Header

24. September var jeg på konserten til Justin Bieber som han hadde på Telenor Arena i Fornebu. Er ikke noe å legge skjul på at jeg fortsatt er fan av denne gutten og kommer nok også til å være det i lang tid fremover hehe! Jeg hadde i hvert fall en sinnssyk konsertopplevelse og jeg bestemte meg i dag for å klippe sammen noen av filmsnuttene jeg tok under konserten og mekke sammen en liten film! Her er den ferdige filmen, så håper jeg dere liker den ♥︎

HUSK Å SETT KVALITETEN TIL 1080p

Var du på konserten når Justin var i Norge? ♥︎

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

♥︎ PARFYME. En alltid sikker vinner. Nå i desember har Kicks en julekalender hvor de selger en av sine bestselgere til halv pris hver eneste dag før jul. Har sett at det vil komme flere gode parfymer på salg i løpet av de neste dagene og du kan virkelig spare masse penger

♥︎ GAVEKORT. Dette vil flere kanskje se på som en kjedelig gave, men hva er vel bedre enn et gavekort du kan bruke på akkurat hva du vil? Dersom du planlegger å gi dette i gave til en av venninnene dine feks. ville jeg absolutt gått fir et gavekort på et senter av noe slag, istedenfor på en bestemt butikk, da man har mer å velge mellom på et helt senter.

♥︎ INTERIØR. Jeg er så altfor dårlig til å kjøpe pyntegjenstander etc. selv, så å få noen til å gjøre dette for meg hadde jo vært drømmen. Det finnes jo så utrolig mye fint der ute, som feks. Voluspa duftlys eller Kähler vaser. Dette er jo perfekte gaver, som enhver ville blitt glad for å få.

♥︎ LEKRE BLONDER. Jeg er helt forelsket i blonde undertøyet til GANNI og Love Stories og hadde ikke takket nei til dette under juletreet. Det ville nok heller ikke søsteren din eller bestevenninnen din gjort. Er ikke til å legge skjul på at man får ett ekstra selvtillitsboost dersom man har på seg et spesielt fint undertøy, uansett om noen andre enn deg ser det eller ikke.

♥︎ SMINKE & VELVÆREPRODUKTER. En god fuktighetskrem, leppepomade, neglelakk eller sminke er ting som garantert blir satt pris på.

♥︎ EN GOD VIN. Får jeg vinposer etc. under juletreet i år vil jeg brått føle meg veldig mye mer voksen enn i fjor, haha. Men jeg sier selvfølgelig ikke nei takk, uansett hva den enn måtte være. Elsker en god, søt vi, en flaske likør, noe sprudlende eller Jägermeister (♥︎♥︎♥︎) HEHE.

♥︎ FESTIVALPASS. Billetter til Stavernfestivalen eller Findings? Helt perfekt. Billettene til Stavernfestivalen er dessuten på juletilbud akkurat nå, så da kan man i tillegg spare noen kroner. Tror ikke det er mye annet jeg hadde blitt like glad for som festivalpass, jeg ELSKER festivaler!!

♥︎ PYSJAMAS & MORGENKÅPER. Det finnes så mange fine morgenkåper og pysjer i de aller fleste butikker, men jeg prioriterer aldri å kjøpe en fin morgenkåpe til meg selv. Dette er en knall gave, jeg mener, hvor deilig er det ikke å våkne 1. juledag og kunne slenge på seg en splitter ny pysj eller morgenkåpe?

♥︎ HJEMMELAGDE GAVER. Dersom du ikke har altfor mye penger å rutte med etter innkjøp av alle andre julegaver før 24. desember, er hjemmelagde gaver en kjempegod ide. Dersom du er flink på kjøkkenet feks. Dersom du er flink til på kjøkkenet du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks, småkaker eller brente mandler. Mmmm


Har du noen gode tips å tilføye?

Anniken

Likes

Comments

Hei dere. Nå kan vi alle ta og føle på 1. Desember woho! Har ventet så lenge på desember, at det ikke en gang kan beskrives. Julestemning, juletrepynting, snø, gavehandel og generelt god stemning... Kan ikke bli stort bedre ♥︎
Annet enn at 1. Desember gir meg ekstremt mye julestemning er denne dagen også kickstart for Solis sminkelagersalg! Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er årets happening. Kjente sminkemerker som ArtDeco, Sans Sousis, Balmain, Lip Fusion osv. på opptil 90% avslag? Det kan ikke være sant tenker du nå, men det kan jeg bekrefte!

Solis pleier å ha lagersalg 1-2 ganger hvert år, og jeg har vært der så mange år som jeg kan huske. De har de oftest en gang om sommeren og en gang før jul, noe som er helt perfekt! Du kan absolutt klare å få gjort unna en hel del juleshopping til venner og familie, jenter og gutter, store og små her inne. De har noe for enhver...
Jeg var der en tur i dag, men frykt ikke for de har åpent i morgen også! Dørene åpner klokka 14.00 og det gjelder å være tidlig ute, for tro meg, så syke priser fører ofte til ett hav av mennesker!
Lagersalget finner sted i Lysaker, og for nærmere info kan dere sjekke ut arrangementet de har på Facebook her. I mellomtiden kan dere ta en titt på de tingene jeg "kapret" i dag, og hadde jeg vært deg ville jeg absolutt tatt turen imorgen!

Du kan plukke ut 10 valgfrie sminkeprodukter for kun 300 kr!! Billigere blir det nok ikke, så ville ikke gått glipp av dette om jeg var deg! ♥︎ Tar muligens en tur innover i morgen igjen, og håper på å se deg der da. Ha en fin kveld videre!

Skal du dra på lagersalget imorgen eller på fredag?

Anniken

Likes

Comments

Satt akkurat å så en episode av "bøkketlista" som går på tv2. For dere som ikke vet hva det er, handler den om fem ungdommer fra Oslo som skriver en liste over alle sine drømmer for så reise ut å oppleve alt dette. De har blant annet ting som "Wakeboarde etter danskebåten" og "Drikke kaffe med kongen" på bucket lista si. Episodene finner dere på Tv2 SUMO, så sjekk det ut dersom du vil se hvordan det går med lista deres.

Uansett... vi har alle noen ting vi virkelig vil oppleve her i livet før vår tid er over. Jeg har det. Du har det sikkert. Vi alle har det. Om det er skrevet ned eller om du kun har det i hodet er ikke så viktig. Selv har jeg så og si helt klart for meg min egen bucket list i hodet, men jeg føler det blir mer reelt og at jeg blir mer oppmerksom på de tingene jeg har lyst til å få til dersom jeg skriver det ned. Og gjett hva, det er akkurat det jeg skal gjøre i dag! Jeg har fått frem alle tingene på listen min som jeg har tenkt på i mange år i tillegg til at jeg har tilføyet noen nye ting, og tenkte å dele lista mi med dere akkurat nå. Jeg er nå 18 år og har allerede rukket å oppleve en del ting som sees på som "bucket list ideas" og tenkte jeg da i et annet innlegg kunne vise dere hva jeg allerede har sett og opplevd i livet, men først til tingene jeg ønsker så inderlig å få oppfylt en dag...

- Bo i en bungalow på en fin strand

- Svømme med delfiner

- Dra til USA

- Stå på ski i Alpene

- Lære å like og nyte vin

- Bygge drømmehuset

- Fullføre videregående og høyere utdanning

- Utvikle mitt eget klesmerke

- Hoppe i strikk/fallskjerm

- Ta en taxi og rope "følg den bilen"

- Dra på shopping i New York

- Lære meg å surfe

- Oppleve "Black Friday" i Orlando

- Kaste en dartpil på et kart, og dra dit pilen lander

- Oppleve Coachella festivalen!!

- Dra på utendørskino

- Feste en hel natt uten å stoppe for å sove

- Overnatte på et slott

- Lære meg å stå på snowboard

- Oppkalle en stjerne etter noen som betyr mye for meg

- Dra på Stavernfestivalen for andre gang

- Finne den rette

- Sende en flaskepost med en morsom melding

- Bo på et undervannshotell i Fiji

- Kysse i regnet

- Eie et Olympus Pen e-pl 8 kamera

Hva står på din busket list?

Anniken

Likes

Comments

Hei dere!

Tiden er inne for enda en ny konkurranse i samarbeid med personligalmanakk.no . Hvem vil ikke ha en ny og fresh almanakk nå før jul? Jeg hadde i hvert fall ikke takket nei. Jeg fikk min første almanakk for noen måneder siden jeg jeg DIGGER den!! Jeg elsker det faktum at du kan designe den akkurat slik du vil ha den og den er super til både skoleplaner, blogg ideer og gjøremål. Nå har du i hvert fall sjansen til å vinne og designe din helt egne personlig almanakk, notatbok eller veggalmanakk, og det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er å:


1. Lik dette innlegget

2. Følg meg her på nouw.com eller på instagram (@anniikenuhl) dersom du ikke blogger her

3. Lik bloggens facebookside HER

4. Legg igjen en kommentar med mailadressen din

Lykke til alle sammen! For dobbel vinnersjanse meld deg også på på Instagram (sjekk det siste bildet jeg la ut).


Imens dere venter på vinneren kan dere ta en tur innom personligalmanakk.no og designe din egen almanakk imens, så er du forberedt dersom du skulle vinne! Dere kan lagre designe deres, og bestille en annen gang ♥︎

LYKKE TIL


Anniken

Likes

Comments

Det nærmer seg jul med stormskritt og er faktisk kun 11 dager til første desember! Den 1. desember starter virkelig julen for min del og det er sikkert flere av dere som skal på julebord i forbindelse med jobb, eller kanskje du bare trenger en ny kjole til jul? Hva passer vel bedre til dette enn en perfekt rød kjole? Veldig lite, haha. Selv sliter jeg som bare det med å finne julekjole hvert eneste år, så tenkte nå og gjøre det lettere for både meg og dere ved å lage en oversikt over noen av de perfekte røde kjolene som finnes i år. Har som regel endt opp med svart kjole på julaften, selvom jeg faktisk slo meg løs med en grønn paljettkjole for noen år siden haha. Syntes i hvert fall det begynner å bli litt kjedelig med helsvart på julaften, så vil absolutt prøve å få tak i en fin rød kjole til i år.

Håper dere finner noen dere liker, legger med link under hvert bilde ♥︎

Fra New Yorker, kr 279

HER kr 239 & HER kr 179

HER kr 265 & HER kr 340

HER kr 349, HER kr 349 & HER kr 499

HER kr 530 ca. & HER kr 139

Håper dere fant noe som falt i smak!

Hvem likte du best?

Anniken

Likes

Comments

to sekunder senere...

Hei dere! Akkurat nå befinner jeg meg "where it all began" haha. Er sikkert ingen av dere som skjønner hva jeg mener med det, med tanke på at vi da må tilbake til 2013... Jeg er på hytta til noen venner av oss på Haglebu og det er her jeg bestemte meg for å lage min egen blogg for over 3 år siden! Er så morsomt og tenke tilbake på og i hvert fall det faktum at både søstera mi, venninna hennes og jeg bestemte oss for og lage hver vår blogg så spontant som aldri før, haha. Kan ikke skryte av at bloggen min holdt seg så lenge på den tiden, men kan i hvert fall skryte av at jeg har klart å holde den oppegående i snart 4 måneder!!! En aldri så liten applaus for det takk.

Nok om det, jeg er nå i hvert fall her igjen og klarte faktisk også å ta med kamera denne gangen så har fått tatt noen bilder i dag ♥︎ Jeg lurer forresten på om noen av dere er gira på en ny konkurranse hvor dere kan vinne en personlig almanakk? Isåfall kan jeg fikse det i løpet av de neste dagene, så la meg få vite om det er noe dere vil i kommentarfeltet så skal jeg sette i gang enda en ny konkurranse den kommende uken♥︎
Nå skal Rebecca og jeg ta oss et glass eller ti med vin, så vi snakkes senere! Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen!

Hva syntes dere om bildene?
Vil dere ha en ny konkurranse? Let me know.


Anniken

Likes

Comments

Sponset av Makestyle.no

Jakken og kjolen jeg har på meg er fra shein.com (sponset). Kjolen finner du her og jakka her.

ÆÆÆ, gleder meg så mye til 1. Desember!! Det er ikke så rart med tanke på at ett hudprodukt fra Sanctuary Spa venter på meg hver eneste dag i 24 dager, kan det bli bedre?
Selvom jeg nå er 18 år syntes jeg det er minst like gøy med julekalender som både i fjor, 5 og 10 år tidligere. Det er så koselig å kunne stå opp å få en liten gave hver dag og er helt nødvendig for at jeg skal få kjenne på julefølelsen, så kalenderen følger meg nok i alle år fremover hihi.
Selvom jeg fortsatt elsker kalendere så har jeg skjønt at det med en pakkekalender fra mamma og pappa hver dag ikke lenger er nødvendig når det finnes så mange fine ferdige kalendere i butikkene! I år har jeg kommet over kanskje den fineste og beste kalenderen jeg har vært borti gjennom alle år, nemlig Sanctuary Spa sin. Jeg har allerede smugtittet litt på noen videoer av kalenderen og vet 100% at den inneholder fine og ikke minst "fullsize" produkter! Jeg gleder meg skikkelig til å åpne alle lukene♥︎
Dersom du vil skaffe deg det jeg ser på som den aller beste kalenderen i år, så er det ennå ikke for sent! Kalenderen får du kjøpt på Makestyle her, og den er faktisk akkurat nå også på salg, så kjapp dere! Makestyle har utrolig kort leveringstid (og gratis frakt) så du får den i god tid før 1. Desember dersom du bestiller i dag ♥︎


Likes

Comments

Nok en gang må jeg beklage dårlig blogging fra min side den siste uken. Har vært mye og gjøre både skolen og ellers, så isteden for å slå sammen noen dårlige og uinteressante innlegg, fant jeg heller ut at jeg droppet det..

Skal prøve å oppdatere dere mer denne uken som kommer! Har flere innlegg som skal publiseres innen de neste dagene, så er bare å følge med. I går tok jeg meg endelig tid til å ta noen bilder til bloggen, har ikke selv oversikt på hvor lenge siden jeg postet outfit bilder, så det var på tide haha.

Håper dere alle har hatt en fin helg og kost dere masse, det har i hvert fall jeg! Vi snakkes

Knit & over knee
♥︎

Hva har du gjort i helgen?

Anniken

Likes

Comments