Hej på er Snart är det fredag och här sitter jag bloggar innan jag lägger mig. Det här inlägget handlar om hur min dag såg ut. Det här är ungefärlig, man vet aldrig hur ens barn kommer bete sig imorn men de dagarna han är lugn brukar vi ha det så här. Jag tyckte att det här är roligt ide om att prova en sådan här inlägg, då man har sett youtube videos om a day in my life.

Här kommer några bilder om min dag.

Dagen började med att ett kopp cappuccino, under den här tiden brukar jag fixa macka och fixa mig lite. Samale sover då han vaknar ungefär kl 7-8 och äter och sedan brukar han sova i ca 1 timme.

Jag till och med ta ut från frysen saker som jag vill göra till lunch och kanska koka flaskor och bröstpumpen varannan dag och idag var det dags. Jag tog ut lax idag som ska tina.

Runt kl 12-14 brukar jag äta lunch ibland senare men under tiden brukar jag ta frukt eller nåt annat om jag känner för det. Det här var min lunch idag, bulgur med lax och grönsaker samt en lite kebab bit som fanns kvar från gårdagens lunch.

Det mesta av vår tid brukar vi tillbringa på soffan och runt kl 22 brukar han sova och då är det dags för mig att plocka undan allting och diska inför morgon dagen.

Här var disken klar tyvärr har inte diskmaskin skulle önska det.

Nu ska jag lägga innan han vaknar :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej hur mår ni, jag mår toppen idag. Jag fick sovmorgon idag, Samale vaknade kl 07 och fick sin måltid sedan somnade han till 09 vilket var toppen. Som tur är han lugn idag. Just nu sitter jag framför tv:n och halvsover i soffan. Tänkte på att jag har verkligen svårt med att dricka vatten då man ska göra det speciellt när man ammar.Jag försöker att bli bättre på att dricka vatten.

Likes

Comments

Här sitter jag och myser framför tv:n medan andra människor i världen kämpar för sitt liv. Jag vill inte känna skuldkänslor men när jag kollar på nyheterna så känner jag mig otacksam när jag klagar över små saker i vardagen. Önskar att världen var en ställe där alla hade frihet. #prayformuqdisho #prayforthworld

Likes

Comments

Har bakad pizza idag som ska räcka tre dagar, om jag inte blir sugen och äter upp allt. Ibland brukar jag göra mycket mat som ska förvaras i kylen då jag slipper att bli hungrig och inte veta vad jag ska äta. Hatar när man inte vet vad man ska äta och man är hungrig.

Likes

Comments

Fick hem den här lampan i måndags nu har den fått plats, visst är den söt. Jag tycker att den passar som nattlampa då vi inte vill ha mörkt i rummet eller för ljust. Men senare ska den vara i Samales rum när han sover själv nu samsovar han med oss hans babynest.

Likes

Comments

Hej på er, igår var vi på besök hos läkarn och efter vi kom hem la vi oss. Vi hade lugnt och det passade vädret vi hade som var regnig.

Idag gjorde jag ordning på mina parfymer och lite smink, det var på tiden äntligen. Jag gjorde inte mycket ändring utan bara städat på bordet och spegeln. Visste inte att jag hade så många parfymer, tänk vad man hittar när man städar.

Likes

Comments

Tänk vad tiden går fort, den här bilden var jag typ 12 veckor gravid. Jag hade ingen aning om att jag skulle ha en lite pojke i min famn idag. Det är det som är fantastisk med framtiden för att man vet aldrig hur det kommer se ut.
Man har sina egna idéer om vad man vill med framtiden och man planerar men den kan överraska dig.

Likes

Comments

Sitter och kollar på Pinterest, man vill typ ha allting. De här två bilderna var mina favoriter, speciellt golvsängen för Samale han blir stor.

Likes

Comments

Idag är Samale en hel månad och vi firar med bärsjal. Bärsjalen var lite knepigt i början men nu har jag lärt mig, det förenklar mycket kan jag säga. Han sover i den medan jag tvättar kläder och viker ihop dom.

Likes

Comments