Header

Hej på er! Idag blir det relativt lugnt med träningen för min del, tänkte köra lite enkla övningar här hemma bara. Ikväll blir det dock andra bullar då min kära mor fyller år idag så blir det att gå ut och äta med familjen och släkten, ska bli hur kul som helst!

/Agnes

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag var ju i Linköping igår och gjorde SÅÅÅÅ många kap verkligen! Köpte bland annat ett par nya Nike skor som jag är helt kär i. Har egentligen behövt köpa nya träningsskor i flera år nu eftersom mina gamla är ett flertal hål i, men när man har haft dem så länge är det svårt att göra sig av med så pass bekväma skor haha. När jag dessa var det kärlek från första ögonkastet och de kostade bara 500 kr!!! Jag har även köpt nya träningskläder och en del vanliga plagg och dessutom en keps och lite smink (fick ju presentkort på Kicks). Personligen så shoppar jag VÄLDIGT lite men igår kostade jag på mig lite eftersom det var så billigt och så mycket fina saker. Nedan kan ni se en del av det jag köpte (ja, jag har köpt mer än så men som sagt så shoppar jag väldigt sällan).

Likes

Comments

Nu har jag precis landat i soffan efter ett gympass med Elin, idag blev det armar och axlar, och det känns, haha! Det var iallafall ett effektivt pass idag, vilket ni kanske förstår. Jag är så sjukt otränad i armarna vilket jag kände tydligt idag, hehe. Men men, bjuder på 2 bilder från dagens pass iallafall! :)

/Agnes


Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag redan åstadkommit mer än jag brukar på en vecka, haha! Dagen började med ett möte på AF, sedan en promenix på ca. 40 minuter tillsammans med min far, har även tvättat, diskat och städat här i lägenheten, såå skönt att ha det gjort! Nu har jag äntligen fått sätta mig ner och koppla av lite, blir dock inte långvarigt då jag och min kära vän Elin så åka och träna vid 5-tiden, blir ett armpass idag! Så jag kommer uppdatera er mer ikväll och berätta om dagens gympass. :)

/Agnes

Likes

Comments

Hej på er! Nu har äntligen kommit hem och intaget chillmode. Men förut tränade vi iallafall, ett snabbt men effektivt pass. Vi gick till en fotbollsplan, och sprang ett varv före och ett efter träningspasset. Tänkte skriva några av övningarna vi gjorde, några med kettlebellen och några utan:

Kettlebellswing 15 x 4

Mage sida 15 x 4

Armhävningar 15 x 4

Crunches 15 x 4

Squats 15 x 4

Höftlyft 15 x 4

Plankan

/Agnes

Likes

Comments

Tänkte visa er todays shape på magen, har äntligen börjat se en liiiten skillnad på magen vilket gör mig hur motiverad som helst till att fortsätta träna! Ni kanske inte ser nån skillnad, speciellt inte bara av ett foto, men jag både ser och känner det, vilket som sagt är väldigt motiverande! :D

/Agnes

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag hemma på balkongen tillsammans med min kära vän Sanna och dricker kaffe. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så skulle jag haft en jobbintervju idag, men kände mig inte helt 100 när jag vaknade så det bli ett avbok, tyvärr. I eftermiddag blir det iallafall träning tillsammans med Elin i vanlig ordning, blir dock inget gym idag. Jag kommer att uppdatera er senare med vad vi har kört för pass idag. :) Hoppas ni har en bra dag!

/Agnes


Likes

Comments

Nu har jag precis landat efter mitt och Elins konditionspass! Vi gjorde som jag skrev i ett tidigare inlägg: värmde upp genom att gå/jogga 2.5 km, och avslutade med intervaller i den sista backen i spåret, och den backen var inget att leka med. Vi sprang upp för den och joggade sedan ner för den, det gjorde vi 5 gånger, så nästa gång satsar vi på iallafall en gång till!

/Agnes

Likes

Comments

Hej på er! Det blir ingen vilodag heller, för idag ska jag och Elin nämligen köra kondition vilket är på tiden, haha. Vi skippar dock gymmet idag och utnyttjar naturen och vädret lite istället. Vi ska nämligen iväg till ett av joggingspåren här i Mjölby. Planen är att värma upp i 2.5 km spåret, och sedan avsluta i en väldigt dryg backe, som är i slutet av spåret, där vi ska köra lite intervaller. Elin tyckte vi skulle köra 10 gånger var i backen, så vi får väl se hur mycket man orkar. Uppdaterar er när vi är klara om hur det gick!

/Agnes

Likes

Comments