Contains affiliate links

Jag valde trotts att jag inte var jätte förtjust i den fösta säsongen att fortsätta titta och det var ett bra val. Det känns som att serien får mer djup ju mer man ser på den.

Visst är vissa saker fortfarande lite löjliga men jag kan leva med det. Baliey och Sarah är helt klart mitt favorit par i serien och är super söta tillsammans trotts sina motgångar.

Julia och Justin har sina stunder men jag gillar faktiskt Griffin mer och framför allt efter hennes missfall och hon valde att åka till honom för att på något sätt hitta sig själv igen.

När det kommer till Charlie vet jag inte riktigt vad jag ska säga, jag ogillar honom inte. Men bilan irriterar han mig något fruktansvärt mycket. Jag gillar Kirstin men jag förstår inte vad dessa två ser i varandra, det är bara massa draman men breakups och make ups under två säsonger. Saker blir fort bra som en familj och från ingen stans så går allt åt skogen.

Jag är också glad över att Bay valde att rädda restaurangen i stället för att på College. Inte för att jag tycker att det var rätt val, men på det sättet är han kvar i serien!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så glad över att Jane the Virgin är tillbaka, det är en riktig feel good serie som får än att må bra. Arrow å andra sidan var en besvikelse, långtråkig och ointressant är ord som i stort sätt beskriver allt jag känner där just nu. Once upon a time är jag fortfarande lite osäker på men denna nya storyn kan bli bra, men det kommer att krävas en hel del för den att nå dit.

Gotham 4x4. The Demon’s Head

Denna säsongen intresserar mig, både för att jag är intresserad av att veta vad som händer med Bruce för han har verkligen blivit intressant denna säsongen. Sen har vi Sofia Falcone som också är väldigt intressant, fast på ett helt annat sätt. Här har vi en person som jag tror kan gå hur långt som helst och det kommer ta tid innan folk förstår vad hon gör. Sen har vi också Ra’s Al Ghul, måste nog kolla närmare på denna personen för det här är inte den första serien som han har dykt upp i. Vilket jag tycker gör det extra intressant!

Arrow 6x1. Fallout

Helt ärligt börjar jag att tröttna på Arrow och de gjorde jag redan under förra säsongen. I detta avsnittet hände det massa saker men ändå lyckades dom inte med att fånga mitt intresse. För jag tyckte ändå att det var långsamt och tråkigt. Laurel är tillbaka men en elak sådan och allt känns bara uttjatat. Det ända som faktiskt intresserade mig var Olivers son, jag tror och hoppas att dom kan bygga upp något runt det. Sen var det slutet när Oliver blev avslöjad som the Green Arrow. Det var en intressant twist och jag ser faktiskt lite fram emot vad dom ska göra med det!

Once upon a time 7x2. A Pirate’s Life

I detta avsnittet fick man lite mer förklarat för sig. Det är riktiga Regina och Henry som har blivit drabbad av den nya förbannelsen, men med en ny Hook. Så då är min nästa fråga, vad Rumpel gör där, för dessutom verkar han vara riktigt hygglig, vilket jag inte direkt hade förväntat mig. Hela storyn om Henry och Cinderella har inte riktigt fångat mig än, men det kan den fortfarande göra. Dock undrar jag om vi kommer få se dom andra i Storybrook något mer, jag kommer minst sagt bli besviken om vi inte får se något mer av Snow och Charming. Emma och Hook fick i alla fall ett avsked!

Jane the Virgin 4x1. Chapter Sixty-Five

Jag har inte något emot Adam, jag har sett för lite av honom för att verkligen kunna döma honom, men han verkar ändå vara en bra kille. Dock får jag erkänna att jag hade föredragit Jane med Rafael, jag har alltid tyckt att det är något speciellt mellan dom två och blir därför lite besviken över att dom inte ens kan hålla sams just nu. Sen har vi Petra som blev påkommen i och med att hennes syster kom tillbaka jag tror dock att hon kommer överleva frågan är bara hur det går med hotellet och vem som kommer att köpa det.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments

Fredagar är fullproppade med bra serier att se och jag älskar det!

Chicago Fire 6x3. An even bigger surprise

Brett’s kompis är svår att få ett grepp om och nu har on skaffat ett jobb på brandstationen. Jag tror också att hon spelar ett spel med Severide, framför allt med tanke på hur hon har jagat honom innan.

Sen har vi hela grejen med Cruz bror, jag älskar att dom två spelade ut hela brandstationen inför födelsedagsfesten även om jag tycker att Much faktiskt gjorde en riktigt snäll sak som ordnade den.

Jag todde också att Casey skulle få sparken eller något liknande i detta avsnittet och i stället fick han en befodran, vilket han verkligen förjänar…

Grey’s Anatomy 14x4 Ain’t That a Kick in the Head

Amelia har nu äntligen fått ut sin tumör och jag tycker att det ska bli riktigt spännande att få följa henne nu och se om hennes personlighet verkligen kommer förändras. Jag hoppas att hon kommer att ändra sig om barn nu. Owen har ju alltid haft otur och träffat personer som inte vill ha barn.

Nate var också en riktig hjälte som fick hem Megans son, dock är hennes och Mers fight om vem han faktiskt älskar lite löjlig. Jag är övertygad om att han faktiskt älskar dom båda så frågan är vem han kommer att välja själv i slutändan. Just nu kan det inte vara någon annan än Megan.

Avery ärvde också en jäkla massa pengar och vem var där om inte Maggie och jag gillar det inte. Jag ser inte något mellan dom två, därför älskade jag när Averys mamma kallade dom för syskon, för det är dom ju på sätt och vis!

How to get away with Murder 4x3. It’s for the Greater Good

Jag är väldigt förtjust i att Annalise är tillbaka och vinner allt hon gör. Det var kanske lite väl magstarkt att faktiskt sätta dit sin chef. Men hennes plan är bra och jag tycker att hennes pyskolog är lite väl överdivet förskitig…

Sen har vi Mikaela som verkligen äger just nu och jag gillar det, sen vill Laurel att hon ska hjälpa till att sätta dit hennes pappa och med tanke på det man ser från framåt blickarna så gör hon det. Frågan är bara vem det är som är död. Det var svårt att förstå det hon pratade om. Men jag hoppas att Laurels bebis har överlevt!

Scandal 7x2. Pressing the Flesh

Jag hr svårt för Olivia just nu, jag tycker att hon pressar gränser och går för långt hela tiden. Därför älskar jag också att Fitz stod utanför hennes lägenhets dörr på slutet. Att hon hade en annan man med sig kommer han att komma över. Men jag tror faktiskt att hon behöver honom nu för att hitta tillbaka till vad som faktiskt är rätt och fel. Men samtidigt som jag irriteras över Olivia så imponeras jag av Mellie, Olivia borde kanske lyssna mer på henne, för hon lyckas med det som hon gör just nu, tillskilland från henne.

Sen tror jag att vi har en intressant story för Cyrus framöver, vet inte om det är kärlek, men ett stark partnerskap och vänskap kan han nog kunna bygga upp med den överdrivet pratglada mannen….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments

Nu börjar även CWs serier att dra igång på riktigt och vad jag älskar med det är att både Riverdale och Legends of tomorrow släppa varje vecka på neflix, bra där! Det är också kul att följa många Dc Comics serie och vem vet jag kanske i fortsättningen väljer att göra en veckosammanfattning bara med de serierna. Så gjorde jag med chicago serierna förra året, men än så länge har bara två chicago serier dragir igång

Riverdale 2x1. A kiss before Dying

Äntligen är Riverdale tillbaka, framför allt med tanke på den cliffhangern som vi blev lämnade med i förra avsnittet. Som tur var så överlevde Archies pappa och jag tror också att det ligger något i det som Jughead säger att det inte var ett rån utan att det var riktat mot hans pappa. Som det ser ut nu är ju Veronicas föräldrar helt klart misstänkta.

Dessutom har vi hela Jughead grejen och jag är orolig att han kommer att bli indragen i mer gäng grejen än vad han själv räknar med, framför allt med tanke på att han ber dom om tjänster….

Legends of Tomorrow 3x1. Aruba-Con

Efter fjaskot när teamet förstörde tiden så är dom numera arbetslösa, allt rullar på och alla är almänt olyckliga. Okej Mick kanske är ganka nöjd eftersom han spenderar all sin tid på en solstol på Aruba med en drink i handen… I alla fall fram till dess att Julius Cesar börjar bråka med honom.

Därför gillade jag planen som dom hade att dom snor tillbaka sitt skepp räddar historian och får tillbaka sina jobb. Dessutom gillar jag hela twisten med att Ceasar hittade historieboken och själv aktivt ändrar historian…

The Flash 4x1. The Flash Reborn

Det gick mycket fortare än vad jag hade tänkt mig för Barry att komma tillbaka och bli normal. Jag tror också att allt det som han skrev faktiskt har någon typ av mening även om dom inte vet om det själva än. Dessutom gillade jag inte den nya och bitchiga chefs Iris, mycket bättre med Catlin och Zisco som hjärnorna i gänget. Jag var också så glad över att Catlin kom tillbaka och hade kontroll på läget. Men med tanke på att Killer Frost dök upp igen i slutet av avsnittet räknar jag med att det kommer fortsätta ett tag till med den storyn…

Chicago PD 5x3. Promise

Detta avsnittet var så tragiskt på så många sätt. Alla dessa illegala invandrare som som var tvungna att jobba under dessa fruktansvärda förhållandena. Sen har vi sonen till kvinnan som blev mördad som blev satt i en fosterfamilj bara för att hans moster blev hemskickad. Vilket känns så onödigt med tanke på att han faktiskt hade familj.

Sen har vi äcklet som faktiskt dödade alla dessa kvinnor, jag tycker ju att han fick vad han förtjänade. Samtidigt så finns det lagar av en anledning, sen kan det ju vara så att när det ända sättet att få rättvisa är att polisen berättar sanningen för gäng och låter dem ta hand om det så kanske det finns lite fel bland lagarna också…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments

Detta är en av de få nya serierna som jag verkligen ville se. Jag måste begränsa mig lite för att inte har för många serier som jag följer samtidigt och när jag såg trailern till denna så föll jag pladask! Denna typ av serie har jag väntat på i många år och jag tror att det kan bli en ny Gossip Girl för mig. Även om serien inte var direkt lik Gossip Girl så fanns det ändå saker som man kunde känna igen lite, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det är samma person som skapat serierna.

Dynasty handlar om en väldigt framgångsrik familj, vad som brukar hända när när det ska anställas en ny chef på företaget är att en av barnen får det jobbet. Men när pappan har träffat en ny tjej som han ska gifta sig med så kan saker förändras...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments

Ensamma hemma eller Pary of five som den egentligen heter handlar om om 5 syskon som miste sina föräldrar för några månader sedan. Den äldsta brodern hade egentligen flyttat hemifrån men tvingas till slut att flytta hem igen för att hjälpa till att ta hand om de yngsta syskonen.

Detta är en sådan serie som man sett många avsnitt av på tv som liten, men det var inte så att man verkligen följde den på riktigt utan att missa avsnitt, så när jag satte på den så kändes allt bekant, men jag visste samtidigt inte alls vad som skulle hända. Det finns en charm i det, men jag får också erkänna att jag på många sätt gillade den bättre när jag var yngre, Charlie som jag hade för mig att jag verkligen gillade är många gånger skit irriterande samtidigt som man har förståelse för att det är väldigt svårt att vid 24 års ålder ha ansvar över sina 4 yngre syskon, även om de två äldsta kan hjälpa till. Det underlättar inte när socialen står och knackar på dörren ibland för att kontrollera dem. Nu kan det också vara så att karaktärerna växer lite för varje säsong och att jag som liten inte såg så mycket från säsong 1.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments

Som jag sagt innan gillar jag verkligen hur mitt veckoschema börjar fyllas på ordentligt nu och denna veckan är det i stort sätt fullt vilket jag verkligen uppskattar! Här är mina tankar om helgens serier!

Gotham 4x3. Thet Who Hide Behind Masks

Gordon åker till Mexico för att övertala Falcone att komma tillbaka till Gotham för att rädda staden, dock fick han reda på att han är döende men hans dotter Sofia bestämmer sig för att följa med honom hem. Henne har jag dock lite svårt att läsa av, i ena sekunden verkar hon snäll i andra jätte skum och hård… Men hon är ju en Falcone….

Bästa i avsnittet måste nog ha varit Bruce på Aktionen när han spelade en rik arvtagare, så överdrivet men ändå trovärdigt.

Den har vi ju hela grejen med att Riddler nu blev räddad från Pinguin, men det som jag inte riktigt fick klart för mig var om han fejkade att hans hjärna inte fungerade som den skulle för att kunna rymma eller om han har problem på riktigt….

Once upon a time 7x1. Hyperion Heights

Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka och tänka. Jag har kanske inte varit överförtjust i de senaste säsongerna av serien och hade kunnat tycka att man nu hade kunnat ge den ett bra slut och jag hade varit nöjd. Istället är dom lite kreativa och använder sig av gamla karaktärer, eller snarare ansikten som man känner igen som spelar helt andra karaktärer och det känns som att serien börjar om från början igen, samma story lite andra karaktärer. Efter bara ett avsnitt anser jag att det är för tidigt att döma ut serien, men jag ska vara helt ärlig och säga att jag är väldigt skeptisk just nu….

Outlander 3x5. Freedom & Whisky

Vi är nu 5 avsnitt in i säsongen och ÄNTLIGEN bestämde sig Claire för att åka tillbaka till skottland. Dock tyckte jag nästan att detta avsnittet kändes lite stressat, från det att Claire bestämde mig för att åka tillbaka till dess att hon såg Jamie gick det jätte fort och om inte jag minns helt fel så stod Brianna med henne vid stenarna i boken, för deras avsked var jag inte så förtjust i. Jag kan inte heller riktigt förstå varför Brianna inte ens övervägde att följa med sin mamma?! Jag hade varit jätte nyfiken, dock har hon ju hittat sig en egen skotte men ändå!

Supergirl 3x1. Girl of Steel

Det är verkligen jobbigt att se Kara så här sårad och ledsen. Samtidigt som alla andra runt om kring henne verkar ha det väldigt bra, kanske framför allt hennes syster. Sen går det inte att komma ifrån att jag saknar Mon-El och vill att han ska komma tillbaka och hoppas innerligt att det går att lösa. Det är nästan så att jag vill googla och se om Chris Woods ska vara med i mer avsnitt, men det kan också hända att man spoilar sig själv lite då!

Det har också dykt upp en ny skurk i stan som inte verkar vara så förtjust i att det finns en Luther i stan som har mycket makt, framför allt nu när hon köpt tidningen!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Likes

Comments