Imorse åkte jag tidigt hemifrån för att hälsa på farmor och farfar innan jag började jobba. Jag skulle hämta en svartvinbärsbuske men kom hem med så mycket mer. Massa frysta bär så jag kan göra kräm och saft, ägg och en kniv. Och det var inte vilken kniv som helst utan den första kniven som farfar har gjort. Jag blev så glad, den ska jag ta väl hand om. Lite roligt också att det är farfars initialer inristat och även bomärket från Östergårds (gården jag växte upp på).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag jobbade först hela förmiddagen och sedan åkte vi till Evis och Johan i stugan. De håller på att renovera den och fixa stugan till sin nu och det blir så fint. Vi köpte med oss mat och stannade kvar i några timmar.

Jag har pratat med Josefin ett tag och det var rätt länge sedan sist. Fy tusan vad jag saknar henne! Jag vill vara hos henne nu nu nu, men jag hoppas att vi får ses snart.

Nu ligger vi i soffan och kollar på serier och äter poppis.

Likes

Comments

Denna förmiddag har vi kört ved. Det har blåst rätt kallt hela dagen, men precis när vi bar veden så låg solen på och värmde lite i alla fall. Nu har vi ved så vi klarar oss ett bra tag igen. Till lunch blev det grillkorv.

Nu är vi påväg till stan, för ikväll väntar jobb för min del och Mattias ska till sin pappa och kolla hockey.

Likes

Comments

När jag var på jobbet ringde mäklaren och lämnade väldigt bra nyheter. Så skönt, då kan vi släppa det i helgen och istället njuta och vara stolta över det jobb vi gjort med vårt hus.

Jag gick lite tidigare från jobbet och när jag kom hem så grillade vi. Det är ju så galet gott och det bästa är att vi har hela sommaren framför oss. Grillen ska få gå varm även denna sommar.

Vi satt och pratade länge till middagen och nu slängde vi oss precis i soffan. Mattias nickade till rätt snabbt (ombytta roller) så jag tror att jag fortsätter att titta på sommar med Ernst. Mysig fredagskväll om ni frågar mig.

Likes

Comments

När jag plockar fram mina converse så känns det verkligen som vår på riktigt.

Likes

Comments

Idag börjar jag inte förrän vid 11 och så ska jag först förbi tandläkaren en sväng. Solen skiner i idag så då gäller det att ta vara på finvädret. Jag tog därför med min frukost ut och njuter av den tillsammans med solstrålarna.

Likes

Comments

Ikväll trodde jag att jag skulle vilja ligga i soffan och kolla på film och hockey. Men jag har kryp i kroppen. Jag vill ha sommar, varma kvällar och jag vill fixa ute. Jag har i alla fall varit ute lite snabbt för att kolla på den fina rosa himlen och så har jag suttit och letat inspiration till tomten. Jag läntar efter en gräsmatta, jag vill ha blommor, fina stenpartier, bärbuskar, grönsaker, träd, jordgubbsland, pioner, rosor, kryddor, utekök... Jag vill ha allt, synd bara att jag inte är gjord på pengar och att vi inte har en överdrivet stor tomt. Men en hel del får vi plats med i alla fall, så vi ska nog ha och göra så vi klarar oss.

Likes

Comments

Nu är det kliniskt rent här hemma och vi är redo för att mäklaren ska komma. Efter det blir det nog bara en lugn kväll hemma. Det är sånt väder ute som gör att jag blir sugen på filmkväll. Jag tror det får bli så.

Likes

Comments

Idag är jag ledig eftersom jag jobbar helgen som kommer. Så jag psssar på att storstäda hela huset. Jag har hållt på sedan imorse, men nu tog jag mig en liten paus för att äta lunch. Till det passar jag på att kolla på ett avsnitt av Sommar med Ernst. Jag längtar så mycket tills när det drar igång igen.

Nu är det dags att städs det sista som är kvar, sedan hoppas jag att det kommer glänsa i varenda litet hörn här hemma.

Likes

Comments

Här kommer före- och efterbilder på vårt garderobsrum.

I detta rum har vi öppnat upp in till sovrummet eftersom det nu bara finns en trappa. Sedan har vi målat väggar och tak, lagt in en heltäckningsmatta och gjort garderob/förvaringstrymmen på båda sidorna av rummet. Sedan har jag sytt ett draperi som går längs med väggarna på båda sidorna. Vi är supernöjda med rummet och det rummet är verkligen grymt då det sväljer så otroligt mycket saker.

Före...

...efter.

För er detaljmänniskor så har ni säkert redan sett att det saknas lite lister och så. Det är inte bortglömt utan vi har bara inte hunnit få upp det sista.

Likes

Comments