Okej så eftersom jag varit så himla dålig med mitt bloggande tänkte jag göra ett försök med en frågestund och se om det kan få mig att komma igång igen.
Så för er som vill se mig blogga mer eller har något ni vill veta om mig så är det helt enkelt bara att fråga på så ska jag försöka svara på så mycket jag kan.
Fråga vad ni vill, allt mellan himmel och jord, det är bara fantasin som sätter gränser!

Pusshej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När allt vänds upp och ner det är då man verkligen märker vilka vänner man har och det är oftast flera än man visste om och jag har nog aldrig varit lika tacksam för mina vänner som jag är just nu!

Mitt liv har precis börjat och nu lever jag endast för mig själv igen, mitt största mål är att jag ska må bra och vara nöjd med mitt liv och som det är nu så tänker jag inte klaga på något. Det enda som allt folk borde tänka på är att sköta sitt eget och skita i andra så lever dom längre!

Likes

Comments

När en person helt plötsligt gör något man aldrig trodde den kunde är alltid sjukt jobbigt och man vet ju knappt vad man ska tro. Det blir som att man får en helt ny bild av personen och allt det man trodde att man visste om den känns inte längre lika säkert och först nu förstår jag hur det verkligen känns att vara på den här sidan och det om något får en att öppna ögonen!
Men vid såna här tillfällen finns det ett ord som även om det inte ändrar något ändå betyder mest och det är "förlåt" för helt ärligt så man kan säga att man ångrar sig eller har gjort fel men att be om förlåtelse är trots allt det största man kan göra!

Mina små fredagstankar, har inte blivit mycket tid ägnad åt bloggen sista tiden men mitt mående har inte varit det bästa och flera saker har hänt som inte ändrat det till det bättre. Men får väl vänta och se vad som händer vem vet, vad som helst kan ju hända som kanske förgyller vardagen. Kanske redan imorgon ;) Eller vem lurar jag? Jag vet att imorgon kommer bli en dag för då får jag känna på äkta materiell kärlek igen efter drygt ett halvår!

Likes

Comments

Oj oj oj nu har det visst blivit ett bra tag sen jag skrev här men det kan ju faktiskt bero på att senaste veckorna varit några av de stressigaste jag någonsin upplevt!
Har haft fullt upp med att bli klar med allt inför uf mässan i Kalmar som för övrigt var förra torsdagen och det gick helt okej men kunde absolut varit MYCKET bättre. Samtidigt som vi i företaget försökt bli klara med det så skulle det vara praktik som tyvärr blivit helt satt åt sidan för min del då hela kroppen protesterat de två sista veckorna och första veckan blev jag ju hemma på grund av incidenten som slutade på sjukan...dessutom får vi ju inte glömma att samtidigt ska man sköta det individuella valet och få klart dom uppgifterna på tid man inte har så ja helt klart stressigaste veckorna hittills.

Ikväll blir det mys med mamma framför tv'n med god mat och spendera lite kvalitetstid här hemma som det inte blivit sista helgerna

Får väl ta och lova att ni inte behöver vänta lika länge på nästa inlägg!

Likes

Comments

Så igår blev allt i livet kaos!
Det har hänt så otroligt mycket på sista tiden som allt fått mig att må sämre och sämre och igår kväll så blev allt för mycket.
Helt plötsligt kände jag ångesten komma krypandes och pang helt plötsligt har jag den värsta panikångestattacken någonsin..
Slutade med en ambulans tur till akuten där jag fick med mig lugnande och en sömntablett hem istället för att bli inlagd.
Skönt att få komma hem och sova ordentligt en natt, en hemmadag blir det idag iallafall kroppen är slut på krafter för tillfället så varken jobb eller skola idag!

Men men det är bara att samla nya krafter och börja om på nytt! Men skulle någon uppleva att jag är lite "ur form" så vet ni varför åtminstone!

Likes

Comments

Så idag var jag ledig från skolan vilket faktiskt var hyfsat skönt då jag bara kunnat ta det lugnt hela dagen. Igår var jag på utbildning om jobb och redan idag så har jag första jobbdagen, ska vara där tidigare idag för alla uppgifter så från 16-21 är det jobb som gäller. Det kommer säkert bli tufft med kvällstider efter skolan men pengar är pengar och med sommarjobb så har man ju bara så det räcker ett tag.
Måste säga att jag är rätt så nervös men det går säkert bra men vill inte komma försent första dagen så det är nog lika bra jag börjar dra mig snart!

Likes

Comments

Så just nu känns allt ganska galet i livet, ingen motivation till något och känner mig ensam även om jag inte är det. Så igår drog jag faktiskt ut på krogen första gången på två månader så jag fick träffa lite folk och glömma allt som kändes jobbigt för en stund! Det är konstigt vad människor kan göra med ens liv, bara av att sitta vid ett bord och snacka och skämta kan man känna sig så mycket bättre. Med andra ord var det trots allt annat som var, en lyckad kväll.

För övrigt så har det hänt en hel del, folk har svikit, försvunnit och helt enkelt bara varit precis den man inte tror dom är men det tänker jag inte gå in mer på här. Självklart så slutar ju det med att man känner sig ännu mer ensam och det finns vissa stunder i livet när man verkligen inte klarar av att vara ensam. Är det bara jag som känner så? Som att vissa perioder är det nästan olidligt att vara ensam och så fort du är det så flyger tankarna runt som små demoner i huvudet? Jag vet iallafall att det är så jag känner för tillfället och vissa dagar känns det som jag inte har en människa på hela jorden vid min sida som stöttar mig och andra dagar känns det som jag har alla med mig, men dom dagarna är inte lika många!

Idag har det faktiskt inte hänt mycket alls var ute typ 2,5 timmar, sen väl hemma igen så bytte jag lakan i sängen och nu sen en timma tillbaka har jag verkligen inte gjort någonting mer än att sitta i sängen och i stort sätt bara glott in i väggen. Slängt en blick på mobilen då och då när det hänt något men annars har jag bara suttit här, har inte ens insett att det gått över en timma. Normalt sätt är jag inte alls den som bara sitter och glor in i väggen, jag klarar inte av det jag blir galen, skulle troligen börja dra av mig håret. Men just nu...det är något, något som inte stämmer och det går inte riktigt att sätta fingret på vad. Det är nästan som att jag kollar ner på mig själv där jag sitter i sängen, som att min kropp är urtömd på känslor och jag bara sitter i någon slags trans men det kanske är så det blir efter ett tag med för många ångestattacker. Och det är som att jag just nu inte bryr mig längre om jag är ensam eller inte, jag vill inte ha någon som berättar för mig att/varför jag mår dåligt eller någon som frågar hur jag mår, jag vill bara ha någon som kan ta mina tankar någon helt annanstans istället och skita i om jag kanske är en känslokall människa just nu. Jag behöver inte höra allt det där som jag redan vet för då går allt över i ilska istället, för ju mer man tänker på att man mår dåligt desto sämre mår man, ibland behöver man bara någon att vara lite galen med och göra något riktigt kul med!

Det blev ett långt inlägg idag men fick åtminstone skriva av mig lite och om du läser det här så kanske du också läst hela inlägget och då får jag väl tacka för det, jag hade nog aldrig orkat läsa det! ;)

Likes

Comments

Att försöka förklara något för personer som verkligen inte förstår hur det är i vissa situationer är något att det svåraste som finns.
Jag stöter på sådana personer både i skolan och i största allmänhet. Det är inte alltid lätt att leva ett liv med svårigheter, självklart ska man kämpa så mycket man kan men som med just till exempel depression så är det riktigt svårt när den tar över och den styr i stort sätt hela ditt liv under den tiden det är som värst. Men att förklara det för folk som inte själva har dom problemen kan bli riktigt svårt och leder ofta till missförstånd för många vet inte hur det verkligen är och det är oerhört svårt att förklara för det kan vara så olika, vissa dagar märker man inte av det något och den andra kan du va nere på den djupaste botten!
Man skulle kunna kalla det en känslomässig bergochdalbana!

Likes

Comments

Jaaa det här med uppdateringar av bloggen var det...för tillfället är jag inte den bästa på dom!

Har inte alls haft en bra period just nu utan är inne i någon mörk tunnel eller liknande för tillfället. Kan inte direkt sätta fingret på exakt vad det är heller så det finns inte mycket att göra åt det heller mer än att försöka håller humöret uppe så gott man kan. Man får försöka hitta saker eller personer som ger en motivation och under sommaren så har det ju alltid varit speedwayen som varit min räddning så vintertiden är alltid tuffast.

Veckan för övrig har inte varit mycket mer än skola och tråkigheter i stort sätt, mycket skitsnack och lögner nuförtiden men jag orkar inte lägga ner mer energi på det nu för sanningen kommer ändå alltid fram i slutändan!

Likes

Comments