Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Mölndal
Instagram: sofiamattsson

Hart of Dixie, Make it or Break it & The Secret Life

The Secret life of American teenager 4x19. The Splits

Jag tycker verkligen om Jack och Grace dom är så söta tillsammans. Tycker dock att hon är lite hård när hon vägrar att träffa sin bror. Tom är också så jäkla rolig och vem är så dum att de går på att han har körkort? hahaha Som vanligt tycker jag att Ben är väldens TÖNT, jag gillade han när han var med Adrian, men endast då. Tur var det också att Amy och Ricky började prata, har varit lite orolig för dom... Måste dock säga att den sista halvan av denna säsongen inte har varit super bra, men de första 4½ säsongerna av serien har hållit riktigt hög standard!
Make it or brake it 3x6. Dream On
Wendy är en sån bitch, i början tyckte ja att hon var söt men uch bort med henne! Peyson och Rigo är så söta tillsammans och det var ju fantastiskt att de lyckades övertala doktorn att kolla på Lauren. Jag hoppas att det går bra för henne. Denna serien har ju inte direkt några rollen för den som inte tränar... Shit vilken idiot Austin var! fine att ha var besviken men han hade ju inte behövt bli så elak!

Hart of Dixie 1x20. The Race & the Relationship
Jag börjar bli trött på Zoe och Wades sätt att alltid sabba det mellan dom, de ger oss tittare lite hopp och sen boom så är det borta! Jag hoppas att Zoe nu en gång för alla fattar att George och Lemon ska gifta sig så hon kan vända blicken åt sin granne :) Jag kan inte säga det nog med gånger men jag måste få en till säsong! Och jag längtar så till nästa avsnitt!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw