Detta är en perfekt film att somna till. Det är nog det bästa betyget som jag kan ge den för jag tycker egentligen att den bara var väldigt irriterande. Den handlar som en tjej som är ett stort basket fan. Hon blir bjuden på en fest av stjärnan och hennes egna kusin sabbar för henne och fjäskar sig medans hon står lugnt och ser på… Men när han blir skadad flyttar hon in hos honom för att vara hans sjukgymnast….

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att ha Chase Crawford med i en film är som att garantera att majoriteten av tjejerna som kollar på den kommer att älska den.

Filmen är full av väldigt kända skådisar och man får följa ett antal kvinnor som ska ha barn. Man skulle kortfattat säga att filmen visar ett antal olika senarior som kan hända under vägen till ett barn. Allt från dom som adopterar till, den fantastiska graviditeten som man knappt märker och dom som mår riktigt dåligt och på något sätt är dessa personers liv sammanvävda med varandra.

Likes

Comments

Denna filmen hade av någon anledning hamnat på min att se lista på Netflix utan att jag riktigt vetat varför. Dock visade det dig att det var en av de bästa filmer jag faktiskt sett på länge och en film som jag gärna ser igen! Den handlar om en kvinna som blir förtvivlad när hennes fästman dör och hon samtidigt får lite ekonomiska problem och därför flyttar in med hennes fästmans bästa vänner. Där hon gillar vissa och andra mindre….

Likes

Comments

Att detta var en tv-movie stod klart väldigt fort när jag satte på denna filmen. Men den var riktigt charmig och rolig många gånger och med riktigt duktiga skådespelare vilket sånna filmer många gånger saknar. Han som spelade Joel (Sam Jaeger) i Parenthood hade en av huvudrollerna och det var riktigt roligt att se honom igen.

Filmen handlar om en kvinna som inte kan hitta något jobb som hon trivs med och brukar sluta samma dag som hon börjar. Efter som hon alltid är så bra med hennes systers barn så ordnar systern ett jobb åt henen som Nanny till en änkeman.

Likes

Comments

Enkelt och bekväm så skulle jag nog beskriva Carolines stil. Men samtidigt altid genomtänkt och välklädd. Sen kanske det hjälper lite att hon har varit min favorit karaktär på tv dom senaste typ 5 åren...

Likes

Comments

Här har vi en film som stått på min att se lista väldigt länge. Troligtvis för att den har ett antal riktigt bra skådespelare i sig. Så som Adam Brody, Josh Duhamel, Malin Åkerman, Katie Holms med mera.

Den hade också en intressant story med en brud som brudtärna som är kär i brudgummen. Mitt problem är att man aldrig får lära känna karaktärerna på djupet och det tar ganska lång tid innan man förstår vad som hänt från början. Filmen var helt okej, men har potenial att bli så mycket bättre. Dessutom så hade filmen ett öppet slut där man får gissa sig till vad som händer. VARFÖR gör man så, det är som att sluta se en film 40 min innan slutet ingen gör det för man vill veta vad som händer!!!!

Likes

Comments

Detta var en lite udda film som fokuserade på 4 personer ett tonårspar och ett lite äldre. Som träffar varandra lite parallellt under filmen, men som egentligen inte har något med varandra att göra. Den stora likheten är väl att det äldre paret kände igen sig i tonåringarna.

Det låter kanske lite konstigt, men jag tycker att dom gjorde det bra och jag gillade filmen. Kanske inte en favoritfilm, men det gjorde mig helt klart nyfiken och jag ville se mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En till vecka har gått och jag ligger bra till i mitt veckoschema den ända serieren som jag inte har sett men borde ha gjort är Game of Thrones, men det hoppas jag att jag kan få gjort denna veckan om inte annat.

The Fosters 5x5. Telling

Jag gillar dom nya grannarna, jag tycker att dom verkar vettiga även om dom också har sina problem. Jag gillar också hur dom verkligen satte ner foten mot Jesus, det är jätte synd om honom men han kan inte bete sig hur som helt, framför allt inte om han faktiskt vill bli frisk. Sen att Mariana var så dum att hon faktiskt tog med honom på festen är en helt annan sak som gör henne korkad. Jag är faktiskt förvånad över hur dumma saker folk i denna familjen gör!

Sen fick jag också en kännsla av att det var något mellan Gabe och Cortney, men där har jag också en magkännsla som säger att det är något dåligt!

Nashville 5x22. Reasons to Quit

Jag måste erkänna att jag var lite orolig för att Avery skulle få ihop det med den där bruden som kastade sig på honom så fort hon fick chansen. Jag är också stolt över Juliette som valde att stå för sina misstag och gå ut med dom. Men någon gång måste hon lära sig att göra rätt från början.

Allt går just nu åt skogen med Highway 65, men jag hoppas att det löser sig. Dock vill jag hitta en gyllene medelväg, för jag tycker att Deacon är för naiv för att kunna driva en bussniess och för mycket en artist som bara tänker på hur artisten vill ha det, men det kommer inte att fungera. Medan Zack också gick för långt med vissa ultimatum….

Suits 7x5. Brooklyn Housing

Mike ljuger för alla och Rachel hade verkligen en poäng i det hon sa. Oavsett anledning till varför han ljög, så ljög han och det gör att man inte kan lite på honom. Dessutom ljuger han för dom två personerna som alltid stöttar honom och det är bara väldigt fel! Jag tror att detta kan gå helt åt helvete om han inte skärper sig snart.

Sen vill jag att Harvey ska vara ärlig mot Donna, jag gillar inte alls hur han valde att inte ta en drink med henne för han hade andra planer. Om han inte berättar det kommer hon bli sårad och det gillar jag inte.

Teen Wolf 6x13. After Images

Malia har helt rätt dom borde ringa Stiles, han kommer bli så arg om något hade hänt dom och han inte var där. Sen har vi kemin mellan Malia och Scott vart kom den ifrån, men jag gillar det, Stiles har Lydia så varför inte Scott och Malia. Sen har vi Scotts mamma och Alisons pappa som också håller på att få ihop det. Man märker verkligen att man är inne så sista säsongen.

Dessutom så håller jägarna på att bygga upp en hel arme för att utrota alla varulvar och just nu känns det som att det går ganska bra för dom. Kanske Stiles kan lösa något på FBI nivå nu…. Man kan alltid hoppas!

Likes

Comments

Jag älskar Rachel Bilson och tycker att hon alltid ser bra ut men sjukt snygga kläder, men hon har en karaktär som sticker ut lite när det kommer till just stil och det är Zoe Hart i Hart of Dixie. Den är inte för mycket men ändå något som man lägger märket till ofta färglada kläder som man fastnar för. Detta är nog den karaktär hittills som är närmast min stil förutom att hon bor i Alabama där det altid är varmt och jag kanske inte riktigt har samma klimat i Göteborg. Sen ska vi inte ens prata om skorna, jag älskar hennes skor, men hade inte orkat går runt i dom hela dagar, men jag är också nästan 180 lång så känner inte att jag behöver det heller....

Likes

Comments

Jag gillar Drew Barrymore jag tycker att hon är jätte charmig. I denna filmen spelar hon en ung tjej som blir gravid som 15 åring och hennes pappa tvingar henne att gifta sig med pappan även om hon själv inte vill. Hon är en smart tjej med drömmar och allt hon vill är att börja college så att hon ska kunna ta hand om sin familj. Filmen är både rolig och tragisk på samma gång men känns samtidigt ganska trovärdig om en ung tjejs kamp för att få leva ett bättre liv.

Likes

Comments

Jag var faktiskt väldigt positivt överraskad över denna filmen som var mycket mer underhållande än vad jag hade kunnat tänka mig. Jag satte på den med en tanke om att jag skulle somna till filmen, men det gjorde jag inte utan jag skrattade åt den istället. Jag tror också att jag kan ha sett den någon gång innan. För jag kände igen hela grejen med att tjejer läste bok om hur de skulle få killarna dit dom ville och killarna läste boken för att få det som dom ville. I alla fall så är det sjukt underhållande.

Likes

Comments