Idag blir Vidar tre veckor gammal. Jag kan ärligt inte förstå vart tiden har tagit vägen. Vi njuter varje dag av vår älskade lilla kille. Han är verkligen världens snällaste bebis (vi hoppas att det fortsätter så) och vi är så tacksam för det. Jag har ärligt talat inte hört honom skrika många gånger alls, utan han är för det allra mesta en otroligt nöjd och snäll bebis. Idag fick jag så fina leenden av honom när vi satt och gosade i soffan, man smälter ju. Kärleken till denna lilla skatt blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Vår älskade lilla lillebror.

Gillar

Kommentarer

Imorse vaknade Wilton lite förkyld och hängig. Det blev därför en lugnt förmiddag hemma. På eftermiddagen hade vi lite ärenden i stan som vi inte kunde ändra på. På vägen hem passade vi på att handla lite inför helgen. Sedan blev det middag, kvällsbad och fredagsmys i soffan. Jag har känt mig så otroligt seg idag så det känns väldigt skönt med helg och att Mattias också blir hemma två dagar nu. Vi har inga direkta planer inför helgen, utan det blir nog att börja på och spackla och greja i utbyggnaden. Så sjukt roligt att äntligen fångar igång.

Gillar

Kommentarer

Igår efter att vi varit på BVC så åkte vi till Östhammar för ett dygn med bästa ligan. Vi har mest bara tagit det lugnt, lekt med barnen, ätit gott och myst hemma hos dem. En vanlig hemmadag blir ju liksom hur mysig som helst när man har världens bästa sällskap.

Gillar

Kommentarer