Äntligen har vi bokat vår resa! Åh vad vi längtar nu. Det blev till Thailand och det känns helt rätt. Den 30/12 åker vi och blir borta i två veckor, som vi ska njuta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I eftermiddags så ringde mamma och frågade om hon fick hälsa på och ingen blev gladare än jag. Vi åt lunch, pratade, myste i soffan med tända ljus och kollade på Emil i Lönneberga. Astrid Lindgren är det bästa som finns. Tack för en supermysig eftermiddag älskade mami!

När Mattias kom hem så åkte mamma hemåt och vi lagade lite middag. Sedan har vi kollat på Apornas Planet, den 3:e filmen och vi tyckte den var jättebra. Nu ska jag bara fortsätta mysa i min bästa famn hela kvällen.

Likes

Comments

Ikväll hann Mattias bara komma innanför dörren när telefonen ringde. Det hade strulat till sig på jobbet så han blev tvungen att rycka in igen och åka till Stockholm på jobb. Han kom inte hem förrän strax innan tio ikväll istället. Då hade jag förberett ett bad, en film och lite gotta. Det tyckte jag verkligen att han var värd efter denna dag, min stackars krigare.

Likes

Comments

Idag tog jag mig ut på en liten promenad till skogen för att få lite frisk luft. Jag tog med mig lite mossa och annat fint från skogen, så att jag kunde pyssla lite när jag kom hem. Jag knöt mig en stjärna av pinnar och fixade lite vinterfint i krukorna vid ingången.

Likes

Comments

När jag ligger här i soffan och kurerar mig så drömmer jag mig bort till solen och fina stränder. Kan inte förstå att vi snart har 3 veckors semester tillsammans, varav 2 utomlands. Vi har fortfarande inte bokat resan ännu, men att vi ska åka någonstans det är bestämt. Så vi får väl se vart vi hamnar.

Vi har velat otroligt mycket om vart vi ska åka och har varit nästan helt inne på att åka till Dominikanska Republiken, men nu lutar det åt Thailand ändå. Vi längtar dit, vi vet precis vad vi får, vi älskar maten där och vi trivs verkligen där. Det är ändå bara sol, bad, semester, värme, god mat, vila och att umgås med varandra vi vill åt. Så vart vi än åker så vet jag att vi kommer få det underbart.

Likes

Comments

Idag började jag dagen med lite tomtegröt framför Nyhetsmorgon. Det är ju bara så gott.

Likes

Comments

Det blir inte roligare inlägg än såhär när jag inte är helt pigg. Idag har i alla fall Josefin och jag haft "sjukstuga" ihop. Åh vad jag njuter av att ha henne hemma. Vi har kollat på julkalender, vilat och Josefin har skämt bort mig med god lunch och pysslat om mig massor. Bästa finaste du!

Likes

Comments

När orken inte finns så är det grymt att kunna plocka fram en snabb och enkel middag. Så fick det bli ikväll, men det var så gott.

Nu ligger Mattias och sover i mitt knä och jag bara njuter av att kolla på honom. Jisses vad jag är tacksam som har honom som min. Världens finaste människa!

Likes

Comments

Äntligen så snöar det utanför, det var det bästa som kunde hända idag. Första snön för i år och den är alltid den bästa. Jag har kollat på några avsnitt av Jul med Ernst och tittar ut och ser snön falla. Det kunde ju liksom inte ge mig mer julfeeling.

Likes

Comments

Igårkväll firade vi Josefin som fyllde år. Vi firade även Papi lite då det även var fars dag. Det blev pajer till middag och sedan massa gofika, så vi kom hem rätt sent. Jag slocknade i soffan på Mattias arm med feber och vaknade och kände likadant. Så jag blev hemma från jobbet idag. Jag hoppas verkligen att det ger sig snabbt.

Likes

Comments