Snart är det helg, men tyvärr en jobbhelg. Fast det känns ganska bra att jobba helgen. Så det blir myskvällar och 13 timmars pass på jobbet under helgen. Jag gick in och jobbade dagen idag, så jag fick bort fredagkvällen, bara det är en lättnad eftersom helgen känns så mycket kortare då. Syrran kommer hem ifrån Falun också, så då kanske jag hinner träffa henne en sväng. Annars är det mesta i sin ordning, förutom arr jag sover dåligt på nätterna. Det här var tredje natten som jag inte fick sova, jag somnar liksom inte in vilket gör att mitt huvud känns så jävla tungt under dagarna. Så jag hoppas verkligen på sömn inatt.
Ha en bra dag allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

I realized something today, what life is really about is time... You spend days, months or even years with someone, and one day you lose that special person in your life. For what? Maybe you've been hurt in so many different ways so you make up your mind and you leave. You spend days, months or even years trying to heal the wounds in your soul and heart, for what? Let me tell y'all why. The day you feel like your soul and heart is recovered from what you've been through, the person who hurt you is the one trying to come back into your life again, only because the time is right for them. But what most people don't know is this, the time you've recovered from a bad situation you realize your worth, and you're not trying to work things out with a person who always took you for granted. So, what I'm trying to say is this, timing is everything and time is the only thing that we got and it's taken away from us each day. Live you're life the way you want to and don't take bullshit from anyone.

Så, äntligen är jobbdagen över och jag spenderar nu tid med min BFF Angelica, så himla underbart!
Ha en bra kväll allihopa!

  • 14 readers

Likes

Comments

So, fall is here...
The world is a colorful place when fall arrives, the air is fresh and cold, it feels like you're breathing in new energy everytime you take a breath. The sad part about it though is when the darkness takes over, when the leaves are falling down from the threes and the long bright days that I usually love starts to get shorter and darker. It has actually been a great year, and it's been passing by so fast. It feels like one week ago it was new year and 2016 just started. Also, there is a lot of things that I have accomplished this year and I am so proud of myself. The first 6 months of 2016 I spent working and going to school. I had to do a lot of English test to be able to apply for school in another country. I've spent a lot of time getting back on track and getting my life together, and that also made me take the next step in my life. My grades were good and I had all the requirements that I needed, so now I am happy to say that next year I'm going to college in Sillicon Valley CA. I'm finally going to get me a good education and at the same time see another part of this beautiful world that we're living in. Every place on this earth is beautiful and I can't wait to grab every opportunity I get to travel the world.

Besides this, life is great! I've got my family and my best friends by my side. I know it's been a long time since I updated my blog, but now it's done. And I'm going to try and write here as often as I get a chance to.

Have a great night people!

  • 16 readers

Likes

Comments

Helgen har gått lika fort precis som den brukar att göra, den enda skillnaden är väl att det är måndag imorgon och att jag inte behöver ställa någon klocka för att komma upp till jobbet. Det har varit i princip fullt upp hela helgen. Avslutade fredagkvällen med en springtur och och kväll framför tvn för att sedan hämta mitt hjärta på natten. Lördagen började halv 8 med gymmet, sedan iväg och plocka hallon, ut och käka med min bästa vän och en lugn hemma kväll.

Söndagen har bestått av gymmet, barnkalas för Wille som fyllde 4 idag, middag hos min kära mormor och så har jag såklart umgåtts med min bästa vän! Till veckan blir det en tur upp till Falun för att hälsa på syrran med familj, sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda.

Ha en bra kväll allihopa!

Likes

Comments

Då var det bara 2 arbetspass kvar innan semester. Tänk att jobbet har flutit på så jädra bra under veckan bara för att man ska gå på semester snart. Alla dagar borde vara precis som de två senaste har varit, det känns nästan som att jag har svävat på moln för att det har gått så lätt. Men i alla fall, nu är det onsdag och vi är mitt i veckan. Tänkte försöka komma ut på en liten lätt joggingrunda senare i em/kväll.

Jag har bytt hårfärg, men har väl inte varit sådär jätte bra på att uppdatera instagram den senaste veckan. Nu har jag mörkrött och lång hår och jag älskar det! Nu ska jag försöka ha den här färgen ett tag framöver, i alla fall ända tills hösten är över.

Jag tänkte väl mest uppdatera bloggen eftersom att jag inte har varit så aktiv den senaste tiden. Det har helt enkelt varit för mycket att göra. Men nu har jag all tid i världen 3 veckor framöver, känns det som i alla fall men jag gissar på att så kommer inte fallet att vara i slutändan.

Ha en bra onsdags eftermiddag och kväll!

Likes

Comments

Jag har inte haft så mycket att skriva om på sista tiden, fast jo. Det händer saker i livet i princip hela tiden. Jag är nu ett steg närmare mina mål och drömmar, och för mig är det ett stort steg.

- Jag trodde aldrig att jag skulle komma så långt som jag har gjort, och jag känner mig så jävla stark och rädd på samma gång. Det är massa blandade känslor. Jag vet vad som är bäst för mig även om det kommer att bli tufft. Jag är redo, så låt kampen börja.

Inte nog med det så är jag ganska trött på många människor jämt nu. Jag känner att mitt tålamod för vissa människor har börjat koka över lite. Det lär märkas ganska snart vad som kommer att hända. Men jag vägrar att tolerera massa skit, så då är ni så gott som rensade ifrån mitt liv.

Det är mycket jag är trött på,. I en hel vecka har jag gått och varit trött, jag har ingen ork. Dessa sex månaderna har rensat bort mycket av min energi. Jag har alltså klarat av att läka och gått vidare med mitt liv, jobbat i princip heltid och inte nog med det bytte min arbetsplats ägare som inte heller har gjort att det har blivit lättare, eftersom det är mycket nytt att ta in, jag har gjort prövning i engelskan som jag har pluggat så jävla hårt för att klara, vilket såklart resulterade i ett bra betyg som är en behörighet för att komma in på skolan. Och mitt uppe i allt detta var jag tvungen att läsa Svenska 2 för att vara behörig på universitetet. Även där har jag lagt ner svett och tårar, men ack så bra betyg! Yeey! För att sedan kunna tänka och få ro i själen så har gymmet och träningen blivit en flyktplats där jag kan få ut varenda känsla inom mig. Och pressen på att äta rätt och inte gå upp i vikt har varit stor eftersom jag aldrig vill bli som jag en gång var.

Så ja, jag är trött och sliten. Kroppen har sagt ifrån. På fredag går jag på ett par veckors semester och det är mer än behövligt. Jag behöver ny kraft för att ta mig igenom de kommande sex månaderna som kommer att bli avgörande för min framtid. Jag är nervös för allt, samtidigt som jag inte ska oroa och fundera över det som nu ligger i någon annans händer. Jag kan nu bara be för att den högre kraften är med mig och får mig i rätt riktning igen. Allt som händer i livet har en mening. Och att du skulle komma att spela den största rollen i mitt liv hade jag aldrig kunnat ana. Jag är tacksam för allt som jag varit med om och att människor som jag träffat men som inte längre finns kvar i mitt liv har fört mig dit jag är idag. Jag insåg med er hjälp att jag vill så mycket mer och göra så mycket bättre.

Jag ångrar ingenting, och jag kommer att dö stolt över att jag vågade kliva ut och göra det som jag trodde var omöjligt och det som alla människor hade förutfattade meningar om. Jag vet att många pratar, och jag är glad att jag inte behöver leva det tragiska liv som de människorna gör. De har antagligen inte utfört nått i livet och kan inte vara lyckliga eftersom de måste prata om andras liv. Avundsjuka kallar jag det. Lyft på arslet och gör något åt era tragiska liv, det är så jag känner. Och när ni gör det, så kommer ni att sluta prata om andras liv och hur de väljer att leva.

Måndagstankarna har flödat. Måste bara tala om att Angelica, min bästa vän är guld värd. Och jag är så himla glad att jag träffade dig. Du betyder så himla mycket för mig, min klippa!

Ha en bra natt!

Likes

Comments

​Jag vet att jag inte har uppdaterat här på ett tag. Livet har varit ganska hektiskt på sista tiden. De senaste 6 månaderna har jag haft 2 kurser i skolan som jag har försökt hinna klart med för att kunna söka till universitetet, inte nog med det har jag jobbat arslet av mig (känns det som iaf), jag har fått gjort tid för träningen och i samma stund försökt att planera vad jag ska äta under dagarna för att inte gå upp i vikt när det är så jävla lätt för mig att göra det. Så vart finns tiden till privatlivet någonstans? Den finns verkligen inte känns det som. Det senaste året har jag tappat människor runt omkring mig, eller inte tappat direkt, däremot har valt att dra mig tillbaka ifrån de personer som ändå inte åstadkommer något i mitt liv. Jag behöver all positiv energi runt omkring mig, inte alla de där människorna som helt och hållet suger energin ur mig, så egentligen har det inget med personerna att göra, men jag är inget fruntimmer som vill sitta och trycka ut unge efter unge, och sen umgås med folk jag egentligen inte har något gemensamt med, utan gör det bara för att de också har barn, inte heller sitta och prata om andra människor i en grupp för att det får mig att må bättre själv. Jag har en liten, väldigt liten cirkel runt omkring mig med människor jag känner mig trygg med, och som inte dömer utan stöttar mig i varenda beslut jag tar, för att det är mina val i livet. Jag har gett upp det där med massa drama och skitsnack. Kanske är det själviskt? Men är det inte bra att tänka på sig själv nån gång? Nog om det, människor förändras varje dag och livet är verkligen inte detsamma om man blickar tillbaka ett år. 

När skolan äntligen är klar och jag nu under hösten bara behöver vänta på att få dra härifrån och göra det jag drömmer om, så kommer all tid att gå till träningen och jobbet, för jag ska jobba arslet av mig både på gymmet och på jobbet så att tiden flyger förbi, iofs så har tiden bara runnit ur händerna på mig de senaste 6 månaderna så oavsett vad så kommer tiden att gå fort.

Hoppas att ni får en bra dag och en helt underbar vecka! 

Likes

Comments

Goddag allihopa!

Dagen har bestått av ett pass på gymmet i morse och 3 st skolarbeten blev klara idag igen. Så mitt huvud är helt slut nu, tar nya tag och gör klart dom sista imorgon och nästa vecka är det dags för den muntliga delen i engelskan, nervös inför det men jag tror att det kommer gå bra. Har bestämt mig för att läsa engelska 6 och svenska 3 till hösten också, det har varit roligt och plugga så när betygen är satta i juni nu s söker jag in till skolan och får väl börja i januari, men jag behöver nått att göra fram tills dess så vad passar bättre än att plugga då? 👍👏
Nu passar jag Malva fram till kl 9 ikväll, hon ligger och snarkar och sover i soffan så det betyder att så mycket ville hon umgås med mig idag 😂😂 jaja, det är lugnt än så länge i all fall. Ha en bra kväll allihopa.
😘😘

  • 261 readers

Likes

Comments

Alltså så mycket som jag längtar härifrån nu är helt sjukt! Dagen har bestått av jobb, en 40 min springtur med syrran, en dusch och lagat mat. Sen har jag pluggat resten av dagen. Analysen av den engelska boken jag läst är nu klar, och jag ska beställa bok nr 2 nu för gud så bra boken var! Jag bara måste fortsätta och läsa alla böckerna, det är också ganska underbart att komma bort ett tag och fastna i en bok så att man slipper tänka på vart man befinner sig. Jag har även valt att hålla ett engelsktalande anförande om den gängrelaterade världen i USA och det ser jag verkligen fram emot. Om det är något som jag brinner för så är det verkligen samhällsfrågor som dessa. Jag har försökt att skaffa massa fakta och läst artiklar om det, men det är så mycket som jag redan vet och har med mig så det kommer att bli lätt för mig att skriva om det. Det är helt sjukt hur många människor som dödas varje år som är gängrelaterat men det handlar inte bara om det, det handlar om varför det har blivit så? Vad är det som gör att barn går med i gäng? Och hur kommer det sig att vuxna människor accepterar att barn går med i ett gäng vid 10 eller 11 års ålder, och vad för slags bekräftelsebehov har barnet då? Det måste ju vara nått som fattas i hemmet, eller bara det att man vill känna en gemenskap. Men det inte människor tänker på att de tar ett steg in i en farlig värld, och tro mig, jag har hört mycket om den, så mycket att det finns sådant som jag fortfarande inte kan förstå idag. Så jag känner mig redo för det engelsk muntliga provet nu som antagligen blir av i slutet av veckan. Och håll alla tummar och tår för mig!

Annars händer inte så mycket annat, jag ska försöka skriva klart, te en break och åka och sola och sen bjuder min allra bästa vän på mat ikväll.

Ha en bra dag och kväll flickor och pojkar!

Likes

Comments

Furthest Thing

Somewhere between psychotic and iconic
Somewhere between I want it and I got it
Somewhere between I'm sober and I'm lifted
Somewhere between a mistress and commitment
But I stay down, girl I always stay down
Get down, have her lay down
Promise to break everybody off before I break down
Everyone just wait now
So much on my plate now
People I believed in they don't even show their face now
What they got to say now?
Nothing they can say now
Nothing really changed but still they look at me away now
What more can I say now?
What more can I say now?
You might feel like nothing was the same

I still been drinking on the low
Mobbin' on the low
Fuckin' on the low
Smokin' on the low
I still been plotting on the low
Scheming on the low
The furthest thing from perfect
Like everyone I know


And I hate that you don't think I belong to you
Just too busy running shit to run home to you
You know that paper my passion
Bittersweet celebrations, I know I can't change what happened
I can't help it
I can't help it
I was young and I was selfish
I made every woman feel like she was mine and no one else's
Now you hate me
Stop pretending, stop that fronting
I can't take it
Girl don't treat me like a stranger
Girl you know I seen you naked
Girl you know that I remember, don't be a pretender
Getting high at the condo, that's when it all comes together
You know I stay reminiscing
And makeup sex is tradition
But you've been missing girl
And you might feel like nothing was the same


Drinking, smoking, fucking, plotting
Scheming, plotting, scheming, getting money
Drinking, fucking, smoking, plotting, scheming,
Plotting, scheming, getting money

Oh
This the life for me
My mama told me this was right for me
I got em worried, like make sure you save a slice for me
I should have spoons, serve you up with a fork and knife for me
Your actions make us doubt you
Your lack of effort got me rapping different
This the shit I wanna go out to
Play this shit at my funeral if they catch me slipping
Naked women swimming that's just how I'm living
Donate a million to some children, that's just how I'm feeling
A nigga filling up arenas, who the fuck can see us
I had to Derrick Rose the knee up before I got the re-up
Yours truly the boy
I just build and build more
Y'all niggas build and destroy
You niggas party too much, man I just chill and record
No filler, you feel it now if you ain't fill it before
Yes Lord, this the shit I wanna go out to Yeah, Yeah
This the shit I wanna go out to"I had to post this amazing song, it just brings back a lot of memories and I've loved this song since the first time I heard it"

  • 268 readers

Likes

Comments