Header

sponset innlegg

Beautiful fur

Jeg har fått helt dilla på pelsjakker av alle typer og farger og drømmen hadde vært å fylt hele garderoben med disse jakkene! Skal nok i løpet av livet klare å bygge opp en solid samling av pelsjakker, for det spriter virkelig opp ethvert antrekk og det er ikke tull engang, men man ser faktisk så utrolig mer classy ut med engang man slenger på seg en av disse! Haha, jeg digger det!

For en stund tilbake fikk jeg en ny pakke fra Shein (sponset) og denne gangen valgte jeg meg ut en pelsjakke i lyserosa/beige og jeg er forelsket!! GI MEG FLERE!! Og ja, før dere bombarderer kommentarfeltet om pels osv... DEN ER I FUSKEPELS

Jeg traff akkurat på størrelsen denne gangen og den passet som et skudd. Etter å ha mottat en del klær derifra nå vet jeg at det kan være litt vanskelig å velge riktig størrelse, og har selv bommet flere ganger hehe... Men denne gangen var den verken for liten eller for stor og kvaliteten er så fin og bra! Shein overrasker alltid til tross for de lave prisene mener jeg!


"You cannot fake chic but you can be chic and fake fur"

Jeg har jakken i M og du kan få kjøpt den her veldig veldig billig!! Sjekk også ut resten av sortimentet til Shein her . God natt alle sammen!


Anniken

Likes

Comments

Endelig kan jeg si jeg er en stolt eier av et Olympus PEN kamera!! Jeg har sikla på dette kameraet så lenge jeg kan huske og ikke uten grunn! Kameraet er absolutt noe av det bedre jeg har brukt, kvaliteten er super og det at det er et selfie kamera i tillegg gjør hele kameraet perfekt. Dere kan tenke dere til hvor glad jeg ble når jeg fant denne under juletreet i år!!

Har hatt PEN E-PL7 på ønskelisten i år og dag, men da den nye PL8 kom typ rett før jul ble 7'ern brått byttet ut! Jeg gleder meg til å starte og ta det i bruk og ta masse fine og ikke minst bedre bilder enn hva jeg har vært i stand til med det gamle speilreflekskameraet mitt! Dette blir superbra! Nå er jeg ikke lenger avhengig av å ha med meg MacBook'en for å få overført bildene! Kameraet har nemlig innebygd WIFI, som gjør at jeg kan overføre bildene rett til mobilen ved hjelp av en app! Den samme appen brukes forresten også til selvutløser og du kan bruke "Live" modusen slik at man kan se det du skal ta bilde av på mobilen før du tar bildet! På denne måten har jeg nå full kontroll!

Jeg hadde i hvert fall en helt super julaften og det håper jeg alle dere andre også hadde! Koste meg masse med familien, spiste god mat og fikk utrolig masse fine gaver. Kos dere i kveld alle sammen, vi snakkes i 2017 🖤

Anniken

Likes

Comments

Kvelden før kvelden og kun noen timer igjen før k(a)oset starter! Utrolig hvor fort desember og hele 2016 generelt har gått. Føles som at det var i går jeg pakket opp gavene fra i fjor...
Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye til både god mat, gaver og god stemning i morgen og det håper jeg dere gjør også.

I dag har mamma, Helene og jeg vært å spist lunsj på Picasso i Drammen! Vi skjønte at det var så altfor lenge siden vi hadde spist ute sammen alle tre, så tenkte det var en fin ting å gjøre mitt i julekaoset. Det var utrolig koselig og vi koste oss kjempemasse! Nå er vi hjemme igjen og jeg skal akkurat begynne å rydde litt hjemme så alt er pakket å klart til imorgen!
Har forresten nada julefølelse i år... Ikke snør det heller, men jeg satser på at julefølelsen kommer snikende innpå i løpet av morgendagen som den oftest pleier!

Håper dere alle får en helt fantastisk dag imorgen! Skal ikke se bort ifra at jeg stikker innom en tur imorgen, men dersom jeg ikke får tid til det; GOD JUL ALLE SAMMEN, KOS DERE KJEMPE MASSE ❤️


Hvor skal du feire jul i år?

Anniken

Likes

Comments

Er du helt i siste liten med julegavene? Eller ønsker du kanskje bare å gi en aldri så liten gave i belønning til deg selv? Uansett hva det enn måtte være har i hvert fall Shein.com et enormt salg akkurat nå med en haug av varer til så lave priser at det nesten skulle vært ulovlig!! Jeg skal i hvert fall guide dere igjennom de beste tilbudene de har akkurat nå, så finn frem lommeboka, len deg tilbake og start shoppingen!!♥︎


Lang burgunder kjole her // hvit kjole her // kort burgunder kjole her // jumpsuit her // faux fur jakke her

Jeg skal nå deler noen "kategorier" med dere som gjør det enklere for dere å finne frem til det dere vil:

♥︎ Her finner du en "discount list" med en hel haug billige varer. Det er veldig lett å finne frem til noe som passer deg ved at du bruker de ulike underkategoriene på siden.

♥︎ Her finner du de virkelige gode tilbudene! Siden teller ned til når salget på de ulike klærne slutter, så da har du kontroll. Uansett gjelder det å være kjapt ute.. Ta en titt på alle de fine og billige klærne.

♥︎ Her finner du deres mest eksklusive klesplagg. I denne kategorien er det så mye fint, og det er absolutt verdt å ta en titt. Igjen, selvfølgelig til en rimelig penge!

♥︎ Her finner du alle plagg til under US$14,99. Det tilsvarer ca. 130 norske kroner, så på denne siden finner du en hel del fine klær, sko og andre ting til under 130 kr. Gjør et kupp i dag!!


Klikk dere inn på de ulike kategoriene ovenfor og sjekk om dere finner noe dere liker nå som salget er på sitt beste!! Håper denne shopping guiden til shein.com var til nytte! Vi snakkes senere ♥︎

Anniken

Likes

Comments

Long time no see... Trist at jeg starter nesten hvert innlegg med å beklage hvorfor jeg ikke har blogget de siste dagene, så la oss bare hoppe over de dårlige unnskyldningene og fortsette innlegget for en gangs skyld!

Drøye 7 dager igjen til jul... Herregud jeg er virkelig ikke klar for dette. Guess what!! Susehuet Anniken har enda ikke kjøpt en eneste julegave!!! Ønsker meg selv lykke til, haha. Julaften er uten tvil min favoritt dag i hele året og jeg gleder meg som en liten unge! Så trist at det ikke er noe som helst snø ute omtrent.. så satser på at det vil komme i løpet av uken. I kveld skal jeg spise julemat med familien, pynte hjemme og pynte juletre. Det blir utrolig koselig og jeg gleder meg til å kanskje få smake litt på julestemningen før selve dagen!

Uansett, jeg skulle bare titte innom en liten tur! Så snakkes vi forhåpentligvis veldig snart! Håper dere har hatt en fin helg så lang, også får dere kose dere videre <3

Likes

Comments

// sponset innlegg

Skammer meg nærmest over å dele disse bildene med dere... kvaliteten er helt ræva, fokuset er på bånn og når jeg tenker meg om finner jeg faktisk ikke noe positivt med disse bildene. Likevel velger jeg å dele dem med dere, for sånn er det vel en gang i blant? Alt er ikke "on point" hele tiden, og det må jeg nesten bare godta, selvom jeg skulle ønske utfallet av disse bildene ble bedre enn hva resultatet viser. Jeg har et flere år gammelt speilreflekskamera som ikke engang har muligheten til å bruke selvutløserkontroll. Jeg har derfor skaffet noe jeg ser på som komplisert utstyr for å få til å bruke utløseren på en måte, men batteriet var selvfølgelig dødt på dette. Ikke har jeg noen til å ta bilder for meg heller og jeg stablet faktisk en haug med pappesker oppå hverandre for å få plassert kamera i forhold til riktig høyde, vinkel osv. Jeg kan skrive under på at det ligger en hel del arbeid bak disse mislykkede bildene, og til tross for at jeg har vært over middels forkjøla og syk hele helgen og de siste dagene valgte jeg å dra frem kamera i dag for å ta noen bilder.

Jeg blir som dere kanskje har forstått sponset av Romwe, og med dette har jeg også sagt ja til å dra frem kameraet og ta bilder av klærne jeg mottar. Misforstå meg rett, jeg er super fornøyd med at jeg har fått denne muligheten å elsker å samarbeide med alle jeg gjør, men så kommer vi til de tidsfristene jeg omtrent ALDRI klarer å holde. Når jeg mottar klær eller andre ting, skal de publiserer så fort som mulig og helst i løpet av noen dager, hvis ikke får du kjapt en mail fra de som sponser deg. Dette er greit, jeg skjønner at jeg har gått med på dette når jeg inngår et samarbeid med noen, men det er bare det at jeg ikke drar på meg en kjole jeg har fått sponset på en tirsdag bare fordi bildene skal ut på bloggen. Jeg syntes det blir helt feil og kjempe unaturlig. Når mail etter mail tikker inn om at det er på tide å publisere innlegget med bilder, blir jeg stressa, det er ikke kødd en gang. Så i dag valgte jeg da å endelig ta noen bilder av tingene jeg fikk tilsendt. Det var nå virkelig på tide også fra min side, selvom dere skal få se bedre bilder av strikkakjolen på senere, men jeg følte ikke det var nødvendig å ta på den i dag da jeg ikke egentlig har noe spesielt å "pynte" meg for på en ganske så grå tirsdag. Kjolen er forresten perfekt til over knee støvlene mine, så gleder meg til å vise dere bedre bilder snart!

Det var dagens tanker angående sponsing, frister og det å være "on point" hele tiden. Her har dere i hvert fall de nye klærne mine som jeg er super fornøyd med. Begge er som sagt fra Romwe.com og dere kan kjøpe skjorta her og kjolen her . Sjekk også ut alle de andre klærne deres her , de har utrolig lave priser, men kvaliteten er i motsetning til disse bildene (:p) faktisk super. Ha en fortsatt fin tirsdag alle sammen ♥︎

Håper alle sammen har hatt en fin dag, GOD NATT ♥︎

Anniken

Likes

Comments

♥︎ PARFYME. En alltid sikker vinner. Nå i desember har Kicks en julekalender hvor de selger en av sine bestselgere til halv pris hver eneste dag før jul. Har sett at det vil komme flere gode parfymer på salg i løpet av de neste dagene og du kan virkelig spare masse penger

♥︎ GAVEKORT. Dette vil flere kanskje se på som en kjedelig gave, men hva er vel bedre enn et gavekort du kan bruke på akkurat hva du vil? Dersom du planlegger å gi dette i gave til en av venninnene dine feks. ville jeg absolutt gått fir et gavekort på et senter av noe slag, istedenfor på en bestemt butikk, da man har mer å velge mellom på et helt senter.

♥︎ INTERIØR. Jeg er så altfor dårlig til å kjøpe pyntegjenstander etc. selv, så å få noen til å gjøre dette for meg hadde jo vært drømmen. Det finnes jo så utrolig mye fint der ute, som feks. Voluspa duftlys eller Kähler vaser. Dette er jo perfekte gaver, som enhver ville blitt glad for å få.

♥︎ LEKRE BLONDER. Jeg er helt forelsket i blonde undertøyet til GANNI og Love Stories og hadde ikke takket nei til dette under juletreet. Det ville nok heller ikke søsteren din eller bestevenninnen din gjort. Er ikke til å legge skjul på at man får ett ekstra selvtillitsboost dersom man har på seg et spesielt fint undertøy, uansett om noen andre enn deg ser det eller ikke.

♥︎ SMINKE & VELVÆREPRODUKTER. En god fuktighetskrem, leppepomade, neglelakk eller sminke er ting som garantert blir satt pris på.

♥︎ EN GOD VIN. Får jeg vinposer etc. under juletreet i år vil jeg brått føle meg veldig mye mer voksen enn i fjor, haha. Men jeg sier selvfølgelig ikke nei takk, uansett hva den enn måtte være. Elsker en god, søt vi, en flaske likør, noe sprudlende eller Jägermeister (♥︎♥︎♥︎) HEHE.

♥︎ FESTIVALPASS. Billetter til Stavernfestivalen eller Findings? Helt perfekt. Billettene til Stavernfestivalen er dessuten på juletilbud akkurat nå, så da kan man i tillegg spare noen kroner. Tror ikke det er mye annet jeg hadde blitt like glad for som festivalpass, jeg ELSKER festivaler!!

♥︎ PYSJAMAS & MORGENKÅPER. Det finnes så mange fine morgenkåper og pysjer i de aller fleste butikker, men jeg prioriterer aldri å kjøpe en fin morgenkåpe til meg selv. Dette er en knall gave, jeg mener, hvor deilig er det ikke å våkne 1. juledag og kunne slenge på seg en splitter ny pysj eller morgenkåpe?

♥︎ HJEMMELAGDE GAVER. Dersom du ikke har altfor mye penger å rutte med etter innkjøp av alle andre julegaver før 24. desember, er hjemmelagde gaver en kjempegod ide. Dersom du er flink på kjøkkenet feks. Dersom du er flink til på kjøkkenet du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks, småkaker eller brente mandler. Mmmm


Har du noen gode tips å tilføye?

Anniken

Likes

Comments

Hei dere. Nå kan vi alle ta og føle på 1. Desember woho! Har ventet så lenge på desember, at det ikke en gang kan beskrives. Julestemning, juletrepynting, snø, gavehandel og generelt god stemning... Kan ikke bli stort bedre ♥︎
Annet enn at 1. Desember gir meg ekstremt mye julestemning er denne dagen også kickstart for Solis sminkelagersalg! Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er årets happening. Kjente sminkemerker som ArtDeco, Sans Sousis, Balmain, Lip Fusion osv. på opptil 90% avslag? Det kan ikke være sant tenker du nå, men det kan jeg bekrefte!

Solis pleier å ha lagersalg 1-2 ganger hvert år, og jeg har vært der så mange år som jeg kan huske. De har de oftest en gang om sommeren og en gang før jul, noe som er helt perfekt! Du kan absolutt klare å få gjort unna en hel del juleshopping til venner og familie, jenter og gutter, store og små her inne. De har noe for enhver...
Jeg var der en tur i dag, men frykt ikke for de har åpent i morgen også! Dørene åpner klokka 14.00 og det gjelder å være tidlig ute, for tro meg, så syke priser fører ofte til ett hav av mennesker!
Lagersalget finner sted i Lysaker, og for nærmere info kan dere sjekke ut arrangementet de har på Facebook her. I mellomtiden kan dere ta en titt på de tingene jeg "kapret" i dag, og hadde jeg vært deg ville jeg absolutt tatt turen imorgen!

Du kan plukke ut 10 valgfrie sminkeprodukter for kun 300 kr!! Billigere blir det nok ikke, så ville ikke gått glipp av dette om jeg var deg! ♥︎ Tar muligens en tur innover i morgen igjen, og håper på å se deg der da. Ha en fin kveld videre!

Skal du dra på lagersalget imorgen eller på fredag?

Anniken

Likes

Comments

Satt akkurat å så en episode av "bøkketlista" som går på tv2. For dere som ikke vet hva det er, handler den om fem ungdommer fra Oslo som skriver en liste over alle sine drømmer for så reise ut å oppleve alt dette. De har blant annet ting som "Wakeboarde etter danskebåten" og "Drikke kaffe med kongen" på bucket lista si. Episodene finner dere på Tv2 SUMO, så sjekk det ut dersom du vil se hvordan det går med lista deres.

Uansett... vi har alle noen ting vi virkelig vil oppleve her i livet før vår tid er over. Jeg har det. Du har det sikkert. Vi alle har det. Om det er skrevet ned eller om du kun har det i hodet er ikke så viktig. Selv har jeg så og si helt klart for meg min egen bucket list i hodet, men jeg føler det blir mer reelt og at jeg blir mer oppmerksom på de tingene jeg har lyst til å få til dersom jeg skriver det ned. Og gjett hva, det er akkurat det jeg skal gjøre i dag! Jeg har fått frem alle tingene på listen min som jeg har tenkt på i mange år i tillegg til at jeg har tilføyet noen nye ting, og tenkte å dele lista mi med dere akkurat nå. Jeg er nå 18 år og har allerede rukket å oppleve en del ting som sees på som "bucket list ideas" og tenkte jeg da i et annet innlegg kunne vise dere hva jeg allerede har sett og opplevd i livet, men først til tingene jeg ønsker så inderlig å få oppfylt en dag...

- Bo i en bungalow på en fin strand

- Svømme med delfiner

- Dra til USA

- Stå på ski i Alpene

- Lære å like og nyte vin

- Bygge drømmehuset

- Fullføre videregående og høyere utdanning

- Utvikle mitt eget klesmerke

- Hoppe i strikk/fallskjerm

- Ta en taxi og rope "følg den bilen"

- Dra på shopping i New York

- Lære meg å surfe

- Oppleve "Black Friday" i Orlando

- Kaste en dartpil på et kart, og dra dit pilen lander

- Oppleve Coachella festivalen!!

- Dra på utendørskino

- Feste en hel natt uten å stoppe for å sove

- Overnatte på et slott

- Lære meg å stå på snowboard

- Oppkalle en stjerne etter noen som betyr mye for meg

- Dra på Stavernfestivalen for andre gang

- Finne den rette

- Sende en flaskepost med en morsom melding

- Bo på et undervannshotell i Fiji

- Kysse i regnet

- Eie et Olympus Pen e-pl 8 kamera

Hva står på din busket list?

Anniken

Likes

Comments

Hei dere!

Tiden er inne for enda en ny konkurranse i samarbeid med personligalmanakk.no . Hvem vil ikke ha en ny og fresh almanakk nå før jul? Jeg hadde i hvert fall ikke takket nei. Jeg fikk min første almanakk for noen måneder siden jeg jeg DIGGER den!! Jeg elsker det faktum at du kan designe den akkurat slik du vil ha den og den er super til både skoleplaner, blogg ideer og gjøremål. Nå har du i hvert fall sjansen til å vinne og designe din helt egne personlig almanakk, notatbok eller veggalmanakk, og det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er å:


1. Lik dette innlegget

2. Følg meg her på nouw.com eller på instagram (@anniikenuhl) dersom du ikke blogger her

3. Lik bloggens facebookside HER

4. Legg igjen en kommentar med mailadressen din

Lykke til alle sammen! For dobbel vinnersjanse meld deg også på på Instagram (sjekk det siste bildet jeg la ut).


Imens dere venter på vinneren kan dere ta en tur innom personligalmanakk.no og designe din egen almanakk imens, så er du forberedt dersom du skulle vinne! Dere kan lagre designe deres, og bestille en annen gang ♥︎


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, MEN FØLG MED FOR NYE KONKURRANSER I FREMTIDEN.

Gratulerer til Elise ♥︎ Du vil bli kontaktet av personligalmanakk

LYKKE TIL


Anniken

Likes

Comments