Nu är jag hemma efter en mysig biokväll men mim syster och kusin.

Vi såg den nya smurf filmen som helt ärligt var ganska bra, men vi satt och skrattade hela bioreklamen utan anledning.

Men jag bli bara så trött av alla blickar och viskningar man hör runt sig när man är på offentliga platser med min kusin, folk verkar inte tro att han är en människa med känslor utan fritt fram kan stå och peka på honom. Han är exakt lika mkt människa som du och jag och han är den mest genuina och snälla människa jag träffat.

Men som vanligt slutar kvällen i sängen med några avsnitt av Glee!

Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon folket. Idag gick en fullbokad dag till en riktig slapp morgon, skulle egentligen på min kusins jujutsi tävling men lilltjejen skadade foten igår så det sket ju sig.

Så jag har spenderat morgonen i sängen och kollat glee, men nu är det dags att ge sig av igen. Ska på bio med en annan Kusin som tyvärr dragits ut på i flera månader pga skola, dans och hans assistenter som vart inbokade. Men nu skall vi iväg och se på smurfarna.

Ni får lite in slängda ootd bilder också, bara simple varm sotning på ögonen och superslitna jeans som jag gjort själv ( orginalet är iaf från H&M ) och en vanlig basic croptop från GinaTricot.

Xx

Likes

Comments

Ikväll hade vi en super mysig grillkväll med stora familjen, som ni inte riktigt känner till. Men det är en familj vi umgåtts med nästan varje helg i 14år så det räknas som nära familj.

Men kvällen slutade själv i sängen med Glee, som kan vara en av de bästa serierna som finns.

Ni får även lite ootd bilder

Likes

Comments

Ett återigen tappert försök till att skapa en blogg, gjort flera gånger förut men alla slutar lika dant. två meningar långa inlägg i cirkus en vecka och sen vart det byebye men den bloggen. Men nu försöker vi igen, känner att jag vill ha någon stans att dela med mig av mina dagar, känslor, skönhets tips osv efter det gick rätt åt skogen men min youtube kanal som nu är helt inaktiv och endast privata videos, yes haters... ni vann.

Folk älskade att lägga små kommentarer om min youtube kanal hela tiden, samt kolla på mina videos när jag satt bredvid endast för att provocera mig, och ja, jag har sagt till flertal gånger men när de vägrar lyssna ger jag upp. Det känns mer safe att ha en blogg eftersom inte folket i min skola verkar vara så intresserade av läsa bloggar, och även fast dem läser den så känns det som att det finns mindre pikar att lägga mot mig. Så vi testar detta ett tag.

Men snabbt basic om mig så, ( sånt här clysigt som alla skriver i sina nyskapade bloggar ) men jag heter Agnes Karlsson och är en 15 årig tjej från den mest ödelagda och tråkiga stad i Sverige, Varberg. Lever ett basic '' Hej jag är 15 och måste vara som alla andra liv '', där jag ägnar mycket tid i skolan ( bullshit ), men vänner och familj, jag tycker även om att dansa, sminka mig, måla och fotografera. Well vad finns det mer att säga?

Likes

Comments