Allting är monterat ihop, sängen skötbordet men jag har inte bäddad sängen eller gjort ordning på vart kläderna ska vara. Jag har köpt lite kläder och filter för barnet. Man ska tvätta kläderna innan bebisen använder för säkerhet så det känns lite för tidigt att göra allting nu. Det jag vill undvika nu är att bädda sängen för att ingen använder nu och det kommer bli damm på den vilket blir dubbel jobb för mig då. Tänker jag för mycket för att jag har inte ens tagit bort påsen från madrassen. Är v.36 nu så det får bli när jag har typ 20 dagar kvar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har mått bra hela min graviditet tills för ett par dagar sen då jag helt plötsligt börjar bli illamående, mestadels på morgonen och på kvällen har jag halsbränna. Min besök hos barnmorskan idag fick jag tips om medicin som hjälper. Vi får se hur det blir med det.

Likes

Comments

Ny graviditets vecka idag 😃 spännande att det närmar sig nu.
Jag har vaknad idag tidigt och la mig tillbaka. Nu vaknade man kl 12, det känns som det är den enda som jag gör nu förtiden. Äter lunch nu framför tv:n.

Likes

Comments

Be sure you put your feet in the right place, then stand firm.

Jag vakna nånstans kl 05.45 och kan inte sova om fortfarande, jag har så ont mina fötter och foglossning. Igår som planen var att jag skulle vara hem hela dagen och vila blev inte av. Nu när jag tänker på hur ont jag har om fötterna, varför borde jag inte ha en bild på mina fötter 😅😉

Likes

Comments

Jag har vart och handlad mycket igår att jag fick svullna fötter efter jag kom hem. Idag sitter jag hemma förutom tidigare då jag var på dollar store. Det som jag ska göra nu är att njuta av detta och äta pizza senare idag.

Likes

Comments

Jag hade ingen ide om vad jag skulle äta för lunch men tillslut blev det tonfiskröra och sallad med avokado. Jag är klar med sängen och köpt lite bebis kläder som jag ska ta bilder och göra inlägg om snart :). Annars har jag haft bra under den här veckan.

Likes

Comments

Go morron, nu sitter jag och äter frukost medan jag bloggar. Idag är planen att fixa och montera ihop spjälsängen. Men först ska jag städa lite runt i huset och kolla runt bebis kläder på nätet vi får se. Hoppas ni också har bra morgon.

Likes

Comments

Det här var min lunch idag, jag har vart ute och kollade runt istan och som alltid blev jag sugen på stekt lax. Förutom det har jag varit nedstämd de här senaste två dagarna, jag orkar inte träffa andra eller ens gå ut. Jag känner mig helt tungt och ingen lust för någonting alls. Jag har kommit in på de sista veckorna i graviditet hoppas det inte varar länge.

Likes

Comments

Jag är äntligen klar med babynestet. Jag började sy det i början av förra veckan och lätt det sitta men bestämde mig att bli klar med det under helgen. Och blev klar med det på en dag då vi var uppe till kl 02.00 , varit vaken en hel natt med att sy men skulle aldrig orka med det utan att få hjälp av min man.

Först ville jag ha två olika färger men sedan ändrade jag mig.

Är helt nöjd med den. Jag tycker att det var mycket bättre med en färg nu.

Likes

Comments

 I fredags hade vi quraan saar, då det innebär att man läser koranen och ber för barnet och att jag ska ha en bra förlossning. Vi firade med att vi åt mycket mat och det kom gäster som man bjöd. Det var mycket som gjordes och jag har varit trött sedan den dagen. Jag har inte ens varit ute sen fredags.

Likes

Comments