Presentation picture
SusanAnnaHolberg
susan, 19 år, Floda
Hej och välkommen till min blogg! Jag är en energifylld 18 årig tjej som älskar djur, mode och positiva människor. I min blogg kommer du kunna läsa om mitt liv, vad jag gör på dagarna och även olika åsikter jag har! Hoppas ni kommer gilla det! ;) Hoppas du gillar det du ser!

 

Instagram @susanholberg

Dagiset dödar mig!

idag var jag på ett dagis i Floda jag var där från 8 till halv 4, när jag gick hem kunde jag typ inte gå asså var helt död efter en timme. så blir det när man är runt omkring barn, längtar inte tills man får barn. en sak som är säker.

imorgon blir de skola igen då, har matte förhör,engelska glosförhör och även idrott vilket jag inte vet vad vi ska göra men jaja. de blir säkert as bra förutom att jag inte har pluggat på engelskan och inte har matte boken hemma. så går de när ens matte lärare skickar ett medelande i sista minuten och man inte har varit i skolan den dagen. avskyr honom han lär oss ingenting och har berättar om vart han festar och vilken pubb han går till. uurrsshh ryser bara jag tänker på det.

så nu sitter jag och äter och har precis kollat klart på Greys anatomy as grymt, love it. mamma kommer hem snart. orkar inte skriva mera, ska snart sova orkar verkligen inte så trött av att vara med barn en hel dag. dessutom skulle jag gått hem vid 3 men glömde av tiden så gick hem halv 4 istället. ja ni vet vad de säger, när man har roligt flyger tiden iväg. or not.

de blev längre än jag trodde, ha de bra. kommer nog inte blogga mera idag får se om jag hinner imorgon annars blir de på fredag. puss!!!

 

 

Likes

Comments