Hejsan!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu då jag ändå sitter på lunch!

Tisdag idag.
Som sagt, sitter på lunch nu och börjar om 15min igen. Idag slutar jag kl. 15, vilket känns skönt!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske att jag städar lite och donar på hemma! Vem vet, vi får se! Ska även försöka få orken till att göra någon lunchlåda så jag har i veckan! Har ätit mig less på allt här på OKQ8, haha! Men jag kan verkligen rekommendera hamburgarna!

Men nu ska jag ta och ta det lugnt sista kvarten här!

Likes

Comments

Postad i: Life, Vardag

Hejsan, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här. Men jag har verkligen inte hunnit eller orkat blogga. Då jag har praktik hela dagarna å sen är trött på kvällarna så jag bara ligger i soffan och halvsover.

Fredagkväll och jag är påväg och lägga mig efter en lång och stressig praktikvecka. I helgen väntas jobb och åter jobb. Ingen lugn och ingen ro här inte! Men jag ska inte klaga över att få jobba i helgen, man tjänar ju stålar och de tackar man inte nej till!

I torsdag var de invigning på OKQ8 här i Strömsund, har även praktik där om jag inte nämnt det! Så måndag-onsdag var det bara till att förbereda inför torsdagen, som var väldigt stressig. Det var de även idag, så jag undrar hur det bli nu i helgen. Jag kommer vara helt slut på Söndag kväll. Ska prata med chefen å se om jag kan börja vid 13-tiden på måndag så jag får sova lite iallafall.

Jag hoppas att inlägget blev någorlunda bra, halvsover typ nu. Så jag ska faktiskt ta och sova nu så jag orkar upp och jobba imorgon! Sen är det även julmarknad. Så då ska jag och några tjejer stå och sälja hemmagjorda chokladbräck. Vi har nämligen ett UF-företag!

Men jag önskar er en riktigt trevlig helg!

  • Filed under: Life, Vardag

Likes

Comments

Postad i: Life

Hejsan! Det var ett tag sedan man uppdatera här märker jag. Så jag får väll slänga in ett snabbt inlägg tänkte jag!

Det har inte hänt speciellt mycket på det senaste tiden. Inget utöver det vanliga iallafall.

Igår var jag på utbildning med OKQ8 gänget. Ska ju ha praktik där i 6 veckor nu framöver. Börjar på måndag. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Ser fram emot det jättemycket faktiskt!

Har ju även typ blivit lovad jobb, bara jag tar körkortet! Så imorgon ska jag in till Östersund på riskettan. Ska även passa på att träffa pappa då hade jag tänkt, det var ju ett tag sedan man träffade honom.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, det lutar mot utgång, då det är halloween fest på Hotell Nordica här i ström, och Emil Assergård kommer och ska spela då. Så det lutar mot utgång faktiskt.

Det har även snöat här lite nu, både igår och idag. Så lite snö finns det ju på backen iallafall! Så otroligt mysigt! Nu har jag julkänslan på riktigt! Ska bli mysigt med såhär första julen och sånt där i huset. Massa julshopping och julbak, allt sånt där! Gud vad jag vill ha jul nu!

Men ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag slänger in några bilder och avrundar här!
Ha det gött!

  • Filed under: Life

Likes

Comments

Postad i: Life

Hejsan!
Idag är det fredag, vilket betyder att jag är ledig! Så otroligt skönt! Men jag var uppe kl. 8 ändå imorse, då tog jag och gjorde te och mackor och satte mig framför tv, och där sitter jag än! Har även varit ner och tänt upp i pannan, det var lite kyligt i huset så.

Igår var det torsdag, då var jag på skolan som vanligt. Jag slutade kl. 13. Då följde jag med Ebba upp till henne på elevhemmet och satt där till ungefär 15:15. Sen gick jag upp till Simon på hans jobb å väntade på att han skulle sluta.
När han väl slutade, vet ni vad vi gjorde dååå!?😍😍 vi åkte hem till hans pappa och hämtade en kattunge!!!😍 så vi har blivit en till i våran "familj". Hon är så söt våran lilla Britt-Marie! Men busigare än allt busig, haha.

Bjuder på några bilder på henne nu innan jag går ner och kollar om det har tagit sig i pannan!

  • Filed under: Life

Likes

Comments