Header

Som jag saknar med sommaren

- alla sena kvällar. Där jag och mina vänner sitter och snuttar på en Nocco som för övrigt är livets dryck.Jag saknar alla roliga minnen där vi satt upp till sena nätter. Vissa dagar satt jag och mina vänner upp till 04.00 på natten.


-Jag saknar även dem långa sovmornarna. Vet ni hur skönt de är att känna att man inte har något måste under sommaren och att man kan få sova hur länge man vill.I LOVE IT!


-De jag saknar mest är all tid i våran sommarstuga i Värmland. Där stod verkligen tiden still och man är där i sommarstugan och man bara är. Inga måsten,Finns ingen tid att passa och så vidare. Jag ryser bara jag tänker på hur bra det är där uppe!

De är 3 saker jag saknar med sommaren, Vad saknar ni ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Sitter just nu på bussen och är på väg till skolan och snart gör jag min första dag i skolan efter så lång praktiktid.Klockan stod på 06.00 och jag vakande upp utan problem faktiskt, så de är ju ett plus iallafall.Jag börjar skolan runt 10.10 med att ha Engelska och slutar dagen med svenska klockan 4 och jag kan tycka att mitt schema är både bra och dåligt. Måndag börjar klockan 1 och då ska jag bara köra häst, Sedan på tisdagar så går jag till 9.50 och jag börjar 10.10 varje Onsdag och sedan slutar jag 11.40 varje Torsdag. Dem dagarna som jag slutar sent är på Onsdag och även fredag då jag har en hel stalldag.Så jag antar att jag inte få klaga.

Jag hoppas att detta året levererar! Det är ändå sista året då borde de väl ändå gå att fixa ett bra år av det. Jag tycker att alla åren i skolan har varit kaos verkligen!Då kan väl ändå detta året bli bra.

Hur var era skolår?

Hur fina är inte dem där två? DEM ÄR JU SÅ GOALS!

Likes

Comments

När de knackar på dörren och det är ett par människor som ska kolla på vårat badrum. Asså hur orkar dem att knacka dörr tidigt på morgonen? Och jag som hade tänkt att sova länge nu innan skolan börjar i morgon.Jag är riktigt otaggad på skola faktiskt men ska ändå bli ganska skönt att komma till skolan och träffa alla klasskompisar.

Dagen idag är inte planerad till 100 faktiskt. Jag ska försöka fota lite bilder då jag känner att de var längesedan sen sist så jag tror det ända som jag har planerat att kanske göra. Som vanligt är mitt liv så är det inte så sådär jätte planerat hehe. Men som det ser ut nu så är det som kommer att ske idag.

Vad ska ni göra idag ?


Likes

Comments

Jag har ju haft en ganska stor bloggpaus i nästan 5 veckor. Och jag har hunnit med flera saker som jag inte delat med er! så vi går igenom lite saker som har hänt!

Jag har ju haft praktik och under dem praktikdagarna så har jag vart på tävlingar och fotograferat. Jag har fotade DM för ponny och storhäst här i Trollhättan och jag fick ett par riktigt bra bilder. och jag kommer absolut tacka ja till sådana fotograferingar.

Sen har jag även fotat en häst som stod på min praktik, så sjukt kul att jag fick förfrågan att göra de och jag själv blev jätte nöjd med bilderna.så de var kul verkligen.

Sen har jag även haft ett samarbete med STABLY.SE . Stably är en webbshop helt enkelt. Och dem har allt för häst och ryttare. Så jag tycker ni ska gå in och checka och om det är så att ni vill köpa något så använder ni min rabattkod som är stablysonnyandersson det ger er 20% rabatt på hela ditt köp och hur nice är inte det?Jag hade ju gått Loco verkligen. Så jag tycker att ni ska göra de åt mig.

Sedan har det faktiskt inte hänt så mycket. under dessa 5 veckorna har jag verkligen vaknat 4 på morgonen och kommit hem runt 7 på kvällen och gått och lagt mig direkt och så har de gått runt så i 5 veckor. Sjukt att jag ens orkar öppna mina ögon nu. Men som tur var så gav våran skola oss 5 dagar ledig nu, så jag har vart ledig sen i fredags och är ledig i morgon också,sen börjar jag skolan på Onsdag och jag är ju så otaggad som det bara går.

Hur har era veckor vart nu de senaste när vi inte har hörts av.

Likes

Comments

Hej på er!

Vet ni hur mycket jag har saknat er? Jag har verkligen velat logga in till er varenda dag här och blogga och uppdatera er om hur de gått på min praktik men de har vart så sjukt svårt då mina 3 datorer har strulat och jag har haft lite panik över det och jag har inte vetat hur jag ska hanterat så de har bara stått tomt här hos er. Men iallafall! Nu har de gått 5 veckor och praktikens sista dag var i Torsdag och asså denna praktiken är verkligen to die for. Jag har aldrig haft det så bra på en praktikplats. Jag har fått rida så sjukt fina hästar och jag har lärt mig så sjukt mycket inom allt som har med utbildningsstall att göra. Och jag har lärt mig så sjukt mycket om inridning, jag har verkligen överväldigats med kunskap som jag kommer ha med i bagaget .

Samtidigt så har jag haft tankar om hur jag ska jag göra med min framtid. Jag har fått höra på praktiken att jobba i stall här i Sverige är inte lönt alls om du exempel inte jobbar hos dem största tävlingsryttarna här i Sverige så som Peder,Malin och så vidare. Och jag blir så jädra kluven, ska man direkt efter skolan starta eget och försöka sörja sig igenom att ta emot hästar och tävla och utbilda eller ska man ta ett jobb med en skitlön som du knappt kan försörja dig ? Jag blir så sjukt kluven i den frågan och jag vet inte hur jag ska göra.Hur skulle ni gjort?

Jag hoppas att ni finns kvar här och jag hoppas att vi kan starta upp bloggen igen efter allt jäkla strul jag har haft under hela sommaren med tekniken.Jag hoppas de finns några guldkorn kvar av er som vill fortsätta följa mig här!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Hatar att jag säger detta igen men min dator strular . IGEN.....
Blir fan trött på denna skitdatorn jag har. Och de är därför uppdatering har strulat så sjukt mycket .
Men iallafall,det är varför de inte finns några nya inlägg uppe här. Men jag kan uppdatera er om att praktiken går super bra . Älskar verkligen stället jag är på. Har nog aldrig haft det så bra som jag har de nu. Det går dock så fort. Jag börjar redan min 3dje vecka där och sen är de bara två veckor kvar av praktiken.

Sen kan jag även informera er om att på onsdag så ska jag till EM på Ullevi . Hur kul?! Skolan bjöd alla hästelever på de nu som en bra start på året och jag tackade så klart Ja och åker med,det kommer bli riktigt grymt tror jag faktiskt . Så jäkla synd att man inte får fota med kamera där dock,hade vart så sjukt kul med minnen från första Utomhus em i Ullevi.

Är ni där så är de bara att komma fram ,det vet ni.

Men iallafall de är vad jag kan informera er om. Uppdateringen kommer lida lite på grund av ingen kapabel dator. Men jag lovar att de kommer en ny dator inom kort . Så hoppas jag ni får de bra. Puss hej!

Likes

Comments

Jag tror att många av er undrar varför det inte kommer några videos!

Jag har sååå sjukt många videoidéer men de värsta är att mitt ena stativ som jag filmar med har gått sönder. Och tro det eller ej men de sätter stopp verkligen. Och jag känner att jag vill skaffa ett nytt stativ innan jag startat med videos igen. Jag ska inom en snar framtid köpa det då jag verkligen behöver det.Sen kommer det troligtvis lite mer vloggar och så vidare som ni ska få följa med på.

Jag har en sak som jag ska göra slutet av månaden och jag tror att denna grejen kommer bli så jävla snygg och så vidare. Kan ni gissa vad det är som ska ske? Ska eventuellt filma denna händelse.

Troligtvis kommer videos rulla på som vanligt igen nästa månad och om ni har några önskemål så är det bara att skriva i kommentarsfältet vad ni vill se. Okej?


Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Klockan ringde vid 4 och nu sitter jag på bussen på väg till min praktik. Jag är sååå trött men ändå så taggad på en ny veckan. Efter denna veckan är det bara 3 veckor kvar. Hur snabbt går det eller ? Men iallafall det är vad som ska hända idag. Praktik och sedan hem och bara vara och om jag orkar så ska jag såklart uppdatera er!

Hoppas verkligen ni får en bra dag och om ni börjar skolan idag så "be strong"

Asså detta är den roligaste bilden från igår när Julias ponny Hassan ställer sig som om han ska kissa bara för att han inte vill jobba. Hahha hur kul !?


Likes

Comments