Om det är något som jag verkligen hatar med dagens samhälle så är det att så många blivit fega. Det är så många människor som väljer att vara tysta istället för att säga sin åsikt just för att folk dömer dom.
Det är ju extra känsligt just nu när det gäller invandringen. jag blev så förvånad när en vän för en tid sedan sa att hon inte vågade stå för att hon tycker att kriminella invandrare borde utvisas. Jag googlade runt lite och insåg hur många som tycker så men det verkar vara få som faktiskt vågar stå för det och säga det till sina vänner/bekanta.
Jag blev faktiskt ganska arg för enligt mig så ska man säga vad man tycker för tycker man något så ska man stå för det. Om andra inte tycker samma så är det ok för alla tycker faktiskt olika och det är inget fel med det. Jag är helt emot rasism och jag tycker att alla är välkomna hit till 100%. Men självklart ska man uppföra sig precis som vi alla andra men att gör man ett brott så ska man få straff för det. Sen är det klart att om en person kom hit för en månad sedan och väljer att döda en annan människa så borde man diskutera utvisning men jag är för fängelse oavsett vilket ursprung man har svensk som icke svensk.
Nu blev det kanske rörigt men poängen är att om du har en åsikt om något så stå för det för du kommer så mycket längre med att vara ärlig mot dig själv än att låtsas hålla med alla andra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

wow vilka underbara dagar vi haft sista veckan, jag bara njuter men tyvärr jobbar jag varje dag också. Igår kom min syster från Örebro hit och ska umgås i två veckor så e synd att jag jobbar hela tiden när hon är här
Härromdagb så var jag och köpte lite nya böcker till min son som älskar att somna till en bok både på dagen och kvällen.

Köpte en bok med 100 kända sagor när han föddes men tyvärr så har den kommit bort nu så lite olika nya blev det.

Linus och hans storebror hjälpte även till att baka lite igår och här är resultatet.

Likes

Comments

Något som inte alla vet är att jag har släkt från Norge samt att jag har levt med min styvmamma i 17 år som kommer från Norge. Om jag skulle välja ett land med fin natur så är det Norge och människorna där är så trevliga och sociala. En annan sak jag bara älskar med det landet är deras utbud med mat och bakning. När jag var 14 så var jag där och jobbade och deras 7eleven var då som ett konditori med massor av bakelser, kakor, tårtor och mat. Sen är det som himmelriket att gå in i matbutiker i Norge för dom har precis ALLT!
Andra saker som faktiskt är så mycket godare i Norge är deras makrill (är mer rökig i smaken), leverpastej (mildare smak och mer slät) , svolverpastej (smakar som rökt bökling), bakonsvål och nugatti (samma som Nutella typ).
Nästa gång jag besöker landet så ska jag ta bilder och visa upp för er vad jag menar.

Likes

Comments

Om det är något jag älskar så är det rosor och pannacotta. Det var först ett år sedan som jag smakade på pannacotta första gången och förstår inte hur jag har kunnat missa det hela mitt liv.

Ja utöver det så händer det inte så mycket utöver jobb och barnlek i vardagen just nu. Är så tacksam att solen är framme och se hur alla barn är ute och njuter med lek och bad.

Här ser ni mina rosor som jag har just nu i hallen och har aldrig innan haft rosor som blommat ut så rejält som dessa. Pannacottan gjordes för några veckor sedan när jag hade några vänner på middag här hemma .

Likes

Comments

Hur underbart är det inte ute nu med sol och värme. Som jag längtat och Linus e lika glad över värmen också då han är ett barn som hatar kläder hehe.
Igår och idag har det varit lugnt då jag legat med kraftiga smärtor i magen men det är mycket mycket bättre nu.
Har inte blivit så mycket bakning eller matlagning pga jobb och sjukdom men tänkte försöka mig på att baka något kul i morgon som jag kan bjuda mina underbara arbetskamrater på.
Tills jag fått ihop lite fina bilder så bjuder jag på två bilder till med detaljer i mitt hem samt en bild på lunchen häromdagen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw