Snart ska vårt gymnasiearbete lämnas in och det finns fortfarande flera oklarheter. Inte bara för mig skulle jag tro för de är så här att vi som går en linje inriktat åt något konstnärligt och kreativt får lite annorlunda krav på oss och de finns inte direkt några instruktioner för vad vi ska göra och inte göra. Vi skriver ju inte en uppstats eller rapport så som de som går till exempel naturvetenskapsprogrammet. Vi vet att vi ska skriva någon form av beskrivning av vårt arbete men ska vi då också skriva den här abstacten som ska skrivas på engelska, och om vi inte ska göra de ska vi skriva hela vår beskrivning på engelska då?

What to do now?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

100 gånger på 6 dagar, YEAH!

Likes

Comments

Och den börjar nu, alltså helgen börjar nu, LEDIG IMORGON, woop woop! And it's also my birthday! De är ju riktig lyx, ledig på sin födelsedag, soooova. De var jag ju typ nästan också i ettan, eller ledig och ledig, jag var hemma sjuk.
Så imorgon ska jag, Markus, mormor, morfar, morbror och resten av min familj ut och äta, fira mig och pappa! Och på lördag är de FEST för mig! 

Likes

Comments

Jaha, den här dagen började planerad till att komma hem efter skolan och städa eftersom de är fest i helgen och sedan träna ikväll! WOOP, WOOP! Men efter halva dagen gått var dessa planer lite annorlunda. Så istället så kom jag hem, åt väldigt snabbt, tog bilen och körde till Skurups nya träningcenter som jag är webbansvarig på och eftersom de nyss öppnat så behövdes lite ny information. 
Nu när jag är hemma igen så ska träna om en timme, lite cirkelträning på träningcentret i Anderslöv som jag dessutom också är webbansvarig på!

Kan de inte bli Lördag nu! 

Likes

Comments

Som sagt så var jag på kryssning i helgen, de var helt awesome, åkte på den tillsammans med mina under bara vänner Emma/Louise/Lolo och Phine plus hennes barndomskomppis, Sofia! Asså kryssningen var ball men de var fan heller ballt att åka tåg i tre timmar dit och tre timmar hem och dessutom vara hemma klockan 12 när de är skola dagen efter. Eller jag var ju inte ens hemma då för jag sov i Malmö hos Phine. Men iaf helt underbar resa, och grannarna i vår hytt var jätte trevliga, så trevliga så att vi i stort sett antingen var alla åtta i deras hytt eller alla åtta i vår hytt!

Bild från kryssningen som Emma tagit!

Likes

Comments

Okej, 22 oktober, vad fan hände? Jo, jag pajade mitt bloggande, igen.. Förstår inte vad som hände med mig, helt plötsligt hade jag bara inget att skriva om trots att de egentligen hände så mycket mer i mitt liv än när jag skrev här. 

Nu har min skola flyttat sin sista flytt och vi går nu i nyrenoverade Malmö Latin, men är de egentligen så bra som alla tror? Nope. Eller det är iaf inte de för mig. Och de är inte de att jag inte tror att de kan bli bra i framtiden för de tror jag men just nu har det bara varit så kaos, av olika anledningar. Jag var btw på studentkryssning i helgen, helt awesome var det! tycker dock synd om Emma eftersom hon hade feber hela resan.. dumma jävla person som smittade henne!


Likes

Comments

Den normala reaktionen när man inte har en aning om vad man ska göra på en skoluppgift.

Likes

Comments


de finns fil och cornflakes att äta till lunch i skolan, de är ändå najs. Finns dock inte varje dag och de är ju inte lika kul för då äter man knappt något om man inte gillar maten och då blir man bara trött och okoncentrerad. Inte kul!

Likes

Comments

I morse var jag på ett träningspass på L9 Fitness, där jag för övrigt jobbar som weebansvarig, ett jobb jag fick i april-maj någon gång. Jag har ju sånt underbart schema nu sista året så jag är ledig varannan fredag och varannan har jag endast en lektion eftersom vi har labb i halvklass!

Nu ska jag fixa mig för ska åka till Markus om en timme!

Likes

Comments