Header

God morgon bästa ni! Helgen har varit så avkopplande med god mat och soffmys. Samtidigt har vi har fått så mycket gjort. Det har donats utomhus, jag har hunnit med ett löppass och det bästa av allt är att hela tvättstugan är helt tom på tvätt.

 Jag minns det som igår när jag som höggravid tvättade alla Naomis små bebiskläder med parfymfritt. Man var så noga att inget skulle skada denna lilla mjuka bebisen som snart skulle komma till oss. Allt var så nytt och man vågade inte riskera att något skulle skada den lilla babyn. När lilla Harry kom till oss så var det verkligen inget tvivel om att vi var tvungna att vara ytterst noga med allt han kunde reagera på. Luften i hemmet & framförallt produkterna mot hans sköra hud. Nu i några veckor har vi testat Neutral. Det är skandinaviens största varumärke för känslig hud. Dom har mängder med produkter för hela familjen & även till hemmet. Naomis favorit är så klart "Musse schampot". I deras produkter finns ingen parfym, inga färgämnen & inga parabener. Och det är det som går hem hos oss. HÄR kan ni läsa mer om deras produkter. En av er läsare har chansen att bli en lycklig vinnare. I ett samarbete med Neutral har ni nu chansen att tävla om en årsförbrukning av deras tvättmedel (250 tvättar).

T Ä V L I N G!

  • Kommentera detta inlägget och skriv varför du vill använda Neutral till din familj? Motivera varför just du ska vinna.
  • Tävlingen avslutas den 2/5 & presenteras här inne på bloggen. 


I ett samarbete med Neutral.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 29846 readers

Likes

Comments

Nouw Magazine