Själen har längtat efter frid det har tagit sin tid, jag känner nu att själen vilar efter ett krig, alla ni som är saknade & döda hoppas ni finner frid vi kommer mötas igen om en tid, mina tankar handlar ofta om döden & livet efter det jag försöker ta reda på vad som kommer efter livet men det är det ingen som vet.

Döden skrämmer mig döden jag vill inte komma nära dig du har redan tagit för många av dom som betyder så mycket för mig, jag önskar att jag kunde vinna över dig men jag vet att du en dag kommer att ta mig & alla andra som betyder massor för mig, snälla ta mig först låt alla andra jag tycker om få leva sina liv låt dom få skapa något vacker av livet innan du tvingar dom att ta det sista klivet.

Jag vet att när döden kommer då blir det bara svart då är det tack & god natt, ett liv efter döden det är nog bara snack men vad vet jag ? jag vet att jag en dag kommer att dö men inna jag dör ska jag så mitt frö & se mitt barn växa & bli stor då kan jag dö med frid när jag ska vila i evig tid.

Till alla vi förlorat vi kommer minnas er vi kommer sakna er, en vacker dag kommer vi till er då sitter vi där tillsammans & ler, varför måste döden ta alla vi gillar & älskar ifrån oss varför kan inte vi få leva tillsammans i evig tid, kan inte döden ta dom som hatar & startar krig men jag vet att en dag ska jag också vandra på dödens stig.

låte mina vänner familj & vänner få leva i frid härliga underbara människor som dessa behöver vi massor av i mörkrets tid, det är bättre att onda människor för somna i förtid, jag ni alla runtomkring mig ni betyder så mycket för mig, jag hoppas att döden tar mig före er för jag vill inte leva utan er, jag går här & ber för att försöka skydda er det är därför jag skriver om er samtidigt som jag sitter här & ber, jag är inte kristien men jag vill skydda er jag vet inte vad jag skulle göra utan er.

Jag vet inte om någon skulle sakna mig eller jo en del kommer sakna mig, men jag vill lämna spår efter mig jag vill att folk ska minnas mig på ett bra sätt "emil han var bra på många "sätt" & vi kommer minnas honom med kärlek & respekt.

varför skriver jag om döden ? jo kära vänner det är såhär jag känner döden skrämmer mig, jag vet att det kommer fortsätta att rycka folk ifrån mig, jag tycker det känns lustigt att jag har klarat mig & att döden alltid tagit folk omkring mig, människor som betyder massor för mig människor jag hade viljat haft med mig här idag, men jag är glad för att jag lever idag & jag skall leva & minnas varje dag tills den dag mitt hjärta slår ett sista slag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En del människor säger "Du är en bra människa" men vad har jag egentligen gjort för att dom ska tycka det ? men det är såklart kul att höra, ibland kan jag känna att jag attackerar när jag borde lyssna & det blir gärna att jag försvarar mig direkt när någon vill tala om hur jag är eller hur jag beter mig, när jag borde lyssna så försvarar jag mig eller attackerar direkt, det är väl både på gott & ont många anser att jag är "hård" har attityd men ni ska veta att under skalet är jag en känslig & go kille & det där skalet kan vara svårt att knäcka, det beror på att livet är gjort mig till den människan som skaffat sig ett "hårt skal" det var så förr i alla fall, det tar tid att ta reda på vem jag är men har man tålamod så inser man att jag är inte gjord av sten, utan en människa med känslor dåligt självförtroende men med ett satans humör & med en grym vilja, men så är det väl för alla kan jag tro ? att man ibland känner sig sådär "usch vad ful jag är " eller "varför vart inte livet bättre" .

jag försöker i alla fall att tycka om mitt eget utseende & vara en bra människa som gärna går min egna väg utan att ta vara på andras råd & det har varit en del skit på vägen men jag kan tycka att det gått jävligt bra också, jag har lärt mig att styra dit jag vill att gå min egna väg, det har varit viktigt för mig att få forma mitt eget liv, att inte låta någon komma och säga " du borde" "gör så" "du kan inte" jag har alltid gjort på mitt sätt & därav lärt mig en hel del som ingen annan vet, folk säger "du är som en öppen bok" kyss mig i arslet du vet ingenting, du har din trygga tillvaro med hus & pengar & allt det där jag har länge levt utan dom sakerna så när jag väl får det så kan jag glädjas av det & skulle det en dag bli så att det försvinner så vet jag hur jag ska hantera de läget men det vet inte du för du har alltid haft din trygghet & pengarna så du vet inte hur det är att vara utan dessa saker.

jag hoppas ni förstår vad jag menar att lära sig den hårda vägen är den bästa, får man allt man vill ha i början så anser jag att man blir "bortskämd" & man vet inte hur jävligt livet kan vara, det är alltid bra att ha erfarenhet av livets hårda sidor.


Jag är en snäll skit helt enkelt & det tar tid att knäcka skalet men jag hoppas ni har tålamod för då vinner ni en vän för livet.
Likes

Comments

Jag sitter & skådar mig omkring bland räkningar & många andra ting,
jag har inga pengar vart fan tar dom vägen ?
Jag fattar ingenting Jag fattar ingenting
Man lever som man gör man ska jagas av myndigheter tills man dör
Jag hatar myndigheter & spottar på samhället
det är det jag gör det är det jag gör

Jag spottar på myndigheter ute i verkligheten där lever jag
som tvingas att se er förstöra liv varje dag
försäkringskassan är svin dom fattar ingenting
kronofogden jagar folk skatteverket dansar med i samma ring
ni är alla idioter & ni fattar ingenting
Arbetsförmedlare ni är ett skämt ni säger vi ska hjälpa dig
men det är jag som hittar platserna & ni som sa att ni skulle hjälpa mig ?
alla dansar i samma ring med myndigheter & människor som inte
fattar någonting, jag ställer mig utanför denna ring
på min hand där sitter en ring familj & vänner är de ända som betyder någonting

Jag kommer alltid vara han som spottar på myndigheter
så länge jag lever så länge jag andas så länge jag kan
så kommer jag hata han som dom kallar statsminister
vi alla sitter i samma klister nazister & vänsterpartister
vad är det ni vill ha sagt ? Nazisterna röstar för vit makt & kängor som slår i takt
vänsterpartister skriker nej till nazister & kastar sten & alla bara klagar
på stefan löfven finns det ingen som kan bete sig som en normal människa
och inte ett djur på två ben ? jävla apor lär er bete er jag orkar inte se er
jag hoppas att samhället blir bättre & sverigedemokrater gå & gräv ner er
jag hoppas inte på er jag har en egen teori hoppas ni förstår att texten
innehåller ironi men det förstår väl inte ni .

Det jag skriver om.

Det jag skriver om är saker om samhället & saker jag känner, men jag använder mig av humor & skyddar inga partier, jag vet att jag kan driva saker till gränsen ja men tar du illa vid dig så behöver di inte läsa min blogg .

Likes

Comments


Jag drömde om gud & hans gåvor han skickade mig en ängel som höll mig i handen, vi stod där tillsammans vid skogens slut hon tog mig under armen & sa kom jag ska hjälpa dig ut. denna dröm den känns så sann ängeln sa du är bara en pojk som försöker vara man jag har tittat på dig ett tag så ljug inte jag vet precis vad du har gjort & vad du kan & fortsätter du så här så kommer du aldrig bli en man.

Jag lyssnade på min ängel jag gav henne en chans att ändra mitt liv hon sa till mig Emil du har syndat du har bärt på kniv druckit alkohol & tagit så många dumma kliv vill du komma upp till gud så måste du förändra hela dig & ditt liv. Dom säger att gud förlåter allt så om du har slagits eller snattat en massa kakor han förlåter alla i dom sagor jag hört, men kan han förlåta mig en man som döden har rört vid en man som aldrig lyssnat på hans ord en man som ville lämna denna jord kan han förlåta mig ? kan jag be till honom kommer han att lyssna på mina ord ?

Det finns sidor på facebook som handlar om herrens ord där alla människor söker & ber tror ni att herren har en plats till alla er ? tror ni att det hjälper om man ber, tror ni att herren lyssnar på er ? jag tror att i hans rike där finns dom som krigat hårt dom som verkligen visat respekt & kunnat säga förlåt, människor som levt hårt människor som haft det svårt dom sitter där i herrens eviga rike & ler & väntar på nästa människa som inte orkar mer.

I min dröm där finns min ängel hon har visat sig hon vakar över mig hon finns där för mig, en ängel som kommer hjälpa mig den dagen jag behöver & ber, hon kommer aldrig svika mig hon vill aldrig se mig falla ner hon kommer ta emot mig när jag inte orkar mer.

Jag har mött min ängel & hon finns där hon har skådat mig så länge hon vet allt hon vet vem jag är, i mina drömmar så vet jag att hon finns där hon har sagt att jag kan be om hjälp vart jag än är, jag faller ner jag ber på mina knän tack min vän för att du visa dig tack till herren som har sänt dig nu kan jag leve i frid när jag vet att du vakar över mig.


Likes

Comments

vi vinklar vi vrider det är hemska tider, ingen kan säga det dom tycker & tänker för det finns alltid någon jävel dom kränker, jag bara känner att folk måste sluta klaga på allt, kränkande saker finns överallt svarta som vita kränker varandra tänk om vi kunde tala om när något är fel till varandra istället för att springa & klaga till alla andra, tänk om vi kunde bete oss som människor mot varandra.

Men det kan vi inte idag det finns inte det existerar inte vi måste säga "åh så kränkt jag blir" till precis allt, säger man blatte så blir man rasist säger man feminist fitta så känner någon sig kränkt, ärligt talat hur långt ska det gå det har jag så ofta tänkt, finns det ett slut ? man skyller på varandra går något fel så skyller man på alla andra, ingen kan säga jag gjorde fel dehär gjorde jag, nej indag är allt alla andras fel man kan helt enkelt inte erkänna ja jag gjorde fel.

Erkänn dina fel säg förlåt det är inte så svårt, jag gillar inte alla blattar, bögar , politiker, feminister , svenskar , människor men jag hoppas & tror att det finns en snäll människa i oss alla det är det jag tror.

Vi vågar knappt tala om när någon gör fel vi fortsätter titta på & står & ler, sedan kommer det fram i media där ska alla hängas ut snälla denna feghet måste få ett slut, bara för att människor gör fel så behöver inte alla hängas ut, det finns snyggare vägar ut, men INTE enligt media där ska alla hängas ut.

Gillar ni inte det ni läser så låt bli att läsa :)

Ni andra är välkomna att fortsätta läsa :)

Likes

Comments