Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Mölndal
Instagram: sofiamattsson

Chicago PD 2x16. What puts you on that ledge

Hank är lite skrämmande när han ska poängtera något och det var uppenbart att han listat ut att det är/var något mellan Linstedt. Men att dom skulle göra slut eller ta en paus på grund av det gör mig lite sur, jag har väntat på dom två så länge.

Subben som hade tagit lägenhten från airbnb var lite skrämmande. Tank att någon hyr din lägenhet, sen vägrar lämna den och som toppen på moset är att han mördat sin fru och bygger in henne i väggen...

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Suits 4x16. not just a petty face

Suits är redan slut för den här gången och jag saknar serien redan! Jag tycker att säsong 4 har varit ett stort lyft om man jämför med säsong 3 som var ganska seg. Jag kan ju inte hjälpa att jag hela avsnittet väntade på en konfrontation från Donna och jag hade nästan gett upp hoppet och då går hon in och säger att hon ska sluta och börja jobba för Louis. Jag förstår varför hon gjorde det och för att få Harvey och Donna tillsammans kan det ha varit det bästa som kunde hände. Eller det tror jag i alla fall. Men Jag älskar Donna och Harveys scener tillsammans och dom får det inte bli mindre utav!

 

Likes

Comments

Suits 4x15. Intent

Shit vad spännande det här avsnittet var ibland! Man trodde att dom lyckades få situationen under kontroll och rädda Donna och sen skiter sig allt igen. Synd att dom var tvungna att offra så mycket av fallet för att rädda henne. Men att äntligen få se lite känslor från Harvey var guld värt. Alla som shoppar Donna och Harvey måste hoppa högt av glädje efter slutet. Jag var i alla fall överlycklig när dom satt och drack vin och Harvey lämnar lägenheten med kommentaren, "you know I LOVE YOU" What!! ja det är klart vi vet det och detta avsnittet bevisade det, men att höra han säga det är guld!!

Sen måste jag erkänna att jag tycker lite synd om Jessica, hade hoppats att hennes kille hade kunnat vika sig lite i alla fall!

 

Likes

Comments

Arrow 3x15. Nanda parbat

Jag tyckte att detta avsnittet var väldigt rörigt och det hände väldigt mycket i det. Men slutet var helt otippat att Oliver blev erbjuden att bli Al Ghul, vet inte vad jag ska säga om det, har inte någon direkt åsikt, tänker att det kan bli spännande men också jätte konstigt.

Felicity och Ray, NEJ säger jag bara. Jag gillar Ray, tycker att han är dö snygg och charmig, verkar också vara en bra kille. Men inte en kille för Felicity, för där finns bara Oliver okej?!?!

Sen hela grejen med Thea och Malcom, nu börjar det bli för mycket och det intresserar mig inte riktigt längre...

 

Likes

Comments

Serielista för Februari

Februari har varit lite svår serie mässigt. De 80 gb internet som min familj har och Netflix går inte så bra ihop, vilket blev ett litet problem mot slutet av månaden, då jag inte kunde se mycket serier alls. Jag hänger okej med i mitt vecka schema och är aldrig mer än en vecka efter och det räknar jag som up to date. Fördelen med begränsat internet är att jag kommer igenom många mer böcker än vad jag brukar, och februari har nog varit en rekord månad för mig, när det kommer till att läsa och jag har många böcker som jag ska skriva om. Med tanke på mitt begränsade internet så har Viaplays offline läge blivit en riktigt bra vän. När jag är hos kompisar eller skolan där det finns Wifi, så fyller jag upp Ipaden till max. Just nu är det Marvels Agents of S.H.I.E.L.D om jag ser på och jag gillar den verkligen. Sen har jag sakta med säkert börjat ta mig ikappp i TVD igen, men jag tar avsnitten på viaplay där med, har blivit spolad av Facebook och vet att jag inte kommer gilla det som händer i serien. Komeiserien Marry Me har jag också sett några avsnitt av, så just nu sprider jag mitt fokus på massa olika maraton projekt, vilket kanske inte är så himla smart egentligen. Men olika dagar kräver olika serier. Just nu ser jag på Bones, Agents of S.H.I.E.L.D, The Vampire Diares, Mary Me, Gilmore Girls, The Walking Dead och den stora internet tjuven House of Cards. Hur mycket jag än älskar netflix så går det inte att komma ifrån att det är lite jobbigt när den drar så himla mycket internet!

Serier som jag är up to date med:

Grey's Anatomy
Hart of Dixie
Revenge
Once upon a Time
Glee
Arrow
Beauty and The Beast
Nashville
Downton Abbey
Vikings
Chicago Fire
Atlantis
Regin
The Americans
the Originals
Chicago PD
Black Sails
The 100
Game of Thrones
Awkward
The Fosters
Suits
Jane The Virgin
Graceland
The Flash
State of Affairs
How to get away with Murder
Teen Wolf
Under the Dome
Switched at Birth
Welcome to Sweden

Serier jag är klar med:

The Secret life of The American Teenager
One Tree Hill
Desperate Housewives
Monarch of the Glen
Lost
Hidden Palm
Life is Wild
7th Heaven
Summerland
The OC
Gilmore Girls (har börjat att se om den från början och är på säsong 1)
Charmed/Förhäxad
Rome
Melrose Place
90210
Prison Break
Dawson Creek
Lipstick Jungle
Privileged
Sex and the City
Make it or Brake it
The Firm
Partners
Gossip Girl
The Mob doctor
Pan Am
Emily Owens M.D
Private Practice
Smash
The Lying Game
Bunheads
Dexter
The Goodwin GameThe Carrie Diares
Brothers and Sisters
Veronica Mars
Almost Human
Ravenswood
The Tomorrow People
Star-Crossed
Revolution
Intelligence
True Blood
Twisted
Dallas (2012)
Parenthood

Serier jag ligger efter i:

NCIS
Bones (Ska börja på säsong 7)
Ugly Betty
Heros
Smallville
Greek
Baywatch
Entourage
Dallas (orginalet) ska börja på säsong 3
Anger Management (ska börja på Säsong 2)
The Big Bang Theory (Ska börja på säsong 4)
New Girl (ska börja på säsong 3)
Elementary (ska börja på säsong 3)
2 Broke Girls (ska börja på säsong 4)
Baby Daddy (ska börja på säsong 4)
Scandal (ska börja på säsong 2)
Marvel's Angents of S.H.I.E.L.D (Är i mitten av säsong 1)
House of Cards (är i mitten av säsong 2)
Pretty Little Liars
The Vampire Diares
Sleepy Hollow
Saving Hope
Gotham
Marry Me
Supernatural

 

Likes

Comments

The 100 2x14. Bodyguards of lies

Riktigt spännande avsnitt, framför allt med Bellamy och hans samarbete med Raven. Sen lyckades Raven haffa en riktig hunk som jag gärna ser mycket mer av.

Först nu börjar jag intressera mig för vad som händer i i öknen och the city of light, man undrar ju vart båten kommer att ta dom...

Jag blev dock lite chockad över att The grounders ledare gillar Clark, jag är inte mot iden av dom två, det hade kunnat bli ett riktigt power couple, men jag tycker ändå att Clark har mer kemi med Bellamy...

 

Likes

Comments

forever 1x17. Social Engineering

Riktigt bra avsnitt. Spännande med smarta hackers som började komma på att Henry faktiskt döljer något och på slutet när Jo kom och sa att hon hade fått ett mail så var jag helt säker på att det var hackern på sjukhuset som hade gjort det, eller det var det ju, men som hade avslöjat honom, men så visade det sig att hon bara förbättrade hans resumé...

 

Likes

Comments

Forever 1x16. Memories of Murder

Jag älskar Hillary Burton och tycker det är jätte roligt när jag hittar något som hon är med i. Hade det inte varit för att jag gillar tanken på Henry och Jo så hade jag helt klart shippat dom. Jag har under en tid funderat över vad som faktiskt hände med Henrys fru, men det verkade som att hon faktiskt fick bli gammal, har hela tiden sätt en tragisk historia framför mig där av någon anledning!

 

Likes

Comments

House of Cards säsong 1

Jag har väldigt blandade känslor när det kommer till denna serien, på vissa sätt är den briljant och jätte väl gjord, men det är svårt att gilla huvudkaraktären. Att jag gillar bad guys är inte en hemlighet, men då vill jag se något i dom, något gott eller något. Francis i House of Cards är ett riktigt svin och låter inte något stå i hans väg så länge han når resultat. Att döda och utnyttja folk är inte några problem så länge hans dröm om att bli vicepresident blir san. Det som gör att man gillar serien är att den är så smart. Frank är smart för smart. Att han har planerat allt så noga att han redan vet vad som ska hända är jätte underhållande. Det är också kul att följa journalisterna och jag väntar bara på att dom ska lyckas sätta dit honom även om det känns ganska omöjligt. Men han förtjänar att åka dit, framför allt efter mordet på Peter, det var då jag tappade all respekt för honom...

 

Likes

Comments

The Fosters 2x18. Now hear this

Jag tycker att det var bra att Callie äntligen bestämde sig för att berätta sanningen för Steph och Lena, men nu är jag så instäd på att hon ska flytta att jag nästan vill det, eller det har jag ju velat ett tag egentligen, samtidigt som jag vill att hon ska bo kvar.

Hela grejen med att barnen vägrar gå till skolan är ganska kul och jag hejar på dom helt klart.

Jude och Connor börjar faktiskt bli riktigt intressant, det är inte många som tar upp gay och bi storys i serier eller filmer när barnen är så unga, vilket jag tycker är riktigt bra att The Fosters vågar göra!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw