Hej!

Jag har bloggat till och från ända sedan -07 , mest för min egen skull och visst har det varit guld värt att ha och kunna gå tillbaka och minnas, för man glömmer ju på tok för fort ;)

Vem är jag då? Jag heter Josefin och är snart 29 år, bor på Västkusten, en bit in i landet i en liten ort som ligger utanför Kungsbacka. Jag har 3 barn som är födda-08, -09 och -14. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom vården i många år. Just nu håller jag på att skola om mig till löneadministratör och studerar sen januari på yrkeshögskolan i Mölnlycke. Väldigt roligt att få utbilda sig till något nytt och kanske är det en gnutta kommande 30-årskris som gjorde att jag tog tag i mig själv och slängde mig in i lite nya utmaningar ;) För en utmaning lär det bli, det har jag redan fått känna på. Plugg och barn är inte det lättaste men det är klart det går! :)

Så, vad kommer min blogg handla om? Lite vardagsliv, lite om barn, lite om hälsa och mina försök att få till träning i vardagen (bland det kruxigaste som finns för min del).

Jag gör helt enkelt ett försök att börja blogga igen och denna gången på en ny portal, vilket känns kul och så får vi se vad det blir av det helt enkelt :)

Och nedan är alltså bild på jag själv som skriver.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments