Header

Hei alle sammen! Beklager for dårlig blogging i det siste, har vært masse styr og mas rundt både skole og ikke minst den kommende russetiden!! ÆÆ, jeg er faktisk russ nå om kun noen få dager, noe som er sinnsykt å tenke på. Dette er liksom den tiden jeg har ventet på så lenge jeg kan huske, og nå er den her! Så fingers crossed for at rt blir like bra som jeg tror den kommer til å bli ♥︎ Jeg har nå hvertfall styrt fælt med å fikse russebuksa mi, så gleder meg til å vise dere den om den noengang blir ferdig haha!

I kveld skal jeg en tur ut på byen, the box, for å være helt presis, så det blir gøy!! Den fine blusen jeg har på er fra Romwe , og den er like herlig å ha på som den er å se på! Elsker virkelig at klærne fra Romwe har så utrolig bra kvalitet, til en så liten penge! Jeg blir like overrasket hver gang, så er absolutt verdt å ta en titt på siden deres.

Toppen min finner du her til kun 100 kr!!!

//REKLAME

Bukse: KAFFE
Topp: RomWe

Hva syntes dere om toppen?

Anniken

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som dere sikkert legger merke til har jeg fått heeeelt dilla på brodert blomstermønster på klær!! Jeg bare digger det, og syntes det gjør så utrolig mye med plaggene! Selv har jeg både en olajakke og en superfin t-skjorte med broderte roser, som dere kan se bilder av her . Ovenfor ser dere hvertfall noen av mine absolutt favoritter fra Romwe.com , som er en superbillig nettbutikk med helt topp kvalitet! Klærne derifra slår aldri feil, så ikke nøl med å klikke hjem noen av de fine plaggene deres ♥︎ Klikk på de ulike bildene (eller linkene under) for å komme til de forskjellige plaggene på nettsiden ELLER sjekk ut alle de fine klærne og tilbehørene deres her . Vi snakkes senere i dag, da er det outfit-time!!

Anniken

Likes

Comments

Hey sweeties, endelig helg og endelig lørdag! I kveld går turen til The box med main chicksa, så regner med at det blir topp stemning som alltid. Ellers i dag har jeg vært en tur hos pappa og inspisert alt han har gjort hjemme den siste tiden! Han har nemlig pussa opp hele andre etage typ, og det har blitt så fint der, så gleder meg til å vise dere når det er ferdig.

Tok med meg kameraet ut i dag og fikk tatt noen bilder, som absolutt var etterlengtet. Så lenge siden nå, så var absolutt på tide. Av alle klær jeg har fått fra shein må disse to plaggene være mine to favoritter, uten tvil!!! Kvaliteten er så mye bedre enn hva du kan forvente deg til å være så billig, så jeg er så fornøyd med valget av klær denne gangen! Elsker de fine rosedetaljene på jakka og t-skjorten og ikke minst også "mesh" delen! Nyyydelig

Jakken får du kjøpt her. Jeg har min i størrelse L så den er ganske liten i størrelsen! Den fine t-skjorten (til 100 kr!!!) får du kjøpt her, og den har jeg i M.

Nå må jeg kjappe meg og fikse meg, for jeg har masse å gjøre før jeg får kommet meg på det box i dag. Vi snakkes senere, håper dere likte dagens outfit ♥︎

// i samarbeid med shein.com

Q hva syntes du om antrekket?

Anniken

Likes

Comments

og hvertfall aldri ville dele med dere her på bloggen med det første.

Jeg har fått regulering!!!!!

18 år, jeg vet jeg er sent ute, så ingen grunn til å påpeke det. Tanken om å få regulering har sitti så innmari langt inne i alle år, og det var på tide at jeg nå tok meg sammen og fikk starta!
Var så nære på å skaffe meg regulering når jeg var rundt 15 år (fortsatt sent jeg vet), men jeg avbrøt alt før det ble noe av, noe jeg absolutt angrer på i dag...
Har endelig klart å tatt meg sammen og forstått at jeg kun gjør dette for meg selv og ingen andre. I dag satte jeg på regulering på de bakerste tennene, og skal ha det bare bak en god stund før jeg da også til slutt får satt på både oppe og nede. Jeg har alltid vært redd for alle reaksjonene fra de rundt meg som jeg ville møte den dagen jeg fikk regulering, og det er dette som har holdt meg tilbake fra det i alle år. Greit nok, det kommer til å være uvandt både for de rundt meg og absolutt meg selv i starten, men det blir nok fort en vane.

Enn så lenge har jeg jo kun reguleringen bakerst, og det syntes veldig lite eller ingenting. Syntes det er deilig å starte litt forsiktig og ikke så hardt å brutalt, slik at jeg blir vandt til det før stormen, haha. Jeg har forresten bestemt meg for å sette på "gjennomsiktige" klosser foran, øverst, da de syntes ganske mye mindre enn de klassiske!
Jeg satte det på på morningen i dag og det er allerede ubehagelig og vondt, så kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å stå opp imorgen og kjenne THE REAL PAIN...

Jeg syntes jeg ser fler og fler unge voksne og voksne som skaffer seg regulering om dagen, og dette har nok også hjulpet meg til å godta at jeg selv skal ha det! Vi har jo Sophie Elise som nettopp har fått det og som rocker det! Tror det har blirt mer akseptert å ha det i eldre alder enn før og at det er ganske lite "hype" rundt det iforhold til det det en gang var.

Nå ser jeg hvertfall fremover og KUN fremover. Dette er noe jeg gjør for meg selv, og selvom det ikke er så kult i starten vet jeg at det absolutt er verdt det til slutt. Gleder meg!!!

Gleder meg til å komme i gang ordentlig med dette og at jeg engang blir ferdig og stolt kan smile <3

Q Hva tenker dere om å ta regulering i eldre alder?

Anniken

Likes

Comments

Nå er det så altfor lenge siden jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen, så jeg tenkte det var på tide nå, slik at dere kan få svar på eventuelle ting dere lurer på!

Still gjerne mange spørsmål i kommentarfeltet, så jeg har litt forskjellig å velge mellom :)
Jeg vet enda ikke om jeg svarer på spørsmålsrunden i innlegg eller video, men svar får dere uansett! Heller mer mot å svare på video denne gangen, da jeg føler jeg får svart på alt mye bedre enn i et innlegg, but we'll see

Først og fremst, bombander meg med spørsmål

Ellers går det nå ann å legge ut live bilder på nouw, hvor gøy!!! Vi skåler litt for den, så legger du igjen spørsmål imens 🍷

Q Vil dere helst ha video eller innlegg med svarene?

Anniken

Likes

Comments

Hey sweeties

Har planlagt å lage dette innlegget flere måneder nå, og det startet med at jeg skulle poste dette innlegget i januar, altså "Januar favoritter", men siden den gang har jeg bare drøyet det og drøyet det... Kanskje like greit forsåvidt, for på disse to månedene har jeg klart å finne flere gode og nye favoritter som jeg gleder meg til å vise dere, so enjoy


Ansiktsmasker ♥︎ Har fått helt dilla på ansiktsmasker, og spesielt da Loreal sine Pure Clay masks, men også en sinnsykt god detox maske fra Sanctuary spa! Anbefaler alle å teste ut disse tre, da de er helt fantastiske!

Eyelure false lashes ♥︎ Har endelig funnet noen fine falske øyevipper som ligner på vippeextensions! Savner selvfølgelig å ha vippeextensions, men etter mange ganger med det på rad har jeg ødelagt vippene mine, så tenkte det nå var på tide med en liten pause. Da er det godt det finnes slike fine alternativer, som EyeLure sine vipper i 155.

Mine go-to selvbruningsservietter ♥︎ Jeg elsker virkelig disse selvbruningsserviettene da de gir en superfin og ikke minst rask glød! De er et supert alternativ dersom du ønsker å bli litt brun før fredagskvelden, men ikke har tid til å bruke selvbruningsfoam!! JEG ELSKER

MAC prep + prime ♥︎ Har lagt min elsk på denne settingsprayen de siste uken og jeg vil fortsette å bruke denne for alltid. Sminken har alltid sittet så fint å lenge på før, og jeg er avhengig!

Makeup revolution eyeshadows ♥︎ Mitt absolutt favoritt øyeskyggepalett, som jeg har sverget til siden i sommer. Så mange fine farger, og ikke minst en super økonomivennlig prislapp på både dette palettet og merket generelt! LOVEIT

Dette var mine skjønnhetsfavoritter for denne måneden. Dersom dere lurer på hvor dere kan få kjøpt enkelte av tingene er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg selvfølgelig fortelle deg det! Ha en fin kveld videre alle sammen! Imorgen kommer det nytt outfit-post, so stay tuned! Vi snakkes
Anniken

Likes

Comments

Hei igjen, endelig er jeg tilbake etter en altfor lang pause. Begynner å bli dritlei å starte hvert innlegg med å måtte tegne å forklare hvorfor jeg har vært borte så lenge fra bloggen, og dere kan tenke dere at når jeg absolutt ikke har noen grunn så blir alle begrunnelser bare tomme ord... Lover og lover at jeg skal bli bedre på å blogge oftere, og klarer aldri å holde på dette. Er et under at noen av dere fortsatt gidder å lese bloggen min spør dere meg..

Nå skal jeg virkelig "steppe opp gamet" når det gjelder bloggingen, og i utgangspunktet burde ikke det være et altfor stort problem. Jeg mener, jeg har tiden, jeg har kameraet jeg har ønsket meg og alt ligger for såvidt til rette for at bloggingen skal gå smertefritt. På den andre siden har jeg lyst til at bloggingen skal være og forbli noe jeg VIL gjøre og ikke noe jeg skal føle at jeg MÅ. Dette må jeg jobbe med og da vil det også bli så mye bedre og mer spennende for dere å lese ♥︎ Så la oss krysse fingrene denne gangen!

Sparker i gang min nye og forhåpentligvis bedre bloggperiode med et aldri så lite outfit. Jeg elsker denne toppen så mye og gleder meg til å bruke den masse fremover! Digger detaljene på armene, og at det er sånne "skjortel" ermer eller hva man skal kalle det haha. Jaja, you name it. Den er nå hvertfall dritkul og hvis du vil bli like kul som meg (:Pp) så kan du få kjøpt toppen her. Den er fra romwe.com, og dersom den ikke er din stil kan jeg love deg at de har masse annet kult der også. Nå skal jeg dusje, legge meg og så er det tilbake til den samme kjedelige hverdagen min som går på "repeat" hver eneste dag, hele uken. Vi snakkes.

// sponset innlegg

I'm wearing:
Top: romwe 
Jeans: cubus
Jacket: newyorker
Sneakers: Nike
Bracelet: Marc by Marc Jacobs
Choker: Topshop
ET BLANC


EN NOIR
Anniken

Likes

Comments

... in the pocket of your ripped jeans

Hey chicas y chicos

Kun ett par dager til vinterferie og jeg er sååå hyped. Gleder meg så utrolig mye til å bare glemme alt av skole for en ukes tid og bare slappe av max. Har ingen spesielle planer for ferien, men kjenner jeg vennene mine og meg rett finner vi garantert på noe spontant, så det blir deilig.

I dag har jeg vært en liten tur på shopping, for å kjøpe falske vipper først og fremst. Jeg tok av meg vippe extensionsa i går og har typ 1 mm lange vipper nå, så tenkte å teste ut fake lashes... Klarte da å kjøpe helt feil type og endte opp med vipper større enn gud vet hva, haha. Vippene skilte meg bokstavlig talt på øyebryna og det så helt forferdelig ut, so guess what. Back at it again med 1 mm lange vipper! Gleder meg såå mye til å ta på vippe extensions igjen, men det var desverre ingen ledige timer igjen denne uken... Så får bare vente.

Ellers i dag skal jeg øve på prøve og gjøre ferdig en innlevering, så jeg får det unnagjort. Tok meg også tid til å ta noen bilder i stad, siden det var relativt fint vær ute for en gangs skyld. Jakka mi er fra shein.com og jeg ELSKER detaljene på jakken. Den er jo ganske enkel, men jeg digger at halve jakken er "silke", for deg gir et så kult utrykk syntes jeg, i forhold til at den skulle vært helt plain. Bomberjakka er forresten på salg NÅ så det er ikke vits med å vente med å klikke den hjem. Den finnes også i flere farger og du finner den her .

i samarbeid med shein.com

Vi snakkes senere, ha en fin tirsdag videre!

Anniken

Likes

Comments

KONKURRANSETID

Jeg elsker å gi noe tilbake til dere fine som leser bloggen min, så jeg har nok en gang laget i stand en liten goodiebag til en heldig av dere. Denne gangen inneholder den flere fine produkter fra blant annet Artdeco, flere gode ansiktsmasker og enda mer. Alt er kun åpnet og sjekket fargen på, ALDRI BRUKT
I tillegg inneholder den en helt ny "t-shirt dress" fra Shein, som kun er prøvd på! Den passer nok en S-M, men er uansett en fin gave til noen du er glad i dersom du vinner og den ikke passer. Dere finner bilder av den her .

Dersom du ønsker å vinne er det kun noen få ting du må gjøre:

1. Lik facebook-siden min her (JEG SJEKKER!!)

2. Del innlegget på facebook med #a9keengiveaway (viktig at dere husker taggen, så jeg kan sjekke om dere faktisk delte innlegget). Facebookdelingsknappen finner du under innlegget.

3. Til slutt, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med emailadressen din
Følg meg gjerne også her på nouw og på instagram (@anniikenuhl) for updates om nye konkurranser i fremtiden.

Anniken

Likes

Comments

YO FELLA$

Sa for et par dager siden at jeg skulle få tatt bilder av de siste tingene jeg har fått tilsendt i samarbeid med shein.com, men som alt annet tok selvfølgelig også dette litt tid hehe. I stedet for å ta begge plaggene samlet i ett innlegg har jeg heller fordelt det på to outfits. Det andre innlegget kommer mest sannsynlig senere i kveld, jeg har nemlig tenkt til å kjøre i gang enda en ny giveaway her på bloggen! Det er ingen tvil om at jeg er glad i konkurranser her på bloggen, og sparker dem gjerne i gang så ofte som overhodet mulig! Har en hel del sminke og andre skjønnhets relaterte ting hjemme som aldri har blitt åpnet eller brukt, så hvorfor ikke heller gi det til noen som kanskje kan bruke det? Jeg syntes i hvertfall det er en god ide, og håper dere er like glad i konkurranser som det jeg er!
Følg med videre i kveld dersom du har lyst til å se hva du kan vinne, så snakkes vi da.

samarbeid med shein.com

SWEATHER: HER
JEANS: BIKBOK
WATCH: MICHAEL KORS
BRACELET: MARC BY MARC JACOBS

Denne genseren er absolutt "brighter than my future", og jeg elsker den!! Den er uten tvil en av de diggeste genserne jeg har eid, og kvaliteten er over alle forventninger til å kun koste 100 kr!!!
Jeg digger fargen, selvom det er helt sinnsykt uvant for meg som kun går med svart, hvitt og andre enkle farger hahah. Jeg anbefaler hvertfall alle å kjøpe denne for den er A-M-A-Z-I-N-G

Du får kjøpt den HER . Jeg har min i størrelse M, og jeg foreslår at dere går opp hvertfall en størrelse i forhold til det dere vanligvis bruker, da klærne er fra Hong Kong.

Ha en fortsatt fin tirsdag, og husk å følge med dersom du er gira på en konkurranse i kveld.

Vil du ha en ny sminke/skjønnhet giveaway? Let me know.

Anniken

Likes

Comments