ett sjukt tråkigt inlägg kanske, jag vet det men jag behöver skriva av mig och det är det denna blogg är till för, att skriva av mig, utav mina känslor, livet helt enkelt. så nu får ni läsa detta eller klicka bort men jag är trött på det här, jag är så trött på det här att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart. det här gör mig galen, alltså jag får panik av det här, jag vet inte vad jag ska göra med den här känslan längre. jag bryr mig så mycket om folk som inte bryr sig om mig eller iallafall inte lika mycket som jag gör, jag måste SLUTA med det här.mår så dåligt av det och jag får helt ärligt panik utav det, för får jag inte den uppmärksamheten av personen jag gav uppmärksamhet till så blir jag ledsen och ibland blir så jag så ledsen utav det så att jag börjar gråta och får riktig panik. jag bryr mig så mycket om hur mina nära mår, när jag får träffa de, vad de gör och så vidare. jag sitter här och är så less på allting, allting verkligen, att man inte någon fucking gång kan få vara glad en hel dag utan bekymmer, utan någon idiot som kommer och fuckar upp ens liv. du som läser det här kanske tänker, ”men du säger ju att du mår bra”, ja men tror du aldrig att man drar en vit lögn någon gång?

eller att man någon gång har så pass mycket att tänka på att man absolut INTE orkar ta upp allting man är ledsen för?

jag mår bra men inte utav DET HÄR, annars mår jag jättebra. det här är det enda som tär på mig riktigt mycket just nu.

jag behöver sluta vara så omtänksam och sluta bry mig så mycket om personer som inte gör det om mig, även hur svårt det kommer vara, men jag mår bara så jävla helvetes dåligt över det här. jag hatar när folk säger såhär eller skriver såhär för det gör ont i en och man blir orolig men ”jag orkar inte”, jag orkar inte känna mig som ett andrahandsval eller tredje valet till exempel. om jag tar en person jag älskar med hela mitt hjärta som första valet, så vill jag att den personen ska göra samma sak för mig. jag vill inte vara ledsen och jag vill inte heller att det ska vara synd om mig men jag begär bara det här av folk jag verkligen tycker om. även om jag inte berättat det så borde det synas hur jag känner. men jag tänker numera bry mig mer om mig själv, se hur bra jag lyckas med det men jag tror just nu på mig själv för det här är något som tär så mycket på mig att jag får PANIK. jag vill inte ha det så längre. tar jag dig som första valet eller bryr mig om dig mycket mer än vad jag gör för någon annan så vill jag att du gör detsamma för mig och gör du inte det, då tänker jag försöka sluta göra det.

SNÄLLA, ge mig tips hur jag ska ändra på det här.

jag fucking hatar mig själv på grund utav detta.

Likes

Comments

som sagt så ser texten lite weird ut för att jag skriver från mobilen och det knasar upp sig ibland!

okej, jag var med om en super rolig men ändå härlig händelsen idag. åkte igenom frövi, skulle hemåt, vid stationen sitter det en kvinna på 60 år, lite berusad men väldigt trevlig för det och säger ”ursäkta, kan du förklara vägen till frövifors?”och jag sa ”ja men absolut”, började förklara vägen, sedan sa jag ”nej men du, jag kan visa dig vägen istället för jag bor nära frövifors så ska ändå mot det hållet.”så jag gick bredvid henne med cykeln, vi pratade på vägen och jag frågade vad hon skulle göra där och så vidare.hon svarade ”ja du vet ju, jag dejtar en gubbe där borta” och började skratta, jag kollade på henne och sa ”vad trevligt”.

hon förklarade då att hon skulle dit till någon hon dejtar och att hon var riktigt sugen på att ha sex.

jag svarade bara ”jaha vad roligt, har ni dejtat länge?” för att inte prata om sex med en mycket äldre kvinna även hur naturligt sex är men förstå mig rätt, jag var inte så sugen på att höra hennes snack om det..vi babblade på sen började hon prata om det igen och ställde tusentals frågor till mig angående sex, jag sa att jag inte hade någon lust att svara på frågorna och sedan började jag skratta.

hon skrattade också och sa "vadå vi gamla vill också känna kärlek?

jag vill ha sex även hur pass gammal jag är"

och det är sant, så tro inte att äldre skippar kärleken bara för att de är äldre och kanske inte är lika skickliga som de var i 30 års åldern.

nejmen riktigt skön berusad 60 åring, men jag tror jag kan tacka mig själv nu efteråt att jag inte pratade sex med henne, jag kanske hade mått dåligt efteråt ”skämt ;)”, men hon verkade vilja förklara så väldigt detaljerat och man ba ”thanks but no thanks”.. men det jag också vill skriva med detta inlägg är att jag är glad att jag hjälpte henne ända dit hon skulle även ifall jag inte kände henne alls, men jag kände på mig att hon var snäll och ingen elaking för det finns det ändå gott om här i världen men sen finns det också snälla och goda människor som bara vill ha den hjälp de frågar om och som inte lurar en.men att hjälpa en annan människa, ja det kan vara, att hjälpa en äldre man över vägen, eller ett litet barn som ramlat, eller en kvinna som behöver hjälp att få upp sina kryckor från marken till exempel.

HJÄLP ANDRA MÄNNISKOR, man blir att må bra utav det.jag jobbar med barn på förskolor som vikarie och har det gjort det tusentals gånger nu och jag ÄLSKAR det, alltså jag mår så bra utav det, att hjälpa de varenda dag med olika saker och att få höra från de att de tackar så mycket för hjälpen, det gör en så glad.jag fick höra idag från en liten tjej på 8 års åldern ”du är världens bästa vikarie” och det värmde så mycket i mitt hjärta alltså.den lyckan.och inte bara det, jag hade ”umgåtts” med den här tjejen i kanske cirka 30 minuter och ändå säger hon så, ändå tycker hon att jag är en bra vikarie, då har man gjort ett bra intryck.jag är stolt över mig själv idag att jag nästan alltid tackat ja till jobb för jag har lärt mig så himla himla mycket och jag har mycket mer erfarenheter än vad jag hade för ett år sedan.dessutom träffat på otroligt underbara barn som man ibland önska var ens eget.och jag kan säga en sak, jag förstår varför inte föräldrar ofta brukar säga ”tiden går för fort” när barnet är 8 ungefär, för de är så bra och goa vid de åldrarna och man vill bara inte tänka att ”när de kommer upp i 18-20 års åldern flyttar de hemifrån”. men sånt är livet, man får ta vara på allt man har. livet är ända kort.

Likes

Comments

om det ser konstigt ut så är det för att jag skriver från mobilen pga att det inte funkar från datorn, det är därför jag inte bloggar så mycket längre om ni undrat.

vart ska jag börja? hur ska jag börja?

det här är bara så jävla vidrigt så jag SPYR på mänskligheten. förlåt för mitt ordspråk idag men jag behöver verkligen få ur mig detta och det kan bli extremt. klockan 14.00-15.00 träffade jag mina två nära vänner, jag och den ena vännen började dricka lite, tog max två glas tills klockan blev 19.00 ungefär, sedan åkte vi till en kompis stuga, fortsatte dricka där, det var trevligt och jag kände att ”idag kommer bli en bra kväll, få träffa alla studenter och ja, bara ha det roligt”. men det är vad jag trodde.. vid 22.00 drog vi till genkos i lindesberg, där var det också kul tills vi kom till efterfesten där jag blev så otroligt påhoppad utav INGEN anledning, jag blev kallad massvis med vidriga ord och fick massvis med vidriga meningar rakt upp i ansiktet, bara utav att sitta i en soffa, tyst.. och ”liten”. jag var bara där och jag hade inte gjort något fel mot dessa personer.

SÅ VARFÖR JUST JAG?

den här killen som sa de flesta utav dessa ord talade också för många andra, många andra som inte vågade säga emot honom. de sitter där som små jävla mesar allihopa bara för att skydda sig själva.alltså jag finner inga ord för det här och jag mår så dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.killen skulle antagligen slagit ihjäl mig eftersom jag sa emot honom, men som tur var så fanns det faktiskt några vettiga människor där som stoppade honom. men jag blev så rädd och är det ännu idag, för de där killarna.när jag fick höra all skit så försökte jag stå på mig och inte visa att jag blev ledsen, det funkade.. ja, ett tag iallafall..tills jag inte längre kunna hålla in alla tårar som jag velat få ut ett bra tag.meningen jag hörde från denna kille som bara ligger i mitt huvud och pressar, det är ”INGEN vill ha dig här alexandra, INGEN”.och sen säger en annan ”ja, du kan lika gärna gå härifrån.”och de flesta bara sitter där och skrattar och tycker att det är så kul att någon bli kränkt och nedtryckt. jag blev tillslut illa tvungen att gå ifrån den där vidriga festen, ifrån de där vidriga människorna som inte har något hjärta alls.det skulle bli skönt tänkte jag, att få GÅ därifrån men så kastade en kille ut mig, våldsamt. jag blir ledsen och 

förbannad på samma gång, allt blir svart och jag vill bara göra allt för att såra dessa killar som tryckt ner mig såpass mycket och som kastar ut mig som att jag inte är värd någonting alls.sedan går jag ut och det blir bråk där utanför festen, 6 eller fler mot mig.mot en tjej som inte gjort någonting alls från första början.jag finner inte ord, att det ens finns sådana människor.efter allt elakt folk gått in så står tre snälla killar kvar med mig som skyddat mig under festen och som sa till de andra att ”nu räcker det”.vi pratade lite sedan började jag gråta, jag visste inte vart jag ville ta vägen, antingen långt bort därifrån eller gå in och förstöra deras liv lika mycket som de förstört mitt.jag valde att ringa min pappa, världens absolut bästa pappa, jag frågade om han kunde hämta upp mig och det gjorde han.när han hämtat upp mig grät jag så mycket att jag tappade orden, jag fick svårt att andas pågrund utav att jag grät såpass mycket och jag kan säga er att jag inte varit såhär ledsen och sårad på väldigt väldigt länge.de har förstört en stor del utav mig och nu är det jag som måste bygga upp mig själv igen och ställa mig på stadiga fötter.det kommer säkert ta tid och jag kommer förmodligen vara rädd så fort jag kommer in i lindesberg.mina tankar bara snurrar runt i huvudet och det ända jag kan tänka är ”tänk om de slår mig?””tänk om de försöker skrämma mig genom att säga att de ska ha ihjäl mig?”eller ”tänk om de säger något elakt igen åt mig så jag blir ännu mer ledsen och blir att må ännu mer dåligt?”åh.. jag är rädd, inte bara för de, utan det här har gjort så jag blivit så rädd för mänskligheten och hur folk kan bete sig.alltså nej, jag finner inte mer ord än såhär att skriva men jag hoppas jag kan få leva mitt liv med ett leende på läpparna nu utan att de ska komma i vägen och göra mig något mer ont och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag slipper möta på dessa onda människor en gång till vilket jag förmodligen kommer göra. tyvärr.

har aldrig känt mig såhär liten och svag som jag gör och jag är inte en hel alex just nu men det är bara att ta en dag i taget.

tack att ni läste, ta hand om er och tänk på vad för fest ni hamnar på, man vet aldrig, snälla.

Likes

Comments

Kärlek och sex

1. Är du singel? nej
2. Trivs du med det? ja men självfallet
3. Vad är viktigt i ett förhållande? tillit är det absolut viktigaste enligt mig
4. Vad är viktiga egenskaper hos en partner? personligheten är ju det som får en att stanna oftast och utseende är ett stort plus men man måste absolut attraheras utav varandra så det är ju också något som får en att stanna
5. Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? nej det skulle jag inte kunna göra
6. Vem kysste du senast? atto
7. Är du kär? ja
8. Om inte, när var du senast kär? nyss
9. Den yngsta du hånglat med? 98a
10. Har du haft sex med någon du inte varit kär i? ja annars hade det varit jobbigt
11. Vad hade du gjort om du hade blivit gravid? jag skulle göra abort pga att jag är för ung för att skaffa barn nu, delvis ingen ekonomi till att ha barn
12. Vad för sorts killar dras du till? ingen speciell typ, faller jag så faller jag men ett bra utseende ska han ju ha, självfallet
13. Vill du gifta dig? ja men inte nu
14. Har du haft ett one-night-stand? ja
15. Har du haft sex med fler än 4 personer? ja

OM DIG

16. Vad är ditt fullständiga namn? alexandra hope lindgren
17. Är du helsvensk? nej
18. Hur lång är du? 164 tror jag
19. Din skostorlek? 38
20. Din stil? väldigt blandad stil
21. Har du bra betyg? har redan tagit studenten men hade väl helt okej betyg
22. Vart bor du? frövi
23. Har du några smeknamn? alex och hope
24. Vad älskar du? väldigt väldigt mycket finns det att älska här i livet men det viktigaste är väl min familj och mina vänner
25. Vad hatar du? att bråka med folk jag tycker om, det absolut värsta som finns verkligen.
får sådan panik och ångest

DÅLIGHETER
26. Har du någon gång varit deprimerad? ja
27. Har du skurit dig? nej
28. Brukar du dricka alkohol? ja, ska minskas med det dock
29. Brukar du röka? ja
30. Har du tagit droger? nej
31. Har du haft någon slags ätstörning? nej
32. Har du varit i slagsmål? nej
33. Har du snattat från en affär? när jag var mindre, typ en klubba lol
34. Har du snott någon annans pojkvän? snott? eeeeh, nej
35. Har du sårat någon med flit? naej

VEM
36. Vem ringer du när du är ledsen? någon utav mina närmaste vänner och jag har inte många sådana men någon utav de
37. Vem träffade du senast? min pappa och mamma
38. Vem skrev du senast med? märta och emma
39. Vem är du kär i? atto
40. Vem vill du träffa? just nu vill jag inte träffa någon pga att jag är jättetrött och ska upp tidigt imorgon, ja, 11 är tidigt enligt mig haha..
41. Vem litar du mest på? min familj
42. Vem skulle du vilja se ut som? gud

HAR DU NÅGONSIN
43. Gråtit offentligt? ja
44. Skadat dig allvarligt? brutit benet var ju ganska groteskt
45. Strulat med en tjej? ja
46. Strulat med någon annans pojkvän? ja tyvärr
47. Varit utomlands? ja massvis med gånger
48. Varit med på tv? nej
49. Velat dö? man har väl ibland känt att ”fan vad skönt att dö i 5 minuter sen leva igen”, men ändå nej
50. Gjort något riktigt dumt? ja
51. Gråtit över en pojke? allt för många gånger
52. Haft telefonsex? kan inte kalla det telefonsex
53. Träffat någon genom internet? ja
54. Blivit kär i en vän? ja
55. Blivit kär i någon genom internet? nej, verkligen inte

VÅGADE FRÅGOR
56. Har du varit gravid någongång? nej
57. Hur många gånger har du haft sex? hur många gånger? lägg av, det räknar man ju inte
58. Har du haft sex på en offentlig plats? ja
59. Vem bråkade du senast med? det minns jag inte
60. Går du på några mediciner? nej inte längre men ska egentligen göra det
61. Äger du några rosa stringtrosor? ja såklart, rosa är min favvo färg
62. Den finaste färgen på underkläder enligt dig? rosa fo helvede
63. Har du älskat någon på riktigt? ja
64. Har du blivit dumpad? ja
65. Hade du kunnat dumpa någon för snoppstorleken? alltså man vill ju kunna känna något men vafan nej, hahaha
66. Är utsidan viktig? alltså ja för mig är den det, det tycker jag är en självklarhet, man måste ju kunna attraheras av varandra som jag skrev innan
67. Hade du kunnat vara ihop med någon som som är 5 år yngre? nej

68. Hade du kunnat vara ihop med någon som slagit sin tidigare flickvän? nej
69. Hade du kunnat vara ihop med någon som har ett rykte för att vara player? rykte är alltid ett rykte, han får väl bevisa att han inte är det
70. Har du varit på ett polisförhör någon gång? nej
71. Kan du sjunga? jag kan sjunga men jag borde inte för det låter förjävligt
72. Hade du kunnat vara ihop med någon som är tio år äldre? det tror jag
73. Hur ofta gråter du? när jag behöver gråta, gråta är skönt
74. Har du några rykten efter dig? nej, inget jag hört
75. Har du spridit ett rykte någon gång? nej, sådant fjanteri håller jag inte på med

IDAGOCH IMORGON
76. Vad har du gjort idag? vaknade upp hos atto sen drog jag hem, åt, la mig och sov, vaknade och nu sitter jag här och bloggar
77. Vad har du haft på dig idag? svarta tights, en vit tröja och en grön kofta över
78. Hur har du mått? idag har jag mått bra dock lite ont i huvudet
79. Vad ska du göra imorgon? umgås med atto
80. Vem ska du träffa imorgon? min familj sedan emma sedan atto

FAVORIT
81. Band? har inget favorit band
82. Maträtt? thailändsk mat, lätt
83. Skådespelerska/skådespelare? chloe moretz, svin duktig och snygg

84. Film? the notebook
85. Låt? finns massa bra, musik är livet!
lyssnar ärligt på musik när jag sover, vaknar till musik, har musik när jag gör mat, duschar, bloggar, cyklar, går, spelar ingen roll hur kort stund jag får lyssna, lyssnar ändå, ALL THE FUCKING TIME

SKOLA JOBB
86. Vilken klass går du i? jag gick i stylist12, men har som sagt tagit studenten
87. Vilket är ditt favoritämne i skolan? inget jävla ämne var mitt favorit ämne
88. Vilket ämne gillar du inte? mattematik hatade jag
89. Har du ett jobb? jag är vikarie på ett dagis, kommer bli vikarie på tre dagis till
90. Vart har du praktiserat? på väldigt många ställen men praktik sög


UTSEENDE
91. Är du utseendefixerad? beror helt på vart jag ska och vad jag ska göra
92. Sminkar du dig varje dag? nej
93. Hur fixar du ditt hår? antingen har jag uppsatt i en hästsvans/bulle eller utsläppt
94. Använder du lösnaglar? ibland
95. Använder du lösögonfransar? det händer ibland

SKULLE DU KUNNA..
96. Skulle du kunna vara vän med någon som går på droger? ja
97. Skulle du kunna förlåta otrohet? nej
98. Skulle du kunna vara otrogen? aldrig
99. Skulle du kunna flytta ensam utomlands? nej, det tror jag fan inte
100. Skulle du kunna raka av dig allt ditt hår? big nono

Likes

Comments

här är massvis med bilder på minnen tillsammans med ER mina friends!
har så mycket fler bilder jag vill visa och lägga ut här på min blogg men fick börja med dessa och ja DU som kollar finns säkert med här, bara att kolla efter. NJUT

Likes

Comments

jag gissar alltså på att de flesta kommer att rösta på tuttar eller rumpa, därför har jag två bilder på dessa. 
men vore roligt om det blev röster på ögon eller läppar till exempel!

  • 3233 readers

Likes

Comments

detta blir ett roligt inlägg, jag skrattade iallafall när jag gjorde inlägget.
men dessa ställningar är bara what the fuck?

hur klarar man ens denna? de båda står ju rakt bara att hon lyfter benet lite?

ja.. denna behöver nog tjejen bara vara vig för att kunna klara av, ganska enkel ändå.

denna är det nog killen som behöver vara ganska vig för att kunna klara av.
jag menar, kolla hur han sitter?

alltså what?
förstår inte ens hur den här går till helt ärligt.
hur ligger han?

den här ser enkel ut.
blir ju nästan som armhävningar för tjejen!

HAHAHAHA, vad gör de?
denna var sjuk!

har inget att säga, denna ser simple ut.

en till enkel men se till att vara i en säng och inte på marken eller ett golv annars lär killen få sjukt ont i knäna.

ja, det ser typ ut som att de kväver varandra här men annars ganska normal? eller?..

den här ser riktigt rolig ut men fyfabian vad jobbigt i armarna för tjejen!

och denna blir jobbig i hela kroppen för killen istället men tjejen får en flygresa!

hur går det här ens till?

denna såg jobbig ut och förstår inte varför man ens skulle vilja ha sex på detta viset?..

​hörrni, skratt förlänger livet SOM SAGT, detta var riktigt kul och herregud vad många SJUKA sexställningar det finns som man kan testa.

enligt mig var dessa riktigt sjuka och förstog mig knappt på hälften om jag ska vara helt ärlig.

Likes

Comments