fuck this shit !

va man än väljer att göra blir de alltid fel på något sätt . finns alltid någon som kan klaga ..
jag orkar inte med det längre ... ja får inte fram ett ända ord till allt som rusar genom min kropp just nu . ja blir besviken på hela situationen samtidigt som ja blir både glad och arg ... asså hur går det ens ihop ? inte kan ja skriva ner heller .. de funkar lixx inte . å sen behöver inte hela världen veta :)

man vet inte vem man kan lita på , inte vem som säger någonting bakom ens rygg , inte vem som finns där i vått å tort . man vet inte ett shit egentligen ! jag gör iaf så gott jag kan .. ibland kanske ja väljer fel val .. men ja e inte någon superwoman även om man ibland önskat ! att stå i mitten av någonting e de värsta som finns .. och det händer allt för ofta .....

ingenting går ihop längre , jag håller på å stressar ihjäl mig , ni ser de kanske inte . kanske döljer de soppas bra ?! :S tydligen så märker ni de inte iaf ... ja e inte den Jenni ja brukar vara . men ingen vågar ens ställa frågan ?? eller märker ni inte ens att ja inte är som jag brukar ?

hur eller hur ska ja iaf stanna upp för ett tag och se över alltihopa .. för så här kan de inte va . skolan e stressig och där tillbringar ja ju mesta dels av tiden på dygnet .. får ta och strukturera upp mig lite bättre tror ja :) nå mina mål , eftersom jag har börjat 2013 på ett väldigt bra sätt ! :)) hålla i allt å kämpa på för att få de ännu bättre !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Orden försvinner när man ska tala. Tankarna blir till en stor deg och orden man får tilltalat till sig är ett ända stort sus. Ingenting går ihop i huvudet... Jag är rädd. Rädd för att mista ännu en till. Eller kanske två? Rädd för att mista något jag håller kärt. För vem vet? Ingen vet. Du vet inte, jag vet inte. Så vem vet? Vem är det som sett till att allt ska ske? Är allting förutbestämt eller är det kanske inte det? Kan rabbla upp hur många frågor som helst, men då skulle du som läser tröttna. Om du inte redan gjort det nu?

Alla dessa tankar som går i huvudet, men ingenting händer.. Jag får inte fram något svar eftersom allting är en ända stor massa.. Hjälp mig att sortera! Jag orkar inte sörja en till... Jag vill inte! I min värld så ska de inte behövas mer! Det räcker nu! Om det nu är förutbestämt allting så ÄNDRA PÅ HELVETET! Dit världen är på väg idag är inte okey! Vi faller utför med mångt och mycket. Vill bara få stopp på all skit och åtminstone få dem i min omgivning att må bra!

Till er mina kära vänner:

Att se in i era ögon och veta hur ni haft de. De gör ont i mig. Men jag vet också hur mycket jag kunnat hjälpa. Fått vara med er och eran resa har varit fruktansvärt jobbigt och svårt. Men det har också vart fantastiskt lärorikt och ni har inspirerat mig till mycket. Vi visar varandra att TILLSAMMANS KLARAR MAN MER ÄN ENSAM!! Så vänd mig inte ryggen då ni har det svårt. Kom till mig istället. Jag gör allt jag kan för att hjälpa. Jag gör mitt bästa! Ibland räcker det bara med en KRAM och ibland kan man behöva prata i flera timmar. Det är lika viktigt och behövande båda grejerna.. Och ni vet att jag finns här! Så ta vara på mig!
Ta inte detta som att jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att lyssna på er! För det tycker jag inte! Det är klart att jag blir ledsen å era vägnar! Men jag klarar det. Jag blir ju ledsen för att mina små guldklimpar inte har det bra. Men vet ni vad? Det är okey att ha en taskig bakgrund! Det är okey att må dåligt och vara ledsen! Det är också okey att gå vidare! Glöm inte det. Fastna inte i all skit som hänt.

VI ÄR INTE VÅRT FÖRFLUTNA, VI ÄR VÅRA BESLUT

Livet går inte alltid den vägen vi själv vill och/eller valt. MEN vi kan alltid göra det bästa av den vägen vi har hamnat på! Gå aldrig ensam med din smärta och sorg! Även den mest utstötta i samhället har ALLTID någon som kan lyssna. Det gäller bara att våga söka denna person. Ibland kan det vara klurigt att veta vem denna personen är, men tänk då efter 1, 2 och 3 gånger! Och ge för guds skull inte upp! Du är alltid älskad utav någon för just den fantastiska person du är! DU är unik glöm aldrig det. Det finns bara en av dig.

Vi föds som original och dör som kopior?
Eller föds vi som kopior och dör som original?

Jag vet faktiskt inte vilken av dem jag vill välja! För man kan tänka på två sätt. Vi föds helt ovetandes om någonting. Detta kan tas som att vi alla föds lika, alltså som kopior, men också att vi föds som original och sen utvecklar oss till kopior. Men om man då tänker på vad vi dör som? Dör vi som kopior eller original? Dör vi och är kopior av varandra? Eller dör vi som original för att det bara finns EN person i hela världen som har gått igenom och har samma erfarenheter som just dig? Hur eller hur så vill jag bara säga det till dig som läser, att det finns bara EN av DIG och EN av MIG! Ta vara på dig och respektera dig själv och dina egna känslor.

PussPuss Jenni <3

Likes

Comments

sitter i skolan å e tvär sjuk men vafan gör de när man kan muppa sig med dem bästa ? ;D

sitter just nu å kollar på alla vår älskade Magnus Bertnér med Mathilda å NattaPatta ;D sen sitter Lisa , Natalie , Mathilda å Rebbe på ndra sidan bodert framför deras datorer eller sover ;)
tvär gött att ja slutat för typ 2 timmar sen å de andra har svenska kvar ..

nä , nu måste ja kolla vidare på Berten ,

NEEEEEEEEEEEEEEEJ , Du äter mer än du rör dig , näää , lägg av ! jag har kraftig benstomme ! (y)

Likes

Comments

det där med att vara sjuk har jag aldrig förstått mig på ....

när man är sjuk , så vill man inte vara sjuk , men när man inte är sjuk då vill man vara sjuk ?
har haft feber från och till hela dagen idag å en satans ont i halsen . vill jag vara sjuk ? nope !
men om jag hade haft någon jobig grej ja skulle göra så hade ja bett om att få va sjuk bara för
att slippa ?
de e rätt roligt att låta tankarna fara å flyga när de gäller oss människor , hur konstiga men ändå faschinerande vi e ^^

nu ska ja slänga på en bra rulle åså ska ja försöka somna till den så ja kan orka pallra mig upp till skolan i mon och träffa mina två små fikon , Becca å Natta :)

så chingeling cykelring och drag i sadeln ! ;D <3

Likes

Comments

"Polisen" : ställ dig på de gula fötterna på golvet .. Åså tittar du i den blåa cirkeln , för det är där man tar kort.
Jag : jahapp , okey.
"Polisen" : du får ta av dig glasögonen oxå !
Jag stirrar på henne å säger :
Men då e de ju inte jag på bilden ?

Så nu ser de fan inte ut som mig på passet ! Å dem som säger att ja ska ta av mig glasögonen när de ska kolla om de e ja så tänker ja fan måla dit ett par !
De e fan löjligt att ja inte får ha mina glasögon. Har jag alltid fått ha innan !
De är precis som om de skulle säga att nä du får inte ha någon tröja på dig när vi ska fota dig !

Tydligen berodde de på att den "läser av" ngt i ansiktet. Men hallåå !? Det är inte Jenni Jording utan glasögon !!

Likes

Comments

Nu har man vart ute å gått 2 kilometrarn med släkten oxå :) hemskt va gott de va ! Å varmt e de oxå , trotts att solen inte velat kika fram :)
Nu väntas JORDGUBBAR , glass å grädde å en stor kopp kaffe ;D önskar dock det fanns en speciell kille som kunnat vara med :) men men , kanske nästa år ? ;) haha.

Kanske blir till att göra kransar sen , men får se om vi hinner med det , åså åker vi nog förmodligen till gräfsnäs vid 5 :) eller ah , satt vi e där 5. Å sen kanske , men bara kanske så drar ja ut till Säm å firar lite med pappa oxå :)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA MINA SMÅ FISKAPOR :) <3

Likes

Comments

Gjorde i ordning mina naglar i förrgår , idag kommer Tilda å kräver att hon ska ha lika dana å knallrosa tår ^^
Min lilla sessa <3Likes

Comments

Tack underbara mamma för nya skor ! ;D
Mamma rensade bland mina skor åså ville/skulle hon slänga minst 5 par å ja fick panik för 3 av dem använder ja ofta. Så hon lovade att köpa nya ^^ haha. Så söt e hon :) <3


Likes

Comments

De e tur att ja ska tapetsera om hela mitt rum ! Haha. Hade de mysigt med mamma å vi hade tänt ljus i hela lägenheten så skulle ja bara in å hämta ngt på rummet så får ja syn på detta.


så va varsam mina vänner ! :)
Pusssssss ;D <3

Likes

Comments

tjenamors , goddag och godnatt !

nu 700 år efter att ja va på ullared tänkte ja att ja kan lägga upp de ja köpte :P va dör den 9-10 juni :P super nöjd med mina köp iaf ! ;D;D;D1 ny handväska och en finare väska ja ska ha till klänningen :)


dem till vänster är klackskor och dem kommer jag antagligen ha till
klännigen :) å dem andra e platta.


lite allt möjligt :P


smink för 109 :- ;D
en sommar OnePice ;D kort ärmad och trekvarts långa benen superskön sommar klännig :)

 

minnen jag har från ullared denna gång är många och underbara ! ;D å alldeles för många för att jaska orka skriva ner dem här å nu ! :P
men en höjdpunkt var när Sara , Anders å Gadden bada i svinkallt vatten ! ;P å Gadden å Anders som till sist badade näck i ullared xD haha

 

pusspuss <3

Likes

Comments

1 34519 Next

Better Blogging Nouw