Header

... in the pocket of your ripped jeans

Hey chicas y chicos

Kun ett par dager til vinterferie og jeg er sååå hyped. Gleder meg så utrolig mye til å bare glemme alt av skole for en ukes tid og bare slappe av max. Har ingen spesielle planer for ferien, men kjenner jeg vennene mine og meg rett finner vi garantert på noe spontant, så det blir deilig.

I dag har jeg vært en liten tur på shopping, for å kjøpe falske vipper først og fremst. Jeg tok av meg vippe extensionsa i går og har typ 1 mm lange vipper nå, så tenkte å teste ut fake lashes... Klarte da å kjøpe helt feil type og endte opp med vipper større enn gud vet hva, haha. Vippene skilte meg bokstavlig talt på øyebryna og det så helt forferdelig ut, so guess what. Back at it again med 1 mm lange vipper! Gleder meg såå mye til å ta på vippe extensions igjen, men det var desverre ingen ledige timer igjen denne uken... Så får bare vente.

Ellers i dag skal jeg øve på prøve og gjøre ferdig en innlevering, så jeg får det unnagjort. Tok meg også tid til å ta noen bilder i stad, siden det var relativt fint vær ute for en gangs skyld. Jakka mi er fra shein.com og jeg ELSKER detaljene på jakken. Den er jo ganske enkel, men jeg digger at halve jakken er "silke", for deg gir et så kult utrykk syntes jeg, i forhold til at den skulle vært helt plain. Bomberjakka er forresten på salg NÅ så det er ikke vits med å vente med å klikke den hjem. Den finnes også i flere farger og du finner den her .

i samarbeid med shein.com

Vi snakkes senere, ha en fin tirsdag videre!

Anniken

Likes

Comments

KONKURRANSETID

Jeg elsker å gi noe tilbake til dere fine som leser bloggen min, så jeg har nok en gang laget i stand en liten goodiebag til en heldig av dere. Denne gangen inneholder den flere fine produkter fra blant annet Artdeco, flere gode ansiktsmasker og enda mer. Alt er kun åpnet og sjekket fargen på, ALDRI BRUKT
I tillegg inneholder den en helt ny "t-shirt dress" fra Shein, som kun er prøvd på! Den passer nok en S-M, men er uansett en fin gave til noen du er glad i dersom du vinner og den ikke passer. Dere finner bilder av den her .

Dersom du ønsker å vinne er det kun noen få ting du må gjøre:

1. Lik facebook-siden min her (JEG SJEKKER!!)

2. Del innlegget på facebook med #a9keengiveaway (viktig at dere husker taggen, så jeg kan sjekke om dere faktisk delte innlegget). Facebookdelingsknappen finner du under innlegget.

3. Til slutt, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med emailadressen din
Følg meg gjerne også her på nouw og på instagram (@anniikenuhl) for updates om nye konkurranser i fremtiden.

Anniken

Likes

Comments

YO FELLA$

Sa for et par dager siden at jeg skulle få tatt bilder av de siste tingene jeg har fått tilsendt i samarbeid med shein.com, men som alt annet tok selvfølgelig også dette litt tid hehe. I stedet for å ta begge plaggene samlet i ett innlegg har jeg heller fordelt det på to outfits. Det andre innlegget kommer mest sannsynlig senere i kveld, jeg har nemlig tenkt til å kjøre i gang enda en ny giveaway her på bloggen! Det er ingen tvil om at jeg er glad i konkurranser her på bloggen, og sparker dem gjerne i gang så ofte som overhodet mulig! Har en hel del sminke og andre skjønnhets relaterte ting hjemme som aldri har blitt åpnet eller brukt, så hvorfor ikke heller gi det til noen som kanskje kan bruke det? Jeg syntes i hvertfall det er en god ide, og håper dere er like glad i konkurranser som det jeg er!
Følg med videre i kveld dersom du har lyst til å se hva du kan vinne, så snakkes vi da.

samarbeid med shein.com

SWEATHER: HER
JEANS: BIKBOK
WATCH: MICHAEL KORS
BRACELET: MARC BY MARC JACOBS

Denne genseren er absolutt "brighter than my future", og jeg elsker den!! Den er uten tvil en av de diggeste genserne jeg har eid, og kvaliteten er over alle forventninger til å kun koste 100 kr!!!
Jeg digger fargen, selvom det er helt sinnsykt uvant for meg som kun går med svart, hvitt og andre enkle farger hahah. Jeg anbefaler hvertfall alle å kjøpe denne for den er A-M-A-Z-I-N-G

Du får kjøpt den HER . Jeg har min i størrelse M, og jeg foreslår at dere går opp hvertfall en størrelse i forhold til det dere vanligvis bruker, da klærne er fra Hong Kong.

Ha en fortsatt fin tirsdag, og husk å følge med dersom du er gira på en konkurranse i kveld.

Vil du ha en ny sminke/skjønnhet giveaway? Let me know.

Anniken

Likes

Comments

avocado, bacon & fresh orange juice

Frokost, lunsj eller middag? Nei, jeg vet faktisk ikke helt selv.

I går var jeg på hele to bursdager, først overraskelsesbursdag til Line, så var det rett avgårde til bursdagen til Karoline ♥︎ Kom sent hjem som alltid etter en tur ute, hehe, noe som resulterte i at jeg sov lenge og ikke fikk rota meg til å lage frokost før for en liten stund siden. Det var hvertfall utrolig koselig i går.

Ellers er været helt på topp i dag, himmelen er blå og uten en eneste sky og jeg får skikkelig sommer vibes av å se ut av vinduet! Tenkte jeg skulle få tatt noen bilder ute litt senere i dag for å vise dere de siste tingene jeg har fått fra Shein ♥︎ Så gjenstår det å se om jeg får rota meg til det eller ikke da, hehe. Annet enn det har jeg ikke noen store planer for dagen, men dere får kose dere i dag alle sammen. Vi snakkes mest sannsynlig etterpå.

Anniken

Likes

Comments

Every dog lovers dream...
I want you all

Som jeg lovte dere, skulle jeg ta bilder av valpene når jeg besøkte de OG se!!!! Hvor søte herregud, jeg har ikke ord. Har lenge vært en drøm å kunne "drukne i en sjø av valper" og det kan mildt sagt krysses av bucketlista nå, haha ♥︎ Er så gøy å se hvor utrolig fort de vokser! De er bare 2,5 uker gamle og har nå begynt å åpne øynene! Gleder meg til de løper rundt som noen gærninger alle sammen, hahah.

Hvis noen skulle lure, er dette noen ordentlig gatemixer. Faren, altså Castro, er en blanding av chihuahua, papillon og dverg dachs og moren til valpene er blanding av tibetansk spaniel og kleinspitz. Så ja, blir spennende å se hvordan disse bli seende ut etterhvert... ser hvertfall veldig lovende ut nå! Nå skal jeg legge meg, vi snakkes forhåpentligvis imorgen ♥︎


Anniken

Likes

Comments

Sunday funday... er det ikke det de sier?

Startet dagen i dag med å stå opp klokka 2 hehe, uups. Begynner å bli forskjøla, noe jeg egt føler jeg har vært de siste månedene med kun noen få pauser, så begynner å bli ganske lei kan man si...
Har ikke noen store planer for dagen i dag, skal en tur opp til "tante" og se på valpene til Castro etterpå, for ja. Castro, valpen min på ikke engang ett år har prestert med å bli pappa, haha. Den absolutt snikeste av alle hunder jeg har møtt, uten tvil! Valpene er i hvertfall supersøte, så gled dere til de skal bli solgt!! Hadde ikke nølt ett sekund med å kjøpe en!

Ellers tenkte jeg at jeg enten skulle filme eller lage et innlegg senere i dag hvor jeg viser "my skin routine", så dersom dette er noe dere vil se, så let me know! Nå skal jeg dusje og fikse meg før jeg drar opp for å se på valpene. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av de i dag så dere kan se de og bli forelsket heh!
Ha en fin søndag alle sammen, vi snakkes

Anniken

Likes

Comments


@anniikenuhl on Instagram

Såå, dere tenker sikkert akkurat det samme som jeg også ville tenkt om jeg hadde sett et slikt "instagram lately" innlegg for en tid tilbake. At dette er kun noe man blogger om dersom man ikke har noen andre ting å blogge om, og bare må blogge for å blogge... Men for min del er det ikke akkurat slik. Kanskje er det ikke det mest interessante innlegget å lese om, men personlig er jeg, eller var i hvert fall veldig opptatt av Instagram feeden min og jeg fant så ufattelig mye inspirasjon i akkurat slike innlegg som dette. Så stor takk til "dere bloggerne som ikke hadde noe å skrive om".

Det er jo ingenting å legge skjul på at det i 2016 skjedde noe med feeden til så og si alle i hele verden. Den skulle ikke lenge være rotete, med masse forskjellige farger, bilder i ulike størrelser osv. Nei, den skulle være on point.
Kanskje det er en liten mulighet for at noen av dere vil finne inspirasjon i noen av bildene jeg legger ut i dette innlegget, ellers vil dere hvert fall få et innblikk i hva som har skjedd i livet mitt i det siste dersom dere ikke allerede følger meg på instagram og har fått med dere alt allerede, så det kan jo være litt kjekt.

Jeg heter forresten @anniikenuhl på Instagram, so feel free to give me a follow. Følger gjerne dere fine lesere tilbake også ♥︎ Vi snakkes, ha en fin tirsdag!

HER er instagram profilen min.

Husk å bruke den unike rabattkoden AUB20 når du handler på Missperfect.no for 20% rabatt!


Anniken

Likes

Comments

Jeg har forsåvidt i alle år vært livredd for å teste ut selvbruning og har styrt unna det så lenge jeg kan huske. Når jeg hører ordet "selvbruning" tenker jeg kun på skjolder, oransje farge og gud vet alt annet negativt...

Når jeg da fikk spørsmål om jeg ville teste ut selvbruning fra MineTan måtte jeg gå ett par runder med meg selv, men endte HELDIGVIS opp med å takke ja. For det er jo mye finere og ha litt farge nå på vinteren? Og hvis man kan få en gylden, fin farge uten faren for å skade huden, hvorfor ikke?

Jeg kan ihvertfall ikke si annet enn at jeg er overwhelmed! Selvbruningen er fra Missperfect.no og jeg har brukt en selvbruning fra MineTan i fargen Liquid Bronze og jeg er super fornøyd! Var litt redd for at den skulle bli altfor mørk ved første øyekast, men heldigvis kan du regulere fargen selv utifra hvor lenge du velger å ha den på deg før du dusjer av deg selvbruningen. Har du på fargen på i 1 time vil du oppnå et naturlig resultat, dette valgte jeg for å være på den sikre siden haha. 2 timer vil gi deg en mørkere farge og 3 timer + vil gi en ganske intens farge. Så her kan du få alt ettersom hva du ønsker deg, hvor bra?

Alt i alt er jeg superfornøyd. Den er superlett å påføre, spesielt med MineTan sin egen selvbruningsvott! Den legger jeg veldig fint på huden, uten noen skjolder og etterlater huden fin og hydrert. Jeg gleder meg masse til å bruke denne selvbruneren ved flere anledninger, og vil etterhvert også prøve å ha den i litt lenger for å få en enda mørkere farge.

I samarbeid med Missperfect.no har jeg også vært så heldig å fått en unik rabattkode til dere leserne mine, ved bruk av denne koden får dere 20% på alt i nettbutikken deres. Rabattkoden er:

for 20% rabatt: AUB20

i samarbeid med missperfect.no

​Fordeler med MineTan:
♥︎ Raskt resultat etter kun 1-3 timer+
♥︎ Tørker hurtig
♥︎ Parabenfri
♥︎ I mot dyretesting
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​♥︎ 100% vegansk

Liquid Bronze dry oil foam finner dere her. Den passer perfekt til alle hudtyper da du kan regulere fargen selv. Dersom du heller tror en annen farge, mørkere eller lysere, vil passe deg bedre, ta en titt på alle selvbrunerne deres her .
Selvbruningsvotten jeg brukte fåes kjøpt her .

Husk å bruke rabattkoden AUB for 20% avslag ♥︎ Ha en fin søndag alle sammen

Anniken

Likes

Comments

I'M WEARING:
SWEATHER: BYOUNG

SHOES: STOCKOLM DESIGN

CHOKER: PULL & BEAR

CLUTCH: BY MALENE BIRGER

WATCH: MICHAEL KORS
Champagne ∙ The boX ∙ Dansing oppe ved djbordet ∙ vin ∙ Vegard Harm ∙ Creeps på dansegulvet ∙ kebab ∙ mer vin ∙ venner ∙ no control
= gårsdagen oppsummert
Anniken

Likes

Comments

5 år siden...

... du kom inn i livet mitt

Siden du ble en enorm del av hverdagen min

Siden du begynte å spre mer glede enn noen andre hadde gjort før

Siden du forandret livet mitt til det positive

Siden jeg endelig fikk mitt første kjæledyr


26. Januar 2012. Dette var dagen som endret antallet i husholdningen hjemme, og det for alltid. Jeg så ikke på det på den samme måten for 5 år siden, men det var da alt startet. For fem år siden kom jeg hjem fra skolen og ble møtt med verdens fineste katt hjemme. Jeg kunne ikke tro det, endelig! Bailey, ble navnet.

Det er ikke til å legge skjul på at du ikke var en katt lik alle andre, og det er jeg så takknemlig for, for det har skapt utrolig mange minner de 4,5 årene jeg fikk ha deg her hos meg...

Så skjedde det som aldri hadde falt meg inn at kunne skje... det som aldri SKULLE skje. Du, den vakreste og godeste katten av alle. Du, som lenge hadde vært innekatt, men som vi allerede fra første stund skjønte på at det ikke var innenfor fire vegger du tilhørte. Du skulle ut, løpe fritt, fange mus og fugler.

Og det fikk du.

Du hadde noen fine måneder hvor du fikk leve friere enn noen gang.

Helt til du hardt og brutalt ble påkjørt. Og det rett foran øynene mine...


Og ja, det synet forfølger meg fortsatt

Og ja, du er kanskje "bare" en katt, men du var MIN katt

Og ja, tårene triller fortsatt like mye når jeg tenker på deg

...

Fem år siden jeg fikk verdens fineste katt, og foran oss hadde vi 4,5 år foran oss med fantastiske minner.

Takk for alle fine år. Takk for at jeg nå sitter her med enda en katt, for du trengte jo en lekekamerat? Og takk for at ett kjæledyr førte til flere. Jeg er heldig som sitter her med en fantastisk katt og en helt ubeskrivelig hund, men

Jeg savner deg Bailey, og det hver eneste dag. ♥︎


Jeg har verdens fineste engelkatt... Selvom jeg veldig gjerne skulle hatt mange flere og fine år med deg, er jeg veldig takknemlig for de årene jeg fikk. Alle minnene gjør alt litt lettere.

Elsker deg.

Likes

Comments