​Äntligen har mina nya älsklingar kommit! Jag var tvungen att köpa ett par glasögon för att kunna växla mellan dem och linser. Så här är dem, och jag älskar dem!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså jag är så sjukt trött på detta. Jag var i skolan i 4 dagar och sen blev jag sjuk. Sen dess har jag legat i sängen och levt på te och juice. I helgen har det också varit matfestivalen och såklart missade jag detta. Typ det enda intressanta som händer här i staden jag bor och så missar jag det, sån skräll haha. Idag tog jag mig dock tiden och orken att åka och köpa mat. Första gången jag var utanför mitt hus sen i torsdags, haha. Men nu ska jag iallafall sova och hoppas att jag mår tillräckligt bra för att orka åka till skolan imorgon. Då jag inte har tid att missa något i skolan nu i början. 

Likes

Comments

För någon vecka sen klickade jag hem denna från jfr. Jag har velat ha denna färgen hur länge som helst men den har aldrig funnits i lager på stan, haha. Färgen är helt sjukt fin och heter "birthday suit". Den torkar matt på läpparna och den torkar relativt fort. Dock kam jag inte säga så mycket då jag inte har testat ut hållbarheten ännu. Absolut värd pengarna då den endast kostade 69kr!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon till klockan 11. Det är så himla skönt med sovmorgon för att då kan man bara ta det lugnt och vakna i sin egen takt. Sen har man ju tid att göra lite lyxigare frukost också, haha. Så jag passade på att göra Bananpannkakor och se på lite Netflix. Min buss går vid 10:30 så jag har fortfarande ganska lång tid kvar innan jag måste åka till skolan. Nu ska jag bara äta upp och se lite Netflix. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Idag var det första dagen tillbaka i skolan efter lovet. Jag var sjukt nervös men det släppte ganska fort. Att jag nästan missade bussen på morgonen gjorde inte direkt saken bättre dock, haha. Klassen jag hamnade i verkar jätte skön och alla är super trevliga. Ifall jag inte redan sagt det så ska jag gå Naturvetenskaps linjen. Jag valde det då jag vill ha biologin för att bli veterinär efter gymnasiet. Men självklart kan den synen ändras under årens gång. Och natur är en väldigt bred linje.

Jag hade en riktigt bra dag med klassen och är faktiskt taggad på skolan imorgon. Men vi hörs imorgon för nu ska jag sova! Sjukt trött. Sov gott!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Imorgon börjar skolan, alltså hur fort har inte sommarlovet gått eller? Så idag tänkte jag tipsa er om en frukost jag tycker väldigt mycket om som är perfekt för skolmorgnar. Det är nämligen gröt. Personligen tycker jag bäst om havregrynsgröt. Det är väldigt lätt att göra och det går snabbt, vilket är positivt en stressad morgon. Jag har märkt att gröt håller mig mätt till lunch, vilket gör att man inte småäter mellan måltiderna. Detta är den perfekta frukosten för skoldagar, så man håller sig mätt fram till lunch. Man kan toppa gröten med vad man vill. Bär, frukt, nötter i princip vad som helst. Jag gillar att toppa min gröt med bär, kokos och honung. Till gröten brukar jag bara ta ett glas vatten.

Såhär gör man:
1 dl havregryn, 2 dl vatten, 2 krm salt, 2 msk chiafrön (frivilligt).
Blanda vatten, havregryn och salt i en skål. Ställ in i mikron i 1 minut. Ta ut och blanda och lägg i chiafröna (om du vill). Ställ sedan in i mikron 1 minut till. Fortsätt samma mönster tills gröten fått önskad konsistens. Sedan är det bara att toppa med vad du vill. Klart! Enkelt , snabbt och gott!

Likes

Comments

Nu när jag lade mig i sängen slog det mig. Idag är det 7 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet. Hur sjukt är inte det!? Känns som sommarlovet precis börjat ju. Så mycket grejer jag inte hunnit göra. Men så är det ju varje sommarlov. När jag tänker tillbaka på detta lov, känns det inte som jag har gjort något alls. Men aja, det ska bli rätt så skönt att komma in i alla rutiner igen. Vilket nog är det enda bra med skolstarten. Snart kommer jag inte kunna sova ut eller äta min frukost i sängen. Näe usch, nu ska jag se nåt avsnitt på Teen Wolf innan jag ska sova.

Likes

Comments

Det är helt sjukt vilken stor betydelse gymmet har fått i mitt liv. Jag började gymma för lite mer än 4 månader sen (26/3-2016). Från början gymmade jag ensam och typ 3 gånger i veckan. Just då tyckte jag inte det var så himla kul att gymma, men jag gjorde det ändå. Efter ett tag fick jag reda på att en kompis till mig gymmade på samma gym som mig. Så vi började gymma tillsammans och då blev hela gymupplevelsen mycket bättre. Snart inpå började jag se resultat. Vikterna blev högre och även uthålligheten. Bara detta gjorde att jag började älska gymmet mer och mer. Tack vare gymmet har även jag och min kompis blivit återförenade. Vilket fick mig att inse hur mycket hon verkligen betyder för mig.

Idag gymmar jag 6 dagar i veckan med 2 olika gymkompisar, just nu iallafall. Jag ser resultat efter varje pass och blir mer och mer självsäker. Gymmet känns verkligen som mitt andra hem numera. Men jag älskar det!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är jag faktiskt ganska stolt över mig själv då jag gick upp relativt tidigt. Sen så gick jag även upp snabbare än vanligt utan att ligga 1-2 timmar med mobilen, haha. Så nu sitter jag med min frukost i sängen och ser på Teen Wolf. Det är en ny serie jag precis börjat titta på, och den är faktiskt rätt bra. Men nu ska jag äta upp min frukost som består av avokado macka, tomater och ägg. Efter det är det gymmet som står på schemat!

Likes

Comments