Om ni läst föregående inlägg har ni säkert förstått att dagen till ära ska spenderas med att fixa iordning allt inför förlossning/tiden efter.

Har redan delat med mig av min packlista till BB & tänkte nu berätta vad vi behöver inhandla närmsta tiden.

Vi har fortfarande inte bestämt oss för vilken dubbelvagn vi vill ha, jag är väääääldigt kräsen men letar aktivt efter drömvagnen, har hittat en som kommer närmaste men den prislappen är upp på en månadslön för en vanlig Svensson, så får se hur det blir med den 😅. Har dock bestämt oss för att både köpa en tvillingvagn samt en sulky till C.

Sen är det blöjor, nappflaskor, nappar osåvidare som vi vill köpa som "färskvara". En bilbarnstol till C ska inhandlas då babyskyddet vi har nu kan bebis använda medans C börjar bli lite stor för det, trots att hon fortfarande sitter bekvämt. 😛


Häääär är drömvagnen 😍😍
Dock med silvrigt chassier än det svarta jag vill ha 🤗!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag har jag planerat att förbereda allt inför förlossning och bebis ankomst. Har tänkt att dela med mig av hur och vad jag ska packa, varför jag tar med mig vissa saker och vad som måste inhandlas. 😌

Först ska jag packa iordning BB väskan, den man tar med sig när det är dags. I den ska det finnas kläder till Jonathan, flera ombyten till bebis samt till mig. Stora bekväma kläder. Hygienartiklar till oss alla samt extra saker som är bra att ha såsom mobil laddare, legitimation, bilbarnstol, babynest, filtar och ett "snutte" till bebis.

Jag tänker också att det är bra att ha med sig napp då bebisar är väldigt snuttiga & pågrund av att plötslig spädbarnsdöds riskerna minskas vid användande av napp.

Sen tar jag också med mig blöjor, nagelfil, tvättlappar och någonting som kan ge mig snabb energi. 😃👍🏼

Sen måste vi ju även packa en väska åt både C & Diva då det kommer vara aktuellt med barnvakt och hundvakt.

Till C har jag för tillfället skrivit ner tre par ombyten, pyjamasar, ett paket blöjor, välling. Nappflaskor samt leksaker. Den som kommer vara barnvakt har även en nyckel hem till oss då det kan behövas fyllas på med saker och man vet aldrig hur lång tid vi blir inlagda.

Diva behöver ju givetvis också saker men hon är lite lättare och behöver mindre saker. 😅 Hon får med sig 4 uppsättningar hundmat, sina favorit leksaker, givetvis ett ben samt tre olika uppsättningar av koppel, halsband och selar. Bajspåsar. Sen är hela listan färdig.

Inlägget blev visst mycket längre är vad jag hade tänkt mig men nu är det iallafall färdigt ☺️👌🏼!

  • 2 readers

Likes

Comments

Om 19 dagar är jag alltså beräknad, vilket är helt ofattbart för dessa 9 månader har verkligen sprungit iväg! Har inte ens haft tid över för att hinna reflektera ordentligt över denna graviditet, eller fundera på tiden efter när man helt plötsligt är två barns mamma. Egentligen är det helt fantastiskt. Att jag får chansen till att ha två underbara barn, som älskar mig av djupet av sitt hjärta.

Har en otroligt snäll och vacker dotter idag, som kommer bli en perfekt storasyster. Hon har egen vilja, väldigt envis(precis som sin mamma) men så kärleksfull och aktiv. Vill alltid vara med och försöka hjälpa till på sitt sätt. 😌

Varit mer "aktiv" denna graviditet, inte haft så mycket foglossning eller sammandragningar förrens nu på slutet när förvärkarna är riktigt intensiva. Trycket finns självklart där.

Igår på TUL fick vi dock reda på att hon låg i tvärläge & fick tid till vändningsförsök. Hon har som tur var dock vända sig på den timmen vi hade på oss, men hon har lagt sig väldigt högt och är väldigt rörlig så måste vara uppmärksam och kontakta förlossningen om jag märker av eller misstänker att hon vänt sig igen.

Har min nästa tid den 28/7 vilket är när jag snart har BF, och hoppar det igång innan måste jag åka in direkt jag får värkar för att de ska hinna putta till henne i rätt läge & går vattnet först blir det snitt.

Livrädd för snitt, mest för återhämtningen dock 😰

  • 1 readers

Likes

Comments

Spenderat lördagen med familjen och startade den med en promenad för alla fyra. C fick hålla diva i kopplet nästan hela vägen och det gick hur bra som helst 😌👍🏼

Har fixat och städat större delen av dagen och även hälsat på C's morfar, delvis min pappa och busat däruppe med mina bröder. C älskar verkligen dom tre grabbarna!

Sen hem och laga mat, ta ut hunden och fortsätta städa, ett låååångt bad för mig och C och nu är jag ensam hemma och bara tar det lugnt medans J & C är på valö och kollar in läget där.

Hoppas ni får en bra kväll! 😘

  • 2 readers

Likes

Comments

Känner ni rädsla för att vara ute på kvällarna? Något speciellt som ni tycker är otäckt eller något som gör er oroliga? Går ni runt själva i mörkret eller går ni tillsammans med övriga? Tittar du dig bakom axel flera gånger? Det gör jag! 😦

Tycker det är sjukt obehagligt att möta folk i grupp, eller män oavsett om de är ensamma eller inte. Man hinner tänka så hemska tankar och man känner ett behov av att knyta näven i fickan för att vara förberedd OM något skulle kunna hända. När blev samhället så osäkert, eller när slutade föräldrarna uppfostra sina ungar?

Många frågor och tyvärr inte ett enda svar. Jag har iaf mitt överfalls larm. En rottis på 40 kg+, inte många som vill komma i närheten av oss när mörkret faller på.

  • 1 readers

Likes

Comments

Min torsdagskväll blev inte alls som jag förväntat mig, min bil blev påkörd när jag som tur var satt bredvid bilen och inte i. Inga större skador, men ändå saker som behöver åtgärdas. Känns så pissigt när det är så mycket som ska hända nu lixom som bilen behövs till! 😩

Och denna dag ska vi inte ens prata om, men jag berättar imorgon... Godnatt 😴💤

  • 1 readers

Likes

Comments

Vi alla är enskilda individer, med olika tankar, värderingar, önskningar, mål i livet, kunskaper, erfarenheter samt tyckande. Det är en rättighet vi människan har, dessa privilegier.

Vi har även fyra grund lagar som i kort och gott säger att vi får säga och tycka precis vad vi vill, vi får skriva och kommentera precis vad vi vill, SÅ LÄNGE det inte skadar någon annan individ. Vi har inga rättigheter att kränka någon annan, bestämma över någon annan eller tvinga någon att tycka som vi.

Visst är det fantastiskt? Ingen kan bestämma vem jag ska tycka om eller inte tycka om, ingen lan bestämma vilken favoritfärg jag ska, favorit bilmärke, vad jag ska äta till mat. Det är min rättighet.

Och det viktigaste av allt detta är respekten och accepterandet av att alla är olika. Ingen ser likadan ut som den andra eller beter sig likadant. Vi tänker annorlunda, äter annorlunda, lever annorlunda och det är ingen som har rätten att klanka ner på det.

Tack för mig, hej!

  • 1 readers

Likes

Comments

Min finaste vän, lille divis som precis fyllde tre år. Snart har hon varit hos mig i tre år, och den tiden känns som den flugit förbi samtidigt som de även känns som om hon alltid funnits i mitt liv.

En riktig krigare som är mestadels rottweiler, fint psyke. Vackert huvud och full med kärlek. En extra mamma till min dotter och även hennes bästa vän. Dom älskar varandra villkorslöst, trots att ettåringar är precis överallt o känner och undersöker med sina händer.

Diva sover alltid tätt intill C, spenderar hela dagarna tillsammans. Och när vi då får ensam tid passar vi verkligen på att bara mysa. gå längre promenader och leka av sig. Hon är rätt stor så plats tar hon upp, svårt för henne att kontrollera sin kropp när hon blir helt lyrisk och energisk.

Tänkte så småningom presentera er för mer medlemmar i min familj, få läsa mer om min familj. Det kommer! 🤗

  • 2 readers

Likes

Comments

1. Folk som behöver ventilerar sig konstant om hur synd det är om dom, som om de är dom enda som mår dåligt.
2. När man inte kan hantera sina känslor.
3. Folk som kommer undan med ALLT.
4. Personer som trycker ner andra.
5. Folk som alltid ska vara bättre än sina vänner.
6. Folk som snackar skit om sina vänner och sen är bästisar.
7. När man inte vågar stå för det man säger.
8. Personer jag försöker lämna gång på gång som klamrar sig fast i mitt liv.
9. Folk som inte har empati och medlidande för andra.
10. Folk överhuvudtaget iprincip.

  • 1 readers

Likes

Comments

Dagen började bra med besök hos barnmorskan. Jag var ute med hunden tidigt imorse och bara va med henne, spenderade tid med henne. Utan barn och utan J. Det är bland det bästa hon vet att vara ensam med mig, desamma gäller från mitt håll.

Besöket gick för övrigt bra, ska på ultraljud imorgon för att försöka räkna ut en cirka vikt vid förlossningen. Inte alls orolig då C var ett "perfekt" barn i storlek.

Efter besöket där uppe börjar draman. Folk i min närhet som inte står upp för sig själva, som ALLTID hamnar i skottlinjen pågrund av att de aldrig sätter ner foten. De accepterar skiten varje gång den levereras och leker sedan offer trots att de kan förhindra det som händer varje gång.

Åsikter har alla. Ibland har man liknande & ibland väldigt skilda. Oavsett vad kan man redan från början vara säker på att man kan bli oense, men att vara respektfull angående vad andra tycker. Jag HATAR folk som aldrig har fel, eller åtminstone vågar erkänna det. Något jag stör mig på ännu mer är när käften blir stor när folk är i närheten, fruktansvärt. 😷

  • 1 readers

Likes

Comments