Header

Jag älskar att shoppa, och därför skaffade jag reve appen.
Jag gillar att vara ute i stan och shoppa men jag brukar oftast få panik när jag är i stora folk massor. Därför är den appen så bra, för då slipper jag att få panik i affärerna.

Hur som helst detta är det jag har tänkt att köpa, men jag är ju inte rik så jag kan tyvärr inte köpa allt på en och samma gång.http://rev.yt/s34cNiWmdlvGD

http://rev.yt/s13t6UfbXFlZt

http://rev.yt/s41Dp2rZZGOUB

http://rev.yt/s35lqTbJYwqw1

http://rev.yt/1BQhCEd

http://rev.yt/s02qjtMNb1kjB

http://rev.yt/s42qDs35YM9Eo

http://rev.yt/1qWyBvi

http://rev.yt/s44VprGqjXaUT

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag och min klass in till centrala Göteborg. Vi var på studiebesök på Emigranternas hus och Remfabriken. Om jag ska vara ärlig var det inte super kul, jag är inte så intresserad av historia och sånt.
Det roligaste var att åka tåg och äta sin matsäck. Hahaha

Likes

Comments

Glad påsk på er!
Jag har fått mer godis än vad man kan se på bilden men det är nämligen så att jag ville jätte gärna ha en parfym, så jag fick några små chokladägg och en parfym av mamma och pappa, för det var det jag ville ha. Jag har också fått ett påskägg av mormor och morfar, så godis har jag gott om.

Parfymen kommer ifrån Beyonces egen kollektion och heter Rise.

  • 2 readers

Likes

Comments

Guuuuuud! Har börjat läsa Viktor Frisks bok "min superkraft". Och jag är helt ärligt besatt av den!
För er som inte vet så har Viktor ADHD, vilket som är "tvilling diagnosen" till ADD som jag har.

Jag känner att verkligen att jag kan relatera till allt han har gått igenom. Eller ja, inte det där om att vara hyperaktiv och att vara stökig på lektionerna. Utan det där med att han alltid har känt sig annorlunda och att han inte passar in bland alla andra. Men jag kan absolut också känna igen mig i det där med att inte kunna konsertera dig, eller att huvudet alltid är fullt med saker som distraherar dig som in i tusan och det där med att han oftast gör andra ledsen,arga eller besvikna för att du kanske sa mer än vad du skulle.

Men jag tycker ändå att det är så häftigt att Viktor har kommit så långt som han har gjort trots att han har fått kämpa med sin ADHD samtidigt.
Och han har alltid har haft folk som har sett ner på honom och som alltid har sagt att han inte kommer kunna bli något. Men kolla, här står han nu och har gett ut en bok, gjort flera låtar som har hamnat på topplistorna, har en youtube kanal med över 30 tusen prenumeranter och han är en av Sveriges största bloggare.
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker iallafall att det är rätt stort!

  • 5 readers

Likes

Comments

Har egentligen ingenting att skriva utan ville bara önska er alla en fortsatt trevlig måndag, nu när det äntligen är soligt här Gbg 😊💗

Likes

Comments

Tillbringade helgen i Fredriks havn med min familj på vatten palatset The Reef.

Vi åkte tidigt på morgonen och kom fram runt ca 12:00 och därefter badade vi. Tyvärr kunde vi bara bada en gång för att vi var tvungna att ta båten tillbaka hem igen nu i söndags morse kl 11:50.

Här kommer lite bilder från helgen! :)

Ha det så bra, god natt.

Likes

Comments

Hej! hoppas allt är bra med er med mig är det fint. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skolan som vanligt. Och när jag kom hem från skolan gick jag upp till mitt rum och kollade på Netflix.

Jag tog precis en tidig dusch och ska nu bara ligga i min säng och kolla på gårdagens avsnitt av Paradise hotell.

Hoppas alla ni får en trevlig kväll 😊❤

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas ni mår bra. Jag mår ganska bra idag om man bortser från att jag är väldigt trött, men annars mår jag bra.

Idag har jag varit på UM ( ungdoms mottagningen) och pratar med min psykolog om allt här i världen, som kretsar runt mig såklart. Annars skulle det vara lite dumt om jag kom till psykologen och började prata om någonting som inte har med mig att göra alls.

Hur som helst så tog jag upp något som jag har känt ganska länge att jag har velat göra och det är att försöka göra en remiss på ADD. Med detta menar jag då att jag vill göra en undersökning om jag har ADD. Vilket enligt mig borde vara ganska lätt att göra. Men tro mig det är det tydligen inte.

För att när jag sa detta till psykologen sa hon att jag för det första skulle prata med mina föräldrar om det först. Men även att oddsen att jag skulle kunna få en utredning just nu är ganska liten. I och med att jag är tonåring och inte klassas som barn längre, kommer det med det med största sannolikhet ta från 6 månader till 1 år tills jag kan få en så kallad remiss.

Detta gör mig lite bekymrad och ledsen nu när jag verkligen behöver hjälpmedel i speciellt skolan men även hemma.
I och med att många personer med ADD inte klarar av stress särskilt bra, kollapsar typ deras hjärnor och allt blir oftast kaos.
Och att allt blir kaos är något jag verkligen kan känna igen mig i. För att inte bara i skolan ingår det stress, utan varje morgon är alltid stressig för mig. Och grejen är att jag klarar verkligen inte av det.

Tex som idag, då det också blev stressigt och jag hann inte ens göra iordning mitt hår och jag glömde en av mina böcker hemma. Allt slutade med att jag lämnade huset extremt arg och upprörd. Jag kan inte riktigt säga vad exakt gjorde mig arg det bara blir så varje morgon...
Det blir kaos i huvudet helt enkelt.

Likes

Comments

Äntligen vår!!!
Nu slipper man sina jobbiga vinterkläder och det kalla vädret.

Nu ska jag hem till min äldsta bror som fyller 23 idag!

Likes

Comments

Åh jag dör, vilka vackra hus!

Om man bara var riktigt rik och kunde köpa ett riktigt fint lyx hus.

En dag när jag blir äldre SKA jag köpa ett sånt här hus. Jag vet inte hur jag ska få tag på pengarna men det löser jag säkert. Hehehe

PS. Inte mina bilder.

  • 4 readers

Likes

Comments