Idag var det pannkakor beställt och det var faktiskt så gott. Är det torsdag så är det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Josefin sover hos oss inatt då hon slutade jobba så sent ikväll. När hon kom hit hade hon med sig världens finaste höstbukett. Åh vad jag ska njuta av denna bukett, blommor gör mig verkligen glad.

Likes

Comments

Åh vad jag njuter av att hösten är här, det är så sjukt mysigt. Massa tända ljus, en brasa, filtar och tofflor, jag älskar detta.

Likes

Comments

När jag slutade jobba idag gick jag till Mattias firma för att åka hem honom hem. Det blev en regnig promenad på typ 1 timme, men det var så skönt att få rensa tankarna lite. Jag har ju sagt att jag älskar regn och idag passade det mig utmärkt.

Likes

Comments

Jisses vilken tråkig blogg jag har haft på sistone. Det har varit så fullt upp på jobbet, så det har inte funnits mycket energi alls till annat. Men snart är jag väl människa igen hoppas jag.

Ikväll har vi i alla fall fixat och grejat lite här hemma och nu satte vi oss i soffan med en "varma koppen", en brasa och massa tända ljus. Det passade perfekt denna regniga höstkväll.

Likes

Comments

Efter en riktig skitdag på jobbet så passade det perfekt med en kväll med mami och sis. Vi var till våra kusiner och firade Linnea som har fyllt år. Vi hade så trevligt så jag helt glömde att ta kort. Vi blev i alla fall bjudna på supergott fika och så kollade vi på lite film från när vi var små.

Nu väntar jag på att Mattias ska komma hem från träningen. Då blir det lite kvällsfika och tv innan vi somnar.

Likes

Comments

Ikväll var det dags för personalfest. Vi möttes först upp på vår nyrenoverade konferens och sedan vidare till Interpool för lekar och middag. Det var en väldigt trevlig kväll, men jag är redan hemma. Jag börjar jobba redan kl. sju imorgonbitti, så det kändes bäst så.

Likes

Comments

Vilken mysig kväll vi hade igår, det var länge sedan vi gjorde något bara vi. Vi började med att äta middag på Namaste och sedan hamnade vi på bio för att se filmen Borg. Maten var otroligt god och filmen var faktiskt jättebra, så det blev en grym kväll.

Likes

Comments

Vilken skön dag vi har haft hemma. Ätit frukost framför Nyhetsmorgon i soffan, fotbad, ansiktsmask och så somnade vi båda ett tag i soffan. Jag gillar dessa dagar, men jag blir samtidigt så otroligt rastlös. Så nu är vi påväg till stan för middag och bio och det ska bli så mysigt.

Likes

Comments