View tracker
View tracker

Vardag

Kunde verkligen inte hålla fingrarna i styr så det blev ett litet inköp åt bebisen under dagen. 2st bodys från Linköpings stadsmissions secondhand butik!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej hej alla fina! Jag antar att de flesta av er har startat er dag nu. Min morgon blev inte bättre,den blev snarare värre. Jag blev avskickad av busschauffören för att jag hade en take away kopp med latte i, och tack vare det kom jag försent till matematiken.
Nu har jag 3 timmar hål och vet inte direkt vad jag ska göra så jag hamnade på kc (kontaktcentrum). Ett rätt så mysigt ställe i Linköping city som först och främst riktar sig mot människor som lever i misär.
Jag tycker att budskapet med stället är helt underbar och att personalen är trevliga, vilket är ett stort plus!
Nu ska jag njuta av min kopp kaffe och sen får vi är vad jag gör.
Kramar 💖

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Jag hoppas eran morgon har varit bättre än vad min har varit. Telefonen valde att inte ringa imorse så det blev en liten ovälkommen sovmorgon.
Idag är det iskallt utomhus och jag bävar för när jag ska gå ut 😢 Det är ju tur att jag inte behöver vara ute länge!
Förhoppningsvis blir dagen bättre än vad morgonen blir iallafall! Nu ska jag snart springa till spårvagnen så jag kommer i tid till tåget. Kram 💝

Likes

Comments

Vardag

Nu blir det en nystart för mig.
Med ny energi och ny motivation kör jag återigen. Ni får följa mitt liv som blivande ung mamma och hur jag tacklar vardagen med alla upp och nedgångar och allt där emellan! Just som det är nu mår jag på topp, något jag inte gjort sedan några månader tillbaka och det känns så härligt att vara tillbaka i sadeln igen.
Här kommer ni få läsa om min vardag, skolan, hur det känns att vänta barn, alla förberedelser, och ner än självfallet vad som snurrar runt i en 17:årings hjärna!
Kram på er 💝

Likes

Comments