Har haft väldigt fullspäckade veckor och helgen blir likaså men jobb. Men Eric är här och vi ska käka pizza och mysa, de är bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stora prov varje vecka men nästa har vi jobbskuggning vilket ska bli väldigt kul! Kolla ut och förhoppningsvis kolla hur drömyrket fungerar på närmare håll. Är mitt uppe i körkortet och jag är mer än taggad tills dagen kommer och kortet är mitt. Så som ni förstår rullar livet på bra och jag har en ledig helg med nöjen framför mig, KUL! 

Likes

Comments

Skoldag från 10- 13:30 vilket var väldigt skönt, tagit mig igenom 180 sidor bilteori, några mattetal och ska nu dra mig mot stallet. Trodde inte jag skulle kunna gå idag tack vare foten men blivit mycket bättre under dagens gång så ska till gymmet för lite armar senare. 

Likes

Comments

Kort skoldag och direkt till hästen där vi red i fantastisk solsken, fixade allt därtill och drog mig till gymmet då planen var ett dubbelpass med step först och sen mer ben och rumpa på gymmet. Planer är ju då till för att brytas och väl inne i första passet trillar jag och vrickar foten, väljer nog att skratta framför att gråta, haha. Men jag lever och detta går ju över, så utöver de har de faktiskt vart en dag fylld med många skratt. 

Likes

Comments

Längtar redan tills nästa lediga helg men först en vecka med massa träning, plugg och en jobbhelg. De ska gå de med och imorgon är min första lektion inställd så en oväntad sovmorgon tänker jag ta vara på :)

Likes

Comments

Min första lediga helg sen november är här och vaknade som bäst upp jämte Eric och har än så länge vart i stallet och är nu påväg till gymmet. Kommit in en riktigt bra gymrythm nu vilket känns grymt!

Likes

Comments

Älskar att alla mina inlägg börjar med vad som hänt då jag har en bloggintervall på en månad ungefär. Under jullovet var jag ledig, tror jag inte sovit så mycket på flera år men jag tror det var väldigt välbehövligt. Nu är vårterminen igång och allt som de inkluderar. Många tankar om allt kring skolan och livet just nu och den största frågan är nog vad jag vill bli i framtiden, framförallt nu när alla val inför trean ska göras. En månad av 2017 har bara flugit iväg och inte gör de mig något då jag vill fylla 18 och få körkort. Brb

Likes

Comments

Januari/ Invigde året med en nyårskyss med bästis, vinter kom på riktigt och när jag precis skulle börjat träna igen åkte jag på ryggskott.

Februari/ Kärlekslivet var svajigt men blev som tur de perfekt igen, tränade, var på arbetsintervju, hoppade och var på spa med mamsi. Kommer också ihåg att plugget nästan tog kål på mig, över 9 prov + inlämningar på 6 veckor var tufft.

Mars/ Plugget fortsatte men var lugnare efter sportlovet. Spenderade såklart tid med min kärlek, var på GHS och i slutet av månaden åkte jag, mamma och pappa till Fuerteventura. Fick också mitt första jobb!!

April/ Blommorna blomstrade, mina fantastiska vänner överraskade mig med tårta på min 17-års dag och dagen efter min födelsedag åkte jag med Saga och hennes familj till Stockholm för att se Adele. Tack ännu en gång.

Maj/ Kingen bytte stall och allt fokus den här månaden var nästan runt honom. Red väldigt mycket och han trivdes/ trivs som fisken i vattnet. Köpte också en kanin, i samma färg som kingen såklart.

Juni/ Min kusin gifte sig och temat var 50-tal. Helt klart en utav de roligaste kvällarna. Hästen trampade på min telefon så fick köpa en ny, fick sommarlov, träffade VÄRLDENS sötaste hund, jobbade, firade midsommar och var på Liseberg.

Juli/ När jag tänker tillbaka känns de som jag bara jobbade i juli men hann ju faktiskt med mycket annat med. Var hos bästa Anna hemma i bengtsfors, hade 2 år med min kärlek, skar av mig en bit av fingret och hängde med min största idol på VIP.

Augusti/ Jag som jobbat så mycket i sommar hade verkligen sett fram emot några dagar i huvudstaden med festande. Weekend var lätt sommarens höjdpunkt för OJ så kul vi hade! Var en dag med mamma och pappa i göteborg, började skolan och var på personalfest med tema white.

September/ Skolan kom fram igång igen och rutinerna var tillbaka. Red mycket och var en dag i Göteborg med Ebbson. Hann också med att träna rejält innan den första av höstens förkylningar kom..

Oktober/ Hösten var väldigt vacker och jag drog på mig en långdragen förkylning, hostade nätterna i ända och var hos läkaren. De bad mig vila men de gör ju mig tokig men blev ju frisk! Var på vandring med alla 2:or, jobbade, tränade, överlevde matteprov och klippte av mig håret.

November/ Höstlovet var här och jag och min älskling åkte till gotland. Så underbart att bara få vara vi några dagar, tränade, jobbade varje helg, fick kaninungar, jul på liseberg och insåg hur otroligt ful sporten är jag håller på med. Bestämde mig för att lägga allt tävlande på hyllan och fokusera på de som gör mig lyckligast, nämligen min Coolin King.

​December/ Tog min första körlektion vilket gick otroligt bra, körde motorväg och nådde där med mitt mål för året gällande körningen. Var i Stockholm hos min syster, kollade massor av tatueringar, firade jul, åkte på öroninflammation och nu återstår nyår! 

Likes

Comments

Efter en tuff jobbhelg med feber och ont i halsen ligger jag här hemma och är sjukare än jag var i helgen. Är helt matt i kroppen så förmodligen blir det sängen för mig imorgon men och då ska mina två sista inlämningar ska in, sen är de finally LOV

Likes

Comments

Världens mysigaste helg i Stockholm med min syster. Vi käkade verkligen gott och strosade runt. Tåget hem var dock 1,5 timma sen vilket gjort att jag var väldigt trött hemma sen. Detta har följt mig hela veckan men imorgon är det äntligen fredag och min sista jobbhelg framför mig! Natti

Likes

Comments