110730 kl 03.10 föddes våran underbara lilla son Emil!! 2535 g och 47 cm lång va skrutten! Underbart att äntligen få träffa livet som legat i min mage ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lyssnade på bebisens lilla hjärta igår igen 150s/m slår det i nu. Bättre alla hjärtans dags present kunde jag inte få! <3 

Likes

Comments

Bebisen hjärta slår nu 152s/min! Helt sjukt känsla att höra det slå. Kan inte vara lyckligare än nu!! <3 

Likes

Comments

...för varje år. Mamma säger att de har med åldern att göra, att vuxnas liv rusar förbi. Men jag håller inte riktigt med... Jag tror att det har att göra med alla måsten att göra. "Måste hinna klart med tvätten" "Måste hinna i tid till frissan" Måste, måste, måste. Måste är ett sjukt tråkigt ord!! Men tyvärr så existerar just alla måsten... Som nu tex. måste jag ner i källaren och hämta min jävla tvätt... usch va tråkigt, men som sagt ett MÅSTE.

Denna dagen har varit jätte bra! Varit och handlat med Älskling, Jonna, SanCho och inte att förglömma, underbara lilla Nova. Oh denna lilla tös snor en bit av mitt hjärta varje gång jag träffar henne. =) Längtar efter en egen, men det kommer med tiden...

Om ca en månad, den 15 Juni har det gått ett år sedan jag och Mattias blev tillsammans...(fast egentligen inte. Det va tidigare!!) Men den 6/6-2oo8 Sveriges nationaldag möttes vi igen. Efter många år mellan vårat första"möte" Ja redan som 15 åring träffade jag Han. Han som jag ska leva resten av mitt liv med. Och redan då skrek mitt hjärta som en besatt efter han, jag grät när det inte blev som jag ville. Ja jag grät, han tog en annan, jag tog en annan och våra liv fortsatte åt varsitt håll. Men bara för att 8 år senare leda rakt ihop igen. Och jag är så lycklig!!! Denna mannen är allt jag har letat efter... Han är, ja hur ska man beskriva en människa som näst intill är perfekt. Det går inte det måste upplevas. Efter ett års tid tillsammans är jag fortfarande sådär "nykär" det pirrar i magen när jag ser på han i smyg, jag gråter fortfarande av lycka över att han bara är min, jag är fruktansvärt stolt över att han just bara är min, jag gråter på nätterna av saknaden av hans kropp nära nära min i mörkret, hans trygga armar runt min kropp. Jag älskar fortfarande att lyssna på hans röst när han berättar om allt och ingenting. Jag kan inte, vill inte tänka på hur det skulle vara att inte få gråta ut mot hans varma bröst med sina händer smekandes över mitt hår, hans röst som säger;"Lilla Vännen, Allt Kommer Bli Bra, Du Är Bra"

Mattias, med dessa ord avslutar jag nu detta: Du är och kommer förbli mannen i mitt liv, den jag älskar, den jag behöver. Du är mitt allt, mitt liv...

 

Likes

Comments

JAG HAR BLIVIT MOSTER!!! IGÅR FICK MIN ÄLSKADE LILLASYSTER EN FLICKA... ANNA- BIG SIS ÄR STOLT ÖVER DIG SKA DU VETA ;) KOMMER SNART OCH HÄLSAR PÅ ER!!

 

PUSS

Likes

Comments

Loke och Yroxiana ja eller Roxy som är det namn hon lyssnar på. Aaa hon har stulit mitt hjärta! I fucking LOVE denna ras och dessa två goingar! Puss

Likes

Comments

Nu är nästan hallen färdig!! Skit fint golv har darlingen lagt klart i dag! NICE.!!

Ska ringa Näl i morgon, ska dit nu igen den 24 och röntga hjärnan. Men jag kan inte den 24. Ska få mig en ny tid hade jag tänkt.

EEG:t visade att jag har epilepsi. Fast skönt är de, har bara mina anfall på nätterna. A skönt å skönt hade ju helst sluppit överhuvudtaget. Men thats life.

Så skönt, denna veckan har jag lov. Myyyys att bara ta de lugnt.

Ska in i duschen nu så ha de bäst!

Kramen

Likes

Comments

Bara stå ut ett litet tag till!! Fan de ska jag klara, har klarat 7 månader så de ska inte bli ngr problem... Men fy faan va jag längtar!

Sitter nu och kollar in min underbart sexiga man som tar bort färg på altandörren, shiiiit va fin han är när han koncentrerar sig! ;)

Så på Tisdag den 28 blir de Näl (sjukhuset i Thn) hela förmiddagen. Ska göra EEG kl 07.45(!) och kl 11 ska jag till neurologen... Fy fan sicken jobbig dag de blir. Ska sova en del under EEG:t, Hur i hela helvete ska jag kunna sova då??? Får bara sova fram till midnatt kvällen innan, så de får la bli sova midda och va vaken hela natten lång :( Men en sak är bra. Mattias har lovat att följa med mig om han inte ska jobba. Hoppas hoppas hoppas inte han ska jobba!!!!! Vill fan inte åka dit själv!!!

 Nää fy fan va snygg han är!!! Måste sluta ska ut och ge han en STOOOOOR puss ;)

See ya!

Likes

Comments

Söndag i dag... Va hos Leo och Jenny igår en sväng, SanCho, Jonnan, Mattias och Jag.  Innan vi åkte ner satt jag och Jonna här hos mig och Mattias och drack några öl... JULÖL^^ Smaka namnam :P Nja nää nu ljög jag, dom smakade som vilka andra öl som helst. Vi satt här, drack öl och väntade på våra "gubbar" som va i garaget och "meckade" lite, fast de kom Jenny på själv, de va ingen som sa de till henne asså ;) Hihi Jenny är rooolig hon, go och gla kexchokla...

 

Idag har de varit tvätta, vika tvätt, tvätta och vika tvätt igen... Skit kul!! ^^ Och min "byggare Bob" bygger och bygger :) Renoverings planerna av vårat "love palace" blir större och större för varje dag som går. Nu när vi inte kan göra de sista på köket (måste bli varmare ute först) har vi kommit på att vi vill ha ett rum till, alltid bra att ha ett extra sovrum ni vet :P Vi får se hur lång tid det kommer ta. Ska bli roligt att se...

Men nu vet jag inge mera, kram och kyss och hjärtligt tack sen. :P

Likes

Comments