Imorgon är det fullt upp (eller idag rättare sagt)
• Först ska jag till min praktik till världens bästa handledare, love you.
• Efter det måste jag tyvärr på ett möte i skolan.. möten är väl inte så roliga..
• När mötet är klart så ska jag hämta ett dockskåp jag köpte, haha.
• Sen måste jag hämta klösträdet jag beställde på en djuraffär i Barkarby.
• Och när jag äntligen är hemma så måste jag städa och packa eftersom jag ska åka till Göteborg på fredag (imorgon) och hämta Cleo.

Jag ska alltså åka på fredag och bo på hotell i Göteborg sen på lördag åker jag och hämtar Cleo i Kungsbacka.
Och sen det här med dockskåpet ;) ska du leka med dockor Yasemin? Nej jag tänkte att jag skulle renovera det här dockskåpet, det ska bli jätte kul. Jag älskar ju att pyssla, det kommer bli som nytt fast snyggare ;) Det är Lundby Dallas typ (tror det heter så) den görs ju inte längre men tycker den är snyggast.

Såhär ser huset ut, bilden är tagen från Tradera.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad fan är det för fel på folk? Vad får ni ut av att mobba andra människor? Vissa orkar inte och kan inte ta hur mycket skit som helst. Jag hoppas  att alla som mobbar får lida till döds vidriga puckon.. Nej usch! Ser ni någon som blir illa behandlad gör något och stå inte och glo! Ser man att någon är utanför och att ingen bryr sig eller pratar med den personen så går du och pratar med den. Att vara utfryst är inte roligt, man vill inte gå och äta lunch ensam.

Men om vi ska prata om mig så är jag däremot ganska trött på livet, tyvärr..  Vilket har en stor del med skolan att göra. Ingen som finns där för en, den som har pratat med mig mest sen jag började i den här klassen är min gamla mentor. Jag saknar henne och min gamla paralellklass mentor jätte mycket. Dem brydde sig verkligen om mig och var jätte duktiga på deras yrke. 

Likes

Comments

Ja vad fan är det med mig, jag bryter ihop. Har grinat hela dagen och jag vet inte varför.
Det är dock jobbigt med en ny klass.. Alla känner redan varandra och har redan bildat sina små grupper, sen kommer jag in mitt allt liksom. Känner mig utanför, saknar Magie och Natalie..
Allt känns bara skit, dem har tagit bort matsalen och nu ska vi gå (i en kvart) till "solnahallen" för att äta skolmat. Men ja vad bra, jag vill verkligen gå dit på vintern och äta fisk varje dag. Jag vet inte vad det är med lärarna heller.. Jag behöver ju ett speciellt "schema" på idrotten eftersom jag inte kan delta på alla aktiviteter pga mitt knä. Jag sa det till idrottsläraren men hon fråga om jag behövde en rullator. Så det känns ju jätte bra att lärarna har förståelse, ska jag kanske ha permobil och rullstol med? Nej fyfan vill inte ens gå till skolan
Likes

Comments

Längtar efter min Cleo... Har jag tur så får jag hämta hem henne 16 okt. Känns som man ska bli mamma haha, men hon kommer vara min lilla bebis.

Likes

Comments

Känner mig faktiskt glad just nu.. Idag blir det bio med min familj och mosters familj. Vi ska se frost. :) Och igår fyllde pappa år❤️

Ligger i soffan just nu och känner mig helt varm inombords och kan inte sluta le, pga en person..

Den personen gör mig väldigt glad och får mig alltid att le. ☺️

Hihi aja, ska sova nu godnatt ville bara uppdatera lite 💕


Likes

Comments

HAHAHAH seriöst garvar så jag håller på kvävas, det här var nog bland dem fulaste ögonbrynen jag sett! Hahaha vad gör dem, ser dem inte själva hur otroligt fult det är? Vissa ser ut som spermier och några som mördarsniglar dem klistrat fast över ögonen. Behöver jag ens nämna dem andra? 😂
Likes

Comments

Hej det var ett tag sen! Hoppas ni haft en bra jul och nyår. Aja tänkte berätta om mitt nyår.

Tog 18:29 från Bro till Spånga till Magie. Var ungefär där tio i sju, vi satte på jätte hög turkisk musik. Vi var båda så jävla hypade, jag visste inte ens vad jag gjorde när jag skulle sminka mig. xD Vi fixa oss och åt sen persisk mat, har typ aldrig ätit det. :o
I alla fall våran taxi som skulle köra oss till Globen kom 22:30, när vi kom fram var det ganska många som köa. Fick även stå i kö för att lämna in jacka och sånt, personalen var ju lite eh ja långsamma (väldigt långsamma). Tillslut kommer vi in bland 3000 pers! Vi dansa hela natten med massa sköna människor. Det var mest persisk musik men det var även lite turkisk musik, och då sjöng jag med högt och stolt. ;D
Ja lilla Yasemin var på svennejakt, var faktiskt lite svenskar där! På tal om svenskar, helt plötsligt dansar jag med en svenne och jag vettefan vad han gjorde. Han såg så jävla rolig ut när han dansa, sen skulle han lägga en komplimang och ba "vad snygg du är" "kan jag få ditt nr?" Jag ville inte ge ut mitt nr liksom, så när han titta bort så stack jag därifrån ganska fort. Stackarn, han följde efter mig hela kvällen. xD Var en annan mupp som höll om mig och ville inte släppa mig och jag försökte liksom springa ifrån han, jag sa att jag inte ville dansa (han förföljde också mig hela kvällen). Nej men det var jävligt kul! Var en som ba "dina ögon asså så himla vackra" "jag är kär i dig". Jag as garva, visst är jag snäll? Festen var slut 04:00 vi ringde taxi och åkte hem 08:15 typ. Hehe...
Tagga nästa harem, kryssning! Fucka ur!
Nej men godnatt/godmorgonLikes

Comments

Tjääääna. Klockan är över två och jag borde sova, jag vet. Busigchey95, närå haha.
Okej nej men lite seriöst här nu. Ja i måndags var jag på löwet, röntga knät. Dem såg inget, men det betyder inte att inget är fel. Eftersom det inte kan se allt, jag behöver alltså gå till en ortoped eller idrottsläkare. Jag måste träna upp knät så det inte åker ur led, men i vissa fall hjälper inte det och då måste man operera som jag inte vill göra. I alla fall jag fick ett skit "bandage" av dem och fick åka hem. Köpte dock ett riktigt skydd till knät på vägen hem, som jag måste ha på mig..

Aja imorgon ska jag till min praktik och det ska faktiskt bli skönt att få GÅ och göra någonting än att gå från soffan till köket hela dagarna. Känner mig dock jävligt deppig som inte rört på mig alls nu när knät har varit mongo, och får ångest att jag gått upp i vikt.
Har känt mig nere och ensam speciellt när min mamma inte har tid för mig. Hon håller på pluggar vidare till specialistsjuksköterska, så jag förstår att hon har det jobbigt just nu med både skola och jobb.

Aja ska försöka somna nu.. godnatt


Likes

Comments

När jag var 11 år (alltså för 7 år sen) så halkade jag på isen på skolgården. Mitt ben vred sig och jag föll ihop och kunde inte stå upp eller röra på benet. Hela knät knaka till och jag kommer ihåg hur jag skrek. Min pappa kom och hämta mig och fick bära in mig i bilen och åka till akuten. Där satt jag i 10 timmar och fick tillslut röntga mitt ben. Ingenting var tydligen brutet men min knäskål hade hoppat ur led. Jag fick åka hem sen med två kryckor som jag fick gå med i 3 veckor. Efter det kunde jag gå, men mitt knä var inte bra för det. Det har gått ur led många gånger efter det. Jag fick gå till en läkare och hon sa att mitt knä skulle bli bra om 2 år. Jag kunde inte springa och leka med mitt knä, jag fick ha grejer runt knät på idrotten och sånt. Nu är jag 18 år och mitt knä har inte blivit bra. I förrgår när jag skulle låsa upp dörren gick det ur led och jag bara föll ihop. Jag fick dra mig in genom dörren och ringa min mamma, kunde inte röra på mitt ben. Ja och här ligger jag nu i min säng och kan inte gå, så idag ska jag åka till en läkare och röntga benet och se vad jag ska göra åt det och om jag måste operera knät.

Så jag är skit rädd och ledsen.
Nu ska jag försöka sova, godnatt..


Likes

Comments

Vad ska man säga, jag var missnöjd över mässan. Förväntande mig att det skulle vara mycket bättre, som det säkert kunde varit.
Folk var otrevliga och STANK skit, vafan har ni skitit på er och gått med det i en månad eller? Dem borde delat ut tvål till alla och en broschyr hur man håller sin hygien, så vissa inte behöver kvävas till döds.
Sen kunde folk sitta vid samma dator/konsol och spela i flera timmar, vilket är dåligt och orättvist om någon annan vill spela.
Det var ju såklart mest killar, men sen så såg jag några "tjejer" eller vad man ska kalla dem där varelserna. Alla hade sönder färgat rosa hår, var vita som lik och hade ögonbryn som såg ut som sniglar. Sen hade en "löshår" av syntet som man såg väldigt tydligt, det var ju snyggt. Alla kan inte vara vackra, man ser ut som man ser ut. Man varför i helvete gör man sig fulare med fula piercingar, rosa hår i pippitoffsar, sminkar sig som ett rövhål, tror dem är någon seriefigur och har en för liten tröja så magen hänger ner till fötterna. Ja men gud vilken höjdare, nej men fick ju ett gott skratt av alla typer där i alla fall.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw