Header

Hej finisar! Hoppas ni mår bra. Jag mår ganska bra idag om man bortser från att jag är väldigt trött, men annars mår jag bra.

Idag har jag varit på UM ( ungdoms mottagningen) och pratar med min psykolog om allt här i världen, som kretsar runt mig såklart. Annars skulle det vara lite dumt om jag kom till psykologen och började prata om någonting som inte har med mig att göra alls.

Hur som helst så tog jag upp något som jag har känt ganska länge att jag har velat göra och det är att försöka göra en remiss på ADD. Med detta menar jag då att jag vill göra en undersökning om jag har ADD. Vilket enligt mig borde vara ganska lätt att göra. Men tro mig det är det tydligen inte.

För att när jag sa detta till psykologen sa hon att jag för det första skulle prata med mina föräldrar om det först. Men även att oddsen att jag skulle kunna få en utredning just nu är ganska liten. I och med att jag är tonåring och inte klassas som barn längre, kommer det med det med största sannolikhet ta från 6 månader till 1 år tills jag kan få en så kallad remiss.

Detta gör mig lite bekymrad och ledsen nu när jag verkligen behöver hjälpmedel i speciellt skolan men även hemma.
I och med att många personer med ADD inte klarar av stress särskilt bra, kollapsar typ deras hjärnor och allt blir oftast kaos.
Och att allt blir kaos är något jag verkligen kan känna igen mig i. För att inte bara i skolan ingår det stress, utan varje morgon är alltid stressig för mig. Och grejen är att jag klarar verkligen inte av det.

Tex som idag, då det också blev stressigt och jag hann inte ens göra iordning mitt hår och jag glömde en av mina böcker hemma. Allt slutade med att jag lämnade huset extremt arg och upprörd. Jag kan inte riktigt säga vad exakt gjorde mig arg det bara blir så varje morgon...
Det blir kaos i huvudet helt enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen vår!!!
Nu slipper man sina jobbiga vinterkläder och det kalla vädret.

Nu ska jag hem till min äldsta bror som fyller 23 idag!

Likes

Comments

Åh jag dör, vilka vackra hus!

Om man bara var riktigt rik och kunde köpa ett riktigt fint lyx hus.

En dag när jag blir äldre SKA jag köpa ett sånt här hus. Jag vet inte hur jag ska få tag på pengarna men det löser jag säkert. Hehehe

PS. Inte mina bilder.

  • 2 readers

Likes

Comments

Jag älskar dig men saknaden av dig är så stor! ❤😔

Likes

Comments

Har suttit och hejat på Benjamin hela kvällen, men tyvärr vann han inte 🙁. Istället vann Robin Bengtsson, men det var väll också bra antar jag. Jag menar Robin var en värdig vinnare också.

Likes

Comments

Löööördag!!! Hoppas att alla har/haft en bra dag i det fina vädret! Själv har jag hjort iordning inför en middag jag ska för mina släckningar om ca 1 timme.
Och efter det ska jag självklar kolla på mello och heja på min favorit Benjamin Ingrosso. Alla i mello finalen är väldigt bra men som jag skrev förut så är min favorit Benjamin.


Hoppas ni får en underbar dag! Puss på er☺️😘

Likes

Comments

Vill så gärna ha denna lilla varelse i mitt liv!

Har redan en hund sedan innan med min familj, men på senaste tiden har jag tänkt på att skaffa en liten svart fransk bulldog som ska heta Sigge. How cute?! 😍❤

Ända problemet är att jag inte har tid att ta hand om en hund på egen hand med tanke på skolan.

Likes

Comments

Är nu sjuk IGEN! Min näsa och mina ögon rinner och jag låter jätte konstigt.

Så jag var tvungen att gå hem från skolan.
Och direkt när jag kom hem tog jag fram min IPad och började kolla på dom 2 senaste avsnitten av PH.

Jag tycker att Haidar är en solklar favorit för mig, för att han har en sån gullig personlighet.
Hoppas verkligen att Haidar och Andrea vinner hela skiten tillsammans. Om de håller ihop så är de ett starkt par som förtjänar att vinna.

Likes

Comments

Hahahahah det är faktiskt sant❤️🤣😂

Likes

Comments

Idag fyllde min lillebror år.

Och i min familj har vi en liten grej där det är så att när man fyller år får man bestämma vad och vart man vill äta. Och min lille bror ville äta på Burger, så såg gjorde vi det ;)

Likes

Comments