Hej hej hallådär!

eftersom att jag är arbetslös, saknar inkomst osv så har livet stått helt jävla stilla sedan januari. Men nu börjar det ta en vändning då jag äntligen har fått gå på en intervju som för en gång skull kändes riktigt bra, dock är det en restid på en timme med bil, men det är det värt! Och så ska jag/vi kolla på en 2:a nästa vecka, fortfarande i Finspång men men..

Sen är min pojkvän äntligen påväg hem!!! ❤
Den 17 Februari 2014 ansökte vi om sambovisum för att han ska kunna få bo i detta land. Och för två dagar sedan, nästan 1 år och 2 månader efter ansökan fick vi beskedet.  Han är påväg nu, han kommer snart, min andra halva kommer hem iiih 😍

Senaste veckan/veckorna har jag även träffat några vänner jag har tappat kontakten med, vänner som jag absolut inte vill ska försvinna ur mitt liv. Förra helgen festade jag tillsammans med Cassandra, Elin S och Lina. I fredags lunchade jag på stan tillsammans med Elin Y. Och i lördags åkte jag till Johanna för att träffa henne (!) och hennes flickvän =) länge sen jag träffade alla dessa men mitt hjärta känns bättre nu över att ändå känna att det finns människor  där ute för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments