Imorgon ska jag ha ett jätte jobbigt möte på kommunhuset tillsammans med min chef och en kvinna från rehabiliteringen. Sist vi sågs blev jag anklagad att förstöra för mina kollegor och verksamheten pga tidigare sjukskrivning (kommer ett inlägg om det). Jag har massa ångest och känner att jag kommer få mer skit slängt på mig men denna gång ska jag försvara mig!

Pepp pepp pepp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina söndagar brukar se ut så här:

Jag vaknar på morgonen pigg och glad. Idag hade jag min klippning att se fram emot och jag hade sedan min egentid som ger mig chans att vara ensam en stund och spela spel och skriva mina texter för mig själv. Men kvällen.. det är då helvetet bryter loss. Oftast så börjar det med att jag får hjärtklappning. Det sprider sedan vidare till huvudet som börjar koppla hjärtklappningen till min ångest, tanken på ångesten drivs vidare till anledningen för ångesten. Ångesten leder till sömnlösa nätter. Hur ska jag klara veckan? 

Jag hoppar verkligen att jag får sova inatt. Jag har tagit min medicin som hjälper mig att lugna ner mig så jag hoppas på att jag får sova natten ut. Jag måste klara nästa vecka!

#ångest #depression #panikångest #jobb #insomnia #söndagsångest


Likes

Comments

Idag blev det en mini makeover. Jag fick som ett litet ryck här om dagen och kände för att jag behövde hitta min "feminina" sida igen. Jag har alltid känt att jag ser ut som en pojke i ansiktet och det är något som stör mig väldigt mycket. Det är inte ofta jag sminkar mig då jag känner att jag har ett yrke där man inte behöver sminka sig. Det blir jeans och en tjock tröja och sen är det klart liksom. På morgonen har man ingen ork att sminka sig heller. Mitt mål är att komma upp ur sängen lite tidigare och ta dig att sminka mig, så jag får en sån där fin känsla som jag saknar.

Före & Efter

Efteråt bjöd syrran på en god, men onyttig lunch på en restaurang här i närheten och jag känner mig som en uppsvälld gris men imorgon ska jag till gymmet så det känns iallafall bra. Sambon är på träning så jag har lite egentid att göra saker hemma.

Likes

Comments

Mitt namn är Alexandra och är 27 år gammal. Jag bor söder om Stockholm tillsammans med min sambo. Relativt nyinflyttade sedan 9 månader tillbaka i vår första lägenhet. Jag jobbar som fritidspedagog på ett lågstadium söder om Stockholm, men är nu på jakt efter nya äventyr lite närmare hemmet.

Jag har alltid gillat att skriva texter då jag känner att jag är en kreativ själv som gillar att uttrycka sig i text. Det kan vara allt från dikter, låttexter, noveller eller bara i blogg inlägg. Jag har alltid velat börja blogga och dela med mig utav mina texter till andra. En blogg är det perfekta verktyget för det.

Det denna blogg kommer att handla om är allt från mental ohälsa då jag lider av depression och panikångest sedan ett par år tillbaka, musik som är en stor del utav mitt liv, min resa till att må bra psykiskt och fysiskt samt mitt brinnande intresse för Pokémon och kreativt skrivande.

Jag hoppas att ni vill följa med på min resa och vara en del utav min framtida utveckling som en gladare och hälsosammare person.


Likes

Comments