my life

​DÅÅÅÅÅ ÄR DE DAX ATT ÅKA TILL HEM ORTEN EFTER 8 FUCKING ÅRRRRRRR!!!! AH JAG HAR LÄNGTAT SÅ MYYYYYYYYYYYCKET! 

klockan är just nu 17.00 och jag åker 20.00 hemifrån och tåget kommer ca 22, kommer träffa alla mina barndomsvänner och se området jag vuxit upp i och vad som ändrats. I Göteborg kommer jag nog att köpa massa onödig skit och äta mat och gå upp i vikt hahahaha men jaja jag ska nog ladda ner filmer som jag kan se på tåget BAJJJJJJJJJJ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

fashion/mode, my life

Nu åker jag Till Göteborg💺om några veckor och tänkte passa på att fixa under-cut (eller hur man nu stavar det) dock vet jag inte riktigt vad för sorts stil....help?  okiok tack, hejdå!

Likes

Comments

serier/shows, random, my life

hah asså niiiiieeeee en av de serier jag kollar på är såklart the fosters (som bytheway kommer på tisdag på dreamfilm) och det finns SÅÅÅÅÅÅ MÅNGA par som jag shippar!!!!! asså när det gäller mina serier så är jag en otrolig fangirl:D jag menar se på dem! #brallie #jonnor #matiana <3 alla dem e ju goooooals :D okok ska sluta nu bye

Likes

Comments

my life, random

​Jag föddes i Sveriges näst största stad Göteborg, i slutet av denna månaden så åker jag tillbaka dit och det ska bli såååååå kuuuuuul då jag inte besökt stället jag bott på, på 8 år.

första stället jag bodde på är gropensgård och det är där jag ska bo under min vistelse ;) det andra stället jag bodde på var en rikemans ö lite utanför centrala Göteborg och den ön heter Öckerö min plan där är att besöka allt och se vad jag missat :) sen så vill jag plocka såna där vackra snäckor och ta med hem så jag kan måla dem med akrylfärg tills dem blir vackra som dem på bilden. LISEBERG HÄR KOOOOOOOMMER JAAAAAAG!

Likes

Comments

my life

​kände för att skriva om sjukdomar och sånt, Alla blir vi sjuka nån gång medans fler och fler är sjuka hela tiden. vissa blir sjuka på grund av andra och det är dem jag tänkte skriva om. Psykisk ohälsa för att vara korrekt, yngre och yngre människor blir sjuka barn så unga som sex år försöker ta sina liv eller mår allmänt dålig, jag tänker inte skylla på samhället...eller jo det tänker jag folk (inklusive mig själv) skyller för mycket på samhället men om man tänker efter så är det ju vi alla som är samhället, vi får varandra att må dåligt det är bara att inse det.jag och nästan alla i min familj lider av psykisk ohälsa tillsammans med andra sjukdomar som diabetes, cancer, led smärtor, kroniska inflammationer och massa sånt så jag tror nog ändå att ändå vet vad jag pratar om, SJÄLVKLART är det ANNORLUNDA från människa till människa. Det som gör mig ganska förbannad är att vissa människor som är skit taskiga mot andra kan vara så populär! vad är det för "trend" egentligen? 

Förlåt?

ett förlåt kanske kan läka ett o annat sår men ett förlåt för vissa betyder inte så mycket för att dem har blivit sårade gång på gång på gång och har säkert fått höra "förlåt" många många gånger.


Jag kanske låter som en jätteelak hatisk människa när jag säger detta men

personligen behandlar mina vänner som mina diamanter om jag verkligen bryr mig om dem, men när dem sviker eller sårar mig då finns det ingen återvändo antingen så sviker eller sårar jag dem lika mycket (om inte värre) eller så låter jag dem gå.       

Folk säger alltid att: jag är inte min sjukdom men eff that det är väl klart att du är? har man en sjukdom så är det klart att man är den? 

JAG ÄR MINA SJUKDOMAR, MINA SJUKDOMAR ÄR JAG.

DOCK, är dem inte bara jag dem är bara en väldigt stor del av mig som inte borde gömmas dock tycker jag inte att man ska låta sina sjukdomar/sjukdom ta över hela ens liv, låt dem vara en av ditt liv men låt dem INTE bli DITT liv.(själv gömmer jag mig också ibland bakom mina sjukdomar vilket är en dålig vana)


Jag hade ingen riktig poäng med detta inlägg utan ville väl mer ge min synvinkel på den sjuka trenden mobbing som funnits sen tidernas början och kommer förmodligen att fortsätta göra så precis som sjukdommar kommer. Tack för att du tog dig tid att läsa vad jag skrev <3

Likes

Comments

​Talking about fashion do you watch fox's tv show Empire? 

Empire season 3 comes out this fall and I'm just way exited! 

Empire seriously have the best music and the best fashion wardrobe ever!

also the character Cookie Lyon is fire! she is super smart super hot and really funny also Cookie got a queen's personality ;) 

Likes

Comments

If you want more of my personal style follow my pinterest: pinterest.com/notcutejustpsycho

Likes

Comments