Väldigt kort skolvecka med endast 3 dagar så jag har hunnit med en tripp till min fina Maja i Skene och igår firade vi Erics pappa som fyllt 50. Sitter nu och väntar på Eric så ska vi rulla mot stranden för det är galet vilket underbart väder varberg bjuder på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina käraste
Var hemma från skolan för hade feber igårkväll och var riktigt förkyld. Men sov 13 h inatt vilket var som en dunderkur, så febern är nu borta och förkylningen mycket lättare! Vilken galen tur!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem från ett jobbpass och inget ska bli skönare att få komma hem och grilla men också att få pussa på kingsli. Kvällen blir väldigt lugn då jag jobbar imorgon med och går upp 5.

Likes

Comments

Ojojoj vad tiden går när man har det så bra som jag haft de. Under tiden jag vart borta har jag fyllt 18 och haft en väldigt rolig tid som de tagit körkort, festat och bara vart allmänt glad. Mycket i skolan just nu och känns som man inte kan längta mer efter sommarlov än vad jag gör, för även om jag kommer jobba mycket i sommar så har jag ändå väldigt mycket kul inplanerat i sommar.

Likes

Comments

Har haft väldigt fullspäckade veckor och helgen blir likaså men jobb. Men Eric är här och vi ska käka pizza och mysa, de är bra.

Likes

Comments

Stora prov varje vecka men nästa har vi jobbskuggning vilket ska bli väldigt kul! Kolla ut och förhoppningsvis kolla hur drömyrket fungerar på närmare håll. Är mitt uppe i körkortet och jag är mer än taggad tills dagen kommer och kortet är mitt. Så som ni förstår rullar livet på bra och jag har en ledig helg med nöjen framför mig, KUL! 

Likes

Comments

Skoldag från 10- 13:30 vilket var väldigt skönt, tagit mig igenom 180 sidor bilteori, några mattetal och ska nu dra mig mot stallet. Trodde inte jag skulle kunna gå idag tack vare foten men blivit mycket bättre under dagens gång så ska till gymmet för lite armar senare. 

Likes

Comments

Kort skoldag och direkt till hästen där vi red i fantastisk solsken, fixade allt därtill och drog mig till gymmet då planen var ett dubbelpass med step först och sen mer ben och rumpa på gymmet. Planer är ju då till för att brytas och väl inne i första passet trillar jag och vrickar foten, väljer nog att skratta framför att gråta, haha. Men jag lever och detta går ju över, så utöver de har de faktiskt vart en dag fylld med många skratt. 

Likes

Comments

Längtar redan tills nästa lediga helg men först en vecka med massa träning, plugg och en jobbhelg. De ska gå de med och imorgon är min första lektion inställd så en oväntad sovmorgon tänker jag ta vara på :)

Likes

Comments

Min första lediga helg sen november är här och vaknade som bäst upp jämte Eric och har än så länge vart i stallet och är nu påväg till gymmet. Kommit in en riktigt bra gymrythm nu vilket känns grymt!

Likes

Comments