Ända sen jag kom hem klockan 14 har jag pluggat tills nu (17:26) Alltså 3 timmar och 26 minuter, jag har inte ens gjort klart allt. Vi slutar liksom om en vecka och har så här mycket in i det sista.

Vi ska liksom få betyg och allt. Det är bara så sjukt mycket stress och ångest just nu. Vi är i skolan klockan 8 på morgonen. Vi jobbar på hela dan, gör prov o.s.v. Sen direkt när vi kommer hem ska vi plugga ännu mer? Jag förstår inte hur svårt det ska va att förstå att skolan måste chilla med prov, inlämningar, läxor och alla höga krav.

Jag menar det finns folk som går i 7:an och sjukskriver sig för att de nästan gått in i väggen. Säger inte det en del?

Jag är bara så sjukt trött på att lärare och föräldrar inte fattar att det blir för mycket. Det är nästan sjukt hur mycket vi har i skolan.

Dessutom förstår jag inte varför hela min framtid påverkas på om jag vet vad Gustav Vasas farfar hette eller inte? Vi lägger hela vår barndom och tonår på att gå till skolan. Vi skriver prov som vi dagen efter redan har glömt vad det ens handlade om.
Varför lär vi oss inte sånt som vi behöver. T.ex inte att man kan ta dåliga och bra lån utan HUR man då tar bra lån och undviker att ta dåliga. Hur man betalar räkningar, köper hus och faktiskt får en framtid. För hur ska jag kunna leva på att jag vet vad fotosyntes är?

Varför lär vi oss inte bara praktiska och viktiga saker. Och sen när du börjar på gymnasiet DÅ kan du läsa på om fotosyntes om det är det du vill jobba med.

Tycker bara att skolans system är helt fucked up.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Här är ett jättekort och oklart inlägg, men tycker ni kan läsa det ändå:)

Asså jag önskar seriöst att jag hade en crush på någon, eller att jag iaf gillade någon liiite. Jag känner mig så sjukt tråkig som verkligen inte gillar någon. Jag kan absolut tycka att någon är söt/snygg och så men jag gillar inte någon för det.

Jag klagar alltid på att jag är singel och vill ha kille, det är ju det som är det komiska. Dessutom vet jag inte hur kärlek känns (jag veeet hur klyschigt det låter men ni fattar) då jag aldrig varit med om det.

Alla mina kompisar har liksom kille/crush på någon så kommer jag där. Men jag kan ju inte hjälpa att jag inte gillar någon, right? Jag är inte så kräsen av mig när det kommer till killar så jag fattar inte grejen. Haha, är nog så singel man kan bli.

Jaja, jag har hela livet framför mig. Liksom vem bryr sig?

Likes

Comments

Hej!

Just nu vill jag nästan bara skrika ut så arg jag är. Ni vet sån här Saraha grej som många gör på snap, där man kan skriva frågor och så privat. Folk skriver så sjukt respektlösa grejer så det är sjukt.

Att folk skriver om mig bryr jag mig inte om, jag tar inte åt mig. Men när folk började ge sig på mina kompisar blir jag riktigt arg, att skriva det anonymt dessutom det är så jävla lågt. Jag menar tänk om de eller någon annan som du skriver till tar åt sig, jag menar folk kan ta livet av sig. Och om du inte fattar hur allvarligt det är då så är det ju något seriöst fel på dig.

Så snälla, sluta skriva så jävla mycket hat, speciellt om du inte ens kan stå för det. Tänk på vad ni skriver.

Likes

Comments

Inköp

Hej! Idag va jag på väla så här är det jag köpte♡

Bomberjacka från New Yorker 200 kr. Så sjukt fin nu till hösten!

Bh:ar från Cubus 130 kr/st. Så fina med spets, speciellt till off-shoulder tröjor!

T-shirt från Gina Tricot 100 kr. Tyckte att den va väldigt simpel men söt, haha.

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!

Igår så va jag på min mormor och morfars guldbröllop och det va väldigt fint faktiskt. Vi åkte då till Danmark igår och åt frukost hela släkten tillsammans. Efter det åkte vi till hotellet för att fixa oss och sen va självaste firandet på kvällen. Vi käkade god mat, pratade och hade det allmänt mysigt. Jag skrev inget inlägg om det igår då det blev väldigt sent på natten och vi va så trötta att vi gick och la oss direkt.

Idag käkade jag ju först hotellfrukost, vilket som vanligt va sjukt gott. Efter det åkte jag hem och har inte gjort så mycket mer än att packa upp sen dess. Nu ska jag skriva ett till blogginlägg och sen kolla lite youtube.

Puss & kram♡

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Hej igen!

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att städa och plocka ogräs, inte så rolig dag direkt. Men imorgon blir det nog mycket roligare för då kommer min brorsdotter!

Nu ikväll åt vi kräftskiva. Jag gillar inte kräftor jättemycket men vi åt en så sjukt god kräftpaj! Jag menar hur god ser inte den ut?

Hoppas ni hade en bra dag♡

Likes

Comments

Ätbart

Idag så åt jag kvarg med melon, vindruvor och en supergod müsli till frukost. Till det drack jag ett glas med iste. En riktigt god frukost♡

Likes

Comments