Postad i: Life

Hejsan!
Idag är det fredag, vilket betyder att jag är ledig! Så otroligt skönt! Men jag var uppe kl. 8 ändå imorse, då tog jag och gjorde te och mackor och satte mig framför tv, och där sitter jag än! Har även varit ner och tänt upp i pannan, det var lite kyligt i huset så.

Igår var det torsdag, då var jag på skolan som vanligt. Jag slutade kl. 13. Då följde jag med Ebba upp till henne på elevhemmet och satt där till ungefär 15:15. Sen gick jag upp till Simon på hans jobb å väntade på att han skulle sluta.
När han väl slutade, vet ni vad vi gjorde dååå!?😍😍 vi åkte hem till hans pappa och hämtade en kattunge!!!😍 så vi har blivit en till i våran "familj". Hon är så söt våran lilla Britt-Marie! Men busigare än allt busig, haha.

Bjuder på några bilder på henne nu innan jag går ner och kollar om det har tagit sig i pannan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Life

Likes

Comments

Hejsan svejsan.
Sitter på skolan just nu och har Praktisk marknadsföring, fruktansvärt tråkigt, men bara att bita ihop.

Igår kom Simons mamma och hälsade på, för Simons storebror fyllde år igår. Vi hade det riktigt trevligt, åt mycket god smörgåstårta, åttondelskaka, morotskaka och massa annat gott. Så var var hos honom hela kvällen igår, super trevligt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag slutar 15:15, så då funderar jag på att vänta tills Simon slutar så vi kan åka å handla så jag kan göra lax till middag idag. Har varit sugen på lax i typ 1 vecka nu.
Sen ska jag väll typ plugga lite också tror jag, om jag orkar. Annars har jag ju en hel fredag ledig då jag kan plugga också.

Likes

Comments

Postad i: Sad shit

Mitt humör har inte precis varit på topp nu ikväll. Ingen aning om varför, men har varit så otroligt less å lätt irriterar så att jag blir arg och besviken på mig själv. Orkar inte med mig själv såna här kvällar...

Likes

Comments

Hejsan.
Sitter på skolan nu och har UF.
För er som inte vet vad det är så är det Ung Företagsamhet. Vi ska fixa ett eget företag! Riktigt roligt, men svårt också. Jobbigt att komma på något att fixa och sedan sälja. Vi ska försöka komma på något som inte finns, och sedan genomföra den idén och sedan sälja den ute på mässor och sånt där. Det är faktiskt riktigt kul.
Idag slutar jag kl. 11, känns drygt då jag inte tar mig hem förren vid 15-16 tiden.....
Men men, får väll göra det bästa av situationen och plugga lite för att fördriva tiden.

Likes

Comments

Hejhej.
Idag, tisdag, har jag inte gjort så mycket. Klev upp kl. 7 och klädde på mig och såna där vanliga morgonrutiner.
Sedan har jag varit på skolan hela dagen. Gick upp till Simon på bilbolaget efter att jag hade slutat. Han fick hem sin generator till BMWn så han satte dit den medan jag tog och städade ur bilen.
Efter att vi var klar med det, så tog vi med och Tobbe, simons jobbarkompis ut och åt lite middag, och sen tog vi en tur förbi ICA så jag fick köpa hårfärg och lite chips. Så ikväll kommer det hända grejer!
Färgade ju rött för typ en och en halv vecka sedan, men de har redan åkt ut hur mycket som helt i topparna. Så jag må färga om igen….. men men!
Tänkte även sätta mig och plugga lite matte medan hårfärgen är i. Har ju prov imorgon så må ju plugga lite så jag klarar det!

Bokade även en tatueringstid i fredags! Menton var fullbokad, så det blir i december jag ska tatuera mig. Men känns skönt ändå!😎

Sen ska vi bli en till i familjen!😍 nu kommer alla tro att jag är gravid, men icke! Simon å jag ska skaffa en kattunge, och hon ska heta Britt-Marie!

Min tatuering ja ska göra| Britt-Marie | SelfiiieMen nu ska jag ta å plugga lite!

Likes

Comments