Hejsan hejsan! Nu är sommarlovet slut för mig detta året vilket är jättetråkigt. Känner att jag kan ha sommarlov i några veckor till. Men jag har iallafall börjat på gymnasiet och det är mitt första år. Jag har då börjat på den estetiska linjen med inriktningen media. Än så länge har jag bara gått i skolan i två dagar men hittills känns det helt okej.

Men eftersom mitt sommarlov är slut nu så hade jag tänkt bjuda på lite bilder från mitt sommarlov.

Kram<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, idag har jag shoppat lite med min syster och jag köpte en jacka och ett par jeans.

Men i veckan har jag varit i Kivik. Vi var där en heldag och vi var också inne i kiviks musteri och kollade runt. Men annars har det inte hänt så mycket mer denna veckan.

Men hopps att ni har haft en bra vecka! Kram

Likes

Comments

Hejsan, idag har jag inte gjort alls mycket för jag har varit sååå trött idag för jag och min familj kom hem från Varberg och Ullared igår.
Vi åkte till Varberg i onsdags och sov där på ett hotell, eller ja sov vet jag inte riktigt. Det gick liksom ett tog precis utanför hotellet plus att dem borrade i tågrälsen mitt i natten, så hela familjen somnade inte förens väldigt väldigt sent den natten, men annars hade vi det mysigt. Men iallafall så när vi kom till Varberg gick vi runt i Varberg en stund. Jag har varit i Varberg i två gånger tidigare fast när jag var lite mindre och tycker fortfarande att det är lika mysigt där.

Sen dagen efter åkte vi vidare mot Ullared/Gekås och shoppade lite där inne. Köpte ganska mycket på Ullared denna gången men inte så mycket som jag brukar köpa.

Nu ska jag inte göra något speciellt men jag tror att jag ska börja kolla på någon ny serie eller film, kram!

Likes

Comments

Mina favoritlåtar just nu!!!!

Likes

Comments

Hejsan!!!! Idag är det söndag och har verkligen inte gjort någonting idag. Men igår var mormor och morfar och hälsade på, det var mysigt. Men annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Dock har det varit väldigt skönt att bara ta det lugnt eftersom jag har har haft tre prov i veckan som har tagit väldigt mycket energi, som vanligt. Först hade jag NO-prov i optik, sen spanska prov och sen matte prov. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd så att jag slipper göra omprov för det tar så mycket tid och energi. Men nu hade jag tänkt att smeta in benen med brun utan sol om jag orkar och kanske beställa avslutningsmiddags klänning och skolavslutnings klänning igen. Eftersom jag fick skicka tillbaka dem andra klänningarna jag hade beställt men inte blev riktigt nöjd med

Hoppas ni också har haft en bra helg

Kram<3

Likes

Comments

Mina favorit bloggar just nu är Angelica blick och Fanny Lyckmans bloggar!!! Verkligen så bra bloggar!!! Verkligen såå sjukt fina bilder och outfits!!! I Love it <333

Likes

Comments

Mina favoritlåtar just nu! <3

Likes

Comments