Ikväll när jag åkte från jobbet så var allt äntligen helt klart. Butiken såg verkligen perfekt ut. Fy tusan vilket jobb vi har gjort säger jag bara. Det känns så roligt att äntligen få öppna upp för alla imorgon och jag har en känsla av att det inte bara är vi som har längtat. Jag har också en känsla av att butiken inte kommer se likadan ut imorgonkväll.

Det är så otroligt fint och det finns så mycket bra att köpa. Det kommer absolut svida i plånboken av att jobba på Lagerhaus, men som tur är så har vi billiga och bra saker. Jag ser så mycket fram emot imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag intagit soffan och myser under filten framför lite tv. Tända ljus och mariannekulor, himla mysigt och gott. Det enda som saknas just nu är Mattias, men han är och kollar på match och kommer hem om någon timme. Så tills dess njuter jag av lite ensamtid.

Likes

Comments

Idag är det minsann min namnsdag. Vi har aldrig firat namnsdagar i vår familj, men det finns en person på som aldrig har glömt att gratta mig på denna dag och det är farmor.

Amanda är ett kvinnonamn med latinskt ursprung med betydelsen "den älskvärda", ordagrant "Hon som bör älskas".

Rätt fint ändå, jag gillar mitt namn och har allting gjort.

Likes

Comments

Nu är vi verkligen inne i slutspurten innan vi öppnar butiken. Så idag firade hela gänget att vi snart "byggt" klart butiken. Vilket härligt gäng säger jag bara! Dock åker ju halva ligan imorgon, eftersom de bara har varit här och hjälpt oss med bygget och starten. En dag kvar bara, wihoo!

Likes

Comments

Nu har jag sytt klart sammetsdraperierna till våra garderober. Jag är så nöjd med resultatet. Tyget är så mjukt och skönt och färgen är så fin. Nu saknas bara att fixa till golvet sedan är även detta rum klart.

Likes

Comments

Åh vad jag längtar till jul och ännu mer när jag kollar igenom massa julbilder. Det finns verkligen inget mysigare än advent och jul. Jag tror jag ska kolla på någon julkalender idag.

Likes

Comments

Imorse drog jag mig lite i sängen innan jag gick upp. Jag gjorde lite frukost och sitter nu i soffan och kollar på Så mycket bättre med tända ljus omkring mig. Det är verkligen en riktig höstdag idag. Lite grått och regnigt men ändå så fint med alla gula löv som fortfarande lyser på vissa träd.

Likes

Comments

Idag fick vi sluta lite tidigare eftersom vi är klar med typ allt. Ja förutom allt piff och så då.

När jag kom hem åt vi middag och nu ligger vi i sängen, redan. Klockan är liksom inte ens nio, men Mattias behöver få somna tidigt för en gångs skull. Dock slutar det väl med att jag somnar tidigast ändå.

Likes

Comments

Idag har vi åkt Eckerölinjen för att fira Mattias syster som har fyllt år. Det var väldigt gungigt eftersom det blåser så mycket, men vi hade jättetrevligt ändå. God buffé och härligt sällskap.

Nu ska jag sova och ladda upp för en ny vecka och inte vilken vecka som helst, utan öppningsveckan. Wihoo!

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade lät jag Mattias fortsätta sova så gick jag ner och badade och hade "hemmaspa". Det var länge sen jag kände mig såhär ren och fräsch.


Likes

Comments