Header

Idag blev det tacos, vilket var riktigt gott. En riktig mysfredag. Jag sov ganska länge idag precis som alla andra dagar under sommarlovet hehe.

Vi började även kolla på Riverdale, en serie som jag har hört mycket om. Den var riktigt bra då det händer nya spännande saker i varje avsnitt. Lätt en ny favorit serie, rekommenderar den starkt!!.

Hoppas ni får en härlig fredag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag träffade jag, Tobbe och min älskade mamma
Frida och Leon - (som är min brors son). Super mysigt, det var riktigt kul att träffa dem igen och bara mysa.

Efter allt lekande i parken lunchade jag, mamma, Tobbe & Ove-(som är mammas kille), vi satt och prata i flera timmar.

Det var riktigt skönt att komma ut och röra på sig lite idag, eftersom att jag alltid är så trött nu förtiden, så det blir ofta att jag helst ligger hemma och kollar film. Men idag blev det en heldag ute.

Hoppas ni har haft en underbar dag för det har jag haft.

Likes

Comments

Idag var sista dagen i Skåne. Riktigt tråkigt att åka därifrån samtidigt som det är skönt att komma hem.

Eftersom att vi var " mitt ute i ingenstans" var det så tyst och skönt. Inte massor av folk överallt som bara stressar. Det kändes som att man hade all tid i världen, det fanns ingen stress. Naturen var riktigt fin, och vart man än tittade var det grönt.

Som den stadsbon jag är hade jag inte klarat av att bo där ute men det var riktigt skönt att komma bort från Borås och allt annat ett litet tag, jag tror att det var exakt det jag behövde. Jag ville tillbaka lika snabbt som jag åkte därifrån.

Likes

Comments

Idag blev det morgon fiske. Vädret är inte lika bra idag som det var igår men det funkar. Jag är den som inte gillar att fiska men jag älskar att sitta och kolla på när andra fiskar, det är inte många som förstår men det är rätt mysigt.

Hoppas ni får en bra dag!!

Likes

Comments

Vädret är på topp och det är riktigt skönt. Idag var jag, min kille + hans familj på tydinge sjön här i Skåne. Vi åt mat och gick runt o kolla lite på olika tuffa motorcyklar.

Det är väldigt mycket folk och det var upp mot 500 motorcyklar i alla olika modeller. Det är väldigt mysigt att gå runt där, det är ingen stress och det känns som att man har all tid i världen!!.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nuuu är jag tillbaka igen. Kommer förmodligen att lägga upp flera inlägg nu eftersom att sommaren är här det finns lite mer att dela med sig av. Så jag kör om på nytt.

Min sommar började inte så bra, har vart rätt mycket som har vart svårt för mig, har haft vissa problem som inte har vart så lätta att lösa. Just nu mår jag bra jag hoppas på att det fortsätter så.

Hoppas ni har haft det bra!!

Likes

Comments

Likes

Comments


Lovet börjar på bästa sätt, en liten trip till Danmark över dagen med pojkvännen och hans familj. Riktig mysig dag med mycket skratt och fint väder..

Så skönt att lovet äntligen är här, då kan man ta en paus från plugg,redovisningar och nationella proven.. Sova några extra timmar på morgonen och umgås med folk som betyder mycket för en..

Likes

Comments