Better Blogging Nouw
Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Göteborg
Instagram: sofiamattsson

Warm Bodies

Detta är en film som länge har stått på min att se lista, men det har inte blivit av. Den var faktiskt helt okej, bättre än vad jag hade förväntat mig. Hon som spelar Julie tycker jag påminner väldigt mycket om Kirstin Stewart och Bella i Twilight, men det har väl varit en liten trend.

Zoomies är inte något som jag brukar kolla på även om jag vill se The Walking Dead så det var också ganska så roligt som omväxling.

IMDB beskriver filmen så här:
"After a highly unusual zombie saves a still-living girl from an attack, the two form a relationship that sets in motion events that might transform the entire lifeless world."

Jag tycker absolut att filmen är sevärd och rekommenderar den!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Under the Dome 2x7. Going Home

Shit vilken panik jag hade där ett tag när jag trodde att Barbie dog! Jag satt i chock och förstod ingenting!

Dock kul med tvisten att det att komma ut och då måste det även vara möjligt att komma in! Jag tror också att det är möjligt att utvägen kommer försvinna om det skulle vara så att för många försökte komma ut. Det finns ju inte någon som helst logik i vad som händer i Chesters Mill!

 

How to lose a guy in 10 days

Jag tyckte att det var dags att damma av en av mina absoluta favorit filmer som jag inte sett på många år! Det är säkert 3 år sen jag såg den sist men jag kommer ihåg var enda scen men älskar den lika mycket för det.

Det finns en enkel förklaring till det, den är fruktansvärt rolig! Kate Hudson är fantastisk i den och jag tror nästan att detta är den bästa filmen jag någonsin sett henne i. Hon och Matthew har perfekt kemi och timing. Allt är perfekt. Det görs dock för lite filmer i den stilen nu för tiden och dom som görs håller inte riktigt samma kvalitet. På imdb beskriver man filmen så här:

"Benjamin Barry is an advertising executive and ladies' man who, to win a big campaign, bets that he can make a woman fall in love with him in 10 days. Andie Anderson covers the "How To" beat for "Composure" magazine and is assigned to write an article on "How to Lose a Guy in 10 days." They meet in a bar shortly after the bet is made."

Jag tycker att filmen är jätte bra och ett måste för alla som har missat den!


 

Jul i Sverige!

På tisdag sätter jag mig på planet hem så jag kommer att vara hemma på julafton 😃 Lovet här är jätte långt och skolan börjar inte fören i mitten av Februari igen. Så jag kommer att ha mycket tid hemma, då är också planen att jag ska sätta mig ner och utvärdera utbildningen och se om den är så bra som jag hade hoppats och om den är värd alla pengar som man gör av med här, för det går inte att komma ifrån att det är dyrt att leva här.

Men det som jag just nu ser mest fram emot är köttbullar, julskinka och julmust! Mitt plan ska landa i Köpenhamn runt 3 tiden på Julafton så planen är att i alla fall vara hemma på kvällen. Så jag hoppas att planet inte är för senat, men jag förbereder mig på det värsta. Jag har ändå lyckats få en flygbiljett för runt 2500 kr tur och retur (dock använde jag mig av mina poäng) men den var fortfarande billig och planet vi flög hit med var jätte fint så jag ska inte klaga. 😊

I'm dreaming of a white Christmas.... (kan dock vänta med snön tills jag har lyckats ta mig hem till göteborg med tåg!)


 

Switched at Birth 3x22. Yuletide Fortune Tellers

​Detta julavsnittet tyckte jag var lite intressant, men det kan också ha att göra med att jag alltid gillat Freaky Friday filmen, fick faktiskt lite lust att se den nu också.

Jag tycker att det är lite intressant att se vad som händer om dom inte hade blivit switched, för även om det suger så är jag ganska säker på att ingen i familjerna skulle vilja ha det ogjort även om dom ibland tror att livet hade varit enklare då.

Så jag tycker hela konceptet var roligt, men Toby tar nog priset och var i särklass roligast med sitt smink och att han stötte på Bay (Daphnie) hela tiden....

 

Serendipity

En gammal film som jag helt missat och det var kanske inte något att hänga i granen. Men att se julfilm när man bor i Los Angeles och lite mysig var den nog. Det jag var ute efter var en romantisk komedi, här var det väldigt mycket romantik och inte lika mycket komedi och då tappar det en hel del.

Men Jag antar att det är en klassiker som man borde se. Jag är nu på jakt efter lite jul filmer så om ni har några bra tips är det bara att skriva....

 

The 100 2x8. Spacewalker

Fan vad irriterad jag är, jag visste att han skulle dö. Framför allt när alla tillbaka blickar från the ark visade honom som så snäll och omtänksam. Det gör dom ju alltid när dom ska ta död på en karaktär.

Finns karaktär i säsong 2 är jag inte så förtjust i men jag gillade honom i säsong 1 och jag gillar faktiskt han och Clark tillsammans. Det var ett fint slut som dom fick och han blev i alla fall inte plågad till döds.

Jag saknade dock storyn på Montweather, den är min favorit just nu.

 

The Fosters 2x11. Christmas Past

Först fattade jag ingenting, dom började där förra avsnittet slutade plötligt var dom någon annan stans och sen åker en ambulans förbi, men man fick inte reda på vem den skulle hämta, eller har jag glömt något från förra avsnittet.

Julavsnittet var i alla fall mysigt, men det jag inte fattade var om det var längesedan? Jag kanske inte tycker att det passade så bra in i storyn helt enklet. Som hela pengar diskussionen och sängen, som det handlat mycket om och plötsligt har alla college fond osv. Nej jag är inte helt såld på det, men mysigt var det absolut!

 

State of Affairs 1x5. Ar Rissalah

Så nu litar inte presidenten på Charlie dom som kändes om ett vattentätt team. Nu är det väl bara en tidsfråga innan hon vet att Charlie har en stakler blackmailer. Ja vad det nu är.

Jag måste erkänna att jag somnade när jag såg avsnittet, inte för att det var dåligt utan för att jag var trött och jag tycker alltid det är svårt att skriva om avsnitt när jag har sett det under två dagar.

Jag gillade avsnittet mycket och hur hela terror organisationen sattes igång tack vare en interjuv. Det som jag nu i efterhand inte kommer ihåg var om dom kom på vem det var som dödade han Logan... Haha livet som trött student!

 

Jane the Virgin 1x9. Chapter Nine

Michel ditt lilla pucko sluta attackera Rafael okej?! Dock hjälpte det ju lite eftersom de fick fram massa info om Petra. Det är en story som jag faktiskt vill veta mer om. Sen hittade ju Michael och hans partner något skumt där i badrummet, dock tror jag inte Rafael är personen bakom.

Att Petra faktiskt inte vill ha barnet var inte en överraskning, men att hennes mamma kan gå var en stor... och att hon puttade ner Janes mormor för tappan var ju bara fruktansvärt!

Men detta känns som en serie där det inte händer mycket dåliga saker, eller det är en serie som ska vara rolig och charmig så det löser sig säkert!