Är man sugen på en evighetsserie som aldrig verkar ta slut så är Pretty Little Liars ett utmärkt alternativ. Det är en serier med extrema toppar och dalar. Men är man sugen på ett lite större projekt är denna serien ett bra val.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte varför men jag har under hela dagen haft problem att logga in här på bloggen och det är därför det inte kommit ut något inlägg fören nu.

Idag tipsar jag om serien som alla pratat om de senaste åren. Om du är en av de som inte har haft tid att se serien än är mitt tips att göra det i sommar. Mitt tips nummer två är att ge serien en chans till efter första säsongen, själv tyckte jag att den blev bra först i säsong 2!

Likes

Comments

Nu har jag lyckats beta av ännu en serie som jag halkade lite efter i, nämligen Gotham som för övrig är en serie som jag faktiskt gillar mer och mer ju mer jag ser av den.

Pretty little Liars är inne i sluttampen av sin 7 år långa gång och det känns faktiskt väldigt bra att vi börjar närma oss slutet och att vi äntligen verkar få lite svar på våra frågorfrån de senste 7 åren. Jag vågar dock inte säga att vi får det för detta är en serie som är expert på att göra mig väldigt besviken!

Shadowhunter är numera en sommarserie vilket känns väldigt bra och där vill jag verkligen inte hamna efter, mitt stora problem är att jag inte riktigt vet vad som är vad när jag samtidigt läser boken så jag får helt enkelt snabba mig med att bli klar med boken!

Gotham 3x21. Heros Rise: Destiny Calling & 3x22.Heros Rise: Heavy Dirty Soul

Säsongsavslutningen var minst sagt spännande. Först kändes det som om att de dödade för många karaktärer men när man tänker efter har dem ju en förmåga att komma tillbaka eller inte då helt enkelt. Som alfred till exempel, jag var ganska bitter när han blev skjuten.

Sen har vi Jim som var smittad av viruset, men hjälte som han är kämade han sig igenom det och lät det inte ta över tills det att han fått gett både sig själv och sin kärlek botemedlet. Så romantiskt, sen att hon stack var en helt annan sak…

Det kändes också som att det är nu Bathman och Cat woman börjar utvecklas vilket jag tycker ska bli riktigt intressant att se. Vem vet jag kanske till och med får sett bathman filmerna i sommar…

Pretty Little Liars 7x18. Choose or Loose

Nu börjar det hända grejer. Man kan väl i stort sätt säga att Mona är bekräftad som A sen blev även Aria avsöljad som en del av teamet vilket egentligen inte kom som en översakning och jag kan väl inte direkt säga att jag reagerade på det.

Alla förbereder sig på sina sista timmar i frihet, men det känns som att det är Aria som kommer åka dit på det framför allt med tanke på liket i hennes bil.

Hanna och Caleb gifte sig, Spencer och Toby hittade tillbaka till varandra och Emily och Allison börjar så smått panera för sin lilla familj.

Dock lite intressant på slutet när Caleb stod utanför Monas dörr typ.

Mona som A gillar jag. Jag vill bara se mer bakom kuliserna!

Shadowhunters 2x13. Those of Deamon Blood

Denna delen av säsongen känns så mycket bättre, man märkar att det är något på gång och ett krig kan vara nära, man vet bara inte varför det är nära. Jace om ledare för institutet kändes bara fel så jag gillar verkligen att han gav den rollen till Alec i stället. Magnus kändes lite off i detta avsnittet samtidigt som det var respektlöst av Alec att fråga om ett hårstrå på det sättet. Fast helt ärligt så förstod jag inte riktigt problemet med det för än Simon drog paralellen med Judarna i tyskland under Hitlers ledning.

Likes

Comments

Det är verkligen helt sjukt att det bara är ett avsnitt kvar! Jag blir nästan helt förtvivlad när jag tänker på det även om det känns som att saker och ting ändå börjar gå rätt nu.

Det som gjorde mig lyckligast av allt var att få se Noora och Willam tillsammans för dom är så himla fina.

Att Sana också gick på sin dejt där tillslut var nödvändigt men inte självklart. Jag tycker dock att det känns tråkigt att Yosef ska vara i turkiet hela sommaren. Jag vill ju ändå att dom två ska få sitt lyckliga slut och nu känns det som att det är flera månader bort…

Det ska dock bli sjukt spännande att se hur dom knyter ihop hela serien i nästa avsnitt, jag längtar men ändå inte. Vill inte att det ska ta slut!

Likes

Comments

Som vanligt kämpar jag på för att komma ikapp i mina serier och jag hoppas att jag kan hålla mitt löfte till mig själv att inte börja se några mer sommar serier utan fokusera på dem jag har börjat se. Shadowhunters hade jag missat att dem börjat igen och att jag håller på med sista boken. Men det går lite långsamt och jag kände att jag inte ville vänta för länge innan jag började se serien igen så nu kommer jag att blanda ihop allt ett tag framöver.

Sen har vi The Flah som jag nu har sett ikapp också, den har sommar paus, vilket känns skönt för då får jag inte mer avsnitt att se utan jag kan sakta men säkert jobba mig igenom min lista…

Shadowhunters 2x11. Mea Maxima Culpa

Shadowhunter är tillbak, jag var ju verkligen skeptisk till den första halvan av säsongen, men jag tycker ändå att den började bra.

Izzie kämpar mot sitt beroende och jag måste verkligen påpeka igen att jag verkligen gillar henne och Rafael tillsammans. Hur han sökte upp Alec för att hon skulle få hjälp.

Sebastian dök också upp detta avsnittet och det skiljer sig väldigt mycket från böckerna vilket jag uppskattar så länge dom gör det bra. Mitt problem just nu är att jag håller på att läsa den sista boken i Mortal instrumens serien och som vanlig blandar man ihop en massa då…

Shadowhunters 2x12. You are not your own

Jag tyckte så synd om Magnus när han var i Valentines kropp. Inte för att jag var orolig för honom för han är en viktig del av serien så dom skulle inte kunna ta död på honom. Men att vara oskyldig och bli plågad på det sättet är inte okej!

Jace fick också reda på vem hans biologiska föräldrar och och fick träffat din farmor. Med tanke på att han hade lite problem med institutet så kan det ändå vara bra med tanke på att hon är chefen nu och hon lär inte vilja straffa honom allt för mycket….

The Flash 3x22. Infantino Street

Det går inte så bra för dom just nu och jag tycker verkligen synd om dom. Jag förstod inte om Iris dog i slutet eller om det avslöjas i nästa avsnitt. För även om det känns kört så har hon en huvudroll och det hade känts konstigt om dom gjorde sig av med henne…

Snart var med och hjälpte till lite vilket alltid är uppskattat framför allt när han är på rätt sida. Dock tyckte jag att Argus var lite väl hårda när de faktiskt tog det som kunde rädda Iris ifrån dom….

The flash 3x23. Finish Line

Det var ju inte Iris som dog och att det visade sig att det var HR var inte en så stor överraskning när det väl hände. Dom har ju bytt ut honom i varje säsong så nu är frågan vilken ny knäppgök som kommer ta in.

Killer frost är inte Killer frost längre utan en blandning och det gillar jag, det ger mig hopp om att hon kan bli en god meta och kämpa med teamet i framtiden. Dock har inte serien direkt lämnat en chliffhanger som gör att man verkligen längtar till nästa säsong. Vilket i och för sig kan vara skönt…

Likes

Comments

Vill ni ha en mysig och humoristisk feel good serie med fokus på familj är detta en fantastisk serier. Den går lite under samma karaktär som Parenthood gjorde fast denna är helt klart min favorit av de två serierna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inte ofta men ibland får jag en inpuls och sätter på en film. Ofta är det en film som jag aldrig har hört talas om som jag råkar bläddra förbi på netflix. Denna gången var det 5 to 7.

Det var inte en sådan film som jag brukar se när jag är trött en söndag kväll utan denna var faktiskt lite intressant och man visste aldrig var som skulle hända.

Den handlar om en ung kille som träffar en äldre kvinna, vad han inte vet är att hon är gift med barn. Dock har hon och hennes make en deal, dom har ett öppet förhållande som båda är okej med. Men hur reagerar man som person nummer 2.

Likes

Comments

Om ni skulle undra vad jag har gjort idag så kan jag avslöja att jag har plöjt en säsong av unga föräldrar. Jag tycker att detta är en ganska rolig serie där man för följa många charmiga familjer och framför allt barn. Många serier med liknande koncept typ teen mom kan vara ganska tragiska, men inte denna. Denna är snarare väldigt charmig :)

Likes

Comments

Denna veckan tänkte jag att jag skulle hinna se massa serier och jag låg så bra till efter helgen. Men sen kom en dag med dåligt internet en spontan AW och en spontan fika med vänner och så hade hela veckan nästan gott. Men jag kämpar på med The Flash och dom andra serierna i alla fall. Måsta passa på att umgås med mina vänner när jag är hemma i Götet…

The Originals 4x10. Phantomesque

Åh vad jag älskar denna serien och det blir så mycket bättre när både Kol och Rebecca med igen. Sen var det så klart ett stort plus att de fick tillbaka Elijah så snabbt, hade förväntat mig att det skulle ta några avsnitt. Ett annat plus är att Davina kom tillbaka, men det stora problemet där är att hon är länkad till the hollow, men jag är tacksam för de scener som jag kan få mellan Davina och Kol.

Det är nu bara 3 avsnitt kvar av säsongen vilket minst sagt känns jobbigt med tanke på att den inte är förnyad ännu. Det som känns lovande är ändå Julie Plecs planer för Hope och att hon ska få gå på Alaric och Carolines skola. Jag var redo att säga hej då till the Vampire Diares, men jag är inte redo att bli av med the Originals!

The Flash 3x19. The Once and Future Flash

Barry springer in i framtiden för att hitta något sätt att rädda Iris, även om han inte hittade en lösning så har han ändå en ledtråd på hur det ska gå till. Sen fick han också se hur olyckliga alla var i framtiden vilket i sig kan vara en motivation att göra saker bättre. Cisco hade förlorat sina händer och där med sina krafter. Catlin hade teamat ihop sig med Savatar och är den ända som vet vem han är. Dessutom så fick man se när han avslöjar det för henne i nu tid. Självklart utan att vi fick se det och det ska tydligen vara någon chockande. Så det ska bli riktigt spännande att se!

The Flash 3x20. I know who you are

De hittade forskaren som kanske kan hjälpa dem och Catlin är 100 % killer frost just nu och hjälper Savatar. Det stora problemet just nu är att Barry har listat ut vem Savatar är, vilket i sig är väldigt bra och inget problem. Utan problemet är att han är Savatar, han i framtiden blir Savatar och det förstår jag inte. Varför skulle han vilja resa tillbaka i tiden för att döda Iris och göra det jobbigt för hela teamet, varför och hur har Barry blivit ond, han är ju snällast i världen!

The Flash 3x21. Cause and Effect

I detta avsnittet hade de verkligen det perfekta tillfället att verkligen få tag i Savatar. Ja staden hade varit utan en flash i någon vecka extra under tiden de tränade upp Barry. Men det finns andra flashar på andra jordar låna en sådan under tiden Barry inte hade något minne. Det tycker i alla fall jag vore det mest logiska så att Iris inte dör.

Jag gillade också att man fick lite hopp om att Catlin kommer komma tillbaka, hon kämpar i vart fall mot killer Frost!

Likes

Comments

Jag hade en magkänsla som sa att det skulle hända saker i detta avsnittet. Det kan också vara för att det var avsnitt 8 och att avsnitt var nästan 40 minuter långt. Vem vet, jag blev i alla fall inte besviken, i detta avsnittet var jag arg, eller snarare skit förbannad, lite små deppig, hoppfull och helt överlycklig, jag vet vilken tröja jag ska ha på mig i morgon!

Alltså detta avsnittet! Jag dör, eller jag vet i alla fall inte vart jag ska börja! Först tyckte jag så synd om Sana att jag höll på att gå under och blev riktigt arg. Det hon gjorde var fel och fruktansvärt elakt. Samtidigt vill jag att folk ska förstå framför allt när Eva satt där och hatade Sana utan att hon visste det själv. För med den infon hon hade så förstår jag henne och jag tycker att hon står upp för det som är rätt. Det som irriterar mig är att vi tittare vet varför Sana gjorde som hon gjorde men inte någon annan.

Plågsam var scenen när Sana sitter och ringer Chris, men kännslan när man ser tjejerna i bussen var helt fantastik, jag blev så glad. Festen kändes överlag också bra Sana och Yosefs blickar sa typ allt och jag blev ännu mer säker på min teori från förra avsnittet som sedan blev bekräftat av Noora. Det är inte något mellan dom två och han gillar Sana, vilket egentligen är uppenbart!

Sen hände det som jag faktiskt inte vågat hoppats på. En snygg sportbil svänger upp precis efter att Sana har erkänt att hon gjort något enligt mig fantastiskt men som enligt Noora kan klassas som dumt… Ur bilen kliver….. Wilhelm!!!!! Fan vad glad jag blev, jag hade blivit glad av bara Chris som var näste man ur. Lyckan var gjord och jag är glad över att jag väntade till idag med att se avsnittet för annars hade jag haft en hel veckas väntan på nästa avsnitt, nu har jag bara 4 dagar!

Likes

Comments