Detta superbra tips hittade jag hos Stonetag och skyndade mig att utnyttja det eftersom jag inte vet hur länge det gäller 😍.

Med koden 100681 så får man 50 kr rabatt på ett köp (gratis frakt om man väljer att få den till butik).

Klickade hem årets glögg som kostar 49 kr och alltså blev det helt gratis för mig och hämtas i butiken om ett par dagar. Ska be om att få den fint inslagen för den blir en bra julklapp till mitt ex som älskar glögg (och ja jag umgås med mitt ex) 😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man tecknar sig för Plus på Aftonbladets hemsida får man dels första månaden för endast 1 kr - dessutom får man nu ett helt års gratis id-skydd hos MySafety värde 249 kr per månad!


Likes

Comments

Idag har äntligen min återbäring från Expekt ramlat in på mitt Refunder-konto! Det tog exakt 100 dagar och det har känts väldigt segt senaste dagarna att vänta.. Så nu har jag begärt uttag via PayPal vilket gav mig 50 kr extra jämfört med om jag valt direktöverföring till min bank. Det tar någon dag extra men självklart värde de extra kronorna.


Likes

Comments

Har haft en riktigt bra dag men nu är jag så trött och frysen så håller på somna i soffan. På morgonen så tog jag en promenad med min hund och kompisens två, sen har jag börjat putsa fönster i vardagsrummet. Sen varit på socialträning med min hund ikväll och blev så frysen så var bara ta en riktigt het dusch direkt vi kom hem.Såg det här erbjudandet i Klarna-appen, har inte hört talas om butiken men ville ändå dela med mig av tipset 😊

Likes

Comments

Om ni blir medlemmar i Buyersclub via min länk så får både ni och jag 100 kr att handla för!

Här kan ni läsa mer om hur det fungerar 😃

Tänkte visa lite tips om vad man kan köpa hos Buyersclub, som plusmedlem får man alltså 100 kr som ny kund via min länk och fri frakt.

Det här är bara en liten bråkdel av allt som finns, så in och kika om ni hittar nånting roligt. Snart är det jul också 😉


Likes

Comments

Fyndade så himla mysig och skön tröja idag på Gina Tricot! Är nästan omöjligt att hitta varma tröjor som inte innehåller ull, angora, mohair och såna material (är superallergisk) och dessutom som passar och inte kostar skjortan..

Provade först den här i mörklila och blev kär men på väg mot kassan fick jag se att den svarta var på rea och efter en kort överläggning med mig själv så bestämde jag mig. Den lila kostade 249 kr ordinarie pris och den svarta 99 kr, inget svårt beslut faktiskt och den svarta är också jättefin 😍


Likes

Comments

På Stora Coop alldeles bredvid mig så har de kampanj på Smakis jordgubb, ordinarie pris är 14.90 för en 3-pack men nu kostar de bara 5 kr.Dessutom får man en liten påse med citronmelissfrön med varje förpackning som kan planteras i tetran 😍De är riktigt goda så helt klart värt ca 1,70 :- per dryck och det känns mycket nyttigare än t ex läsk.. Men nu har jag ett helt gäng med fröpåsar, kommer prova plantera nån själv och resten ger jag nog bort 😊


Likes

Comments

Är inte så lite irriterad på Refunder och Expekt idag... I somras hade de en kampanj där man fick 500 kr i återbäring när man spelade för 100 kr och naturligtvis nappade jag på det. Det står att det tar 15-100 dagar innan återbäringen kommer in på Refunder-kontot och kan utbetalas.

Nu har det gått 99 dagar och det har inte kommit in ännu så för ett par dagar sen kontaktade jag Refunder via Facebook för att se om de kunde säga om det är på ingående eller hur länge det kommer att ta. Fick till svar att de har ingenting med det att göra utan det är upp till Expekt.Chattade med Expekts kundtjänst igår på morgonen och de skulle återkomma om en liten stund via mail när de kollat upp vad som gäller. Väntade hela dan och sent på eftermiddan chattade jag med dem igen då jag inte fått något mail så vi har tydligen väldigt olika uppfattning om vad "en liten stund" innebär.

Fick samma svar igen att de återkommer snarast via mail... Imorse hade jag fortfarande inte fått något mail så chattade med dem en tredje gång och fick samma besked igen, vi hör av oss via mail om en stund. Men den här gången kom det faktiskt ett mail för en stund sen.Men enligt Refunder så är det upp till Expekt och ingenting de kan påverka, och nu säger Expekt att det är upp till Refunder... Så nu skyller de på varandra och som kund hamnar man i kläm vilket gör mig på riktigt dåligt humör. Hatar när saker strular och inte fungerar som de ska suck.


Likes

Comments


Här kan man beställa ett gratis smakprov på Whiskas kattmat.. Finns även en tävling på samma sida.

Tipset kommer från Gratisguiden på Facebook :-)

Likes

Comments

Är så virrig idag så ingenting funkar som det ska.. Skulle ta det lugnt och vila hela dan för jag har sovit dåligt flera nätter och har en del beställningar jag ska göra. Helt plötsligt poppar det upp en påminnelse i min telefon att jag ska till fysioterapeuten 13.10 så blev panikstressa iväg och hade verkligen ingen ork eller lust men kunde ju inte skita i det.

Kommer dit och så visar det sig att jag har avbokat tiden för två veckor sen eftersom jag har så ont i ryggen att jag inte kan göra de övningar jag ska, men har inte tagit bort påminnelsen i telefonen. Så nu stressade jag i onödan och blev ju inte mindre trött eller virrig av det 😌.

Blev hastighetsrekord på stan idag, in på vårdcentralen och ut igen på två minuter och sen gick jag förbi Kjell & Company när jag väntade på bussen och det var tur det. Fyndade en liten våg till köket och ett par hörlurar för 100 kr totalt.


Här finns vågen, ordinarie pris 99.90:- och nu nedsatt till 50:-


Här finns hörlurarna, ordinarie pris 99.90:- och nu nedsatta till 50:-


Likes

Comments