Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Lovet börjar på bästa sätt, en liten trip till Danmark över dagen med pojkvännen och hans familj. Riktig mysig dag med mycket skratt och fint väder..

Så skönt att lovet äntligen är här, då kan man ta en paus från plugg,redovisningar och nationella proven.. Sova några extra timmar på morgonen och umgås med folk som betyder mycket för en..

Likes

Comments

Snart är lovet över och om jag ska vara ärlig tycker jag det har gått riktigt fort. Jag börjar skolan på tisdagen denna veckan och på onsdagen drar ett matte prov igång ... Matte är verkligen ett ämne som jag hatar, det funkar inte för mig. Därför väljer jag ofta att skjuta upp att plugga matte som jag även har gjort nu, kanske inte det smartaste, ska iallafall försöka plugga de dagarna som är kvar hehe,man kan ju inte vara bra på allt..

Lovet har vart jätte bra, det har vart en blandning mellan att umgås med vänner och familj till serie marathon typ . Det bästa med detta lovet har vart julafton,nyår och SÅKLART att få sovmorgon..

Idag var en riktigt mysig dag. Mamma köpte med sig mat från McDonalds, och sen nu på kvällen åt vi massor av frukt och kollade på komedier.

Hoppas ni också hade att bra lov. :)

Likes

Comments

Dagens shopping. Uggs har jag faktiskt funderat på att köpa så många gånger, men det har inte riktigt blivit av.

Det finns många olika tankar om skorna men jag tycker att de är snygga och riktigt sköna och det är det som är det viktiga. Funderade i någon timme på om skorna verkligen var värda pengarna och om regniga Borås skulle låta mig gå runt i dom utan att de skulle bli förstörda.

Eftersom att Jolina körde igång med sin "reastart" blev skorna för halva priset. Så dem blev billigare..

Det slutade med att jag valde att köpa dom, det fick bli de mörkbruna . Jag fick det som en present från min underbara pappa.

Likes

Comments

Sjukt hur fort det har gått, redan ett nytt år.
2016 var ett lärorikt år, jag fick prova jätte många nya saker som jag aldrig hade gjort förut, och det gör mig såklart mer självsäker. Jag önskar att 2017 blir bästa året och att jag får ännu fler möjligheter att utvecklas..

Likes

Comments

Idag blev det en riktig myskväll men två av mina favoriter.
Shopping,film och pizza night haha. Dock känner jag mig lite små sjuk. Jag har en obehaglig känsla i halsen som jag ofta känner innan jag håller på att bli sjuk, jag är förkyld och har ont i huvudet, så typiskt nu när det är lov&allt.

Likes

Comments

Nu är julen över, det går så fort. Julen blev toppen. Jätte god mat precis som jag hade tänkt mig, jag blev jätte nöjd över alla fina paket och det var så mysigt att bara umgås, prata med alla i flera timmar.. Den hade blivit perfekt om min största storebror också var med och fira. Om en vecka är det nyår och även min födelsedag ska bli så kul..

Hoppas er jul också blev bra:)

Likes

Comments

En dag kvar till jul & jag är så himla exalterad. Idag blir det julshopping med min fina syster. Julen är en av de bästa sakerna jag vet, och bäst av allt är när alla i hela familjen kan vara med. Jul mat, härlig stämning och massor av paket. Har alltid vart en favorit högtid och kommer alltid att vara..

Likes

Comments

Älskar tatueringar, inget jag har själv men jag tycker det är riktigt snyggt & hade helt klart kunnat skaffa en.

Likes

Comments

I fredags var jag,pappa & min syster på julbord, tillsammans med pappas jobb och andra familjemedlemmar till dem. Riktigt mysigt & massor av god mat. Detta fick mig såklart att längta ännu mer till jul.😻

Likes

Comments