Eftersom min prins har 4 tänder påväg ut på en och samma gång så har dom sista två veckorna varit ganska jobbiga. Han vaknar ledsen på nätterna och lika ledsen på morgonen.  Men idag vaknade han upp glad och såg nu att två av tänderna kommit ut.
Han var även nöjd när han lämnades av på dagis vilket kändes bra då det är så jobbigt att lämna honom när han är ledsen.
Han vill även vara en stor kille och promenera själv till dagis varje dag 😆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här ser ni dagens middag som består av en variant av Lax i ugn med couscous breve.
Jag brukar göra couscousen olika varje gång och denna gången blandade jag ner stekt bacon och schalottenlök.

Laxen lade jag i folie och hade över lite citron, salt, peppar, citronpeppar och avslutade med philadelphia gräslök överst.

Avslutade med babyspenat.

Likes

Comments

Jag är egentligen naturligt blond vilket innebär att mina ögonbryn är så pass ljusa att det ser ut som att jag inte har några. Så då och då går jag iväg för att färga och forma brynen och det gör jag på studio K här i  Gråbo.
kommer visa er före och efterbilder om ett par dagar när färgen lagt sig.

Likes

Comments

I hela mitt liv så har jag sagt att jag aldrig någonsin ska skaffa barn och efter en abort så fick jag komplikationer vilket ledde till att läkaren sa att jag antagligen aldrig kan bli med barn igen. Jag var aldrig ledsen över att jag inte vill ha barn men efter att läkaren sa så kände jag sorg för då var det inte länge mitt val utan det bara var så oavsett om jag ville det eller inte.

Men när jag träffade Fredrik för snart 6 år sedan så började jag känna en liten längtan efter barn och eftersom läkaren sa att jag inte kommer bli med barn så valde vi att inte skydda oss. Efter tre år utan skydd så blev jag med barn och jag kände på sekunden jag fick veta det att jag ville behålla barnet.

Jag känner idag att ett barn räcker gott och väl och jag kommer aldrig skaffa fler barn och detta beror en del på att jag aldrig kommer ha barn med två olika pappor. Jag har 7 syskon och det finns 4 pappor och två mammor med i bilden till alla mina syskon vilket för mig är för mycket.

Men jag är så otroligt tacksam att Linus har sin storebror Filip för jag ser kärleken mellan dom och glädjen som dom ger varandra. Självklart bråkar dom nu när Linus förstår så mycket mer.

Jag har funderat på hur det skulle vara om inte Fredrik hade haft barn sedan innan om jag då kanske hade känt att jag velat ha ett syskon till Linus??? Nu är detta bara hur jag känner och alla känner olika men för mig så är det barn med en och samma pappa som gäller!


Likes

Comments

Jag har skrivit om Blondinbellas produkter i så många inlägg på min skvallerblogg men själv aldrig testat dom. Jag har jättesvårt hår och väldigt få produkter fungerar på det och samma gäller min hy. Min vän sa att jag borde testa just Blondinbellas produkter och efter att ha läst vad folk skrivit om dom så blev det en beställning.

Jag beställde

Shampoo

Balsam

Ansiktsskrubb

Fotkräm

Deodorant samt att man fick med hennes handkräm på köpet.

Jag hoppas att produkterna är lika bra som andra skrivit att dom är och självklart kommer jag berätta ärligt vad jag tyckte om dom. Har redan provat handkrämen en gång och tyckte den luktade gott men var lite lösare än vad jag är van med att använda så får se hur bra den fungerar.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw