av sommarlovet spenderar jag och mitt hjärta på Gotland, bättre än så finns inte.

Likes

Comments

​Vart väldigt skönt att ha varit ledig denna helg då jag vart väldigt trött och inatt sov jag mer än 12h, imorgon vankas det jobb igen men har helgen att se fram emot. Annars idag har jag fått träffa min älskling igen och fått blommor från honom, bäst är han. 

Likes

Comments

Kan inte förstå att jag tagit mig genom två år på gymnasiet och nu återstår de roliga året och massa kul är redan inbokat. Skolavslutningskvällen var grymt kul och ville aldrig att den skulle ta slut, dock så var de inte lika kul att börja 7 dagen efter... :)

Likes

Comments

Min bästavän

Midsommarafton började med jobb fram till 16, körde hem och hämtade ebbson och sen åkte vi till farmor. Där var mamma, pappa och hästen. Farmor fyllde 91 år igår och det var ganska skönt att ha en lugn kväll då jag var trött. Måste bara tillägga att min nya kamera tar grymma bilder, såå nöjd!!

Likes

Comments

Väldigt kort skolvecka med endast 3 dagar så jag har hunnit med en tripp till min fina Maja i Skene och igår firade vi Erics pappa som fyllt 50. Sitter nu och väntar på Eric så ska vi rulla mot stranden för det är galet vilket underbart väder varberg bjuder på.

Likes

Comments

Mina käraste
Var hemma från skolan för hade feber igårkväll och var riktigt förkyld. Men sov 13 h inatt vilket var som en dunderkur, så febern är nu borta och förkylningen mycket lättare! Vilken galen tur!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem från ett jobbpass och inget ska bli skönare att få komma hem och grilla men också att få pussa på kingsli. Kvällen blir väldigt lugn då jag jobbar imorgon med och går upp 5.

Likes

Comments

Ojojoj vad tiden går när man har det så bra som jag haft de. Under tiden jag vart borta har jag fyllt 18 och haft en väldigt rolig tid som de tagit körkort, festat och bara vart allmänt glad. Mycket i skolan just nu och känns som man inte kan längta mer efter sommarlov än vad jag gör, för även om jag kommer jobba mycket i sommar så har jag ändå väldigt mycket kul inplanerat i sommar.

Likes

Comments

Har haft väldigt fullspäckade veckor och helgen blir likaså men jobb. Men Eric är här och vi ska käka pizza och mysa, de är bra.

Likes

Comments