Header

Da var det nok en gang duket for det som nærmest er høydepunktet for meg hvert år, nemlig Solis sminkelagersalg! Jeg har vært på dette lagersalget maaange år på rad nå og jeg er like fornøyd hver gang. Jeg elsker sminke, parfyme, hudpleie etc, og hva er vel da bedre enn å få det på så mye som opptil 90% avslag??
Lagersalget åpnet i går klokka 18.00, så jeg tok en tur innover da... Skulle gjerne fortalt dere om dette før, men ble aldri til at jeg blogget i går. Men heldigvis har dere fortsatt morgendagen på dere for å sjekke det ut og forhåpentligvis plukke med dere noe fint hjem. Jeg fant (som alltid) masse fint denne gangen også, men kjøpte ikke så mye sminke denne gangen. Trengte derimot noen nye parfymer og fant to stykker som falt i smak hos meg. Både Missoni parfymen og CLEAN sin lukter ganske sommerlig, men det er det jeg som regel går for så det passet midt i blinken. Ellers fikk jeg tak i vippeserum (!!!), noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge, så er veldig fornøyd med det.

Inne på lagersalget kan du plukke ut 10 sminkeprodukter for 300 kr, noe som er helt vilt billig. Det de selger mest av der inne er sminke fra Artdeco, og bare et bronzing pudder derifra koster over 300 kr i butikken, så er helt sinnsykt hvor mye penger man kan spare. Sminke er jo absolutt forbruksvare, så hvorfor ikke ta storhandelen en gang i året og gjøre det mye billigere? I tillegg kan du få gjort unna en hel del juleshopping der også, så det er fantastisk ♥︎ Ellers koster parfymene der fra 100-300 kr, så er masse penger å spare der også! Alt jeg kjøpte i går ville kommet på en sluttsum på ca 4000 kr i butikken, imens det der inne kom på ca 700 kr!! DET ER SINNSYKT.


Ble så glad når jeg så de solgte favoritt bronzeren min ♥︎ Kjøpte den samme der i fjor, og den er sinnsykt drøy i bruk. Jeg har brukt min typ hver dag i ett år nå og den er fortsatt ikke tom. Nå har jeg hvertfall kapret to til, så trenger nok ikke bronzer på en stund, haha!

Lagersalget holder til i Lysaker, og de har et event på Facebook, så dere kan klikker dere inn HER og lese mer om tid og sted. De åpner hvertfall klokken 14.00 imorgen, og dere ser jo hvor mye fint jeg kjøpte med meg, så anbefaler alle å ta en tur innover! I tillegg solgte de masse jeg kjøpte i fjor, så dersom du vil se enda mere av hva du kan vente deg kan du sjekke ut hva jeg kjøpte forrige gang ved å klikke HER . ♥︎ Vi snakkes senere alle sammen!

Anniken

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jakke HER og Nike Air Force HER

Ring Light fra Skatush (på salg nå) HER

Linse fra Olympus HER // SuperDrive HER

Kan kjøpes på Louis Vuitton i Oslo // Missoni skjerf fåes på Cara, Høyer etc.

Silkeskjerf fra Louis Vuitton, fåes kjøpt i Oslo

Disse øredobbene fåes kjøpt både på H&M og Gina Tricot

Too Faced palette HER (på salg nå) // Parfyme HER

Too Faced foundation HER // NYX glitter kit HER

Rimmel pudder HER // NYX palette (på salg nå) HER

Foreo gavesett HER (eller i utvalgte butikker) // Sett med sheet masks HER

Her har dere noen av mine juleønsker i år. Ellers ønsker jeg meg sminke generelt, klær (evt gavekort/penger), alt av hudpleie fra både Ole Henriksen og Clinique, sko og sneakers av alle mulige slag, andre gode parfymer og masse annet. Blir glad for alt ♥︎ Dette kan hvertfall være en pekepinn for både venner og familie på hva jeg liker og ønsker meg 🖤

Q Hva ønsker du deg til jul?

Anniken

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey sweeties. Dette innlegget har jeg planlagt å skrive utrolig lenge, men det har bare blitt glemt bort hver gang. Men i dag er det endelig på tide ♥︎ På en av de forrige spørsmålsrundene jeg hadde på bloggen var det noen som spurte om jeg kunne vise min hudpleierutine, og det kan jeg så klart. Jeg har lenge vært veldig dårlig på å ta vare på huden, og med det mener jeg at jeg før veldig sjeldent satt av tid til å virkelig rense og pleie huden. Dette er noe jeg har blitt veldig veldig mye flinkere på i det siste, og nå er omtrent aldri KUN sminkeservietter det eneste trinnet i den daglige rutinen min. Jeg fikk en pakke med produktene fra Sonya til jul i fjor, og ble dermed tvunget til å prøve ut noe nytt, og takk gud for det. Heldigvis har jeg aldri slitt med kjempe uren hud, men huden føles uansett 100 ganger bedre når jeg setter av 10 minutter hver dag til den, så det anbefales ♥︎

Jeg tenkte å ta dere igjennom de ulike trinnene i min daglige rutine, og jeg skal prøve å gjøre det så enkelt, forståelig og oversiktlig som mulig, så deler derfor inn i morgen og kveldsrutine.

1. Aller først på morgningen starter jeg med Aloe Refreshing Toner. Påfører toneren i hele ansiktet med en bommulspad, slik at jeg får fjernet alt av rester etter sminke etc. Jeg har jo allerede fjernet sminken og renset huden kvelden før så jeg går oftest rett på toner når jeg våkner. Innimellom renser jeg også huden med Aloe Purifying Cleanser, men alt ettersom hva jeg føler for der og da.

2. Deretter går jeg inn med Aloe Nourishing Serum. Jeg bruker ca 3 pump og masserer serumet inn i hele ansiktet og nedover halsen.

3. Etter serumet har fått tid til å trekke seg inn litt, bruker jeg enten en dagkrem eller Aloe Balancing Cream. Av dagkremer så varierer det veldig når det gjelder hvem jeg bruker, men bytter som regel på mellom L'oreal sin Age Perfect eller Revitalift. Disse er egt beregnet for 40+ tror jeg, men jeg syntes de fungerer veldig bra og er fine og bruke uansett. Bedre føre var haha.


1. Over til kveldsrutinen så er den forsåvidt ganske lik morgenrutinen, med noen få unntak. Jeg starter med å fjerne sminken med en sminkeserviett. Er fast bruker av Simple sine sminkeservietter, og syntes absolutt de er de beste.

2. Etter sminken er fjernet med servietter går jeg dypere inn og renser huden med Aloe Purifying Cleanser. Masserer denne inn i huden med en elektrisk ansiktsbørste fra ebay som fungerer gull, før jeg skyller den av. Ca. 2 ganger i uken bruker jeg Aloe Deep-Cleansing Exfoliator istede, for å skrubbe huden ordentlig. Jeg bruker vel og merke ikke begge to samme dag, så når jeg bruker exfoliator bruker jeg ikke den andre og omvendt.

3. Etter huden er ferdig renset gjør jeg samme trinn som i morgenrutinen og bruker først toner, forså å bruke serum etter det.

4. Aller sist i kveldsrutinen bruker jeg en nattkrem (som jeg glemte å ta bilde av..). Nok en krem fra L'oreal sin 40+ serie haha. Syntes de kremene fungerer utrolig bra, så føler ikke det har noe å si. Som nattkrem bruker jeg da Revitalift Filler [HA].

Ellers har jeg i det siste lagt min elsk på alle typer ansiktsmasker og bruker det hvertfall 3-3 ganger i uken. Har spesielt blitt glad i de som tilfører huden masse fuktighet (som den i midten), men varier veldig i hva slags masker jeg bruker. Alt fra peel off masker, loreal sine clay masker osv. brukes veldig hyppig ♥︎

Så, her har dere da min daglige hudpleierutine. Har prøvd å sjekke litt rundt etter hvor man får kjøpt settet med ale produktene jeg bruker, og fant denne siden HER. Ellers er det mange her i Norge som er forhandlere av Forever Living, som muligens også selger disse. Håper dere likte innlegget, og legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes om slike innlegg ♥︎ Bare å stille spørsmål hvis dere lurer på noe, vi snakkes.

Anniken

Likes

Comments

// ANNONSE

More mesh please

Topp // HER

Jakke // HER

Skinnbukse // HER

Sko // HER

Øredobber // HER

Hvor fin er ikke den mesh toppen her? Herregud jeg har blitt helt forelsket i den, og den er så meg som det kan få blitt! Dersom du har lyst på den samme kan du få kjøpt den HER. Den koster faktisk kun ca 115 kr, og det er utrolig billig med tanke på hvor god kvalitet du får. I LOVE IT ♥︎

Det kommer forresten ut et innlegg om noen timer hvor jeg forteller dere om en sinnsykt kul app som jeg vedder på at fleste parten av dere aldri har hørt om, så det burde dere glede dere til. Jeg har hvertfall blitt helt avhengig av denne appen, og den er sååå nyttig! STAY TUNED

Anniken

Likes

Comments

Okey, jeg lovte for noen dager siden at jeg skulle fortelle dere om en app jeg har kommet over. Jeg har nå testet den ut noen dager og personlig syntes jeg den er super genial!! Appen heter "PUREPLE" og går ut på at du tar bilder av alle klærne (eller de plaggene du vil) i klesskapet ditt og legger de inn i appen. Deretter kan du legge til kategori, farge og mange andre detaljer for hvert enkelt plagg. Det morsomme og geniale er at du på denne måten hele tiden har full kontroll på alt du har i klesskapet til enhver tid, som igjen fører til at du får øynene opp for plagg du vanligvis ikke bruker så ofte. Jeg syntes dette er helt supert, for jeg har hatt en tendens til å bruke de samme plaggene og sette sammen de samme antrekkene når jeg først har funnet noe jeg liker. Dette er heller ikke det beste med appen... PUREPLE har nemlig en typ Tinder-side for garderoben din hvor den setter sammen ulike antrekk basert på bildene og detaljene du har lagt inn. Deretter kan du swipe enten høyre eller venstre utifra hva du syntes om antrekket de anbefaler deg. Altså HALLO om ikke det er en super måte å sette sammen antrekk på enn hva du vanligvis ville gjort så vet ikke jeg! Jeg digger denne appen rett og slett og syntes den har gjort en god jobb hittil med å sette sammen antrekk for meg. Måtte derfor dele denne appen med dere, for regner med de fleste av dere ikke hadde hørt om den fra før! Anbefaler å sjekke den ut på enten Apple Store eller Android. Du kan også klikke HER og komme rett til den.

Her ser dere noen av jakkene jeg har lagt inn i appen.

... og her ser dere ett av antrekkene PUREPLE kom som forslag til meg! Og som dere ser er dette elementer som fint fungerer sammen og et outfit jeg enkelt kunne gått med.

Håper dere likte denne anbefalingen her, og si ifra om slike anbefalinger er noe dere vil se mere av ♥︎ Vi snakkes

Anniken

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå som det er høst og begynner å bli kaldt (les: PISSKALDT) ute, er store og deilige strikkagensere noe jeg elsker høyere enn alt. Jeg må derfor vise dere min absolutt nye favoritt genser! Som dere sikkert har fått med dere på bloggen i tidligere innlegg så elsker jeg over the shoulder topper og når jeg da fant denne genseren på shein var jeg solgt. Den er superfin og ikke minst en av de absolutt varmeste genserne jeg eier til tross for at den er «over shoulder». Enda viktigere er at den overhode ikke klør, som absolutt er ett av de viktigste kriteriene når jeg skal finne meg nye strikkagensere, for det takler jeg rett og slett ikke... Jeg elsker denne genseren og dere kan finne den HER.

//sponset

• So cozy •

Dere finner den fine genseren HER til en veldig grei penge.🖤

Forresten, jeg holder på med et veldig morsomt og sikkert nyttig innlegg for flere av dere. I går kom jeg nemlig over en spennende app som jeg holder på å teste ut. Tenkte derfor jeg skulle tipse dere om denne appen da jeg har fått holdt på litt med den... om den fungerer slik den skal er det i hvertfall en app jeg kommer til å ha stor nytte av! Så gled dere til å få vite hvem app det er, og stay tuned! <3 Vi snakkes.


Anniken

Likes

Comments

Heyy alle sammen, jeg har vært borte en stund nå... beklager det. Kommer hvertfall tilbake med en veeeldig god nyhet! Fra nå og til klokka 18.00 på onsdag er det nemlig gratis frakt på SHEIN pluss masse tilbud og rabattkoder som dere finner på siden deres! Grunnen til dette er at de nå feirer 9 års jubileum, så hvorfor ikke benytte seg av fri frakt når det ikke er noen minimumsgrense du må handle for (som det vanligvis pleier å være). Med andre ord gjør det det mye lettere for dere å ikke gå i noen «toll-felle» da dere heller bare kan bestille i flere omganger. S M A R T! Og i tillegg finner dere masse fint til under 100-lappen der!!

Slenger med noen goodies så dere kan få litt inspirasjon enn så lenge!! Men kjapp dere for husk at fri frakt kun varer til ONSDAG KLOKKA 18.00

KLIKK PÅ BILDET OVER FOR Å KOMME RETT TIL SALGET. Men, anbefaler å sjekke ut mine favoritter først ↓

HER // HER // HER

Shop till you drop på SHEIN nå!! Kikk HER så kan du finne dine egne favoritter. Vi snakkes

Anniken

Likes

Comments

Nacho Macho
What you need:

♥ Nachochips

♥ 400 g kjøttdeig

♥ Revet ost (vanlig)

♥ Apertina mozzarella & cheddar revet ost

♥ 2 avokadoer (til guacamole)

♥ Old el paso guacamole spice mix

♥ Rømme

♥ Salsa


Ha en fin dag alle sammen :*

Anniken

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle sammen. Skrev for en liten stund siden et innlegg med mine billigste sminke-favoritter, og siden det falt i smak hos veldig mange av dere, tenkte jeg å komme med en oppfølger. Enda flere billige og fantastiske sminkeprodukter, blir ikke stor bedre enn det, gjør det vel? Dere som ikke har fått med dere den første delen av favorittene mine, hvor dere finner så utrolig masse bra, kan finne de forrige innlegget HER. Nå kommer hvertfall flere gode produkter til sinnsykt lave priser, let's gooo

Essence camouflage full coverage concealer ♥︎ Dere som har lest det forrige innlegget fikk kanskje med dere den andre concealeren ifra essence som jeg skrøyt opp i skyene? Denne er hvertfall noe ala det samme. De er veldig like i konsistens og dekkevne, men denne er litt lettere å bruke med tanke på applikatoren. Du kan få ta i denne HER .

Bourjois healthy mix ♥︎ Er sikker på at mange av dere har hørt om denne før. Denne foundationen føles super fuktighetsgivende på huden og lukter utrolig godt. Nok en av mine favoritt foundations. Kan få tak i den HER.

The Balm Sexy Mama ♥︎ The balm må være et av mine favorittmerker for tiden, og man får kjøpt det ganske billig mange steder også. Dette pudderet er et must, da jeg er avhengig av at huden er så matt som mulig til enhver tid. Love it. Denne får du tak i HER.

I Love Makeup Unicorns Heart ♥︎ Hadde denne med i forrige innlegg også, men måtte bare ta den med igjen fordi den er så pen å se på , haha. Altså, jeg har aldri sett en finere highlighter? Jeg elsker. Denne får du kjøpt på Tambeauty, HER.

The Balm Put a Lid On It ♥︎ Beste øyeskygge primeren noen sinne!! Øyeskyggen holder virkelig seg on fleek HELE dagen med denne under som grunnlag, og selv etter en tur på byen er øyeskyggen min alltid like fin. Absolutt en favoritt. Du kan kjøpe den HER.

Makeup Revolution Flawless Matte palette ♥︎ Makeup revolution slutter virkelig aldri å imponere meg, både når det gjelder pris og kvalitet. Dette øyeskygge palettet er absolutt en av de bedre jeg eier. God pigmentasjon og mange nude farger å velge mellom. Går alltid tilbake til dette palettet! Du få tak i denne HER.

Makeup Revolution Ultra Blush palette ♥︎ Nok en favoritt fra Makeup Revolution. Dette er egt et blush palette, men jeg er ikke så fan av blusher med masse glitter i seg. Dette palettet derimt, funker perfekt som glitterøyeskygger. Og det er super pigmentert, spesielt dersom du bruker litt øyeskygge primer under!! Jeg elsker denne, og bruker den så ofte. Den fåes kjøpt HER.

Nivea MEN after shave balm ♥︎ Ja dere leste riktig, after shave balm. Denne funker utrolig bra som en primer!! I starten var jeg litt redd for at det kom til å lukte mann av meg, men det gikk veldig fint, haha. Den funker hverfall veldig bra som primer og det er det veldig mange youtubere og makeup artister som også er enig i. Go for it. Du kan kjøpe den HER.

Loréal Infallible fixing mist ♥︎ Denne funker utrolig bra, til tross for at folk klager over at denne etterlater seg hvite flekker på huden. Dersom du rister den ordentlig godt før bruk (noe det også står på pakningen) unngår du lett det. Er hvertfall superfornøyd, og du kan få den HER.

Evian facial spray ♥︎ Så over til min absolutt favoritt når det gjelder ansikts spray. Denne gir masse fuktighet til huden og er super å ha i vesken dersom ansiktet og sminken trenger en oppfriskning. Jeg er helt avhengig av denne! Du får kjøpt den HER .

Håper dere likte dette innlegget, og dersom dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar ♥︎

Anniken

Likes

Comments

I´m wearing:

Topp ♥︎ HER

Jeans ♥︎ Gina Tricot

Øredobber ♥︎ H&M


ROMWE har så masse fint på nettsiden deres for tiden, og ikke minst er alt der så billig og med ekstremt god kvalitet. Toppen ovenfor er supersøt, selvom jeg gjerne kunne hatt den en størrelse mindre... men men, jeg er veldig fornøyd med den uansett og syntes den er supersøt med sløyfa du knyter selv nederst. Du finner blusen min HER.

Ellers har ROMWE masse annet fint du kan sjekke ut HER.

Anniken

Likes

Comments

Instagram@anniikenuhl