Igår firade vi min lillebror som fyllde 18 år med familjemiddag. Vi åt tacos och hemgjort tårta.

Lille Samaale blev hela tre månader med 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här var min matlåda idag till öppna förskolan, ville ta med mig mat dit. Det har snöat mycket hos oss, vilket är verkligen fint att titta på.

Matlådan innehåller falafel bitar som jag stekte med grönsaker och ris enkelt och gott.

Likes

Comments

Idag är måndag vilket innebär ny vecka, förra veckan hade jag mycket på gång då jag var bjuden hemma hos kompis och i lördags bjöd vi över kompisar till middag. Jag borde ha tagit bilder, tråkigt. Jag har pressat apelsin idag då vi köpte jätte många apelsiner som var på rea. Vi har färsk juice till frukost imorgon.

Likes

Comments

Jag har piffat lite på köksfönstret med nya gardiner och lampa. Jag försöker göra grå tema i köket vilket jag tycker är fin, det jag behöver göra är att kanske köpa två liknade blommor istället för två olika vad tycker ni?

Likes

Comments

​Idag träffade jag tre nya mammor som jag hängde med hela förmiddag. De är gemensamma kompisar med min kompis som jag skulle träffa idag. Det är alltid roligt och träffa nya människor. VI var fem stycken med barnvagnar haha, det vi gjorde var att chilla först på öppna förskolan och sedan tog vi fika på en liten café. Nu är jag hemma och ska äta stekt lax med potatisgratäng  och sallad. Som ni ser på bilden. 


Likes

Comments

God morgon, vi har vaknad för 30 min sen. Jag började med smoothie som frukost och nu äter jag smörgås innan jag åker iväg. Samaale sitter i sitt gunga. Vi ska träffa en kompis som har en liten bebis som är en månad äldre än oss.

Likes

Comments

Hej alla, idag var det en sådan dag då man inte vill gå ut eller göra något. Vi villar från igår eftersom vi var ute nästan hela dagen. Samaale hängde mest på sitt Babygym och sedan tog vi en lång napp alla vi tre som vi vaknade från nyligen.

Jag har tänkt på detta med rosa färg för pojkar, jag märkte att jag har beställt fel färg på Samales Babygym efter den har kommit hem. Jag ville göra retur på den eftersom det var rosa med lite grön men sedan bestämde jag mig att behålla den. Jag fick typ skuldkänslor att han har nånting som är rosa först men sedan tänkte varför ska vara så för?

Likes

Comments

Det syntes att det var black friday idag på stan och överallt, det var mycket trafik och långa köar. Vi åkte hemifrån ca 10.40 och trodde det skulle inte vara många ute men så var inte. Vi har varit i erikslunds shoppingcenter med min syster.

Det gick bra med lille Samaale då han var snäll och nyfiken på omgivningen. Det vi gjorde var att titta runt på rean men tyvärr hittade jag inget och åt lunch och sedan fikade vi på espresso house.

Likes

Comments

God morgon alla, vi gick upp tidigt då vi ska till BVC och kanske senare till öppna förskolan. Min frukost var gröt med rusin och lite nöter. Nu ska vi klä på oss klart och sticka iväg. Ha en bra dag.

Likes

Comments

Idag blev det tidigt lunch då vi hade leftovers, älskar när man hittar mat från kylskåpen. Jag har fått flera paket som jag ska hämta lite senare, har handlat från jollyroom, wish och ellos. Nu märker jag att jag börjar bli beroende att handla på nätet.

Likes

Comments