Precis som rubriken lyder. Idag är jag glad.

Det var ett bra tag sedan jag kände så här och det känns fantastiskt! Jag har gått hos psykolog i snart en månad och där får jag prata ut om allt. Min barndom som var svår, mina tonårs år som var svåra och sedan mitt vuxen liv som också har blivit svårt och det känns så skönt när man fått spy ut allt skit man har varit med om. Ibland undrar jag vad min psykolog tänker om allt jag berättar. Men det verkar iallafall hjälpa.

27 juni firade jag och min sambo 5 år tillsammans. Han jobbade kväll så det blev ett ensamt firande, men vi får ta det på söndag istället. Oavsett är jag sjukt glad att jag har honom vid min sida.

Idag är det även dag 3 av 5 där jag ska cykla minst 20 minuter på min motionscykel och idag kände jag mig lite slöare och det måste förändras. Nästa vecka ska jag satsa på 30 minuter.


Nocco Caribbean, min sommar favorit. Rekommenderas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och lyssnar på regnet som smiskar mot fönstret. Jag vill så gärna hoppa upp på motionscykeln och köra men halsen är inte med i spelet just nu och vill inte riskera göra saken värre heller.

Min måndag började sådär. Först försov jag mig, sen missade jag min hållplats och åkte lite för långt med bussen och sen var det mycket ljud på jobbet som gjorde att jag blev jätte skakis. Jobbet påverkas väldigt mycket under denna period då jag mår dåligt och även jag påverkas av den kaotiska miljön vi har. 3 veckor kvar till semestern.

Sambon jobbar kväll så då fick jag uppdraget att laga mat och det är typ det värsta jag vet. Jag gillar inte att laga mat och äta själv, hellre skippar jag maten och tar en smörgås, men så kan man ju inte tänka. Vi får se vad jag hittar på.Likes

Comments

Midsommar spenderades med kärleken och kompisar på den årliga maskerad midsommarfirandet. Här är min sambo klädd som Dr Grant från Jurrassic Park filmen. Jag var klädd som en annan karaktär från den filmen, men det dokumenterades tyvärr inte i bild.

Helgen avslutades med en runda till IKEA för att få lite färg på lägenheten. Vi köpta spansk peppar som ska användas flitigt i köket. Som småningom ska vi även börja odla lite växter själva. Vi köpte även lite köksprylar som behövs till vår matlagning och bakning.

Imorgon är det tillbaka till vardagen och jobbet igen.

Likes

Comments

Jag är 27 år, men det känns inte som det. Jag har lägenhet, jag har ett jobb, och jag har en sambo. Men ändå känner jag mig inte vuxen. Ni ser, jag lever med depression och panikångest. Det är någonting som jag levt med sedan jag var tonåring och det är något som jag inte har tagit tag i tills nu i vuxen ålder, just för att jag inte kan leva som alla andra. Jag kan inte hantera stress och motgånger som andra, jag är otroligt självkritisk och många dagar rent sagt hatar jag mig själv. Vissa dagar kan livet vara helt fantastiskt och andra dagar kommer jag knappt ur sängen. Det är någonting som jag kämpar med varje dag. Ni kanske känner igen er, eller inte.

Det här är min chans att skriva av mig av det goda och det onda. Det jag tycker är skit jobbigt och det som jag tycker är skit kul. Hur det är att bo i en egen lägenhet, hur jag ska inreda lägenheten, vad jag lagar i vårt kök, vilken musik som spelas när jag städar och vad jag tränar. Det är fritt forum för tankar och reflektioner och jag har valt att dela med mig utav det.

Även om ingen är intresserad av att läsa det jag skriver kommer jag ändå att vara aktiv i detta forum och på denna blogg sida för att själv bli inspirerad av andra.Likes

Comments