Header

Det er så morsomt å kunne komme med tips til hvor dere får kjøpt både klær og sminke billig, og det virker også som at det faller i smak hos dere når jeg skriver slike innlegg. Hvem vil vel ikke handle så billig som mulig? Og når jeg uansett har erfaring med flere butikker både når det gjelder hvor man får kjøpt billige klær og sminke, så ser jeg ingen grunn til å holde det for meg selv. Jeg skrev ett innlegg her om dagen med mine favoritt billige sminkeprodukter som du kan finne HER og tenkte derfor i dag å ta for meg en butikk hvor dere får kjøpt ekstremt (!!!) billige klær, sko, vesker osv. Jeg vet jeg har snakket om denne butikken mange ganger allerede, men føler at det aldri kan bli nok. SHEIN. Jeg er storfornøyd med alle klær jeg har herifra og blir like overrasket hver gang jeg får en pakke i posten. Kvaliteten på alt er så utrolig bra til å koste så lite som det gjør, og det digger jeg for da sitter jeg aldri igjen med følelsen av at det ikke var verdt å bruke penger der (uansett hvor lite jeg har brukt).

Hvis dere først skal kjøpe noe der så har jeg noen tips til dere. For det første ville jeg vært nøye med å undersøke hvem størrelse jeg skulle valgt. Klærne kommer fra Hong Kong, og har derfor en tendens til å være litt små i størrelsen. Ellers anbefaler jeg dere å lese anmeldelsene til det/de produktene du vil kjøpe. På den måten får du vite om noen har noen dårlige erfaringer med enten kvalitet, størrelser og i tillegg legger mange med bilder av klærne i anmeldelsen slik at du kan se hvordan klærne etc. ser ut før du kjøper det.

Dersom dere lurer på noe angående Shein er det også verdt å spørre meg/legge igjen en kommentar. Jeg har såpass mye klær derifra nå at jeg vet sånn ca. hva slags størrelser som er lure å velge. I mellomtiden kan dere kose dere med de fine og BILLIGE goodiesene jeg har funnet frem ♥︎

・All these pretty jackets・

Gul skinnjakke HER // Olajakke med Einstein HER

Olajakke No pressure HER // Velvet jakke HER // Purpose jakke HER

Olajakke Bubble HER // Faux fur HER


・Perfect knits・

Genser med faux fur HER // Strikkagenser med silkeknyting HER

Lyserosa genser med knyting HER // Beige genser med åpen rygg HER // Rosa genser med knyting HER

Ta en titt på alle klærne, skoene og accessories Shein har å tilby HER.

Anniken

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

// Sponset av Desenio

▹ GI ROMMET PERSONLIGHET ▹
Koden ”ANNIKEN” gir dere 25% rabatt hos Desenio mellom 19 og 21 september. Koden gjelder IKKE handpicked-/collaboration posters eller rammer.

Rommet mitt har lenge lengtet etter en liten personlig touch, og de hvite kjedelige veggene trengte sårt noe som kunne pynte dem litt opp. De siste dagene har jeg jobbet og styra på med å få til akkurat dette. Jeg har fått hengt opp en haug med både tekstplakater og fotoplakater fra Desenio. Jeg er hvertfall superfornøyd med resultatet og jeg elsker den store plakaten med palmer . Minner meg masse om sommer, noe jeg trenger nå som vi nærmer oss vinter. Desenio har et H-U-M-O-N-G-O-U-S utvalg med postere, så å bestemme meg for hvem jeg skulle la pryde rommet mitt var ikke den letteste oppgaven, men syntes resultatet ble utrolig fint til slutt. Den praktiske bildehylla får du også kjøpt hos Desenio, og er veldig fin med noen postere på. Akkurat nå er dere så heldige å få en rabattkode av meg også, så da kan dere jo også spare litt penger i samme slengen ♥︎


Koden "Anniken" gir dere 25% rabatt til og med torsdag (21.09)
Anniken

Likes

Comments

Assa jeg er forelsket. Tok ikke mange sekundene fra jeg så denne jakka til jeg skjønte at den måtte klikkes hjem så fort som mulig. Den skreik navnet mitt og jeg digger den mer enn det går ann å beskrive. Bare se på den, alt er så utrolig kult. Elsker kontrastene, fargene og "tagginga". Helt perfekt for meg, og jeg ble overrasket over hvor god kvalitet den hadde og at den var like fin som på bildene på nettet. I tillegg er den jakka ganske så billig, så går absolutt ann å unne seg denne ♥︎ Hvis du vil sjekke den ut så får du tak i denne HER , og den finnes også i andre farger om jeg ikke tar helt feil.

//I samarbeid med shein

I´m wearing:

Jacket: Shein ♥︎ HER

Jeans: Molly fra Gina Tricot

Sweather: H&M

Ellers har shein mange flere fine olajakker HER . Nå skal jeg legge meg, så god natt alle sammen! I morgen kommer det ut en super rabattkode til dere fra en fantastisk nettbutikk, så er bare å glede dere ♥︎ Vi snakkes
Anniken

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei alle sammen, tenkte å komme innom en tur å vise dere mine nåværende "drugstore" sminkefavoritter, som dere kan få tak i til en grei pris enten i butikken eller på nettet. Har kjøpt en del sminke i det siste, både i utlandet, online og i butikker, så tenkte derfor å kunne dele mine favoritter med dere nå. Kommer til å linke til hvert produkt under bildene, så dere enkelt kan få tak i disse ♥︎ PS; Dette er IKKE et sponset innlegg. Kjøpt med egne penger og hvert eneste ord er ærlighet.

HD LIQUID COVERAGE ♥︎ Kjøpte denne i sommer og ble utrolig positivt overrasket. Denne koster kun rundt 80 kr og legger seg så utrolig fint og lett på huden. Vil si denne har en medium dekkevne og den gjør huden helt matt! Er så fornøyd med denne og så for en stund siden at de solgte den på Douglas, men virker som den er utsolgt der nå... Du får i hvertfall tak i den HER .

LÓREAL INFALLIBLE 24-MATTE ♥︎ Min go-to favoritt! Foretrekker denne over alle andre foundationer jeg eier, også de litt mere "high ends" foundationene. Elsker at denne legger seg helt matt på huden, og denne er også typ den eneste som ikke blir blir borte på nesa som veldig mange andre foundationer gjør på meg! Denne får du kjøpt HER. Litt dyrere enn Catrice sin, men fortsatt verdt det da den er en absolutt favoritt her.

.

ESSENCE CAMOUFLAGE CONCEALER ♥︎ Så vidt jeg vet får man ikke kjøpt Essence så mange andre steder enn i utlandet og HER. Denne concealeren er superfin, legger seg lett på huden, lysner opp fint og dekker bra. Elsker at man får hele 30 ml med concealer for kun rundt 50-lappen. Går alltid tilbake til denne etter å ha brukt Urban Decay sin blant annet, selvom den også er veldig fin.

CATRICE CAMOUFLAGE CREAM ♥︎ Nok en Catrice favoritt! Denne gjør virkelig sakene sine, og kamuflerer alt du vil ha bort. Denne lille saken er fantastisk, og prisen er enda bedre. 35 kr!!! Det finnes ingen grunn til å la være å kjøpe denne. Du får den HER.

MAKEUP REVOLUTION BANANA POWDER ♥︎ Da jeg kjøpte denne var jeg litt redd for at den kom til å bli altfor mørk/gul til huden min, men den la seg veldig fint på og har ikke gitt flashback. Det settingpudderet her ligner HELT på BEN NYE sitt banana pudder. Eneste forskjellen er at denne koster i overkant av 50 kr. Veldig fornøyd! Denne får du kjøpt HER.

RIMMEL STAY MATTE ♥︎ En klar favoritt, nok en gang til kun 75 kr! Elsker at sminka mi er matt, og dette pudderet matter virkelig ned hver minste detalj. Elsker denne så mye, og den får du tak i HER.

THE BALM BAHAMA MAMA ♥︎ Nok en klar favoritt. Contour og bronzing blir til en lek med denne saken. I tillegg er den utrolig billig mange steder nå. Du får kjøpt denne HER veldig billig.

BOURJOIS BRONZING POWDER ♥︎ Denne er en god dupe til Too Faced sitt chocolate soleil, og fungerer veldig bra til å være såpass billig som den er. Lukter veldig godt og legger seg veldig fint på huden. Fåes kjøpt HER og HER. Virker som den første er det samme pudderet bare med en annen limited edition pakning.

I HEART MAKEUP UNICORN HEART ♥︎ OMG bare se på denne highlighteren!! Det er noe av det fineste jeg har sett og absolutt verdt de 50 kr den kosta. Den er bare nydelig, super pigmentert og gøy å leke seg med. Ikke mer å si om den, annet enn at du får tak i den fineste highlighteren HER.
THE BALM MARY LOU MANIZER ♥︎ Denne er fantastisk. Alle vet det, alle elsker den og dersom du enda ikke har den er den verdt hver eneste krone. Har du lyst på en highlighter som virkelig "popper", finner du denne HER.
BOURJOIS POT BLUSHES ♥︎ Disse er supersøte, pigmenterte og jeg elsker at de har litt shimmer i seg med tanke på at resten av ansiktet mitt som regel er matt. Disse finnes i mange fine farger, and I want it all. Kjøp de HER.
MAKUP MEKKA BROW POMADE ♥︎ Jeg har prøvd Anastasia Beverly Hills sine pomader og sverger fortsatt til makeup mekka sine. Samme gjelder brynsbørsten deres. Syntes disse pomadene er mye enklere å jobbe med, og i tillegg koster de en brøkdel av prisen. Pomadene får du kjøpt HER og børsten HER.
MAKEUP REVOLUTION COLOUR CHAOS PALETTE ♥︎ Sist men ikke minst har vi palettet som er en eksakt dupe til Urban Decay sitt Electric palett. De 12 øverste fargene er super pigmenterte og fine, imens de nederste er litt svakere i pigmentasjonen, noe som er helt greit. Dette palettet består av akkurat de samme fargene som Urban Decay sitt og koster ikke noe i forhold. Kan fåes kjøpt HER.
Det var alle mine billige favoritter, som jeg elsker ♥︎ Håper dere likte dette innlegget og at dere fant noe dere likte. God natt alle sammen.
Anniken

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy allihopa, endelig er høsten her og det er så deilig. Elsker at det begynner å bli kaldere og at jeg endelig kan begynne å ta i bruk de mange milllioner jakkene jeg eier hehe. I dag har jeg faktisk fått gjort en god del ting. Jeg har blant annet rydda rommet mitt hos pappa fordi jeg holder på å stelle i stand til et sponsa innlegg som kommer ut neste tirsdag, som jeg gleder meg masse til å vise dere. Har forresten en rabattkode til dere også, så det er bare å følge med til tirsdagen som kommer. Ellers har jeg jeg i dag vært en tur ute med pappa og spist, og i tillegg fått unnagjort en instagrampost i samarbeid med peersway. Første gang jeg har blitt med på en av deres kampanjer, men det virker veldig artig så er absolutt noe jeg skal fortsette med videre! Sier ikke nei takk til å tjene litt penger på å poste sponsa bilder på instagram innimellom $$$ penger i kassa heheh

haha neida, er ikke akkurat store summene det er snakk om, men litt her og litt der er veldig innafor det. Jeg har også fått henta en pakke fra superkul i dag. Jeg skal nemlig på hawaiibursdag til fredag, og har skaffa meg noe artige saker derifra. Skal prøve å få tatt noen bilder på fredag så dere kan se, because I love it all. I morgen er det tilbake på skolen, før jeg skal videre på studentquiz senere på kvelden, så det blir nok gøy. Elsker allerede høgskolen og er så takknemlig for alle de nye menneskene jeg har møtt der. Bare kjærlighet.

Dere får kose dere imorgen, så blogges vi forhåpentligvis veldig snart. Jeg må snart steppe opp blogginga mi, for dette er noe jeg elsker så jeg skjønner ikke hvordan det kan være så vanskelig for meg å holde det gående.. Uansett, dere hører hvertfall fra meg på fredag fordi jeg MÅ vise dere oppdrag hawaii outfit hohoo.

Meanwhile, enjoy these fall must haves ♥︎ Dere kan bare klikke på de ulike produktene på bildene, så kommer dere rett til siden som selger dem

// inneholder ad-links

Ahh så mye fint! Dere kan bare klikke på de ulike tingene på bildene, så kommer dere rett til siden som selger det ♥︎ Meget kjekt, jeg vet

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Jeg har alltid vært super dårlig på å ta med mat hjemmefra når jeg skal på skolen og ender derfor alltid opp med å bruke unødvendig mye penger på mat hver eneste dag. Grunnen til dette er jo at det er lite digg å spise noen tørre brødskiver når du vet det finnes noe bedre i kantina... veldig sjelden har jeg tid til å lage meg no bedre frokost på morgenen heller. I går derimot prøvde jeg meg på noe nytt, og ganske sunt faktisk. Wraps er jo supergodt og enkelt å lage, så vet ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette før. I tillegg så kan du lage de flere dager i forveien, pakke de inn i folie og ta med deg en eller to på veien ut av døra! Super godt, du kan variere med hva slags pålegg du vil og er dødsenkelt å lage!


Til wrapsa jeg lagde i går brukte jeg:


♥ 
Grove tortilla lomper
♥ Kyllingfilet
♥ Philadelphia med urter og hvitløk
♥ Salat
♥ Agurk


♥ Prior kyllingfilet pålegg
♥ Avokado
♥ Tomat
♥ Jordbær
♥ Ost

Brukte ikke alt dette i hver wrap, men bytta litt på. I tillegg dersom du har kjøpt eller har disse ingrediensene hjemme kan du også lage en god salat som du kan ta med deg når du skal ut. Kjempekjekt!

Pakk det inn i folie Og vipps, så har du en god lusj du kan ta med deg hvor som helst 

Dersom du er like dårlig som meg på å lage mat på morningen hadde jeg absolutt testet ut å lage wraps eller salat dagen før! Jeg kommer hvertfall til å fortsette med dette. Vi snakkes snart

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Først og fremst må jeg bare si tuusen takk for alle fine og støttende meldinger og kommentarer jeg har fått på både facebook, instagram og snapchat etter innlegget jeg skrev her om dagen om at jeg hadde fått regulering (kan lese det HER).
Det er ikke til å legge skjul på at jeg sleit med å godta at jeg hadde fått reguleringa, men dere hjalp meg virkelig til å ikke gjøre noe så dumt som å avbryte behandlingen, og takk for det <3 Jeg har nå hatt reguleringen i noen dager og det er virkelig ikke så ille som jeg hadde forestilt meg, LANGT IFRA. Det aller meste av usikkerheten lå nok hos meg selv, for ingen andre rundt meg bryr seg litt en gang om at jeg har fått regulering. At jeg i det hele tatt tenkte tanken på å ta av reguleringen kun etter noen minutter er litt sykt fordi jeg skjønner jo nå at det handla mest om hvor uvandt det synet var når jeg først så meg selv i speilet, men det har heldigvis godt seg til nå. Jeg blir bare mer og mer vandt til dette hver dag, og godt er det.
En litta funfact er at jeg tror denne regulerings perioden kommer til å bli en "diett" for meg haha! Jeg tørr jo såvidt å spise no imens jeg er på skolen, fordi jeg går med en konstant angst for at noe skal sette seg fast og det er lite kult om det skjer hahaha. Men regner med at det er noe jeg blir vandt til etterhvert også... håper hvertfall det så jeg kan spise normalt på skolen også haha. Ellers har jeg helt slutta å drikke brus og lignende, fordi jeg er veldig opptatt av at klossene ikke skal bli farga av noe som helst, så her går det for det meste i vann om dagen. Det er jo absolutt en positiv side med reguleringen for min del, som egentlig er altfor glad i brus og godteri heheh.. Always look on the bright side of life hæ???

Så neida, jeg tror dette skal gå veldig fint ettersom jeg blir mer og mer vandt til dette for hver dag som går. Når jeg tenker tilbake på alle tankene som gikk rundt i hodet mitt akkurat når jeg fikk reguleringen må jeg nesten le litt haha. Jeg var kanskje en smule dramaqueen, men hallo uvandt var det, så syntes ikke det er så rart at jeg reagerte på den måten jeg gjorde. Uansett, reguleringa er kommet for å bli og nå ser jeg bare frem til å se resultatet om noen år <3 good night


Vi snakkes senere!

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Okey sjekk de dritkule olajakkene de har fått inn på shein nå!! I´M DYINGGGG

For ikke å snakke om disse fine blusene som er et must-have for tiden. Har lett etter disse i alle butikker uten hell, men skal absolutt bestille disse to fra shein nå som jeg fant de der. De har forresten den til høyre i helt hvit og rosa stripete også, så ender nok opp med de også! Så fineee

De har solgt noen lignende jakker på Zara i sommer, men som er utsolgt de aller fleste steder.. Ikke så rart med tanke på hvor fine de er. Jeg har allerede den til venstre fra Zara, men siden mange elsker den tenkte jeg at jeg kunne dele denne fra shein med dere siden den er veeeldig lik Zara sin.

Sist, men ikke minst. HVOR FINE??

Alt ovenfor er fra nettbutikken shein.com , og de har masse nytt og fint nå! Absolutt verdt å ta en titt dersom du er gira på superfine klær til en kriminelt billig penge ♥︎ Klikk dere inn HER and shop like a crazy

Hvem var dine favoritter?

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Okei så var dagen her... Noen av dere husker kanskje innlegget jeg skrev for noen måneder siden om at jeg nettopp hadde fått regulering på sidene oppe og nede. Det gikk jo smertefritt da så og si ingen har lagt merke til det, men i dag er dagen her hvor det var på tide å sette på reguleringa foran. Jeg har både grua og gleda meg til denne dagen i lang tid nå. For det første er det ikke noe jeg angrer mer på enn at jeg blånekta å ha regulering i alle år, frem til i fjor en gang da jeg måtte bestemme meg relativt kjapt dersom jeg ville ha noe av utgiftene dekt med tanke på at jeg snart fyllte 18... Men samtidig skjønner jeg godt hvorfor jeg har takka nei til tilbudet så mange ganger. Første gangen jeg fikk tilbud om å ta regulering var når jeg var rundt 15-16 år gammel, og på denne tiden var det høyest viktig for meg hva alle andre rundt meg tenkte og mente om meg og det var derfor helt uaktuelt å begynne med reguleringen når ingen andre jeg kjente hadde det. Man er jo allerede seint ute med regulering dersom man begynner i 15-årsalderen vil jeg si, med tanke på at de aller fleste begynner så tidlig som i 7 årsalderen... Selv hadde jeg ikke no valg da jeg mista de siste tennene ekstremt seint... Jeg har siden jeg var 15 år bare utsatt og utsatt det, og nå er tiden inne. Kjenner fortsatt på følelsen at jeg ikke er klar for dette, men en ting er sikkert og det er at jeg i mye større grad gir f*$£ i hva folk tenker om meg og det faktum at jeg har regulering, og jeg vet jo selv veldig godt at jeg trenger regulering og det tærer ærlig talt på selvtillitten at jeg alltid må passe på når jeg ler etc. fordi tenna er way out of leauge..

Men nå er det på tide å rette på den usikkerheten jeg har hatt i alle år og jeg teller ned dagene til alt skal av og jeg kan smile normalt. Det skal bli godt å kunne smile uten å tenke så altfor mye på det igjen, og det er vel motivasjonen for at jeg i utgangspunktet bestemte meg for å gjøre dette også.

------

Okey, alt over denne streken skrev jeg i går da jeg faktisk gleda meg en smule til å komme i gang med detta. Hadde jeg derimot skrevet dette innlegget på nytt nå hadde det vel så og si vært umvendt... reguleringen er nå på plass og hvordan skal jeg beskrive hvordan det føles? La oss bare si at det første jeg gjorde da jeg kom ut av tannlegen var å begynne å grine. Absolutt, jeg er ikke klar for dette og forhåpentligvis finner jeg en måte å avbryte dette på... selvom det også er surt med tanke på at mamma og pappa allerede har brukt en god del penger på dette. Jeg får evt ta opp lån selv for å heller dra til oslo å sette på regulering bak tenna. Føler meg som den pysa som ikke fikser regulering en gang, men jeg så fort at dette ikke var noe som passa meg overhode og det vil nok bare trekke selvtilitten ned mer enn når jeg ikke hadde noe regulering i munnen... Men vi får se, eneste jeg vet er at jeg ikke vil fortsette med dette og at jeg kommer til å strekke meg langt for å bli kvitt detta og finne andre mulige behandlinger for å få et fint smil.


Vi snakkes.

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Nok en favorittjakke i samlinga mi!! Elsker disse bomber jakkene fra shein! Har både denne i lilla/grå fargen og i rosa og de er så fine! Elsker det at jakken plutselig går over til "silke"🖤 Jakken finner du HER (sponset) og jeg har min i L som passer perfekt til meg som vanligvis bruker M.

Anniken
Anniken

Likes

Comments

Instagram@anniikenuhl