Jag har skrivit två inlägg om Nordiska Galleriet här och här, det är enklast att läsa de för att förstå vad detta inlägg handlar om.

Jag skickade in en anmälan till Konsumentverket om vilseledande marknadsföring, mycket för att jag blev förbannad på deras bemötande och att de inte kunde ta kritik.

Så nu ikväll såg jag att Konsumentverket har valt att skapa ett ärende av min anmälan vilket betyder att de kommer att gå vidare och utreda och således kommer Nordiska Galleriet att bli informerade om det.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är helt slut efter den här dagen så har tillbringat kvällen i soffan gluttandes film. Vi har varit på något som heter Notasdagen med loppis, fotbollsmatcher och en del andra aktiviteter.

Vi var där med några kompisar till oss med våra hundar och hade utlåning av våra hundar till barn som ville prova bland annat agility och det har varit jättekul men man blir fort trött :-)

Nelly (min långhåriga dvärgtax) är inte så van vid barn och stressar lätt upp sig och hetsar men det har gått jättebra idag, tappade räkningen på hur många barn som har lånat henne :-)

Slänger in några bilder och sen ska jag skriva ett annat inlägg, fortsättningen på Nordiska galleriet...


Likes

Comments

Glitter har 50% rabatt på allt samt fri frakt idag kl 17.00-17.25

Ange rabattkod 50in25

Jag kikade runt innan och la mina varor i shoppingvagnen redan innan för tänkte att hemsidan kan nog sega lite.. För min del så blev det två st två-pack med hårsnoddar och ett magnetiskt mobilskal :-)

Betalade 74,95:- istället för 149,90:-


Likes

Comments

För ett par dagar sen så registrerade jag mig på Nordic Feel för att ha chansen att bli en av de tursamma 300 som får en goodiebag hemskickad. Var helt säker på att det inte finns nån chans att få så jag tipsade inte om det här tyvärr.

Men nu fick jag nyss mail att det är en goodiebag på väg till mig nu! 😍

Så det är värt att testa, kanske det är många som tänker att länken legat ute ett tag nu och det är ingen idé? Men det tar inte många sekunder och väl värt ett försök!Fick även en rabattkod på 50 kr vid köp över 499 kr, jag kommer inte att beställa någonting så det är bara att ta koden om nån vill ha (fast den är nog inte personlig).


Likes

Comments

Idag fick jag min senaste beställning från Lyko (en granne som var snäll och hämtade det åt mig nu när jag har så ont i ryggen).

Har beställt samma produkter tidigare när Lyko hade superrea och de kostade 5-9 kr st och gillar de verkligen så passade på när de hade en rabattkod som bara gällde i 24 timmar och då kostade de 11 kr st.Nu ser det ju ut som att jag är ha-galen eller luktar fruktansvärt illa så behöver duscha sisådär fyra gånger om dagen men så är det alltså inte 😉

Som sjukpensionär så är inte ekonomin den bästa men jag har så att jag klarar mig, men födelsedagar och jul gör ofta ganska stora tuggor från mitt ytterst lilla sparkonto.. Jag vet att presenter/julklappar inte är ett måste men jag verkligen älskar att ge bort presenter, är inte så noga att få själv.

Så det som kan tyckas som shopping-galen eller hoarder (samlare) av andra är helt enkelt att när jag hittar saker som är riktigt billiga och som jag vet kommer att bli uppskattade presenter och min ekonomi just då tillåter det så köper jag gärna på mig lite grann.Har skrivit om Kombispel tidigare som ofta har riktigt fina premier i sina erbjudanden om första lotten för 69 kr. Bland annat en jättefin pläd från Klippan värd 670 kr. Läs mer om det här.
Vill man inte ha pläden själv så blir det säkert en uppskattad gåva och den kostar dig 69 + 25 kr (så totalt 94 kr och då har du flera chanser att vinna fina priser).

Så jag har en byrå där jag samlar saker jag köper billigt, premier och gåvor som jag tror kan bli uppskattade presenter. På det sättet behöver man inte bli ruinerad runt t ex jul eftersom en sprider ut det lite mer..

Nu tänker du säkert att det är inte så smart att lägga ut det här så personerna som kanske kommer att få dessa presenter ser det.. Men jag tror inte att de uppskattar det mindre bara för att de vet vad jag har betalat för det, för presenter handlar inte om kostnad eller pris utan tanken bakom 😊

Dessutom vill jag gärna dela med mig av detta tips ❤


Likes

Comments

Pringles har en kampanj just nu där man får (frakt tillkommer) en liten högtalare när man skickar in 3 st koder från deras kampanjförpackningar.

Jag köper nästan aldrig chips men föll för frestelsen igår 😊. Så om det är någon som vill ta denna kod är det helt okej för mig eftersom jag inte kommer utnyttja den själv.


Likes

Comments

Ber om ursäkt för rubriken men nu är jag förbannad!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag nu varit i kontakt med Nordiska Galleriet ang deras falska marknadsföring. Men eftersom deras mailadress de har på hemsidan inte fungerar så fick jag ta kontakt via Facebook.

Lägger in skärmdumpar här nedanför så får ni se hur denna diskussion artade sig. Och kan säga att nu har de BLOCKERAT mig från att skriva på deras sida samt skicka meddelanden till dem.

Beter sig ett seriöst företag på detta sätt?!Tar emot att länka till deras hemsida men vill att de ska se detta inlägg, för till skillnad från dem så är jag villig att ta en diskussion utan att blockera någon.

https://www.nordiskagalleriet.se/


Likes

Comments

För ett tag sen så tipsade jag om att när man registrerar sin mailadress på Nordiska Galleriets hemsida så skulle man få en gåva när de lanserar sin nya webbshop. Naturligtvis ville jag som många andra få en gåva och registrerade mig.Och idag kom det efterlängtade mailet där man skulle få veta vad man får för gåva... Och det här måste ju vara ett skämt?!Har skrivit ett surt mail och skickat iväg till mailadressen de har på sin hemsida, men suprise suprise den funkar inte! Får bara tillbaks ett felmeddelande så får försöka hitta en annan adress.Klistrar in texten från mitt mail här ifall någon fler vill maila dit och kopiera hela eller delar av min text (helt okej men tänk på att ändra namnet!)

Hej

Jag måste säga att jag är fruktansvärt irriterad på er just nu! För ett tag sen så gick ni ut med att man skulle få en gåva från er om man anmäler sig till ert nyhetsbrev.

Naturligtvis så ville jag gärna vara med så anmälde min mailadress, liksom många av mina andra bloggvänner, och tipsade även om denna gåva på min fynd- och tipsblogg.

Så kom då det efterlängtade mailet idag och det var så spännande, nu skulle jag få se vad det är för gåva man får som tack för att man dels gett er sin mailadress men även gjort reklam för er till andra via både Facebook och bloggar.

Jag trodde först att mailet som just kommit var ett sabla skämt och läste det flera gånger innan jag förstod att det ni kallar gåva istället var ett erbjudande med krav på att spendera 10000 kr (det är alltså TIOTUSEN kronor) för att utnyttja en rabatt på 2000 kr.

Skulle helt ärligt kalla detta ytterst falsk marknadsföring då detta inte är en gåva utan ett erbjudande med krav på att spendera 10000 kr för att kunna ha nytta av det. Jag kommer att dela detta till mina bloggvänner och på Facebook och rekommendera att alla som signat upp sig för att få en gåva hör av sig till er.

Sarah Lundberg 

Likes

Comments

När man blir medlem i MQ´s kundklubb så får man en värdecheck på 100 kr att handla för.

Har inte använt min ännu så sitter och spanar runt lite på deras hemsida och tänkte lägga in lite tips här.

Tyvärr så funkar inte deras kläder på mig som har plusstorlek men det finns mycket annat roligt, de har en del mobilskal till iPhone och lite roliga strumpor :-)


Likes

Comments

Såg just att Kombispel har lagt ut ett nytt erbjudande, denna gång en annan uppsättning med sängkläder från Vinga of Sweden.

Står på deras Facebooksida att de inte planerar fler erbjudanden med Mon Ami, men jag ska inte sluta hoppas på att muggarna dyker upp nu när jag har assietterna :-)

Men är sugen på att nappa på detta erbjudande också, sängkläderna ser jättefina ut och vill man inte ha de själv så blir de ju en fin present/julklapp...Erbjudandet innehåller:

1 Kombilott (Värde 200 kr)

2 st Brooks bäddset från Vinga of Sweden (Värde 798 kr)

2 Femmanlotter (Värde 10 kr)

Totalt värde 1008 kr

25 kr i faktureringsavgift tillkommer. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.


Likes

Comments