Det var för länge sen jag bloggade så nä nu ska det bli ändring på det här. Senast jag skrev var mitt i sommaren, nu har det blivit mycket mörkare och dystrare tider. Har nu också märkt hur svårt det är att komma upp från sängen på morgonen och att ha ork med skolan. Jag har nu under den senaste månaden kommit ordentligt igång med träningen så att jag skall ha mera ork och det funkar faktiskt. Förut tränade jag mest bara i salen men just nu satsar jag mer på grupptränings timmarna. Älskar känslan efter varje passen, man blir helt som en ny människa och att känna att man orkar bättre och bättre för varje gång gör att jag får den där motivationen att bara fortsätta vecka efter vecka. Så nu känner jag såhär att bara jag nu börjar planera mina dagar bättre och att jag skulle försöka hitta på någonting jag kunde se fram emot varje dag hade jag det lättare att komma upp varje morgon. Därför sitter jag just nu och planerar min nästa vecka med att kollat läsordningar och med träningen osv. Idag var det sista spinnig passet för den här veckan och det som återstår den här veckan är bland annat att jag skall skriva ett prov imorgon i skolan, min syster kommer ner och stannar här till måndagen, ett roller pass på gymmet, baka med mamma, se Anna en kväll och sist på söndagen kommer släkten till mej för att fira min födelsedag är en månad försenad med det men bättre sent än aldrig.            

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har nu jobbat varje dag från torsdagen så har tyvärr inte haft någonting att berätta, visst skulle jag ha kunna berätta om saker som händer dagligen på mitt jobb som tillexempel när en fågel hade flugit in i restaurangen. Men i vilka fall som helst så hämtade vi min nya soffa igår efter det tog jag ettans buss int till stan för att jag behövde köpa lite ett och annat till lördagen. Efter det for jag till Ls jobb för att träffa henne och efter det gick jag över till mitt jobb. Jag var hemma lite före 22 och L kom direkt hit. Vi hade jätte mysigt i nya soffa och vi bara talade om allt när det inte blir så ofta som vi syns vilket är väldigt synd eftersom att hon är min bästa vän som jag känt sen vi var riktigt små. Hon for ungefär 2 härifrån men då kom A hit istället, vi såg på lite NormelTv och började sova direkt.Kärlek för Gant handdukar

Likes

Comments

Länge sen senast eller? Ups my bad, men men det jag har gjort är jobbat så inte så intressant men nu skall jag skärpa mej min blogg är så tom så nu måste jag göra någonting åt saken tänkte jag! Men vad hände idag då? Juu steg upp och åt och bokstavligen sprang till bussen, skulle ha missat den ifall inte där skulle ha varit andra som väntade och såg till att bussen faktiskt stannade på den busshållplats som jag alltid stiger på. När jag var framme i Åbo gick jag någon kilometer, då var jag framme på jobbet 15:00 jag jobbade duktigt i fem timmar och slapp då 20:00. Nu är jag hemma och tänkte städa upp här lite eftersom att A kommer hem från milin imorgon, nöjd flicka här. Ska ännu träffa M om en stund sen när hon har duschat färdigt sen är det väl sängen som gäller för mej är så sjukt trött varje kväll då jag står och går hela jobb dagen igenom, det är så att jag kan somna tidigt på kvällen och vakna mitt på dagen. 

Likes

Comments

Har nu bara två prov kvar att skriva i skolan och den här veckan att orka igenom.. Visst det här året har gått väldigt mycket fortare om man jämför alla andra skolår. Är så sjuk glad att jag har sommarjobb på en restaurang i Åbo Niska heter den finns även på Åland, så på jobbet kommer jag hänga mycket med väldigt härliga arbetskamrater. Vädret just nu är helt perfekt, var idag ute med min syster i flera timmar och bara gick vi såg farmor på vägen som vi sedan gick via pappas grav med. Imorgon är det måndag igen och som sagt sista veckan innan sommarlov, jag kommer kanske inte kunna ta sommarlov helt på likadant sätt som alla andra eftersom att jag skall jobba samma dag efter avslutningen och hela helgen. Men nu avrundar jag här och börjar läsa på proven och kanske senare ut igen, puss!

Likes

Comments

Är helt sjukt förvånad att jag ens nu hinner sätta mej framför datorn och skriva, jag har haft jätte mycket att göra.. För mycket för en människa som mej, jag har haft läkar besök, tränat för att försöka gå tillbaka till mina gamla vanor. I min Fitnesstukku beställning fanns det lite hjälp på vägen nämligen Neurocore pre-workout och en Beurer Activity sensor. Idag hade vi lång skoldag och jag orkade ända med träning direkt efter det, det här var så mej för några månader sen, jag känner mej helt som mej själv igen och det är en helt underbar känsla. Imorgon kommer vi att befinna oss i gymmet med klassen så det kommer bli roligt att få träningen undan på skoltid just nu satsar jag på att träna en gång om dagen och alltid när fredagen kommer är det lätt hänt att man skippar det, ska också fira en kompis födelsedag och tillika va lite social. Men nu ska jag äta upp min fisk och snart skall jag iväg till min syster eftersom att hon hade några byxor som hon ville att jag skulle prova, ha det bäst!I brist på bilder/ the real me hhaha

Likes

Comments

👋 Överlevde påsken uppe i Vasa, vi hann umgås med min systers pojkväns familj mycket, äta god mat, en shopping runda, åt världens bästa pizza på Rosso, påskbrasa, stugfest. Ska nu skärpa mej och börja ta det här bloggande mer på allvar. Så, idag blev jag sen till skolan igen så efter 4h slapp vi hem och direkt efter det for jag med syster till Åbo, där hittade jag en mycket speciell tröja från Vila som kommer passa perfekt i sommar försäljaren som sålde den till mej nämnde att hon själv har en sån likadan. Vi åt Subway, det är ett måste och sen startade vi tillbaka hem och tillika fick jag meddelande att mitt fitnesstukku paket hade kommit så vad det innehåll kommer i ett annat inlägg men nu skall jag bara städa upp här i lägenheten lite eftersom att här ser för j*vligt ut och senare ska jag ut och va lite social.

Vila

- 54,95

Likes

Comments

Hann inte alls blogga igår har faktiskt int någon riktig ordentlig förklaring varför men iallafall så hade vi spa/bastukväll med systern igår och senare var jag med A eftersom att vi far iväg till Vasa på fredag morgon så hinner inte se honom på några dagar sen. Men idag då, vi var i skolan från 8-12, var nästan en timme sen idag så man kan säga att jag hade tre timmar skola. Efter skolan var jag via butiken och köpte några påskägg, ville överraska A med det när jag kom hem eftersom att han sovde här. Har nu bara slöa hela dagen här hemma borde ha städat och börja packa men näe det har int alls blivit av, vilket betyder att jag hamnar stiga upp tidigare imorgon för att jag ska hinna med allting. Som tur har jag inget emot att sova i bilen. Men jaa påsklov har jag nu och det kommer jag att spendera uppe i Vasa hos min andra syster och hennes pojkvän kommer att ta ipaden med så ska försöka blogga så mycket jag kan men vet inte hur det kommer att lyckas. Nu skall jag börja höra vad som händer idag och far säkert ut om en stund, ha det bäst!
ATM

Likes

Comments

Igår kom mina Freddy jeans i posten, kommer i fortsättningen nog beställa flera par men tänkte nu först se hur jag trivs i de här.​

Likes

Comments

Imorgon var det 1 april och då skall det ju prankas, var en hel vanlig dag idag. Jag var mad syster till Åbo där hittade jag en foundation från Makeup Store, det är en dual foundation i färgen LONDON den är som ett krämpuder som gör att man får en slätare och finare finish. Letade även efter en Mix&Go blender men hittade ingen så tänkte se senare i veckan ifall man kan beställ en sån nånstans ifrån. Vi hann med en Subway dejt alltid bra med lite sister time att man kan tala ut allt. När vi kom tillbaka hem var vi på en 3 kilometers länk på en slags terräng väg i skogen där man skidar på vintrarna, efter det hann jag även färga systers hår. Jag är jätte nöjd med allt jag hunnit med idag, imorgon ska jag hinna med lika mycket och lite till och därför säger jag nu gonatt för mej så att jag skall orka hela dagen imorgon, ha det bäst!- 29​

Ingredienserna

Meadowfoam Seed Oil, motverkar uttrokning, återfuktande.

Sheasmör, mjukgör och skyddar.

Kiseldioxid, (Silica) ger en mjuk och len känsla, motverkar uttorkning, absorberar fett, nermättande.

Likes

Comments

Måste bara tillägga att jag är så sjukt taggad att ta ett till hål i naveln som på bilden under, har länge funderat på det och har nästan bestämt mej nu att det kommer hända eftersom att det inte är så vanligt ännu. Har just nu bara en "vanlig" navel piercing, i näsan och öronen. Har länge också villat ha i tungan men är inte helt säker ännu sedan önskar jag också fler hål i öronen som skulle vara lite annorlunda från dehär basic hålen man har i öronen. Tatueringar kommer jag ta direkt den dagen jag blir myndig om jag nu inte skulle fa mamma övertalad nu i förväg men det återstår att se. Min första tatuering kommer att vara en text på rävbenet som är till min pappa som inte längre finns här även om det känns som att han lever med mej varje dag. Kommer knappast va nöjd efter den tatueringen eftersom att jag tycker att det är jätte snyggt med små tatueringar på händerna som ett hjärta eller ett kors någonstans, det som jag också har fallit för är den här kronan som man tatuerar i nacken.


(Bilderna lånade från google)​

Likes

Comments