Nu var det ett tag sedan jag var aktiv här men kände att det var dags igen. Sedan sist så har mitt liv bestått av massa föreläsningar, seminarium och massa plugg. Håller på med den näst sist uppgiften för terminen nu och jag hinner bara bli klar tills det är dags att börja med nästa.
Om en vecka är det dags att gå ut på VFU vilket är praktik och den här terminen är det bara en veckas lång VFU så det ska nog gå bra.

Är just nu påväg upp till Stockholm för att umgås med min pojkvän, man får passa på medan man kan. Blir att fira lite lätt att han har tagit sitt körkort och att han nu har fått ett otroligt bra jobb. Får se vad vi hittar på helt enkelt. Jag ska i alla fall bara ta det lugnt och försöka få klart min uppgift som är väldigt seg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft en helt fantastisk och mysig helg i Stockholm. I fredags lagade vi mat och drack gott, vi spelade spel med min pojkväns mamma vilket var så roligt.

Igår så åkte vi in till stan och åt middag, vi hade tänkt gå på bio men de vi ville se gick vid halv tre - tre så vi struntade i det och åt middag istället. Det var så mysigt även om vi inte var inne så länge. När vi kom hem blev det champagne och ostbricka.
Anledningen till detta är att vi firar två år på måndag och ville bara göra något extra med varandra.

Nu sitter jag på tåget påväg till Katrineholm och hälsa på mormor och min bror, det blir inte att man träffas så ofta nu när man har flyttat så det var dags att åka dit. Min mamma har varit där ca hela dagen så istället för att åka direkt hem tar jag vägen förbi Katrineholm istället.

//kramis

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Stockholm. När det inte finns annat att göra så håller jag på att läsa ikapp till en uppgift. Jag och min pojkvän har på måndag varit tillsammans i två år så vi tänkte ta och fira det lite nu i helgen då jag går i skolan nästa vecka.
Ska bli mysigt att få ha lite egentid och gå ut och äta eller se på bio, det är inte ofta som vi gör något speciellt men nu får man lyxa till det lite.

//kramis

Likes

Comments

Idag har jag en ledig dag med tanke på att jag hade mitt seminarium igår. Den här dagen har bestått av att läsa läsa läsa och skriva upp i kalendern! Bara komma på fötter.
Det krävs mycket själv disciplin när man går på universitetet så nu har jag läst ikapp lite och imorgon är det dags att börja på första uppgiften.

//kramis

Likes

Comments

​Nu var det ett tag sedan jag var aktiv här. I själva verket har jag varit lite upptagen i slutet på sommaren. 

Sedan sist har jag jobbat ännu lite mer, köpt massvis med böcker, umgåtts med familj och vänner. Jag har hunnit iväg på en resa till London med min pojkvän och nu har jag börjar mitt nya liv som student igen på Linköpingsuniversitetet campus Norrköping. Det är en stor skillnad mot gymnasiet, ett annat tempo, annorlunda kurser och mycket roligare. 

Jag började i Torsdags med tanke på att jag var borta och än så länge har jag hittat rätt och kommit i tid, det är svårt när det är flera byggnader som tillhör samma och det är komplicerat att komma ihåg vad som är vart men det har gått. Som tur är så har ju LiU en app så man kan ta fram kartan om man är lite osäker vilket jag var i förra veckan.

Det jobbiga med att pendla till skolan är tidiga dagar, idag krånglade mitt pendelkort också men jag tog mig i varje fall till Norrköping i tid. Blir att köpa ett nytt så jag kommer hem bara.

Idag slutar jag sent, vid kl 17 slutar jag! Har haft ett seminarium nu på morgonen och sen har jag två föreläsningar vid kl 13. Blev en tre timmars rast efter första lektionen men det betyder bara studietid vilket alltid är positivt. Den här veckan är ändå väldigt lugn då jag inte har några fler lektioner bara öppet hus. 

Det är en sak som är en så stor skillnad mot gymnasiet, man har mycket egen studietid och sen min klass på gymnasiet ville alltid flytta lektionerna om man hade en lång håltimme vilket man inte kan göra nu, man får bara bita i det sura äpplet och vänta.

Ska bli bättre på att uppdatera här lite. // Kramis

Likes

Comments

Denna vecka var egentligen då jag hade mest lediga dagar då jag bara skulle jobba torsdag och fredag men som sedan blev hela helgen. Det var i alla fall planerat att jag skulle vara nattvakt i Norrköping då min pappa är på semester så jag har varit där i två nätter.

Det bästa med att vi har flyttat är att vi fått ett badkar och jag är sååå lycklig. I tisdags när jag kom dit så bestämde jag mig för att jag skulle ta ett bad och det gjorde jag senare på kvällen innan jag skulle lägga mig medan jag tittade på serie.

I går onsdag så började Skänningemarken och att vara parkeringsvakt har varit ett bra sätt att få lätta pengar i plånboken vilket jag behöver inför vår resa. Så jag var parkeringsvakt hela gårdagen och tjänade ihop en bra slant, efter det blev det raka spåret till Norrköping efter ett stopp hemma.

Idag är jag tillbaka på jobbet med en trött kropp och en seg hjärna.

Likes

Comments

Förra helgen blev mitt sista farväl av min uppväxt och barndom. Det här huset bygges något år innan min bror föddes och det har alltid varit hemma, nu tillhör detta huset en annan familj som väntar sitt första barn. Ett barn som också ska få växa och bli stor där.
Familjen har säkert redan flyttat in och börjat leva där och det är en underlig känsla. Det är också skönt att det kapitlet har seglar och nu endast är ett minne som ligger varmt om hjärtat.

Det har hänt mycket i det huset men efter det här kan bara positiva saker hända.

Likes

Comments

​Redan tidigt på torsdagsmorgonen åkte jag iväg till Stockholm för att träffa min pojkvän innan jag går på mitt schema. Vi har mest bara umgåtts och haft roligt tillsammans. Lördagen erbjöd en del tårar som resulterade ännu fler på söndagen när det var dags att åka hem. 

Han är min trygghet och jag är så glad att jag har honom.

Likes

Comments

I väntar på att Jerry Williams skulle spela så hade vi med oss mat och lite gott att äta och så satt vi utanför längs Göta kanal på en filt i solen och bara njöt.
Medan vi satt där så spelade förbanden, när de andra gick in så tog jag all mat och åkte hem.

Likes

Comments

Jag, mamma och mormor tog oss en tur på stan idag, jag behövde en klänning till ett bröllop jag ska på om två veckor. Vi bestämde oss för att ta en lunch på torgets uteservering och det var så mysigt och god mat.
Jag åt lasagne med keso och spenat vilket var riktigt gott så det blir väl att tillaga den hemma kanske.

Nu ska jag ut i det fina vädret innan vi ska åka iväg på picknick innan de andra ska gå på Jerry Williams i Berg, jag agerar chaufför dagen till ära.

// Kram Alice

Likes

Comments