Header

Nå er det så altfor lenge siden jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen, så jeg tenkte det var på tide nå, slik at dere kan få svar på eventuelle ting dere lurer på!

Still gjerne mange spørsmål i kommentarfeltet, så jeg har litt forskjellig å velge mellom :)
Jeg vet enda ikke om jeg svarer på spørsmålsrunden i innlegg eller video, men svar får dere uansett! Heller mer mot å svare på video denne gangen, da jeg føler jeg får svart på alt mye bedre enn i et innlegg, but we'll see

Først og fremst, bombander meg med spørsmål

Ellers går det nå ann å legge ut live bilder på nouw, hvor gøy!!! Vi skåler litt for den, så legger du igjen spørsmål imens 🍷

Q Vil dere helst ha video eller innlegg med svarene?

Anniken

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hey sweeties

Har planlagt å lage dette innlegget flere måneder nå, og det startet med at jeg skulle poste dette innlegget i januar, altså "Januar favoritter", men siden den gang har jeg bare drøyet det og drøyet det... Kanskje like greit forsåvidt, for på disse to månedene har jeg klart å finne flere gode og nye favoritter som jeg gleder meg til å vise dere, so enjoy


Ansiktsmasker ♥︎ Har fått helt dilla på ansiktsmasker, og spesielt da Loreal sine Pure Clay masks, men også en sinnsykt god detox maske fra Sanctuary spa! Anbefaler alle å teste ut disse tre, da de er helt fantastiske!

Eyelure false lashes ♥︎ Har endelig funnet noen fine falske øyevipper som ligner på vippeextensions! Savner selvfølgelig å ha vippeextensions, men etter mange ganger med det på rad har jeg ødelagt vippene mine, så tenkte det nå var på tide med en liten pause. Da er det godt det finnes slike fine alternativer, som EyeLure sine vipper i 155.

Mine go-to selvbruningsservietter ♥︎ Jeg elsker virkelig disse selvbruningsserviettene da de gir en superfin og ikke minst rask glød! De er et supert alternativ dersom du ønsker å bli litt brun før fredagskvelden, men ikke har tid til å bruke selvbruningsfoam!! JEG ELSKER

MAC prep + prime ♥︎ Har lagt min elsk på denne settingsprayen de siste uken og jeg vil fortsette å bruke denne for alltid. Sminken har alltid sittet så fint å lenge på før, og jeg er avhengig!

Makeup revolution eyeshadows ♥︎ Mitt absolutt favoritt øyeskyggepalett, som jeg har sverget til siden i sommer. Så mange fine farger, og ikke minst en super økonomivennlig prislapp på både dette palettet og merket generelt! LOVEIT

Dette var mine skjønnhetsfavoritter for denne måneden. Dersom dere lurer på hvor dere kan få kjøpt enkelte av tingene er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg selvfølgelig fortelle deg det! Ha en fin kveld videre alle sammen! Imorgen kommer det nytt outfit-post, so stay tuned! Vi snakkes
Anniken

Likes

Comments

Hei igjen, endelig er jeg tilbake etter en altfor lang pause. Begynner å bli dritlei å starte hvert innlegg med å måtte tegne å forklare hvorfor jeg har vært borte så lenge fra bloggen, og dere kan tenke dere at når jeg absolutt ikke har noen grunn så blir alle begrunnelser bare tomme ord... Lover og lover at jeg skal bli bedre på å blogge oftere, og klarer aldri å holde på dette. Er et under at noen av dere fortsatt gidder å lese bloggen min spør dere meg..

Nå skal jeg virkelig "steppe opp gamet" når det gjelder bloggingen, og i utgangspunktet burde ikke det være et altfor stort problem. Jeg mener, jeg har tiden, jeg har kameraet jeg har ønsket meg og alt ligger for såvidt til rette for at bloggingen skal gå smertefritt. På den andre siden har jeg lyst til at bloggingen skal være og forbli noe jeg VIL gjøre og ikke noe jeg skal føle at jeg MÅ. Dette må jeg jobbe med og da vil det også bli så mye bedre og mer spennende for dere å lese ♥︎ Så la oss krysse fingrene denne gangen!

Sparker i gang min nye og forhåpentligvis bedre bloggperiode med et aldri så lite outfit. Jeg elsker denne toppen så mye og gleder meg til å bruke den masse fremover! Digger detaljene på armene, og at det er sånne "skjortel" ermer eller hva man skal kalle det haha. Jaja, you name it. Den er nå hvertfall dritkul og hvis du vil bli like kul som meg (:Pp) så kan du få kjøpt toppen her. Den er fra romwe.com, og dersom den ikke er din stil kan jeg love deg at de har masse annet kult der også. Nå skal jeg dusje, legge meg og så er det tilbake til den samme kjedelige hverdagen min som går på "repeat" hver eneste dag, hele uken. Vi snakkes.

// sponset innlegg

I'm wearing:
Top: romwe 
Jeans: cubus
Jacket: newyorker
Sneakers: Nike
Bracelet: Marc by Marc Jacobs
Choker: Topshop
ET BLANC


EN NOIR
Anniken

Likes

Comments

... in the pocket of your ripped jeans

Hey chicas y chicos

Kun ett par dager til vinterferie og jeg er sååå hyped. Gleder meg så utrolig mye til å bare glemme alt av skole for en ukes tid og bare slappe av max. Har ingen spesielle planer for ferien, men kjenner jeg vennene mine og meg rett finner vi garantert på noe spontant, så det blir deilig.

I dag har jeg vært en liten tur på shopping, for å kjøpe falske vipper først og fremst. Jeg tok av meg vippe extensionsa i går og har typ 1 mm lange vipper nå, så tenkte å teste ut fake lashes... Klarte da å kjøpe helt feil type og endte opp med vipper større enn gud vet hva, haha. Vippene skilte meg bokstavlig talt på øyebryna og det så helt forferdelig ut, so guess what. Back at it again med 1 mm lange vipper! Gleder meg såå mye til å ta på vippe extensions igjen, men det var desverre ingen ledige timer igjen denne uken... Så får bare vente.

Ellers i dag skal jeg øve på prøve og gjøre ferdig en innlevering, så jeg får det unnagjort. Tok meg også tid til å ta noen bilder i stad, siden det var relativt fint vær ute for en gangs skyld. Jakka mi er fra shein.com og jeg ELSKER detaljene på jakken. Den er jo ganske enkel, men jeg digger at halve jakken er "silke", for deg gir et så kult utrykk syntes jeg, i forhold til at den skulle vært helt plain. Bomberjakka er forresten på salg NÅ så det er ikke vits med å vente med å klikke den hjem. Den finnes også i flere farger og du finner den her .

i samarbeid med shein.com

Vi snakkes senere, ha en fin tirsdag videre!

Anniken

Likes

Comments

KONKURRANSETID

Jeg elsker å gi noe tilbake til dere fine som leser bloggen min, så jeg har nok en gang laget i stand en liten goodiebag til en heldig av dere. Denne gangen inneholder den flere fine produkter fra blant annet Artdeco, flere gode ansiktsmasker og enda mer. Alt er kun åpnet og sjekket fargen på, ALDRI BRUKT
I tillegg inneholder den en helt ny "t-shirt dress" fra Shein, som kun er prøvd på! Den passer nok en S-M, men er uansett en fin gave til noen du er glad i dersom du vinner og den ikke passer. Dere finner bilder av den her .

Dersom du ønsker å vinne er det kun noen få ting du må gjøre:

1. Lik facebook-siden min her (JEG SJEKKER!!)

2. Del innlegget på facebook med #a9keengiveaway (viktig at dere husker taggen, så jeg kan sjekke om dere faktisk delte innlegget). Facebookdelingsknappen finner du under innlegget.

3. Til slutt, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med emailadressen din
Følg meg gjerne også her på nouw og på instagram (@anniikenuhl) for updates om nye konkurranser i fremtiden.

Anniken

Likes

Comments

YO FELLA$

Sa for et par dager siden at jeg skulle få tatt bilder av de siste tingene jeg har fått tilsendt i samarbeid med shein.com, men som alt annet tok selvfølgelig også dette litt tid hehe. I stedet for å ta begge plaggene samlet i ett innlegg har jeg heller fordelt det på to outfits. Det andre innlegget kommer mest sannsynlig senere i kveld, jeg har nemlig tenkt til å kjøre i gang enda en ny giveaway her på bloggen! Det er ingen tvil om at jeg er glad i konkurranser her på bloggen, og sparker dem gjerne i gang så ofte som overhodet mulig! Har en hel del sminke og andre skjønnhets relaterte ting hjemme som aldri har blitt åpnet eller brukt, så hvorfor ikke heller gi det til noen som kanskje kan bruke det? Jeg syntes i hvertfall det er en god ide, og håper dere er like glad i konkurranser som det jeg er!
Følg med videre i kveld dersom du har lyst til å se hva du kan vinne, så snakkes vi da.

samarbeid med shein.com

SWEATHER: HER
JEANS: BIKBOK
WATCH: MICHAEL KORS
BRACELET: MARC BY MARC JACOBS

Denne genseren er absolutt "brighter than my future", og jeg elsker den!! Den er uten tvil en av de diggeste genserne jeg har eid, og kvaliteten er over alle forventninger til å kun koste 100 kr!!!
Jeg digger fargen, selvom det er helt sinnsykt uvant for meg som kun går med svart, hvitt og andre enkle farger hahah. Jeg anbefaler hvertfall alle å kjøpe denne for den er A-M-A-Z-I-N-G

Du får kjøpt den HER . Jeg har min i størrelse M, og jeg foreslår at dere går opp hvertfall en størrelse i forhold til det dere vanligvis bruker, da klærne er fra Hong Kong.

Ha en fortsatt fin tirsdag, og husk å følge med dersom du er gira på en konkurranse i kveld.

Vil du ha en ny sminke/skjønnhet giveaway? Let me know.

Anniken

Likes

Comments

avocado, bacon & fresh orange juice

Frokost, lunsj eller middag? Nei, jeg vet faktisk ikke helt selv.

I går var jeg på hele to bursdager, først overraskelsesbursdag til Line, så var det rett avgårde til bursdagen til Karoline ♥︎ Kom sent hjem som alltid etter en tur ute, hehe, noe som resulterte i at jeg sov lenge og ikke fikk rota meg til å lage frokost før for en liten stund siden. Det var hvertfall utrolig koselig i går.

Ellers er været helt på topp i dag, himmelen er blå og uten en eneste sky og jeg får skikkelig sommer vibes av å se ut av vinduet! Tenkte jeg skulle få tatt noen bilder ute litt senere i dag for å vise dere de siste tingene jeg har fått fra Shein ♥︎ Så gjenstår det å se om jeg får rota meg til det eller ikke da, hehe. Annet enn det har jeg ikke noen store planer for dagen, men dere får kose dere i dag alle sammen. Vi snakkes mest sannsynlig etterpå.

Anniken

Likes

Comments

Every dog lovers dream...
I want you all

Som jeg lovte dere, skulle jeg ta bilder av valpene når jeg besøkte de OG se!!!! Hvor søte herregud, jeg har ikke ord. Har lenge vært en drøm å kunne "drukne i en sjø av valper" og det kan mildt sagt krysses av bucketlista nå, haha ♥︎ Er så gøy å se hvor utrolig fort de vokser! De er bare 2,5 uker gamle og har nå begynt å åpne øynene! Gleder meg til de løper rundt som noen gærninger alle sammen, hahah.

Hvis noen skulle lure, er dette noen ordentlig gatemixer. Faren, altså Castro, er en blanding av chihuahua, papillon og dverg dachs og moren til valpene er blanding av tibetansk spaniel og kleinspitz. Så ja, blir spennende å se hvordan disse bli seende ut etterhvert... ser hvertfall veldig lovende ut nå! Nå skal jeg legge meg, vi snakkes forhåpentligvis imorgen ♥︎


Anniken

Likes

Comments

Sunday funday... er det ikke det de sier?

Startet dagen i dag med å stå opp klokka 2 hehe, uups. Begynner å bli forskjøla, noe jeg egt føler jeg har vært de siste månedene med kun noen få pauser, så begynner å bli ganske lei kan man si...
Har ikke noen store planer for dagen i dag, skal en tur opp til "tante" og se på valpene til Castro etterpå, for ja. Castro, valpen min på ikke engang ett år har prestert med å bli pappa, haha. Den absolutt snikeste av alle hunder jeg har møtt, uten tvil! Valpene er i hvertfall supersøte, så gled dere til de skal bli solgt!! Hadde ikke nølt ett sekund med å kjøpe en!

Ellers tenkte jeg at jeg enten skulle filme eller lage et innlegg senere i dag hvor jeg viser "my skin routine", så dersom dette er noe dere vil se, så let me know! Nå skal jeg dusje og fikse meg før jeg drar opp for å se på valpene. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av de i dag så dere kan se de og bli forelsket heh!
Ha en fin søndag alle sammen, vi snakkes

Anniken

Likes

Comments


@anniikenuhl on Instagram

Såå, dere tenker sikkert akkurat det samme som jeg også ville tenkt om jeg hadde sett et slikt "instagram lately" innlegg for en tid tilbake. At dette er kun noe man blogger om dersom man ikke har noen andre ting å blogge om, og bare må blogge for å blogge... Men for min del er det ikke akkurat slik. Kanskje er det ikke det mest interessante innlegget å lese om, men personlig er jeg, eller var i hvert fall veldig opptatt av Instagram feeden min og jeg fant så ufattelig mye inspirasjon i akkurat slike innlegg som dette. Så stor takk til "dere bloggerne som ikke hadde noe å skrive om".

Det er jo ingenting å legge skjul på at det i 2016 skjedde noe med feeden til så og si alle i hele verden. Den skulle ikke lenge være rotete, med masse forskjellige farger, bilder i ulike størrelser osv. Nei, den skulle være on point.
Kanskje det er en liten mulighet for at noen av dere vil finne inspirasjon i noen av bildene jeg legger ut i dette innlegget, ellers vil dere hvert fall få et innblikk i hva som har skjedd i livet mitt i det siste dersom dere ikke allerede følger meg på instagram og har fått med dere alt allerede, så det kan jo være litt kjekt.

Jeg heter forresten @anniikenuhl på Instagram, so feel free to give me a follow. Følger gjerne dere fine lesere tilbake også ♥︎ Vi snakkes, ha en fin tirsdag!

HER er instagram profilen min.

Husk å bruke den unike rabattkoden AUB20 når du handler på Missperfect.no for 20% rabatt!


Anniken

Likes

Comments