Header

Jag har inte känt dig länge men du gör mig knäpp. Dina pussar och kramar får mig att må så bra. Din närhet gör mig svag och jag dras till dig. Vad har du gjort med mig? 😍 Du tar verkligen hand om mig och jag känner mig så glad. Du är underbar och jag skiter i vem du var förut, du är förändrad och vill gå mot rätt håll och jag är stolt över dig. Jag vill lära känna dig mer och jag bryr mig verkligen om dig och du gör mig gladare. Vi har redan haft våra bråk och gjort varandra ledsna, men sånt tillhör, vi gör allt av kärlek. Allt har gått så fort och det känns så bra! Jag är tacksam för att du kom in i mitt liv.
Love Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig varit en festtyp och druckit mycket. Man kan ha så mycket roligare utan alkohol. Vissa fester spåra ju ur och man kan må så dåligt dagen efter och är ju sitt eget fel. Just nu så känner jag inte för alkohol, känns bara tjatigt och inte lika gott längre. Men varför vara som alla andra, vill du inte dricka så gör inte det, ingen tvingar dig. Kalla mig tråkig, men då behöver du inte lägga energi på mig och kommentera det.

Likes

Comments

Så himla bra Owl City är :)

Likes

Comments

Lite av min dag idag, på lunchen var jag med världens bästa på en loppis och på ett café ( jag hade 50% rabatt) och efter det så gick jag, hjärtat och en kille från jobbet på en promenad och till en loppis. (har sällan något att göra på jobbet, finns typ inga jobb just nu) Efter jobbet färgade en mitt hår och tog topparna, bild kommer någon dag. Blev tacos till middag och filmen wreck it ralph, låten längre ner är från den filmen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Foundation
Make Up Store

Puder
Make Up Store
Är cream på båda.

Mascara
Tahe Max Volume Express

Torr schampo
Lyko

Nagellacksbortagning
Lyko

Lykobox
Blandat

Likes

Comments