- ännu en gång är det dags för en tävling , TÄVLINGEN är enkel.

• allt som behövs är att sprida / dela min blogg FÖLJ. 💋


💄när jag kommit upp i ett jämt tal följare , säg när jag kommit upp i 50 följare så dras en person av dom som kommenterat denna tävlingen , sedan kommer nästa vinnare på 100 , osv osv.💄


5 presenter , kommer lottas ut.


GLÖM INTE ATT :

👠 FÖLJ.

👠 DELA.

👠 KOMMENTERA KLAR.


💄 GLÖM INTE SKRIV VILKET PRIS NI ÄR INTRESSERADE UTAV I SIFFRA .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

- dags för bussbyte , snart så är jag äntligen hemma , ska göra lite käk , sedan ska jag bara ta det lugnt och försöka fixa en tvätt tid för det behövs.

• ge katterna matt , försöka villa så man kan bli frisk och bara SKROLLA på internet .


- vad händer för er idag?😀

Likes

Comments

- jag tänkte faktiskt ta tummen ur röven och svara på era frågor och allt prat som går ang min vikt , hur jag tänker ang magsäcksoperation osv...


• jag tänker inte , för jag vill inte tänka, ska hela sanningen fram så är jag liv rädd , LIV RÄDD , jag är inte gjord av sten , jag har känslor , jag känner och förstår saker precis som alla andra , trots att jag kanske verkar vara rätt hård / stark på utsidan så är det bara min utsida , det är inte jag på insidan , jag har inget självförtroende , jag har inget som styrker mig upp på insidan , jag känner mig mer misslyckad än lyckad .

- sedan så har vi alla våra dagar?

• något som har sänkt mig riktigt mycket är min vikt , jag kan inte kolla mig i spegeln och säga "fan vad fin jag är" för det är inte så jag känner , jag känner mig allmänt äcklig när jag ser mig själv i spegeln , tar typ aldrig , eller tar ALDRIG en hel bild på mig själv , för jag skäms , jag skäms som fan ang min vikt , sedan så har jag försökt att gå ner i vikt själv , men saken är den att jag kommer inte ner , den senaste tiden så har jag typ sluta ta bilder på mitt ansikte också , för jag tänker " varför ska jag ta en meningslös bild som folk bara blir äcklad utav?" , ibland kan det hända att jag tar en bild på mitt ansikte men det är ytterst sällan , det är väldigt sällan som jag ler eller gör en dukface på mina bilder längre , för jag tycker inte det ser bra ut , jag känner inte igen mig själv , jag blir ärligt talat bara mer o mer äcklad över mig själv , illamående och yrhet , smärtan är min BÄSTAVÄN.


- min handläggare försöker få mig att gå till kurator , men det är inget jag vill , jag vill inte sitta där och prata om min VIKT.

• få en massa meningslösa ord eller råd , jag har provat , jag har provat ALLT , drycker , rör på mig , osv osv ...

Men ärligt talat så har bara allt intresse försvunnit , då inget händer och när väl något händer så går jag upp dom killorna lika fort som jag har förlorat dom , därför tror jag att en magsäcksoperation kan hjälpa mig på traven , därför ansöker jag om en sådan.


- jag kan inte säga att jag känner mig säker ang magsäcksoprstionen för det gör jag inte , jag är riktigt jävla orolig , jag är riktigt jävla rädd , jag är rädd att INTE vakna upp , jag är rädd att något ska gå väldigt fel , sedan vet jag om att dom gör dessa orpationer dagligen , men ändå är jag rädd , jag är ruggit rädd , jag gråter i för tid.

Likes

Comments

Kan inte påstå att tankarna har blivit mindre eller lättare , allt tjat om operation , fördelar och risker ...

• Thanks , tack för oron.


Jag är på riktigt liv rädd för sjukhus , jag blir skakis , så fort jag bara tänker på det...

- därför söker jag inte hjälp förs jag är totalt nere i botten , det är inte bara det att jag är rädd för sjukhus , jag är rädd för att bli kränkt , jag är rädd för svaren , det är så jävla mycket som rör sig ang detta med sjukhus.


Nu är iallafall en remiss skickad till Sahlgrenska i Göteborg.

- 3 möten och lite jobb ifrån min sida är allt som krävs , en hel del tårar osv svett kommer att vara min närmaste vän dom senaste veckorna...


• jag har sagt det innan och säger det igen , jag har skit svårt för att säga face to face till en människa om hur jag mår , hur jag känner mig och ang min vikt eller något som gör mig besviken , så när jag väl pratar om det snälla , jag ber dig / er , LYSSNA , för jag säger det bara en gång med tårarna framme eller världens klump i halsen , medans tårarna bränner på mina ögonlock ...

- ett stort tack till dig som tog emot mig idag på vårdcentralen , tack för att du lyssnade , tack för att du försöker få operationen gå fort , ännu ett stort tack för att du respekterar att jag är äckligt rädd , efter många tårar på vårdcentralen så är jag äntligen på bussen och åker runda i Falköping och inväntar på bussen som ska ta mig hem , just nu vill jag inget annat än hem och lägga mig ner hos djuren , finns inget bättre sällskap i svåra tider än djur , man vet att dom alltid finns där , dom lämnar en aldrig och skvallrar aldrig , dom lyssnar och tröstar än..

Likes

Comments

- en akut remis skickad för operation ...

Nu sitter jag och inväntar på att få göra blodprov , jag som verkligen hatar prover och operationer.


Är ju liv rädd för sprutor all den skiten , men men det är snart över så jag kan dra mig här ifrån...

Likes

Comments

- jag känner bara hur kroppen vill ge upp , hur den viker sig mer och mer , hur jag känner asfalten under mina händer , jag tappar fattningen om allt , samtidigt som jag forsätter att tvinga benen att gå , stanna inte , GÅÅÅÅ...


• huvudet exploderar , hostar blod , näsan rinner och magen bara krampar , jag skakar som en påsatt dildo , yr och svimfärdig , jag vill seriöst inget annat än att lägga mig ner , just här , känna asfaltens kyla ...


" allting blir så mycket värre när jag känner solen , så jag gör allt för att hålla mig i den kalla skuggan , men ska hela sanningen fram så hjälper det inte , blir bara ännu mera illa till måds "


- just i dom HÄRA lägena så känner jag mig redo för att dö , men sedan tänker jag efter jag är 21 år , jag har hela livet framför mig , men ärligt talat så är jag bara så äckligt trött på att må så HÄRA varannan vecka , ibland så håller det i sig i månad / månader , hur ska jag förklara för någon om ingen vill lyssna?


Hur ska jag förklara för dig när du menar på att jag intalar mig , det värsta jag vet är folk som glor , jag blir både arg och ledsen och ryter till , så människan / människorna som glor slutar...


• när jag förklarar för dig att jag ramlar om kull , jag tappar balansen , jag ser färger som egentligen inte finns , allt händer så jävla fort , jag vet inte hur jag ska förklara på ett bättre sätt när du ändå inte lyssnar , du kallar dig själv för läkare , bitch allt du är är en vanlig jävla människa med en annan slags utbildning , du går efter mitt för flutna , ja jag mådde riktigt dåligt på den tiden , DEN enda jävla smärtan jag hade var allt jävla svek , alla känslor och alla skar märken / bränn märken jag gjorde på mig själv , ja jag ville inget annat än dö , jag var så jävla trött på allt , men idag har jag en mening med mitt liv , allt jag vill är o vara frisk , sluta känna en städning smärta , orka kliva upp på morgonen och känna att idag kan jag gå ut en längre runda med hunden eller att idag orkar jag mig ens ut i huvudtaget , det kan ta dagar innan jag vissar mig ute när allt jag känner är smärta , så säg mig ?

- varför skulle jag inbilla mig ?

• jag vill ut , jag vill hem till min familj , jag vill cykla , jag vill gå , jag vill som alla andra människor , hitta på något och göra , men det är så svårt , jag vill känna mig säker , inte känna all denna jävla smärta och oron , tänk om jag svimmar av ?

- vad händer då?

• hur kommer allt sluta?

- du känner inte mig , men ändå yttrar du dig som att du vet allt om mig , du är fucking min läkare inte min kompis .

Du kan seriöst bara suga av mig och försvinna ur min syn...

Likes

Comments

Som vanligt så för sover jag mig ganska redigt , men men , tar gymmet nästa vecka helt enkelt.


- blev ingen städning nu , utan bara rensa kattlådorna o ge katterna mat och vatten , snart så går ju bussen också.

• ska ju till vårdcentralen idag för och prata om magsäcksoperation och det.


NU så händer det äntligen något , många har frågat mig varför jag tänker göra en sådan och varför jag bara inte går ner vikten själv osv?


• jag kommer att prata on detta i ett annat inlägg fram över.

- så det kommer!

Likes

Comments

- nu börjar det dra ihop sig för natten , egentligt mig själv , har ju fortfarande gett mig fan på att jag ska klara av att gå upp klockan 5-6 varje morgon , det går väl SI så dära om jag får säga det själv.

• nu har jag iallafall plockat i ordning städat lite här hemma , så bara påt i morgon bitti IGEN , innan vi drar iväg till gymmet , en gång i veckan så får det bli gym , men i morgon så kommer jag faktiskt inte att vara med utan bara lära mig alla maskiner osv , känner mig inte alls kry , känner mig allmänt illamående , febrig och hostar som en jubel idiot , inte så dära löst utan GROFT , hostar så jag bokstavligen pissar på mig , hostar blod och blöder näsblod , jag som aldrig blöder näsblod egentligen , KAN INGET ANNAT ÄN SÄGA ATT JAG ÄLSKAR LIVET.

- svider riktigt jävla rejält i hela halsen ...• tacka gudarna att jag har djuren att krypa tätt in till med , synd bara att dom ska bussa hela nätterna nu när dom börjar känna sig som hemma.

- var så gulligt förut när den gul/bruna kattungen sprang till hallen och inte hittade tbx så stod hon och mjauade jätte högt , Astrid sprang ditt och hämtade han och följde han ut i tv:rummet igen till dom andra katterna , SÅ GULLIGT.

- förhoppningsvis så lugnar dom ner sig om en stund , nu är det iallafall dags för mig att sova om jag lyckas somna med denna hostan...

• säger ändå godnatt ifall mot förmodan att jag somnar , så hörs vi om några timmar! 😏

Likes

Comments

- var rätt bökigt då katterna skulle vara med och kolla och även försöka leka med skruvarna , MORR.


• men efter mycket om o men så gick det allt an , katterna var snabba på att inviga det nya stället.


- SÅ gulligt , funderar på om jag ska införskaffa fler hyllor eller ifall jag ska skaffa en klätterställning av något slag till dom , hm...


Likes

Comments