Ikväll stängde jag på jobbet och när jag kom hem åt vi tacos. Nu har vi tagit fram gotta och slängt oss i soffan. Vi får se hur många minuter jag håller mig vaken ikväll.

En sak bara. Varför har alla matbutiker så äckligt inte gott godis? Till och med Ica maxi har bytt till sämsta godiset. Framöver får det helt enkelt bli hemmakväll eller godisstället vid Gävle bro. De är de enda som har gott "Amanda godis".

Likes

Comments

Nu är det dags för ett möte jag längtat länge efter. Jag hoppas att det kommer kännas bra för oss alla.

Likes

Comments

Jag älskar att bo så nära havet som vi gör. Ca 300 m från huset, det är helt underbart. Jag älskar den platsen! Vi har varit där många gånger även innan vi köpte huset och det är verkligen något speciellt med den.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag tyvärr inte piggare, men vad gör det när det är fredag och superväder. Det är helt klarblå himmel, inte ett enda moln. Jag tog på mig massa varma kläder, gjorde frukost och gick ut och satte mig och åt i solen. Jag njuter av värmen för trots 4,5 minusgrader så hettar det när man sitter i solen, helt underbart. Snart väntar en promenad, lite ärenden och sedan ska jag till stan på ett möte innan det är dags att jobba.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat mellan 8-20. Dagen har gått sjukt snabbt men det var otroligt skönt att slänga sig i soffan nu. Jag som trodde att jag klarade mig från att bli smittad av Mattias, men icke. Jag åkte på en förkylning jag med. Hoppas verkligen att det inte blir långvarigt.

Nu ska jag kolla på Renées brygga och mysa under värmefilten tills Mattias kommer hem från träningen. Då blir det bums i säng, för jag ska sova bort förkylningen tänkte jag.

Likes

Comments

Vad har jah gjort mina senaste 2.5 timmar, jo jag har pratat med Josefin i telefonen. Man fattar inte att tiden kan gå så snabbt. Jag har "varit runt på" en shoppingtur med henne och jag kunde inte ha haft en bättre kväll. Hon får en alltid på bästa möjliga humör. Det enda är att man blir så saknig efter henne. Man vill bara vara där på riktigt!

Likes

Comments

Infarten är skottad och lasagnen står i ugnen, helt perfekt. Lasagne tar nog hem min "godaste vardagsmat" titel. Jag tor att det kommer smaka underbart efter kvällens träningspass. Ikväll ska jag faktiskt testa på ett nytt gym och ett nytt pass med min kusin. Jag är sjukt taggad.

Likes

Comments

Alltså detta var inte riktigt vad jag var sugen på... Mer snö nu när vi nästan hade fått vår? Jaja det är bara att gilla läget. Nu väntar jobb för min del.

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet så stod maten klar, lyxigt. Efter middagen har vi inte gjort många knop och lär inte göra heller. Vi fortsätter helt enkelt med att kolla på serier innan det är läggdags.

Likes

Comments

Mattias är inte pigg så vi har bara slappat här hemma hela kvällen. Vi har börjat kolla på serien Innan vi dör och den är så bra. Snart är det nog läggdags tror jag, om vi kan slita oss från serien vill säga.

Likes

Comments