Något som inte alla vet är att jag har släkt från Norge samt att jag har levt med min styvmamma i 17 år som kommer från Norge. Om jag skulle välja ett land med fin natur så är det Norge och människorna där är så trevliga och sociala. En annan sak jag bara älskar med det landet är deras utbud med mat och bakning. När jag var 14 så var jag där och jobbade och deras 7eleven var då som ett konditori med massor av bakelser, kakor, tårtor och mat. Sen är det som himmelriket att gå in i matbutiker i Norge för dom har precis ALLT!
Andra saker som faktiskt är så mycket godare i Norge är deras makrill (är mer rökig i smaken), leverpastej (mildare smak och mer slät) , svolverpastej (smakar som rökt bökling), bakonsvål och nugatti (samma som Nutella typ).
Nästa gång jag besöker landet så ska jag ta bilder och visa upp för er vad jag menar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om det är något jag älskar så är det rosor och pannacotta. Det var först ett år sedan som jag smakade på pannacotta första gången och förstår inte hur jag har kunnat missa det hela mitt liv.

Ja utöver det så händer det inte så mycket utöver jobb och barnlek i vardagen just nu. Är så tacksam att solen är framme och se hur alla barn är ute och njuter med lek och bad.

Här ser ni mina rosor som jag har just nu i hallen och har aldrig innan haft rosor som blommat ut så rejält som dessa. Pannacottan gjordes för några veckor sedan när jag hade några vänner på middag här hemma .

Likes

Comments

Hur underbart är det inte ute nu med sol och värme. Som jag längtat och Linus e lika glad över värmen också då han är ett barn som hatar kläder hehe.
Igår och idag har det varit lugnt då jag legat med kraftiga smärtor i magen men det är mycket mycket bättre nu.
Har inte blivit så mycket bakning eller matlagning pga jobb och sjukdom men tänkte försöka mig på att baka något kul i morgon som jag kan bjuda mina underbara arbetskamrater på.
Tills jag fått ihop lite fina bilder så bjuder jag på två bilder till med detaljer i mitt hem samt en bild på lunchen häromdagen.

Likes

Comments

Trots det tråkiga vädret vi har just nu så försöker jag vara positiv och har hopp om värme snart.
Vad kan man göra för att hålla humöret uppe? Jo man shoppar och här nedan ser ni vad som fick följa med mig hem häromdagen.
Är inte en person som gillar att gå runt att shoppa men hatar att beställa hem kläder då det är så olika storlekar beroende på vilken butik eller vilket plagg man handlar från.
Får nu se om jag får användning för denna supersnygga bikini i sommar annars får det bli en resa mot vintern.

Likes

Comments

Idag var min enda lediga dag på 10 dagar så har myst med sonen hela dagen. Det har ju regnat nästan hela dagen så jag och Linus passade på att baka lite eftersom vi hade massa jordgubbar som behövdes användas.
Här nedan ser ni resultatet men tyvärr passade det inte min prins utan han ville bara ha jordgubbar utan något till eller på.
Nä nu måste jag sova för ska upp och jobba om 6 timmar.

Likes

Comments

1 345641 Next

Better Blogging Nouw