Postad i: Life, Sad shit

Hejsan! Gud vad jag är dålig på att uppdatera känner jag! Skärpning nu!

Sitter iallafall just nu på skolan och har pluggat lite. Slutade kl. 13 idag så då passade jag på att sätta mig och plugga och dona på.
Ska alldeles snart iväg och handla lite tänkte jag, sen ska jag hem och tvätta lite och laga mat hade jag tänkt.
Sen ska jag bara lägga mig på soffan och dö.
Jag har varit så himla trött den sista tiden, och jag vet inte varför. har ingen ork till nånting och är lättirriterad. Vilket jag inte tycker om. så det är väll lika bra att jag gräver ner mig i soffan.

I helgen står det jobb på schemat. iallafall fredag & söndag.

Likes

Comments

Hejsan!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu då jag ändå sitter på lunch!

Tisdag idag.
Som sagt, sitter på lunch nu och börjar om 15min igen. Idag slutar jag kl. 15, vilket känns skönt!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske att jag städar lite och donar på hemma! Vem vet, vi får se! Ska även försöka få orken till att göra någon lunchlåda så jag har i veckan! Har ätit mig less på allt här på OKQ8, haha! Men jag kan verkligen rekommendera hamburgarna!

Men nu ska jag ta och ta det lugnt sista kvarten här!

Likes

Comments

Postad i: Life, Vardag

Hejsan, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här. Men jag har verkligen inte hunnit eller orkat blogga. Då jag har praktik hela dagarna å sen är trött på kvällarna så jag bara ligger i soffan och halvsover.

Fredagkväll och jag är påväg och lägga mig efter en lång och stressig praktikvecka. I helgen väntas jobb och åter jobb. Ingen lugn och ingen ro här inte! Men jag ska inte klaga över att få jobba i helgen, man tjänar ju stålar och de tackar man inte nej till!

I torsdag var de invigning på OKQ8 här i Strömsund, har även praktik där om jag inte nämnt det! Så måndag-onsdag var det bara till att förbereda inför torsdagen, som var väldigt stressig. Det var de även idag, så jag undrar hur det bli nu i helgen. Jag kommer vara helt slut på Söndag kväll. Ska prata med chefen å se om jag kan börja vid 13-tiden på måndag så jag får sova lite iallafall.

Jag hoppas att inlägget blev någorlunda bra, halvsover typ nu. Så jag ska faktiskt ta och sova nu så jag orkar upp och jobba imorgon! Sen är det även julmarknad. Så då ska jag och några tjejer stå och sälja hemmagjorda chokladbräck. Vi har nämligen ett UF-företag!

Men jag önskar er en riktigt trevlig helg!

  • Filed under: Life, Vardag

Likes

Comments