• Ebay Haul

    " Den siste tiden har jeg vært helt avhengig av Ebay. De har så og si alt man skulle trenge, til en …"

  • Du, leverte!

    " HEI DERE! Jeg er i en "slappe av" modus om dagene. Det har vært lite blogging i denne perioden jeg…"

  • 10 favoritt sanger

    " ISSUES - ALAN WALKER REMIX DADDY LESSONS - BEYONCE OUT OF LOVE - INDIIA STANDING WHEN IT ALL FALLS…"

Den siste tiden har jeg vært helt avhengig av Ebay. De har så og si alt man skulle trenge, til en veldig billig penger! Så hvorfor ikke slå seg løs på ting man vanligvis ikke får tak i her i Norge. Her er ihvertfall de få tingene jeg har bestilt fra eBay og som jeg har fått i postkassen den siste uken.


1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER

13. HER 14. HER 15. HER

16. HER 17. HER 18. HER

19. HER 20. HER 21. HER

Har du kjøpt noen ting på eBay i det siste?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

HEI DERE!

Jeg er i en "slappe av" modus om dagene. Det har vært lite blogging i denne perioden jeg har vært vekke, og sånn er det når man ikke har tilgang til nett. Akkurat i dag er det en uke siden jeg reiste på Tysnes festival sammen med Marte. Vi overnattet på hytten til Marte til onsdagen. Jeg tror ikke jeg har hatt en så morsom og fin helg på lenge. Jeg har ledd så mye at stemme båndet mitt har røke og minnene vi lager er alltid fantastiske. Og selv om det var min første festival så var det helt A-M-A-Z-I-N-G! Tysnes, du leverte virkelig! Drikke fra morgen til kveld. Dra på festivaler på kveldene og ikke minst se igjen bekjente ansikter, og treffe på nye og fantastiske mennesker. Det var nesten litt trist å reise hjem på søndag. ♥

Jeg gleder meg allerede til neste år!

Likes

Comments


ISSUES - ALAN WALKER REMIX

DADDY LESSONS - BEYONCE

OUT OF LOVE - INDIIA

STANDING WHEN IT ALL FALLS DOWN - JOHN DE SOHN

MALIBU - MILEY CYRUS

MOST GIRL - HAILEE STEINFELD

THUNDER - IMAGINE

THUMBS - SABRINA CARPENTER

BAD LIAR - SELENA GOMEZ

ALL I NEED - JOAKIM LUNDELL


Likes

Comments


- NOEN GANGER MÅ MAN BARE FÅ RENSE TANKENE -

Det har seriøst gått en hel måneder siden sist jeg oppdaterte bloggen. Altså... SORRY! Dere som fortsatt klikker dere inn her er sikkert dritt lei av alle disse "unnskyldningene innleggene", og at det aldri kommer noe oppdatering fra meg. Den eneste grunnen jeg har er at jeg rett og slett ikke har hatt lysten til å blogge om mitt "perfekte liv". Nå som jeg også er tilbake i 100 % stilling, så har jeg bare vært opptatt av å komme tilbake til rutinene igjen. Hjernen trengte å hvile seg litt, og få tilbake pusten. Noen ganger er det bare sånn at man trenger litt tid for seg selv, samle sammen tankene og plassere ordene på hvert sitt hjørne. Det aller viktigst er å ha det fint med seg selv og sammen med de man har rundt seg! Helg etter helg har jeg tilbrakt mye tid med venninnene mine, b.l.a vært ute på byen både her og der hver eneste helg♥.

Nå skal det bli godt med sommerferie, så nå kan jeg endelig bruke tiden min til å få slappet skikkelig av fram til tirsdag, enn så lenge. Jeg har skrevet ferdig et par innlegg, så det kommer flere i løpet av de neste dagene.

Ha en super fin søndag!Likes

Comments


- KEEP SMILE -


Hei dere! Håper dere har hatt en super fin helg & pinse alle sammen. I helgen var jeg på overnattings besøk hos min kusine, og sov over til mandagen. Lørdagen - ble det altså noe godt i glasset, og søndagen lå vi inne å så serier hele dagen. Så egentlig gikk helgen så og si veldig fort. Jeg har helt glemt å skrive om mine nye sminke koster, som jeg fikk forrige uke. Det er kun en som ikke hører til de andre kostene, men det ser dere vel. Jeg måtte kjøpe meg en stor kost til, og som plutselig er blitt min nye favoritt. Den er god og myk til å kunne påføre pudder med. De hvite kostene heter - Keep smile - Alt i alt er kjøpt på Ebay. Og jeg gleder meg til å taes i bruk disse kostene. Det ser ut som de funker!

Likes

Comments

Hei hei! Yes, da er jeg kommet hjem etter en vellykket fjelll tur opp på Lyderhorn atter en gang. Først tenker jeg alltid at dette kommer jeg aldri til å klare, men jammeb sant gikk jeg litt fortere enn det jeg gjorde på mandag og bare det gir meg viljestyrke på at dette skulle jeg klare. Og for en fantastisk dag å gå opp fjellet på også. Se utsikten! Jeg må bare si at den er fantastisk fin! Utsikten, altså!

Akkurat nå lager jeg sunne pannekaker til kvelds. Det skal bli godt å nyte et par stykker med pannekaker til kvelds.

Likes

Comments


MARBLE IPHONE FROM EBAY


1. HER - 2. HER - 3. HER
Jeg husker aldri hva jeg bestiller på nett, men plutselig dukket det opp 2 pakker i postkassen. Når jeg først kjøper ting på nett, så kjøper jeg mye ting som mulig til grensen stopper meg. Jeg bestilte 3 iPhone deksler til mobilen min. De er laget av silikon og jeg er veldig fornøyd med dekslene. Jeg bestilte også 5 pakker med nye løs vipper som jeg har vist dere tidligere på bloggen. Så nå har jeg løs vipper ut resten av året. Jeg venter på en god del ting fra Ebay enda når jeg først tenker meg om, haha.

PS: HUSK Å MELD DERE PÅ KONKURRANSEN - HER.


Likes

Comments

Hei hei! Etter jeg kom hjem fra jobb har jeg ikke gjort noe stort, enn å få meg litt søvn. Etter jeg kom hjem fra Oslo har jeg fått uthvilt sånn som jeg hadde tenkt. For noen timer siden gikk jeg og Marte opp på Lyderhorn. Det er flere måneder siden sist jeg var oppe. Vi gikk opp den korteste veien, men det var den bratteste. Det var tung, det var slitsomt, men det var verdt slitet. I det siste har jeg vært jævlig lat, og uansett hvor sliten jeg er på vei pp så skal jeg opp på toppen. Det beste jeg vet, etter en sånn tur, er at jeg nå sitter med god samvittighet på at jeg tok turen istedenfor å sitte hjemme. Nå er planen å få i seg noe mat, og komme seg tidlig i seng. Vi snakkes!

Likes

Comments

WEEKEND TRIP TO OSLO // DAY 3


· AKERSHUS FESTNING ·

I går var vi innom Akershus Festning. Sånne spesielle ting er veldig spennende å se. Hvordan klærne var på den tiden, verktøy de brukte, maten og drikken de fikk i seg osv. Det var rett og slett mennesker over alt på festningen som koste seg i solsteiken. Å, herregud for en nydelig utsikt over Aker brygge. ♥· SLOTTET ·

Det er nå 3 gang jeg ser slottet vel og merke. Kjedelig å se det samme gjentatte ganger, men det fikk gå for denne gang. Tusen takk for denne gang Oslo! I går gikk dagen veldig fort også, før vi måtte gå tilbake igjen til hotellet for å hente bagasjen og videre til Oslo Lufthavn. Flyet gikk 19:00 fra Gardermoen. Det var godt å komme hjem til sin egen seng!DAGENS ANTREKK

I`M WEARING:

T-SKJORTE FRA WEEKEND
BUKSE FRA VEROMODA
SKO FRA DIN SKO

Likes

Comments